10030
-
vidu01 #5390 Nagyon negatív vagy így karácsonykor, mi van ha hivatalos UK verzióját akarja magyarítani?
AssAssyn itt találod a magyarosítást: http://sacred2.hu/magyaritashoz.html
Értelemszerűen az töltöd le amelyik patchet épp használod, ha új verzió jön ki vagy váltasz akkor a magyarítást is újra kell tenni! Ja és ha bemásoltad a fileokat utána restart szükséges. -
#5389 Benézted a fórumot, kispajtás. Banner alatt a link, miszerint off, spam, warez...
Egyébként Boldog, Békés karácsonyt Neked, és minden fórumozónak! -
AssAssyn #5388 Sziasztok!
Magyarítást tudtok hozzá esetleg?
(úgy mint pl a FC2-nél, hogy Magyarul jelent meg, de külön le-lehetett szedni pár fájlt, azt beilleszteni és Magyar lett....)
Vagy mindegy ,hogy ,hogy csak legyen hozzá... (:
Még valami... ha valaki nem a C-re tette fel, az ,hogy tudja petchelni illetve crackelni ? -
#5387 Ne nekem írd, én tudom :D -
TGWH #5386 Szálfegyverek (azért az, mert nekem az van) növeli a találati esélyt, és csökkenti az ellen találati esélyét. Az Erő növeli a találati esélyt, asszem így van.
Egyszerűen lenyitod a képességek/tulajdonságok ablakot ha szintet léptél, majd meglesed az utolsó ellenfél elleni %-okat, majd raksz egy-egy pontot ezekre amiket írtam, meg még az Ügyesség-re lehet asszem, és látod hogy változni fog a %. Ez alapján elég könnyen ki lehet találni hogy mi mit csinál. -
shyning #5385 Igen, közben megtaláltam az angol nyelvű fórumon, a város déli kapujához kell őket kísérni. De jó, hogy sehol sincs leírva a játékban. :)) -
#5384 Ez benne a másolásvédelem. Meg majd azt is látod, hogy 13. szint után mindig csak 1 XP-t kapsz. -
ancarian #5383 kösziii.... -
#5382 Vedd meg ,megéri. -
ancarian #5381 sziasztok!
tetszik a game, csak van egy kis probléma...
az elf fővárosban jött elő 13as szinten, fél perc után kilép a főmenübe. de csak a 13as karival, a kisebb szintűvel semmi. nem tudjátok miért lehet? -
#5380 Azt hiszem, ki kell őket vinni a faluból. -
shyning #5379 Úristen, ennyire hülyének nézek ki? Na, mindegy, újra leírom, nincs se kis kör, se nagy, semmilyen, akkor nem kérdeztem volna. Az ilyen nevű küldetés ki van pipálva, ennek ellenére a két piskóta jön velem, mint a jógyerekek. Bár az ilyen nevű küldetés meg nem aról szól, hogy valahova is kísérni kellene őket. Na, körülnézek az angol fórumon, hátha... -
#5378 Gyorsaság ismeret, taktikai ismeret ezek mindenben segítenek, vagy amilyen fegyvert akarsz használni(kard-nyeles-rúd) arra tegyél.
-
GPoWeR #5377 Már elolvastam, de konkrétan nem jött le, hogy mit kéne pontosan nyomni, hogy nagyobb legyen a találati arányom...
Gondolom, hogy dexteritytt kéne, ami magyarul az ügyességfélét jelent, de a leírásnál, nem az van, hogy a találati arányt növeli, hanem a sebzést :) -
#5376 A pont kiosztásnál olvasd el, melyik mit növel, pontosít vagy éppen csökkent.
De van számtalan leírás, keress rájuk, mert mindenki másképp fejleszt. -
GPoWeR #5375 Köszi a válaszokat, árnyharcost kezdtem. Viszont azt nem értem, hogy neéhány lénynél max 60%-os a találati arány. Ezt lehet valahogy növelni vagy én rontottam el valamit?
Jah és bocs a sok kérdésért :) -
#5374 Nyisd meg a naplód, válaszd ki a küldetést, ekkor az lesz az aktív küldetés, és a kör is megjelenik a térképen. Ha nem tudod melyik az a küldetés, vidd rá az egeret az illetőre akit kísérni kell, és akkor a neve helyén kiírja a küldetés nevét.
-
#5373 Megnyomod az L betűt, bejön a küldetések menü, ott baloldalt oda kattolsz, amelyik fejezetben tartasz és kikeresed a küldetések közül, melyik nincs befejezve. -
shyning #5372 Az #5348-ra senki nem tudja a választ? :( -
#5371 Nem a két kivétel hanem A kivétel :D
Először a temple guardiant is odaírtam de meggondoltam magam :) -
#5370 Gyakorlatilag minden kasztból lehet jó varázslót csinálni, bár a legalkalmasabb a high elf, de ugyanúgy jó varázsló lehet a szeráf, inquisitor, temple guardian és driád is. A két kivétel a shadow warrior amit nem tuok elképzelni varázslónak. Bár elvileg ezekből is lehet varázslót csinálni, az már más kérdés mennyire hatékonyak benne.
Pont az az egyik szépsége a játéknak hogy szinte minden kasztot el lehet fejleszteni 2-3-4 irányba szóval próbálkozz meg velük. 1 óra alatt fel lehet vinni 8-10es szint környékére egy karit simán, annyi elég arra hogy meglásd mennyire fog feküdni egy build játékmenete, és ha tetszik maradj meg nála, ha nem próbálkozz másikkal. -
vidu01 #5369 Ha vazsi kell akkor high elf meg talán inquisitor bár azt én nem próbáltam. Az elf a klasszikus mágus kari a játékban, de ha a varázsláson az intenzív CA használatot érted akkor bármelyik karival lehet próbálkozni.
Közelharcosnak egyértelműen árnyharcos és szeráf, meg templomőr meg inquisitor. Azon múlik minden hogy a skill pontokat hogy osztod el és egyáltalán mikre raksz.:) -
Sheol #5368 "Laptop, de a Sacred 1 és a Gold is fut rajta,"
Ezt valami referenciának szántad, hogy ha az fut rajta akkor az újnak is kellene?
Csak mert a 2. rész még a combos gépeket is megdolgoztatja rendesen.
Szóval többet kéne tudni, ahhoz, hogy érdemben hozzászóljunk, pl. találkozik-e a laptopod a min. hardware követelményekkel, eredti-e a Sacred 2-d stb. -
pongi10 #5367 Hali!
Két gépre van feltelpítva a játék de én meguntam és oda akarom adni egy haveromnak de a sacred nem lett letörölve hanem amikor újrainstalláltam a windows letörlődött. mit kell csinálnom vagy egyáltalán oda tudom még adni haveromnak? -
Lyah #5366 Sziasztok!
Segítsetek nekem kérlek:
hobbi szinten játszom Sacreddel, és nemrég telepítettem a Fallen Angelt a gépemre. Laptop, de a Sacred 1 és a Gold is fut rajta,
most viszont indításkor ezt a hibaüzenetet kapom:
"An esception has been thrown!
Error: # 9
Funtion: WinMain
Description:App: Setup() failed!
File : (a meghajtó, ahova telepítettem)
Line:740
Stack: unwinding:
- << callstack>>"
Ennyire nem értek hozzá, mit rontottam el? A telepítés nem volt jó, vagy a gép nem bírja?
Előre is köszi a segítéget!
Üdv,
Lyah
-
#5365 Na, most már tuti, hogy a 46-os Szeráfom, amiben van közel 3 napnyi játékidő, használhatatlanná vált. Főküldi; nyírjak ki 11 akármit, vegyek fel belőlük valami cuccot, megcsináltam. Küldetésnapló szerint menjek vissza ahhoz, aki a küldit adta, beszéljek vele. Odamegyek, az meg mondja, hogy igyekezzek összeszedni a cuccost. Kissé érdekes a dolog, a narancs jel pedig sehol, továbbra sem. A rajtam ragadt NPC továbbra is elveszi előlem a TP-im nagyobb részét, úgyhogy csúnyán megszívtam. Kellene valami cucc, ami logikailag felülvizsgálja a mentést, mert gondolom, azzal van gond. Miért is nem volt annyi eszem, hogy mentsem, a mentéseim... mindegy, felteszem a legújabb patch-t, és megcsinálom a "karácsonyi" küldit, aztán jegelem egy kicsit a játékot. Nagyon felhúzott a dolog.... -
#5364 Nálam megjelent Hansi, de lófaszt sem csinált:D
A két csontim is szotyizott végig:D
A zsákomba meg nem tudtam pakolni, egymáson voltak a cuccok.
Karácsonyi szettem eltűnt. -
#5363 A szeráfok szigetére visz az utad, útba fog esni , mert a leg ÉNY-ibb ork fakuból indul a hajó oda. -
GPoWeR #5362 Mindenképpen mágust szeretnék :)
Te akkor melyik kasztot ajánlod?
Másik: egy igazi darálós, közelharcos karinak melyik a legideálisabb? Gondolok nagy hp-ra, nagy sebzésre, vagy akár gyorsan is sebezhet, sok criticallal :) -
vidu01 #5361 Jaj de lassan gépelek. :D -
vidu01 #5360 Teljesen random, ha sokat mész akkor találsz rúnát. Vagy rúnamesternél be tudod cserélni őket amire épp akarod. Állítsd be hogy csak kéktől felfele szedje össze a holmikat. Szeráfot nem tudom elképzelni mágusnak pont az égimágia rész a leggyengébb szerintem. Ha mindenáron CAra akarsz építeni akkor az arkangyal haragját próbáld megcsinálni ha le tudod szorítani a regen idejét 0,6 sec körülire akkor nagyon tud vele darálni. De ha most kezded akkor dualos v kard és pajzs v BFG irányba kellene menni. -
TGWH #5359 Random, de egy vagy kettő vagy három vagy négy rúnát be tudsz cserélni 125 ezer, 25 ezer, 5 ezer, vagy 500 aranyért cserében olyanra, amilyet akarsz.
Miért kérdezed hogy van-e több rúnád, amiből tudsz kovácsolni? Szerintem cuccokba kovácsolni a rúnát hülyeség. -
GPoWeR #5358 Hellosztok!
Egy kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban: szeráfot indítottam és elvileg mágusnak terveztem. Azonban nem találtam olyan rúnát, amivel az égimágia valamelyik részét lehetne erősíteni, több rúnám pedig nincs, amiből tudnék kovácsolni? Nincs valami térkép, hogy a rúnák hol esnek, vagy ez teljesen random? -
#5357 A tegnapi nap a bugok napja volt nálam, lehet, a 46-os Szeráfom elfelejthetem miattuk....
Eltűnt a narancssárga kőr... nincsen sehol. Megcsináltam a feladatot, semmi... Ugyanakkor a nyakamon maradt egy kísérendő NPC, aki hallhatatlan, és gyilkol ezerrel. Egyszerüen azóta alig kapok TP-t, mert nekiállok kaszabolni valakit, marad 2 pixel az életéből, NPC odajön, legyakja, TP=0. Elfordulok, ráállok a következőre, mire leviszem az erejét NPC odaér, legyakja. TP=0... Újra betöltöttem a játékot, ugyan ez. Újraindítottam a gépet, ugyan ez. Nagyon boldog vagyok.... -
laikuss #5356 A kék szinű küldinél most tartok ott, h elkéne jutnom a legfelső sziget közepére, de semmi infót nem kaptam, h hogyan. Lehet, h később kapok valami infót, de azért valaki írhatna erről nekem valamit, köcce. -
Dorm #5355 koszi. ugy tunik ezen atsiklottam, pedig nagyjabol vissza szoktam nezni mindent. lehet nekem is marad utolsonak, ha lesz hely. amig nincs specko hatasom, addig ugyismind1 ezekszerint :) -
vidu01 #5354 Nemrég tettem be képet róla hogy mennyit jelent ha van lovaglás képesség:
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1147546557&no=5257 -
DORSANAX #5353 Még egy fontos dolog:csak akkor tud az XP töredezettségmentesítést megcsinálni,ha legalább 15% szabad hely van,ha jól tévedek.Tehát azért ezzel vigyázni kell,mert esetleg lefut a lemezkarbantartó,de nem tudja a töredezettsémentesítést megcsinálni,amig fel nem szabadítunk helyet... -
TGWH #5352 A Lovaglás képességgel úgy tudom hogy a ca-k visszatöltési idejét is lehet csökkenteni. Azaz amit megnövel a gyíkraszállás, azt a Lovaglás csökkenti... -
DORSANAX #5351 Ezt a tartalmat mindenkinek ajánlom,hogy törölje időnként,mert ezt a CCleaner sem törli,és néha rengeteg mocsok van benne és főként sok helyet szabadíthat fel a vinyón.Ezenkívül a LEMEZKARBANTARTÓT is futtatni kell a Sacred2 telepítése után,mert a "régen használt fájlok tömörítése" után is sok helyet lehet visszanyerni.Aki régen nem futatta XP-n,az akár több GB-ot is nyerhet vele.Viszont felhívnám a figyelmet,hogyha ezt megteszitek,rögtön ezután lemeztöredezettséget is kell futtatni,mert töredezetté teszi a művelet a vinyót.
Nem kell meglepődni,hogyha a lemezkarbantartó még egy gyors gépen is nagyon sokáig fut egy ilyen game telepítése után...