Sacred 2: Fallen Angel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A "pak"mappába nyom sokat,ahogy látom,az pedig a grafika...
wedge31
Vazze ,pause még mindig nincs.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Ejha ezt nem tudtam. Köszönöm mindkettõtöknek, akkor holnap elintézem.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

dante3
Simán megy a régi mentésekkel, semmi probléma eddig a patchel!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Én is megtettem,most nyomom fel...
Szerintem az elsõ patch nem ment fel,de ez tipp...
Nincs fent szerintem,azért írtam,hogy esetleg ha a "c"-n nincs hely,akkor hogyan kell csinálni.T.illik nem írja ki,hogy nem sikerült telepítenie,és az a patch kb.3GB-ot mozgat meg a Temp-ben,ezért aztán megtévesztõ lehet a dolog és esetleg fel sem rakta jól neked a patchet...
rage
Ha végre lejön, én felteszem.
Azért a játékmentéseket kimásoltam elõtte.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Ilyen akkor szokott lenni, ha hiányzik a játék által betett registry bejegyzés.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Én itt lapítok,még nem tettem fel.
Nekem olyan gondom van, hogy a legelsõ javítás (500 megás) felment, de az utána valók már nem akarnak. Hibaüzi: Telepítse fel a Sacred2: The Fallen Angel játékot. (Megj.: már fent van😊)

Köszönöm!

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

rage
Miért neked nem ?

Mentéseitek megmaradtak rendesen?
Már aki feltette...
http://updatedl02.sacred-game.com/sacred2/update/locale/

Bocsi<#nevetes1>
Innen én 1,6-2 Mbps-el szedtem...
Lobsterman
Egy kérdés. Lehet lézerpisztolyt dual wield-elni? Mókás lenne csinálni egy pisztolyhõst 😄

dante3
Jó lett a patch! Pár dolog észrevehetõen megváltozott!

Nem mutatja a térkép a kész küldiket! +a karikák is másképpen néznek ki!

Eddig nem égett a fegyóm!

Játék közben is lehet változtatni a beállításokon!

A fõmenü betütípusai is megváltoztak!

Eddig ezek tûntek fel elsõre nekem!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Na akkor holnapig várok az inkvizítorral, még csak 5ös szintû, mivel az egyik itóka hiány miatt megpusztul, az alt f4 meg nem segített.
Most már nagyjából tudom hogy milyen lesz.
Hátborzongató inkvizíció fókusz, Alku, Páncélismeret, Nyeles fegyver használat, Harctudomány, Koncentráció, Taktika ismeret, Alkat, Szívósság, Varázslat ellenállás. A sorrend az elsõ 4-ig biztos.
De a Párbajismeret használaton elgondolkoztam. Ha ugyan az mint a Nyeles fegyver használat (azaz az elsõ a két fegyverre, a második meg csak egy nyeles fegyverre ad bónuszt), akkor érdemes lenne azt felvenni, elvégre pajzsot nem használhat az inkvizítor. Szerintetek?
Hejj de lassan jön az a patch, 44-gyel...

http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/

Egyébként felnyomtam az alku szintemet,nagyon jó cuccosokat kapok,csak nagyon drágán...
Akinek a "c"-n nincs elég helye ée az az updadate nem megy fel,az tegye a következõt:
Temp könyvtárat egy olyan meghajtóra kell tenni, ahol van hely.Eljárás röviden:

Asztal / Sajátgép / jobb klikk->tulajdonságok / speciális / környezeti változók gomb.
Itt a felsõ listában (a felhasznalói valtozóitoknál) van olyan, hogy TEMP, meg TMP. Ezeknek a változóknak az értékmezõjét szerkesztés gombbal átírjátok a kivánt helyre, pl. "F:\Temp". Ha nincsenek ilyen változók, akkor az "Új" gombbal letre kell hozni.
wedge31
" Added ten new bosses to reward exploration " - tiz uj boss <#worship>

Én a virtuális memóriával játszottam hogy legyen helyem.
wedge31
Erre sajnos sok okoságot nem lehet mondani ,csinálj valahogy neki helyet.

repvez
ezeken javit a patch
Amugy #4270 hsz-re valaki?
Prince23
Szal akkor kitömöriti ahol a win mega progik vannak? nekem nincs hely, csak 1.6 gb.
😞
az meg az elsõ patchnek sem volt elég 😞

wedge31
Pedig ezt megéri feltenni sok ujdonság lesz benne.

CalebJoe
Prince23
Az új patch is a program fileshoz csomagolodik ki?
mert akkor ezt sem fogom tudni feltenni😞

Lobsterman
Cuccokat így is kell gyûjteni a fegyó csak 1 a sok közül. Amúgy a cuccgyûjtésnél is jobban érdekel a karifejlesztés, szóval nem zavar 😊

wedge31
Nem unalmas mindig ugyanazal a fegyoval darálni ? engem mindig az hajt elöre hogy uj ,jobb fegyokat szedjek össze.

repvez
na én most akadtam el igazán.Mindkét szálon megakadtam.Az egyik a már emlitett tüz,kén és sárkánypikkelyes pálya ez lenne a föküldi de nem tudok lemenni a parta hogy rámenjek a karikára.A másik az meg valami eloszto központhoz kéne mennem ami egy szigeten vande nem vezet oda semmi se teleport se hajo.Ezt a küldit azután kaptam hogy a seráfoknál megoltem a sárkányukat a kolosszeumban egy külön szigeten.
PLZ valaki elmondaná hogy most akkor hova menjek?
Lobsterman
Ja, és nyomtatott áramkörös tigris FTW xD

Lobsterman
Nõttem egy kicsit 😊
BeeEffGee: Nagyon durva, bár gondolom a damage-bõl is látszik. One shot, one kill. xD
Amúgy egyedül eddig a fõküldis sárkány okozott némi nehézséget. Egy az hogy már az elején közel kellett hozzá menni hogy elinduljon a harc nem igazán kedvez a távolsági harcos alig armoros karimnak, másrészt nagyjából 2 ütés voltam neki(a 3 halálból 2 neki köszönhetõ, a 3. annak hogy kimentem vizelni, egy látszólag békés környéken és mire visszajöttem valami megölt :S).
A gólem olyan lassan jött hogy egy hátrálást kellett csinálnom és már feküdt is. Megütni is csak egyszer sikerült neki valami spellel. A polip is közelharcba akart velem lenni, de addigra volt elég jó pajzsom úgyhogy 4-5 poti, és annyi is volt. A démon meg nem tudom mit csinált, odacammogott hozzám, 2/3 életen volt mire odaért, de nem tudott megütni, csak csapkodott körülöttem. Egy deka sebzés nélkül megfeküdt. A köd meg nevetségesen könnyû BFG-vel. az elsõ pakk zombiját lehenteltem, odaálltam alá, és amikor leidézte a bandáját, 2 lövés be középre, és meg is feküdt az összes élõhalott(van kis area effect is a BFG-n vagy nem tudom 😛)
Szóval nagyon kis imba kari, de móka vele hentelni. Csak azok a gyógyitalos csontik zavarnak nagyon. Milyen cheat már hogy leveszem 1 lövéssel a hpjüket, erre átmennek sebezhetetlenné, elsétálnak, poti be, és jönnek megint. Nem nehezek, csak idegesítõ hogy meg kell várni amíg felgyógyítják magukat godmode-ban. Fõleg ha egy bajnokkal kerülsz szemben és van amikor 2-3 alkalommal is megcsinálják ezt, akkor törhetnékem támad.

wedge31
Pont most találtam meg az összes bosst / az " erdei ört " még nem sikerült kinyirni / ,lehet keresni az ujakat.

International-t szedem, az meg még lassabb. (pár K per pill.) <#falbav>

dante3
<#hehe>

wedge31
Sokan szedjük<#vigyor3>

dante3
Én is, csak k..va lassan jön a magyar patch!<#szomoru1>

wedge31
Kiváncsi leszek az uj bossokra meg több minöségi dropra.

Több mint 600 mega uhh...

Úúúúúúúúúúúúúúúj paaaaaaaaaaaatch!!!! <#guluszem1><#csodalk><#wow3><#wow1>

Köszi szépen! Már vágom. Elolvasom a kézikönyvét még ma. Megnéztem a sacred2.hu-t, egész igényes, majd elolvasgatom ott is a dolgokat. Level 9 eddig. (Emellett még NFS és NWN2 megy, és mivel keveset játszom egy nap, lassan haladok, de nem baj.)

repvez
Annál a küldetésnél hogyan kell lejutni a partra ahol a sárkányvadásszal kéne menni a sárkányhoz a szeráfszigetröl?Valami tüz kén és még valami a küldi neve.
Eljutok odáig ahol van egy szakadék körbe ilyen kristályokkal,de nem tudom megkerülni öket prdig már közel van a cél mert már kör jelzi a térképen a szakadék lábánál nem nyil .
Dante73
Akkor vagy a Driád kap alacsony tp-t, vagy elbaxtam valamit, de nagyon, vagy még egy bogárka...
Amúgy velem is megesik, hogy nem moccan, csak ha varázsolok, ez általában akkor van, ha varázslat alatt állsz, (érdemes a mágusokat lekapni ilyenkor, ahogy meg tudsz mozdulni) vagy semmi oka nincs, bug... Ez is az is megesik velem.
Még az is, hogy az egér nem müködik, kattinthatsz ahová akarsz, semmi... Sehol senki a környéken... Ilyenkor kilépés, (F9-kilépés mentéssel, kilépés, újraindít, és okés.) Megesik, hogy már a menüben nem lehet kattintani az egérrel, (nem színezõdik el a ha fölé húzom), tegnap pedig az inventory-m fagyott szét, odaragadtak a cuccok. nem lehetett sem eladni, sem használni, kivenni dolgokat... Persze, hogy dobott egy Veeery spesõl ájtem-et, mikor teli lett. Ráadásul egy páncélt, elég jó értékekkel. Csak kicsit téptem a hajam, de tényleg...
Irtózatosan jó játék, amire már irtózatosan ráférne egy gatyába rázás... egy jóféle patch formájában...

http://www.freetvmaci.info/

repvez
sztem az sem lehet gond mert én is bronzon vagyok és 5-600tp-ket kapok.
lvl 19 nél vagyok most a szeráf szigetnél most megyek egy csávoval a sárkányhoz.De gyanitom ott el leszek egy darabig mert gyenge vagyok mint a harmat.
Ha többen jönnek rám egyszerre akkor miért van hogy hiába kattingatok nem csinál semmit nem üt nem megy odébb?muszáj egy kombot elsutni hogy kimozditsam
Dante73
Ott a pont, az elõzõ hsz-em sztornó! Bronz miatt lehet az alacsony Tp... (Elsõre nem mertem nehezebb fokozaton nekiállni.)

Dante73
Ez érdekes. Eredeti, regisztrált a játékom. Valami bug akkor, hogy 100 alatti Tp-t kapok, vagy valahol elrontottam a fejlesztést, esetleg? Egyáltalán, van hozzá köze? Mármint a Tp-nek, ahhoz, hogy mire fejlesztettem?

Nenrandil
Az erõsebb karid által talált cuccokat add át neki, és azokat add el...

\"A book is a book\" Clive Barker

Nem bronzon kezdted? Mert én is minden mellékküldit megcsináltam, és 41-es szintû voltam amikor az orkföldjére küldtek.
Indítottam egy új inkvizítort, a régivel már elég nehézkes volt, szegénykét félrefejlesztettem.
Ezüst, nehéz fokozat 😄 sejtem hogy úgy fogja végezni, hogy lenyomom a space-t, de nem iszik itókát...
Felvettem elsõ tulajdonságnak az Alkut. Hááát... jó kibasztam magammal, mert most egy tárgyat sem tudok megvenni, csak drága és piszokjó cuccokat árulnak a boltban. Találni meg ugye bénákat találok, amikbõl eddig 700 arany jött össze. Mindegy, lev3-mas vagyok, most hentelek, hogy legyen elég aranyam.

http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/

Lobsterman
Amúgy engem is kidobál idõnként, én sem tudom mitõl van, de nem vagyunk egyedül a dologgal 😊