Sacred 2: Fallen Angel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Suzuki Swift GL 1.3
de szidtam magamat amikor azt a küldit bronzon felvettem 😊
Gigabyte GA-M55S-S3 / AMD Athlon64 X2 [email protected] / Asus Silent Square EVO / 4GB Kingston 800Mhz / 8800GTX 768MB / Chieftec 500W / Samsung 223BW / Aerocool Aeroengine II
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Suzuki Swift GL 1.3
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
sivatagi is
ott ha jól emlékszem van legalább 2 hosszabb láncküldi is
várostrom kimaradt az életembõl az melyik területen van ?
egyszer lehet majd visszafutok érte :>
#grebber: nem is ahhoz kell visszamenni akitõl kaptad 😄
térképen is jelzi, az elsõ kisebb városban kell jelenteni egy másik katonának
Gigabyte GA-M55S-S3 / AMD Athlon64 X2 [email protected] / Asus Silent Square EVO / 4GB Kingston 800Mhz / 8800GTX 768MB / Chieftec 500W / Samsung 223BW / Aerocool Aeroengine II
Kapok küldetést iktassak ki 5 útonállót meg is csináltam,de amikor visszamegyek a csávóhoz aki adta a feladatot csak azt mondogatja itt a közelben biztos beléjük futok valahol 😞 Pedig a quest listában zölddel ki is van pipálva.
Next PC upgrade: 2022
Tök jó special támadása volt, lekapott minden buffot rólam azonnal.
A BFG eltûnt a kezembõl egybõl, csak pislogtam, aztán meg jobb híján egy energistic weapon-nel lõdöztem/szaladgáltam fél óráig.
Sajnos semmi jót nem dobott. 😞
de az vicc, hogy a megjelenés után durván 2 hónappal jönnek rá, hogy valamivel jutalmazni is kéne a felderítõket
még 2.12 idején én is kipróbáltam a bfg szeráfot, (de én közelharcos beállítottságú vagyok ezért tényleg csak próba volt, de nem tagadhatom iszonyat kemény) és az egyik skillel gyorsan ki tud lõni 3-4 lövedéket randomra 😊
nah új patchben azok a lövések már célzottak :>
és tetszik vagy nem muszáj leszek a új patchel folytatni a játékot, mert csak nagyon régi backupom volt a karimról és ahogy betöltöttem 2.32-vel már nem tudtam használni 2.12 alatt 😊
de viszont sok jó dolog van:
a drop lényegesen javult
a harcmûvészetek is sokkal jobban mûködnek, gondolok azokra melyek egyszerre több szörnyet is sebeznek
ezelõtt nagyon sokszor elõfordult, hogy ha multi hit féle skillt használtam, és mondjuk 3-4 szörny rajtam volt, akkor egyet megöltem max 2 ütésbõl és ennyi, nem folytatódott a skill, de most már ha tényleg van annyi szörny körülötted ameddig a harcmûvészet tart, akkor mindenkibe belecsap
Suzuki Swift GL 1.3
Észrevetöen több a jó drop ,set itemet mondjuk ugyan olyan ritkán dobnak.
A tiz uj bossból még eggyel se találkoztam ,mondjuk addig jó nekik<#violent>#violent>
lvl45, 3.2k sima lövéssel. Nem kevés. Kicsit olyan mintha cheattel játszanék 😊
Igen, szint függõ. Az hogy a vége azt nem tudom, de én még például nem volt még az elf szigeten vagy hol.
level 37 vagyok.és most nyirtam ki a skorpiot.
ez már majdnem a vége??
C64,C128,A500,PC - I5 8600K Sapphire Radeon RX 470 4gb D15 Nitro 16Gbyte DDR4 + SSD,Xbox360 + Kinect,PS3 Slim.Nintendo WII,Xbox One X,PS4 PRO
Hogy lehet közepes potiont szerezni?Alkima kell hozzá?mert nekem nem dobtak semmi ilyesmit.
C64,C128,A500,PC - I5 8600K Sapphire Radeon RX 470 4gb D15 Nitro 16Gbyte DDR4 + SSD,Xbox360 + Kinect,PS3 Slim.Nintendo WII,Xbox One X,PS4 PRO
En orulok majd, ha a Temple Guardian-om nem hal le lvl 20-30 korul majd. 😄
Suzuki Swift GL 1.3
20 perc alatt pottyant 1 kard amivel visszanyertem majdnem teljesen az elvesztett sebzésemet, igaz az attackspeedes kardomat be kellett áldozni érte, de mivel a második szakértelmem a dualos skill lesz az is vissza fog jönni pár szint alatt.
A harcmûvészetem azért gyengült 11k-ról 7k-ra most, mert már nem mindkét kard sebzését nézi egyszerre, hanem csak az fõ kezemben lévõét, amelyik kard a másik kezemben van az csak nagyon keveset ad hozzá 😞
ezért most már az sem mindegy , hogy melyik kard melyik kezedben van 😄
sima sebzést nem befolyásolja ez de a harcmûvészet sebzését igen
ha most felcserélném a kardok helyét a sima sebzésem nem változna, de a harcmûvészeté jelentõsen legyöngülne.
Szóval aki eddig dualos volt és új patchel játszik, az nézze meg melyik kard melyik kezében van 😄
http://www.imagenerd.com/uploads/újpecs-3fIXa.jpg

Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
nem beszólás csak kicsit szúrta a szememet 😊

Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
Nagyon fura milyen magasra kell tolni kariszinthez képest. Indítottam egy tesztkarit, 2. szint, 6os bargaining, egybõl jöttek a barnák, sõt szinte csak azok voltak az árusnál. Igaz set nem de az ilyen alacsony szinten állítólag nincs. Szeráfom vevõs cuccban 44es szinten, 84es bargaining-el, csak a sárga jön. Annyira nem baj, mert lényegesen keményebb sárga cuccokat árulnak mint amilyen set itemeket találtam, de azért jó lenne egy teljes szet azért. Meg hát narancssárgának is örülnék, bár azt valszeg nem mostanában fogok találni 😛
Majd még tolom feljebb ha találok még +4/+5 skilles itemeket, aztám megosztom a tapasztalatokat 😊
Itt van a High Elf-em a 2. boss utan, ezt most hanyagolom egy kicsit:

Suzuki Swift GL 1.3
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
A Grand Invogiration buff bekapcsolasa utan viszont most mar jol kalkulalja a progi, hogy a runaval huzom lefele az Arnant Pyromancer skill-eket, es igy most mar valoban gyorsabban toltodik az Ancestral Fireball es a Blazing Tempest. + a quest ado kariknal a rajuk zoom-olasnal sem akad most mar be annyira, es remelem hogy a bugos terkepet is javitottak, mintha az is gyorsabban jonne elo.
Suzuki Swift GL 1.3

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Sacred2.hu-n csak 3-ról írnak!<#nemtudom>#nemtudom>
Suzuki Swift GL 1.3