10030
  • bepe79
    lvl 15 lett a Dryad-om, tul vagyok az elso boss-on. A ko-boss 2 sarga item-et dobott, ebbol egyet nem tudok haszalni (balta), egyet pedig magamra tudtam tenni. A ladikajaban szinten volt egy sarga cucc, de az meg egy kard volt sajna. Mivel sem bargaining-em, sem enhanced perception-om nincs most, ezert kenytelen vagyok magamon tartani egy + chance to find valueables-es gyurut. (: Ez a Sinister Predator buff olyan benan nez ki, hogy asszem' ki fogom kapcsolni a menuben, hogy mutassa a buff effekteket. Ennel mar csak a masik buff-ja, az Ancient Bark nez ki hulyebben azzal a Toxic Skin-el, ugyhogy full nem lehet latni, hogy hogy nez ki a kari, es milyen aurai vannak. Most igy nez ki a karim:

P.S.: Boldog Karacsonyt minden egyes Sacred 2 kedvelonek es nem kedvelonek egyarant! :)
  • McFrost
    Malac sültet a népnek!
  • Lobsterman
    Még kevés is a sebzésed. :) Én 56-on vagyok és 5.4k-nál tartok(CA nélkül), aminek a 60%-a mágikus, és nincs fele ekkora taktikai ismeretem se. Mondjuk nekem armorom nincs ekkora, kb 1300-1400 körül van de nincs rá igazán szükségem. 64-es dögök jönnek, bossokhoz felhúzom a nem buff pajzsom(nincs rá skill még), és azt is alig verik le, már fekszenek.
  • wedge31
    Tudom ,csak nekem nem tetszik ,de egyenlöre nincs panaszom a sebzésére.
  • vidu01
    Próbáld ki a BFGt durvább akármelyik távolsági fegyvernél.
    Nekem most +76ot ad a távolsági fegyó skillhez:

• wedge31
    Én is seráfal tolom most, volt már egy lv60-as de azt elkunyizták igy inditotam egy ujat azzal a tervel ,hogy két egykezes enerergia pisztolyal nyomulok de érthetetlen modon nem lehet pedig semmi különbséget nem látok mintha két kardal tolná a kari sebzésbe deto ugyanaz.
    Mondjuk egy energia fegyoval is aprit rendesen
  • tomcsa4
    Taktika ismeret? Azt én is tolom. Szeráfom van, most level 43 (ez az egy karim van amúgy), másodjára játszom a történetet, de most silveren. 2x1 kezes a bevált. De kipróválom majd a Driádot és a High Elfet is.
  • bepe79
    Na, vegre egy olyan Dryad-ot fejlesztek most, ami valoszinuleg apritani fog, sokkal jobban haladok vele, mint az osszes eddigivel. A kulcs: Tactics Lore... ezt a tobbinel kihagytam, es igy tizedakkorat sebeztek kb, mint ez a Dryad-om. Plusz ez most mar megkapta az Armor Lore-t is, ugyhogy eddig csak az eletbevagoan fontos skill-ek vannak felveve neki: Capricious Hunter Focus, Ranged Weapons, Tactics Lore, Spell Resistance, Armor Lore. Ennyivel a kovetkezo skill felveteleig boven elleszek.
    Most lett lvl 13, ime:

Ez mar igy jobban bejon, nem hittem volna, hogy ennyit szamit a Tactics Lore.
  • Dante73
    A Patch vizsgálja, hogy eredeti-e a játék. Vagy valamiért megváltozott egy fájlod, vagy csak hibázik a telepítő... Van, akinél egy teljes re-install segített, azaz játék-patch-patch-.... valakinél az sem. Valószínűleg már készül a javítás javítása, ugyanis a hivatalos fórumon is panaszkodnak "néhányan". Csak érdekességként említem meg, hogy nálam például gond nélkül felment, bár nem rendszervinyón van a játék, és 32bites Vistát használok. Úgyhogy -úgy tűnik- teljesen szerencse kérdése a dolog...
    Telepítsd ujra a játékot, és patcheld fel a hivatalos oldalról leszedett javításokkal. Ott a sorrend is ott van, hogyan kell.

Egyébként, azok, akiknél gond volt a telepítéssel, nem rakták fel véletlen a később visszavont javítást? Mert el tudom képzelni, hogy eredeti játék esetén az zavar be...
  • zool1981
    Sziasztok!Van egy gondom:a játékom eredeti,letöltöttem a javításokat,de a 2.34-es nem akar feltelepülni.Ezt írja ki:A telepített Sacred 2 játéknál néhány file megváltozott.A patch telepítése nem lehetséges.Telepítse újra a játékot.Mi lehet a probléma?
  • shyning
    Köszi az infót!
  • McFrost
    Emberek földje után jön az orkok vidéke, majd a szeráfok szigete, sárkányok alagútja, mocsár stb...
  • Sheol
    Érint minden helyet természetesen.
  • shyning
    A főküldetés érinti a sivatagot, dzsungelt és a mocsarat vagy csak felfelé megy, a falon át? Mert az elf földet bejártam, és az emberek felé megy a főszál, a falon túl ugyebár, viszont az említett 3 térség meg délre van.
  • doncsabi
    helo hogy tudnám meg mi a jelszavam internetes játék alat?
  • GPoWeR
    Bocs a bénázásomért, nem vettem észre!

Köszi a válaszokat!
  • borso
    Van.
  • McFrost
    Tök pontosan:
    A monolit előtt jobbra le a barlanghoz:
  • tomcsa4
    Ahogy haladsz a falhoz, délre lesz egy lejáró. Ott végig (ha jól emlékszem egy küldit is le kell ott adni).
  • GPoWeR
    Bementem a barlangba, elég kicsi, de az a probléma, hogy volt benne 4 ilen kék pulzáló izé, de mást nem igazán lehet csinálni :S
  • tomcsa4
    Tegnap elértem a játék végére bronz nehézségen. Váratlanul ért, nem számítottam rá. Silveren folytatom.

Mindenkinek Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!
  • DORSANAX
    Kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek!
  • laikuss
    Szintúgy #5407
  • laikuss
    A banner alatt SPAM/OFF/WAREZ
    Ott visszaolvasol.
    van e crack a 2.34 patch-ez
  • ancarian
    kösziiiii:D de tényleg,főleg az ördögi kacajod:D
  • ancarian
    na szval vki, nemtudja hogyan lehet kiiktatni a másolásvédelmet??
  • TGWH
    Hát nem úgy csináltad. Csak el kellett volna olvasni hogy mit mond aki odaküldött, világosan leírta hogy ott a barlang előtt v.hol a tag, aki megmutatja merre van a bejárat.
    ancarian, NEM! Muhahahahahahah (ördögi kacaj)
  • laikuss
    Az alagút tuti.
  • McFrost
    A kapu előtt jobbra lefele visz az út, barlangon át kell menni.
  • GPoWeR
    Újra egy kérdésem lenne :)

Azt kaptam küldetésnek, hogy át kell jutnom a fal túloldalára. Namármost mindent úgy csináltam, ahogy kellett, de amikor odamegyek a kapuhoz, akkor azt mondja, hogy nem engedhet át és nem is enged :)

Próbáltam alagúton is átjutni,de ott se ment.

Valaki tud segíteni?
  • ancarian
    a másolásvédelmet nem lehet vhogy kiiktatni?
  • McFrost
  • McFrost
    Mi lesz az ünnepi menü?
    Sárkánycomb:D
  • Dante73
    Bocsi, ha megbántottalak a "negatív" hozzáállásommal, sem Téged, sem Őt nem volt szándékomban megbántani.
    De mivel, az utolsó szó az, hogy "crackelni", így fel sem merült bennem, hogy hivatalos UK verzióval rendelkezne. Mea culpa, Mea maxima culpa...
  • TGWH
    Nononononono... ne tessék leszólni, nekem kb. 3 éves gépem van :) igaz hogy a vga egy-két éves, meg a ramokat is bővetítettem, szal inkább 2 éves a gép :D de lehet három.
    Boldog karácsonyt mindenkinek!
  • AssAssyn
    Ezer hála! Köszönöm szépen a segítségedet! (:
    Boldog, békés Karácsonyt kívánok nektek!
  • Lobsterman
    Az első rész 2004-ben jelent meg. Ez 2008-ban. Ennyi a követelmények közti különbség.
    Egy 3 éves laptoppal semmire nem mész ezzel a játékkal. Egy 3 éves asztali géppel sem. Egy laptopban akármi is lehet az alapból nem ér fel egy hasonló asztali gépes konfighoz játékok terén.
  • Lyah
    Sziasztok!

Nem, nem referenciának szántam, hanem infonak, nem volt időm megnézni, hogy az előző részek követelménye mennyiben más, mint a mostanié, mint mondtam, ennyire nem konyítok a dologhoz.
    A "laptop" egy három éves siemens gép, a játék eredeti, és össze fogom hasonlítani a követelményeket, mindösszesen a hibaüzenetet nem tudtam értelmezni.

Ha lesz majd valakinek magyarra fordítása a hibaüzenethez,megköszönném, ha nem, akkor Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Üdv,
    L
  • vidu01
    Én is boldog karácsonyt kívánok minden Sacred fannak!