10030
-
TGWH #5230 Pár méterre van tőle a kobold hajóskapitány, ő elvisz majd a szigetre, ami észak-keleten van. -
tomcsa4 #5229 Tegnap nem voltam már sokáig, így most reagálnék egy offal. Az NFS mekkorát bukott? Nem tusom, de 2-3 hétig vezetett eladásban minden platformon. Én egyáltalán nem nézem hülyének azt, aki a bugos GTA4-gyel játszik. Biztos az egyik kedvence, nagyon várta. Én a kiadót és a készítőket nézem hülyének, mivel ők alkották. Tőlem ne várja el senki, hogy megveszek havi 10 játékot. Nagyon úgy néz ki, hogy elvárják, mivel meg leeht nézni, egyre több játék készül. Minek? Én évi 10-et leszedek és ebből amennyi tetszik, megveszem (ez nem szokott több lenni 2-3 db-nál). Idén pl csak a Sacred -t vettem meg eddig, de muszáj volt a Prince of Persiat is, annyira jó. Holnap érezik meg. De én azt se nézem hülyének, aki a századik Simsszet veszi meg, ha szereti, vegye és játssza.
On: nekem felment a javítás rendesen, majd ma délután belenézek (igaz lassan haladok, próbálok minden küldit felvenni és megcsinálni, de nem baj). -
Tovi #5228 bepe, amit belinkeltem fórumoldalt, annak az első lapjáról leszedheted, ott van mindkét szükséges patch. -
Tovi #5227 Igen, valamit elrontottak még a 2.0.2 -> 2.12.0 patchban, az egyik hangfilebe Us verziót tettek. A legújabb patch pedig a szokásoktól eltérően leellenőrzi az összes fájlt, és persze eltérést talál az országkódba, és rögtön lelövi a telepitőt.
Mondjuk szerinetem a gyártó válasza az lesz, hogy kikapcsolják ezt a check dolgot, tökéletesen felesleges.
De a régebbi módszerrel simán felment nekem most. 2.0.2 -> 2.10 -> 2.12 ->2.31 -> 2.34
Szép sor, de így legalább felmegy végig. -
#5226 Igen, szerintuk ez a megoldas:
So, in conclusion, download those first two individual patches (2.10 and then the 2.10 to 2.12), and then use your big 2.31 paqtch and then finally do the 2.31 to 2.34
Es honnan szuljek 2.10-es patch-et, hogyha olyan nincs az Ascaron hivatalos web-oldalan??? Nekem fent van az osszes hivatalos patch, ami onnan letoltheto per pill, es tovabbra is ugyanaz a hiba... -
#5225 Nem szenvedünk vele, csak próbálunk rájönni az okára. 2.31 előtt soha sem csinált ilyet, s mint láthatod, két féle driverrel is előjön.
(Lehet, hogy csak bizonyos VGA-kat érint, pl GeF 7 ) -
vidu01 #5224 Nem tudom mit szenvedtek ennyire nálam 2.31 óta nincs crash meg ilyen sötétség és egyéb gyönyörűség sem. 2.31 install után 1-2 szer kidobált még de azóta abbahagyta pedig nem csináltam semmit, akármeddig játszom vele nincs probléma. Biztos hogy vmi vidkari driverhiba lehet hisz ennél a játéknál kivételesen nem jön elő indításnál az nvidia logo.^^ -
#5223 Es tenyleg ugyanez a hiba a hivatalos forumon is mindenkinek, akinek hivatalos, megvett, UK verzio van:
``The exact message is:
The installed version of Sacred 2 has changed files. The patch cannot be installed. Please reinstall Sacred 2.``
http://forum.sacredeng.ascaron-net.com/showthread.php?t=53661
Elmehetnek a ... -
#5222 Valakinek véletlen nincs meg az a magyar patch-e, ahol 2.11.2-ről frissít 2.12.0-ra ? Ha megvan, feltölthetné valahová, hogy bárki leszedhesse, akinek nem akar felmenni a legújabb javítás. -
#5221 Na, köszi, hogy leírtad, legalább tudom, hogy nem kell nekiállnom drivert cserélni. Mert a 2.31 install után nem játszottam a játékkal, így persze a hibával sem találkoztam, csak most, s így nem tudhattam, mi okozta, patch, vagy a közben lévő driver-csere.
Egyébként maga a játék sokkal jobban fut a 180.84-es driverrel, kb sehol sincs belassulás, se a városban, se nagy tereken.
Csak kár, hogy ez a hiba került most bele, hogy néha elmennek az ambient fények. -
Tovi #5220 Közben megtaláltam: itt a megoldás, szerintem sokaknak kell majd...
Sacred2 fórum -
Tovi #5219 Update: Újratelepítettem a játékot, hogy a magyarosítás eltünjön belőle, teljesen tiszta lappal tettem fel a játékot. nem kellett volna... Most nekem is írja a hibaüzenetet, hogy egy fájl megváltozott, installation aborted, és az istennek nem megy fel a 2.34-es patch...
Nekem is eredeti a játék, most mi a baj?
bepe79 ha rájöttél valami okosságra, írd le kérlek... -
Tovi #5218 Én is itt vettem angliában, nekem semmi gondom nem volt a telepítésével, simán felment. De az újratelepítés biztos megoldja a gondodat -
DORSANAX #5217 Igen,már emlékszem,akkor valszeg v.melyik közbenső patch a hunyó... -
#5216 Nem, mert origi angol. Az UK-ban elek per pill meg januarig, es itt rendeltem a game.co.uk-tol. Eddig az osszes UK-s patch felment, csak ez nem. Holnap (illetve ma, csak emberi idoben) ujratelepitem az egesz game-t (remelem nem kell unaktivalni meg ujra aktivalni, meg nem vesztek aktivaciout sem vele), meg a patch-eket, es akkor indul tiszta lappal. Ugyis uj karit akartam kezdeni. -
DORSANAX #5215 Nem tudok róla,nekem felment,de Te nem tettél angol szövegfájlokat bele? -
#5214 A patch lejott, de az install-nal szol 6%-nal, hogy az egyik file megvaltozott (en nem valtoztattam meg, es eredeti a jatekom..), es nem is hajlando telepulni. Eddig az osszes patch szo nelkul felment, csak ez nem. Kozli, hogy telepitsem ujra az egesz Sacred 2-ot, plusz az osszes patch-et ujra... Masnal is volt ilyen? -
DORSANAX #5213 Bocs,azt nem mondtam,hogy a 2.31.0-ás patch kezdte,előtte nem volt és pontosan u.ezt tapasztaltam én is,de csak a nagyvárosban bizonyos fényviszonyoknál és látószögből,ahogyan írtad.
Ezek szerint számíthatok rá most is majd a 2.34-el... -
Tovi #5212 Én fel sem tudom venni a küldetést, elmentem Tylysium-ba a törpéhez, beszéltem vele, mondott valamit, amit nem értettem, mert nem volt éppen a fejemen a füles, de talán túl magas szintű vagyok neki.... 61-es a Driádom, nem tudom ez gond-e, bár kétlem. Utána eltünt a kérdőjel a feje fölött, és semmi több.
Még a 2.31 magyarosítása van fenn, kiváncsi voltam, mit művel az új helyszinen :-) -
DORSANAX #5211 Nálam is volt ilyen,178.24-es driver,"bóti" magyar eredeti,GeForce7950GT/512MB... -
TGWH #5210 Nagyon felerősítették a karácsonyi ellenfeleket... visszamentem Griffenboruogba, egy ütés egy ellen, semmi gondom. 60 képet csináltam a szigetről. Az utolsó ellenfél annyira nem volt vészes (a gyík), az előtte lévő egyáltalán nem (pajzsos páncélos izzé...), a ,,karácsonyfák'' viszont beszivattak. Hiába nyomtam a space-t vagy 5ször, egy italt nem volt hajlandó meginni. Egy gyors alt f4 szerencsére segített... azért ez már szemétség, miért nem iszik ha van italom? A végén már örültem hogy eljöttem arról a szigetről, főleg mert a legelején kaptam a legnehezebb ellent...
A jutalom viccesnek vicces, de nem ér semmit. Már úgy voltam a végén, hogy inkább a játékot javították volna karácsonyi meglepi helyett...
Egy jó set sisak esett, 61es páncélú. A mellvértem 80as kb., de a csizmám pl. cask 14-es.
Arra jó volt a havas sziget, hogy léptem 3 szintet (29-es vagyok), de sztem kevés tp-t ad a főellenek ellen. 3800at kaptam pl. az utolsóért, kicsit kevés... főleg a kék itókával... na nembaj, megvan, most teljesítek pár küldetést, és megyek a hátasért. Igaz már a falu után oda akartam menni, csak kaptam egy kölkök aki Griffinboroughba kellett cipelni. -
#5209 Most jon le a legujabb, 2.34-es patch nalam, ha feltettem, akkor valoszinuleg nem folytatom a Capricious Hunter Dryad fejlesztest, mert nagyon nem jon be. Nem sebez eleget, a piros erosebb mob-okat kinszenvedes leirtani vele (pedig most nem vettem fel az elejen sem Perception-t, sem Bargaining-et), es a vedelemnek is annyi, mert ugye az elejen Armor Lore-t sem lehet felvenni, amig annak a csoportjabol is fel nem veszek egy tok folosleges skill-t. A Nature fejlesztes talan jobb, meg ha jol olvastam a Wisperish Disease-re erdemes fejleszteni, mert az meg turheto. De az mar nem en leszek, aki arra fejleszt :D , valoszinuleg inditok egy Shadow Warrior-t, es felnyomatom ugy, hogy eletkepes legyen gold-on is. Ha sikerul egy baromi eros karit kihoznom az SW-bol, akkor azt nem fogom felbehagyni, annak oka van, amikor felbehagyom a karit. -
#5208 Előző patch után én is megszívtam a dolgot, 29 potim volt, úgy mentem az egyik kisebb boss ellen, mondván, felesleges többet "cipelni" csak a helyet foglalja. Elfogyot... Azóta a felső sor azzal van teli, ki tudja, jól jöhet, biztos ami biztos.... -
TGWH #5207 Csinálom a karácsonyi küldetést, csak hát lefagyott... egy-két ellenfél iszonyat nagy szívás. Kissé erősre sikeredtek, vagy 17 itókát elhasználtam, a többit meg eladtam mielőtt útra keltem, mondván nem kell ennyi... -
DORSANAX #5206 Megigérem,hogy ez az utolsó Off a témában.
Ott van szerintem a csavar a dologban,hogy egyesek szégyenkeznek a társaik előtt amiatt,hogy nem hülyék... -
DORSANAX #5205 Egyébként nem mondtál hülyeséget,mert tényleg divat hülyének lenni bizonyos rétegek körében.
Én is ON-ba megyek,megigérem... -
DORSANAX #5204 "Sokszor már félek, hogy esetleg ragályos a hülyeség."
Ez tetszett... -
#5203 Légy szíves, írd meg, hogy milyen VGA, melyik driver, s milyen Sacred 2 verziót használsz ? -
#5202 Ezt nekem is csinálja de még nem jöttem rá mitől. Eltűnnek az ambient fények. :S -
#5201 Szerintem a GTA4 egy kifejezetten jó játék. A portja viszont... Nem találom a megfelelő kifejezést, szerintem nem is létezik. Ehhez képest a kínai cipők minőségi termékek. Valami iszonyat! Az NFSUC úgy trágya, ahogy van. Szerintem nem csak ez utóbbi, hanem az előbbi is tuti bukás, de ez nem azt jelenti, hogy ne lenne rá igény! Autós játékokról szólva, ki van éhezve a PC-s tábor. Több százan játsszuk a 2 éves TDU-t... (innen az SG-ről) Pedig, nagyon sok szempontból elavult mára, csak nincsen más. Itt a minőség a legfőbb gond. A szart el lehet adni egyszer, el lehet adni kétszer. Háromszor már necces, negyedszerre nem fog sikerülni...
Egyszerűen, nem értem a dolgot. Ezek, (mármint a kiadók) úgy gondolják, hogy a marketingesek varázslók? Mert nem a termékkel, hanem a reklámmal próbálnak nagyot alkotni.
Én is az előző rendszerben szocializálódtam, és bevallom, kissé furcsának is érzem a jelenlegi világot, ami körülvesz. Nem a politikai változások miatt, nem azért, mert láthatólag a pénz az isten, hanem mert alig találkozom NORMÁLIS emberrel. Vannak, akiknek TETSZIK az új nfs, azt mondják jó! Vannak akik szívatják saját maguk a GTA4-el... Nem is kevesen. (Jellemzőnek is érzem, hogy itthon nem akkora bukás az NFS) Emberek képesek a warez kérdést a tilos a warez feliraton begépelni, (majdnem) minden topik tetején ott a FAQ, és egy oldalon 30-an kérdezik meg azt, ami 3 sorral lejjebb le van írva...
Sokszor már félek, hogy esetleg ragályos a hülyeség. Nem mondom, nekem is megvannak a magam hülyeségei, és toleránsnak is érzem, tartom magam, de azért van egy határ, és szerintem ezen a határon a mai átlag rég átlépett. Divat hülyének lenni?
Mindegy, hagyjuk, csak a hozzászólásaitok olvasva kibukott belőlem az érzés, miszerint; "Bezzeg az én időmben"... Tudom, hülyeség, nézzétek el nekem...
Na off OFF!
ON! -
#5200 Szóval a probléma a következő:
(nem tudom, hogy a legújabb nvidia driver vagy a patch a hibás benne) éjszaka bizonyos helyeken, s bizonyos szögben ilyen a látvány:
Ha arrébb megyek picit, vagy elfordítom a kamerát, akkor helyreáll, de ha visszatérek az előző állapotba, akkor megint ilyen.
Ugyanez a helyzet zárt barlangokban is.
Mikor utoljára játszottam a játékkal, még 2.0.12 volt, meg a 178.24-es driver, azzal ilyen soha nem fordult elő. Csak hát az új driver nélkül nem jó a GTA, a patch nélkül meg nincs havas pálya... -
TGWH #5199 Néhol gyengítettek, néhol erősítettek, az elf halálraítélt lett. 310es sebzésből lett 86, ez kicsit durva, és egy csoport ellen már semmit sem ér... most játszok egy jót, de nem az elffel. Kezdhetnék egy újat, csak most nincs sok kedvem. -
#5198 Nagyon kemeny par Goblin beszolas! :) Irtom oket a Dryad-ommal, es az egyik megszolalt, hogy: Chop her head off, I need a new ash tray.. :D LOL -
DORSANAX #5197 Jól van,de akkor mivel jönnek a jó cuccok,mert én most megint elkezdtem egy Szeráfot és már nem merek továbblépni,totál gyenge és drága cuccok vannak a kereskedőknél.Ráadásul állítólag gyengítettek a kovácsolási lehetőségeken is... -
#5196 A kesoi Bargaining / Alku skill felvetellel kapcsolatban: szerintem nem mukodik, legalabbis en most felvettem lvl 18-nal, es van rajta 4 vagy 5 pont. Az eredmeny: az arusnal egyetlen egy sarga cucc sincsen... szoval igazan csak akkor muxik ez, hogyha a kari korai stadiumaban veszi fel valaki, es legalabb a karakter szintjevel egyenlo pontnak kell rajta lennie, de inkabb tobbnek. Ilyenkor en vagy nem fejlesztem tovabb a karim, es masra nem rakok pontot, es az elso szembejovo orc lvl20-nal leveri, vagy pedig minden szintlepesnel 1 pontot sporlok es rakok a Bargaining / Alku-ra, az meg ki tudja, hogy mennyire fog mukodni. Szoval ezt megintcsak... (gondolom ti is be tudjatok fejezni helyettem a mondatot :D ) -
DORSANAX #5195 Nem,azért én nem látom ennyire sötéten a dolgokat,mert pontosan a Sacred2 bizonyítja azt,hogy igenis szükség van az igényes játékokra.Én pedig,és gondolom itt nagyon sokan nem tartom magam hülyének és nem szégyenkezem csupán azért,mert igényes játékkal szeretek játszani.Arra szerettem volna az előző hozzászólásomban utalni,hogy sokszor az általad említett marketingesek ráébredhetnének arra,hogy kifutott a téma pl. NFS ügyben,nincsen pénz,akkor váltani kell,csináljunk egy jó Click And Point játékot.Állíto,hogy egy jól megalkotott Syberia stílű játékkal többet hozok a konyhára,mint egy gyenge autós vacakkal.
GTA 4-re is ráfáznak,mert olyan gyenge bughalmaz lett,hogy az embereket sem lehet a végletekig hülyíteni.Ebből még sokat el fognak adni,de nem gondolnak a következményekre.Az a réteg,aki GTA-val élvezkedik,az sem annyira ökör,hogy legközelebb megvásárolja majd a következő részt.De nézzük majd meg a Diablo 3-at... -
TGWH #5194 ,,Világotlátott,művelt,tanúlt,diplomával rendelkező hölgy vagyok.''
Ez egy hosszabb hsz első mondata volt, pont ide vág, nem rég olvastam, sztem megmagyaráz mindent. Rég röhögtem ilyen jót.
Dante, külföldön bukott nagyot, hogy mekkorát azt nem tudom, de elég nagy lehetett, mivel nem lesz több nfs egy jó ideig. Itthon érdekes módon egyáltalán nem volt bukta...
Dorsanax, nem a játékkal van a gond, hanem a kapitalizmussal. Az emberek erkölcse és értékítélete tényleg nagyot változott, és ezt a kárt hosszú évek, évtizedek kemény munkája tudná csak helyrehozni.
Nem kéne erről írnom, de mindegy. Ez a teljesen más világ, mint amiben felnőttem, egyszerűen népbutítás folyik nem csak itthon, máshol is. Lassan már ott tartunk, hogy az a hülye aki igényes játékot játszik... -
DORSANAX #5193 Elhatároztam,hogy ebben a témakörben már nem szólok,de nem tudom megállni.Csak röviden annyit erre,hogy a kiadónak sem ártana a piacot felmérni és tudnia kellene,hogy mibe érdemes "befektetni".Én nem ott látom a problémát,hogy "ott az EA, évről évre rosszabb lett a nfs, most jött el a nagy bukta",hanem azt kellene egyáltalán meggondolni,hogy érdemes e manapság ilyen témakörű játékokat készíteni.De ha már ez az irányvonal és úgy látják,hogy kell az embereknek,akkor valóban viseljék a következményeket és nem kell sírni,hogy kevés fogy belőle,még akkor sem,ha teszem fel a játék kitünőre sikeredik...
Hogy mire van igény?Azt gondolom nem kell senkinek magyarázni pontosan itt ezen a fórumon,hogy milyen szinten van manapság az értékitélet úgy az irodalomban,a TV műsorokban és egyéb területeken az életben.Igényes és technikai szempontból jól futtatható,jól optimalizált játékokat kell csinálni,Kemény a piac,viselniük kell a rossz döntéseik következményét.Sajnos ez ilyen egyszerű szerintem... -
Off /
Mennyire bukott az NFS? Mondjuk, épp ideje volt....
Számomra érthetetlen ez a típusú hozzáállás, de sajnos, tényleg így működnek a dolgok. Bár, fogadom, EA most is a warez miatt sír... -
TGWH #5191 Bocs hogy a Te hsz-odat emeltem ki, de úgyis tudja mindenki aki írt a témában, hogy Neki is szól.
Mondok v.mit, számomra itt a vége: gondold el, hogy játékkészítő vagy, és 4-5 éve az Ascaron-nál dolgozol. Kiadják a Sacred 2-t, igaz hogy azt mondjátok hogy nincs kész, de a kiadó már türelmetlen, neki a pénz kell. Pénzt egy bugos, és egy bugtalan játékkal is keres. Tegyük fel, hogy könnyen feltörték a játékot, és alig adtak el v.mit, vagy relatíve sokat eladtak, de nem eleget (álá legújabb nfs). Mit csinálhat a cég? Nincs pénz, szabaduljunk meg pár embertől. A marketingeseket nem rúgják ki, mert ők szépen beleverik a fejükbe, hogy reklám nélkül nincs bevétel. Azaz mint mindig, mehetnek azok akik a teljes bevételt termelték. Azaz mehetsz ahova akarsz.
Tudom hogy ez nem szokás, de el kéne gondolkodni másokon is, nem csak magadon. Ott az EA, évről évre rosszabb lett a nfs, most jött el a nagy bukta, és már késő belegondolni hogy jó játékot kéne csinálni (már mint azok szempontjából akiket már kirúgtak).