Sacred 2: Fallen Angel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt tekintve hogy hol vagy, nem olyan kevés a szint, én is 30 körül jártam ott, de a 100 alatti xp az tényleg kevés, meg nagyon sok mellékküldit is csináltál. 25-30 körül olyan 700-800 körül kéne kapni egy killért.
A gondom nem oldódik meg, beszaggat, ledobál tálcára driver nem válaszolt, majd helyreállt hibaüzivel. Ha valaki valami külföldi fórumon olvas róla valamit esetleg, gondoljon már rám!
Más.
Nemrég indítottam egy Szeráf csajt, a Driádom már egész jó cuccokat rakott félre neki a ládába. lvl4-es, fény hadjárat. Ezüst nehézség. Arra gondoltam, ha már van benne multi, összeállhatnánk öten, friss karikkal, végignyomni egy hadjáratot! Ezüstön, mondjuk. Talán, hétvégéken, mikor a többség ráér. Nem tudom, voice chat van e a játékban, ha nincsen, akkor valamivel kiválthatnánk...
Így, ha 1-2-3 kezdõre, mint én is vagyok, jutna 1-2 "profi", sokat profitálhatnánk a dologból, és nem mellesleg, jól is szórakoznánk...
Megint más...
Driádom a Szeráfok szigetén van. Legyaktam a mellékküldis sárkányt, erre visszateleportált a küldiadó csaj. Alig kaptam idegbajt, egy cuccot sem tudtam felvenni, amit dobott a sárkány. Úgyhogy aki erre jár (majd) az izzítsa a gombot, amivel mindent felvesz a kari... Én késõn találtam meg, nagy hirtelen...
Amúgy innen mennyi van hátra? lvl27-en vagyok, 230 mellékküldit nyomtam le kb... Elég kevésnek érzem a szintem, mert eléggé rácuppantam a mellékes küldetésekre, gyilkolok, akit érek, mégis, alig fejlõdök.... Alig kapok Tp-t egy egy gyilokért. Ilyen 100 alattiakat ad, még mindig...
http://www.freetvmaci.info/
Azt irja, hogy szignifikansan fog csokkenni a fire magic-ek regen ideje (ami nekem fontos az az Ancestral Fireball es a Blazing Tempest), de en nem vettem eszre, hogy olyan nagyon szignifikansan csokkentek volna ezeknek a regen idejei.
Suzuki Swift GL 1.3
Marad az elf... na mindegy, pedig úgy beleéltem magam az íjazásba 😄
http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Mondjuk nekem ez a fejleszgtetési rendszer egy kicsit bonyolultnak tünik.Szoval van ugye a képesség amire lehet pontot rakni szintlépéskor és azon belül van még 5 választhato varázslat és még azon belül van 3 szint.Ha jol értem.DE mindegyiknél eég csak az egyikere pontot rakni?
Egy hete nem tudtam játszani, de most már elég volt! Ha töltök lefele/felfele, ha nem, megpróbálok játszani 😄
Indítottam egy driádot. Kissé félve, de az elsõ percekben világossá vált, hogy jó kis kari lesz belõle. Az elején kapott vodoo varázslat nem sokat sebez, de a ládában talált erõsítést használom, igaz +40% a var. vissz. tölt idõ tõle, de mindegy, rágyúrok az íjra. A többi erõsítést is lehet használni fogom. Setét lelkû teremtményhez hûen kaptam egy kámzsát is, és megvilágosodtam! Olyan orvgyilkos szerûség lesz a kiscsajból! Az elsõ részben a sárkányokkal nagyon meggyûlt a bajom a wood elfel, remélem itt nem lesz hasonló. A shakkara démon is segíthet talán. Egy nap egyszer lehet megidézni? Majd jövök pár szint múlva 😄
2, Nem azt kérdezi hogy ennyiért akarod e eladni, hanem azt hogy biztos el akarod e adni ennyiért. Nincs alkudozás.
Köszönöm!
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
bepe, az inkvizítorral pl. így jártam: Az egyik ca csoportba tartozó tulajdonság a többi csoport újratöltésének idejét is növelte! Vagy épp a pók csökkentette... Vannak átfedések, kicsit furcsán mûködik. Viszont ha ha felveszed azt a tulajdonságot, amit úgymond másodlagos varázslatnak is nevezhetünk, akkor nagy lesz az esélye, hogy nem tudsz rá annyit pontot tenni amennyi kéne, vagy tudsz, de akkor meg a tûzsebzésed lesz gyengébb.
A zöld csíkot miért akarod felhúzni? Azzal csak három-három pluszt adhatsz a rúnák mindegyikének. Szerintem egy tulajdonságot nem éri meg ennyiért fejleszteni.
repvez, a három rúnacsoportból csak egyet fejlessz, mert harmatgyenge lesz a karakter. Nem nagyon tudom elolvasni, de mint ha több csoportot is egyszerre akarnál fejleszteni, ezt még megbánhatod.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Viszont lenne egy halado szintu kerdesem: A CA csoportok kozul a fire reszben toltam eddig igazan az Ancestral Fireball-t es a Tempest Blazing-et, buff-nak viszont a 3. CA csoportbol a HP regent ado buff-ot hasznalom (a Grand In...akarmicsoda nevut, most nem jut eszembe). Namarmost a Grand I. skill-t kene nekem runaznom (tuningolnom), hogy lehuzza a fire CA-csoportba tartozo skill-jeim regen idejet. Viszont ahhoz, hogy ezt meg tudjam tenni, a 3. CA csoportban levo cuccokat kene ugy felhuznom, hogy a zold csik felmenjen es engedjen runazni. Ehhez eletbevagoan fontos, hogy most lvl25-on jo skill-t valasszak, tehat az ehhez tartozo Lore skill-t vagy pedig az ahhoz tartozo Focus skill-t. Ti mit ajanlotok? Hogy csinaljam? Felig-meddig ertheto a kerdesem, vagy rosszul fogalmaztam?
Suzuki Swift GL 1.3
Biztos kiröhögtök,mert ezt már a profik tudták régen<#wink>#wink>
Ha 25 alatt vagy akkor 35. szintre meglesz a bargain.
Egyébként lehet jobban jársz ha késõbb indítasz egy másik karit és vele feltolod jó magasra még az elsõ pár skill közt.
- milyen fegyverrel szeretnél ölni
- a harcmûvészetek melyik csoportjára szeretnél fejlõdni: halott harcos, ellenséges bajnok vagy csillag úr
ha ezek megvannak az kezdésnek meg is teszi,
utána folyamatosan látni fogod, hogy mi a gyengéje, erõssége a karidnak és akkor olyan skillt veszel fel ami segít rajta
de árnyharcosnak elsõsorban 4 fontos skill kell (szerintem)
- TAKTIKA
- egy fegyver skill
- páncélismeret
- egy harcmûvészeti skill
ezzel a 4el az elején olyan gyorsan fogsz ölni, hogy még nem kell a deffel törõdnöd
Azt is ki kell választanod, hogy melyik buffra kellene rágyúrni.
Én azt használom mindig ami +életet +mágia ellenállást + védõértéket ad
fõbossok ellen még bekapcsolom a visszaverõ skillt is.
Gigabyte GA-M55S-S3 / AMD Athlon64 X2 [email protected] / Asus Silent Square EVO / 4GB Kingston 800Mhz / 8800GTX 768MB / Chieftec 500W / Samsung 223BW / Aerocool Aeroengine II
Véleményt tudnátok mondani hogy egyenlöre jo uton vagyok vagy már el van szurva az egész?Amugy én is hasonlo közelharcos ütök-vágok mindent aki szembejön tipusut akarnék kihozni belöle,de amig nem tudom hogy melyik skill mit csinál és milyen hatássosan addig csak találomra böködök a pontokkal
de az is tetszik, hogyha az elején eltervezel valamit, akkor azt nagyjából meg is tudod csinálni. Gondolok arra, hogy én már a demó idején tudtam, hogy Dualos karaktetem lesz elsõnek ami kaszabolni fog mindenkit max attack speedel és iszonyat sebzéssel, a védelemmel nem foglalkozom, lesz sok életem meg HP potim 😊
És ez is történt, árnyharcosomnak a sima sebzése annyi mint egy másik karinak a harcmûvészeti sebzése, simán utök 5300 felett és 150% max gyorsasággal, harcmûvészetem sebzése 11k felett és egyszerre 4-5 szörnyre is hat, és 3,9 Mp alatt töltõdik újra 1 buffal. Életem picivel 14k felett van, de mostanában kezdem picit a defet is erõsíteni, az is már 4k felett van 😄
Az is igaz, hogy ez volt az elsõ karakterem és felvettem vele 2 teljesen fölösleges skillt is, dehát az már így marad, ha elölrõl kezdeném még erõsebb lenne, de szerintem akkor meg is unnám 😞
Gigabyte GA-M55S-S3 / AMD Athlon64 X2 [email protected] / Asus Silent Square EVO / 4GB Kingston 800Mhz / 8800GTX 768MB / Chieftec 500W / Samsung 223BW / Aerocool Aeroengine II
Ami nagyon jol lecsokkentene a CA-regen idomet, az az aktiv buff-omba rakott runa lenne, ha talalnek egyetlen darab runat is, DE... nem. Ugyhogy egyelore marad igy, ahogy van. Az Ancestral Fireball-om per pill 3.4 sec alatt toltodik (tudom, sok, de ennek toredeke lesz a runazassal), de legalabb jo nagyot besebez az ellenfelen.
Suzuki Swift GL 1.3
Nagyon sok citromsárga cucc esik, és kb. fél óránként egy "this has to be a veeeery special item" is, azaz unique. <#vigyor1>#vigyor1>
Set tárgyat is találtam már vagy 15 db-ot mire 60-as szintet elértem, szóval fene tudja, hogy megér-e 1 skill-t az a bargain.
Nálam(meg gondolom az emberek 90%ánál) az etalon a Diablo 2, de fele ennyi különféle karit nem lehet csinálni szerintem az ottani karikkal.
de azért a jó öreg árnyharcosomat sem pihentetem, pont ma délelõtt lett 78
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Azonkívül minden játék végén elteszem a mentésemet,ha esetleg probléma adódna.Így lehet survival bonust emelni...