10030
  • Lobsterman
    A játék nem ad külön kasztot hogy milyen fejlesztéssel mi leszel, ezeket csak mi találjuk ki build-névnek :)
  • Lobsterman
    Én is toltam tegnap este a csontikkal. Elég érdekes. Nem halad olyan gyorsan mint mondjuk egy BFG szeráf, de élvezetes vele játszani. Mondjuk ahogy látom te közelharcot is tolod rendesen, én azt erősen mellőzöm, illetve csapkodok én is, de nem szándékozom rakni semmilyen harci skillbe. Úgy nem lenne igazi nekró :D

Minden CAn lesz 1-1 pont tesztelési szempontok miatt. Szeráfommal is így csináltam. Amiket használok/használni fogok azokon már most is van 2 v több pont. A többi csak kíváncsiság :)
  • rizsa1669
    a másik kérdésem meg az lenne hogy a védelmi értékem azt befolyásolja hogy hány % esélye van az ellenségnek hogy eltaláljon??
    Mert most kaptam egy cuccot ami növeli a támadóértéket és csökkenti a védelmit.. és az esélyem hogy eltaláljam az ellenfelem 95%-ról 96%-ra nőtt, az hogy hány % esélye van az ellenfélnek hogy eltaláljon meg 35%-ról 40%-ra .. Nekem az a plusz 1% nem éri meg ha nekik meg plusz 5% hogy eltaláljanak engem..
    Meg látom itt képeken hogy nektek ilyen 123% h eltaláljátok.. mikre raktok pontot h ilyen nagy %-ban tudjátok eltalálni??
    am itt egy kép, hátha tudtok segíteni :D
  • rizsa1669
    Látom a mostani kommentekben hogy egy kaszton belül, több féle "emberkét" is lehet csinálni. Gondolok itt pl az árnyharcosra aki lehet Astral Lord vagy nekromanta. Van ilyen táblázat h milyen képességekkel ki lehetek?? ha nincs akkor valaki lécci elmagyarázza nekeem?? :D
  • TGWH
    Nagyon gyilkos a kis csontvázcsapat :D 3 csontvázat idézhet az árnyharcosom, és 2 szinttel magasabbat, mint ő maga. Mind ezt 3. szintű erősítéssel. A Tükröződő kisugárzás is csak 3. szintű, de megkapták mindhárom módosítóját a csontik is :D Azt hiszem maradok ennél a verziónál, majd meglátjuk mennyire lesz gyenge később. Csak az életerőre kell figyelni. Köv. képesség asszem a Páncélismeret lesz, majd Taktika ismeret. Íme egy kép:
  • TGWH
    No igen, ezt én is láttam... nálam mind a három állt mint lóf#sz a lakodalomban...
    Egy óra játék után eljutottam a 7. szintre. És megpusztultam... a védelmem elég gyenge volt, és mivel nehéz fokozatban indítottam, még az alt f4 sem segített... bezzeg a space megint használhatatlan volt... mindegy.
    Nagyon gyilkolnak a szellemkatonák, lehet hogy az egyik Csillagúr fókuszt fel sem kell vennem, de ezt még megnézem, kíváncsi vagyok növeli-e az erejüket.
  • vidu01
    Nem oda címeztem, ezt csak úgy. :)
  • vidu01
    Árnyharcosnál a szellemkatonákkal kapcsolatban nálam előjött egy olyan bug hogy ha teleportálok vagy barlangba lemegyek utána használhatatlanná válik a 3 közül az egyik csonti, nem harcol és nem is jön már utánam.
  • wedge31
    -találati esélyt
    -ne halj meg
  • rizsa1669
    1. a támadási érték mit befolyásol??
    2. a túlélési bónuszt mivel lehet növelni??
  • GPoWeR
    Bocsánat, bénázok :)
  • GPoWeR
    Melyik skillt kell tolnom, ha olyat szeretnék, hogy a bal alsó sarokban vannak azok a gömbök. Nekem csak 3at enged, de neked 12 van.

Hogy csináltad? :)
  • vidu01
    Hányszor megkérdezték már ezt itt a topikba!
    Egy sidequest adja, többi infót megtalálod itt.
  • TGWH
    Na igen, első gond: Koncentráció a két erősítés miatt mindenképpen bent kell hogy legyen az első 6 képességben.
    Kicsit már lehiggadtam, ugyan is mutatok egy képet. A Harctudományt próbának vettem fel, simán életképes a karakter, és a másik két ca csoport v.melyikére akartam rágyúrni. Csak hát elfelejtettem, meg közben egy óra után le is fagyott, pedig pont az utolsó képesség felvétele előtt mentettem... azaz ha kiveszünk még egy képességet, a Sebzés ismeretet, amire még nem is pakoltam pontokat, akkor pont jó lesz kezdésnek. Taktikai ismeretet is kiveszem, és akkor már a lehető legalacsonyabb szinten lesz két erősítésem. Persze ennek az lesz az ára, hogy nem 1-2 csapás lesz egy ellenfél, hanem 4-5... Ez már a 2-3. árnyharcosom :) most jön a negyedik kb. :D
  • McFrost
    Ha felveszeda aküldetést és végig csinálod.
  • Zaraki Kenpachi
    Elkezdtem tolni egy árnyharcossal szép nagy baltával .
    Nagyon jó game! A questek nem rosszak jó kis tp/idő tőltés.
    Eddig a pálmát a Blind Guradian koncert viszi. Baromi jó számot csináltak.
    Most tartok az Act1 a "falon túl" fő küldetésnél.

Kérdés saját kaszti hátast mikortól kapom meg?
  • Lobsterman
    Elvben simán klappol minden, az egy dolog, de a gyakorlat más tészta. De érdekes kísérlet lesz az biztos. Majd az dönti el a dolgot hogy az szeráfok után levő sárkányt is meg tudom e ölni. Ha igen akkor életképes a build :)
    Amúgy is szeretem az ilyen szokatlan karaktereket. Diablo2-t is toltam 1-másfél évig neten, és csak egyetlen olyan buildem volt amit nem saját ötlet alapján csináltam hanem más buildje alapján(MF sorci természetesen) pedig mekkora sláger volt a Hammerdin :D
  • Lobsterman
    Kesztyűim vannak amik konvertálnak fizikaiból. Minden sebzésfajtára 1-1. Az után rendszeresítettem miután a karácsonyi szigeten az első ellenfeleket hiába lőttem 1 dekát nem sebződtek a sima BFG lövéstől :)
  • TGWH
    Na meglestem, bőven működni fog a dolog.
    Csillagúr ismeret, Csillagúr fókusz, Ellenséges bajnok fókusz, Taktika ismeret, Kétkezes fegyver használat, Páncélismeret, esetleg még Alkat.
    Esetleg a Taktika ismeretet ki is hagyhatod, úgysem Te fogod aprítani az ellent, hanem a megidézett szellemkatonák.
    6-7 képesség, azaz 18as szintig lesz megfelelő védelmed, fegyveres támadásod, és a 3 ca erősítőt sem kell az elején magas szintre fejlesztened. Koncentráció szerintem ráér később is, de úgyis meglátod. 2 képesség marad, ami akár a Lovaglás és Hatékonyabb észlelés páros is lehet, még akkor sem lesz gyenge a karakter.
    Elméletileg piszok erős karaktert kéne összeraknod :D Lehet megnézem én is, pusztán kíváncsiságból. Régebben írták a fórumon, hogy nagyon aprítanak a megidézett szellemkatonák.
  • vidu01
    Azt hogy csináltad hogy mágikus sebzésed van? BFGbe nem lehet kovácsolni, van olyan páncél amibe lehet tenni ilyen sebzésátalakító cumót is?
  • Lobsterman
    Hmmm. Ezt becsekkolom. Érdekes lesz.
    1-2 óra múlva elindítom a karit. Majd este jövök a tapasztalatokkal :)
  • TGWH
    Én is arra értettem. Vagy egy-egy fegyver mindkét kézbe, vagy Kardhasználat. A kettő együtt felesleges.
  • TGWH
    Ja, a legnagyobb poén kimaradt. A második ca csoport erősítése a Tükröződő kisugárzás. Nos, ha ennek a képességét feltolod kb. 15. szintre(cuccokból könnyen összejön pár szint), akkor az erősítés 10. szinten lehet úgy emlékszem. Nos, 10. szinten már 40% eséllyel vered vissza a közelharci támadásokat, és 33%-33% eséllyel vered vissza a mágikus, és távolsági támadásokat, ha jól fejleszted az első két módosítót. És a legnagyobb poén, ami Neked hasznos lehet, az a harmadik módosítás. Kiterjeszti az erősítés hatását a szövetségesekre :P Egyes szintű ca-val úgy tudom már 2 társat idézhetsz. Gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy ha 5-en támadnak rátok, akkor minimum egy tag megússza egyetlen karcolás nélkül!
  • McFrost
    A kétkezest én a két fegyveres harcra értem.
  • TGWH
    Vagy kétkezes, vagy Kard/Nyeles fegyver használat, a kettő együtt teljesen felesleges.
    Lobsterman, szerintem működhet. Ha az utolsó ca csoportra gyúrsz, meg felveszed a Hatékonyabb észlelést, még akkor is marad 2 képességé minimum a fegyvereknek. Taktika ismeret és Kétkezes/Nyeles/Kard/Szálfegyverek. Vagy akár 2 képességcsoportot is fejleszthetsz a háromból, mivel az első ca képességcsoportnak minden egyes karakternél csak egyetlen képessége van, míg a második és harmadik ca csoportnak 2-2 képesség jut (egy sebzésnövelő, és egy var.vissz.tölt.idő csökkentő).
  • wedge31
    Merész ötlet ,sok sikert és majd dobj képet róla.
  • McFrost
    Értem.
  • Lobsterman
    Jó, inkább nekromanta lenne. Halottélesztős spell és buff is van, Spectral Hand, meg Skeletal Fortification támadásra.
  • McFrost
    És mivel tennéd mágussá?
  • Lobsterman
    Gondolkoztam rajta hogy bepróbálok egy abszolút mágus Shadow Warriort, full Astral Lord-ra fejlesztve. Szerintetek? :)
  • McFrost
    Én 52-es vagyok és a gyorsaság ismeretet vettem fel.
    De asszem nekem is ezek vannak, jól megtoltam a kétkezest és a kardhasználatot.
  • rizsa1669
    valaki erre?? : #5503
  • gyuri12
    Azért ide írtam és nem a másik topikba,mert a demóval is voltak hasonló problémák.

Amint elindítom,máris jön az ablak. Kösz,megy a reinstall.
  • Dante73
    Gyuri12-nek az előző!
  • Dante73
    1; Mivel nem vetted meg, nem igazán akarunk, legalábbis, itt. Ott van a bannerban a TE topikod.
    2; Attól függ, mikor jött elő. Ha eleve, akkor rakd újra, ha nem segít, akkor a rendszert is, ha később, akkor akár természetes is lehet. Úgy halottam, hogy lvl5-ig normálisan játszható, utána 1 tp minden gyilok, és egy idő után el sem indul.
  • Lobsterman
    Passzolok.
  • Dante73
    Köszi a gyors, kimerítő választ mindkettőtöknek!
    Mondjuk, én gyúrok még az értékek megtalálására is, annak itt az elején jó hasznát venni. (Minél nagyobb páncél, és minél erősebb fegyver) Most én is ott tartok, hogy rohan felém egy csapat, és a közelembe se ér, mind meghal félúton.... Bár még csak 13-as a kis szöszi.
    Most toltam egy kicsit, és bár (szerény angol tudásom ellenére) eddig is jókat mulattam a betöltőképernyő üzenetein, most először esett meg, hogy egy pillanatra a frászt hozta rám, ugyanis az alábbi üzenet jött ki, szabad fordításban;
    Üdvözöljük a Sacred2 30 napos próbaverziójában! ... HE-HE-HE... bevetted....
    Egy pillanatra megindult az adrenalin termelés....
  • gyuri12

Senki sem tudja,vagy nem akartok segíteni?
  • Lobsterman
    Nos íme az én BFGs angyalkám :)
    Sebzés már volt 7.1k is, de visszavettem belőle mert úgy csak 1.5k armorom volt, 4500 életerővel, így meg 2.6k armor, 5800 életerő. Kicsit nagyobb biztonságban érzem magam. Majd utolsó skillnek felveszem a pajzserősítő vagy a hp növelő skillt és jó leszek. Így elég törékeny a drága. 5* haltam meg goldon az utolsó bossoknál :(
  • Cortinaar
    KÖszi a választ, pecér vagyok, mert a falon már sikerült átmennem, de a főküldit nem csináltam meg, kihagytam véletlenül! :D
    Visszamegyek az alagúton át, s megcsinálom. Corti