10030
-
Cortinaar #5590 Sziasztok!
Régi karakteremmel 2.10.1-es patch-el játszottam.
Felraktam a 2.31-et és karakterem betöltésekor nem indul el, kidob asztalra. Ha új karaktert kezdek, az sikerül. Nem tudjátok hogy tudnám folytatni a régi karimmal ? (bronz fokozat, utolsó főellenség legyakása előtt vagyok) Köszönöm -
#5589 Köszönöm, pont ott vagyok most. -
#5588 Atamark kapujában adnak hozzá küldit. -
#5587 Nem tudok átugrani, teleportálni meg nem tudom tudok -e. -
TGWH #5586 Elf át tud teleportálni a kapukon, azt hiszem az inkvizítor is. Hogy az árnyharcos átugorja-e, abban már nem vagyok biztos. De a teleport átvisz 2.34-es patchel is a kapukon, ezt kipróbáltam. -
#5585 Helló és BUÉK!
Idei első témába vágó kérdés:
Járt-e már valaki erre:
Ez az emberek földjén van, északon, Banshee miniboss közelében. Van itt egy szellemváros, piros x-nél lehetne bemenni, csak a kapu zárva van. Kérdésem: ha járt már itt valaki, bejutott-e s hogyan? Küldetés hoz majd ide? -
tomcsa4 #5584 Minden játékostársamnak B.U.É.K.! -
Gabesz026 #5583 B.U.É.K MINDENKINEK -
#5582 Na, elinditottam: most lvl 7 a bevasarlos-Dryad-om (:, es a Barg skill-jet mar lvl 7-re majdnem felhoztam olyan szintre, amin a kari van, mindezt ugy, hogy az Enhanced-et ugyebar lvl 5-ig kell felhuzni, hogy Barg-ot valaszthassak (masodik soros a Barg). Kovetkezo spell valasztasnal, lvl 8-nal felveszem a Capricious Hunter Focus-t, es utana lvl 15-nel a Tactics Lore-t. Most a 2. kisebb varosig felhuztam a karit lvl7-re, es ugy tervezem, hogy mivel nagyon fontos a Tactics Lore is, ezert a nagy varosba erve jo sok side quest-et elvallalok majd, es lepek par szintet ott is felfele. Kivancsi leszek mi sul ki belole, azt tudom, hogy oriasi hatranybol indit igy a karim. Ime:
-
#5581 Nagy valoszinuleg begyujthetett egy szep kis critical hit-et, ugyanis azt vettem eszre, hogy max-on volt a HP-ja, es a kovetkezo masodpercben meg kb. ugy 10%-on, tehat a piros csikbol mar csak egy picike volt, es hiaba utottem ra szinte azonnal a SPACE-re, hogy igyon egy HP potit, a kovetkezo tized-masodpercben mar halott volt. Nem tudom mivel tamad a 3. kod / fog boss, de erdekes mindenesetre... Azt hiszem inditok egy kereskedo Dryad-ot, az 1. skill-em az Enhanced Perception (Hatekony eszleles) lesz, a 2. a Bargaining (Alku), es a 3., 4. es 5. lesz a Capricious Hunter Focus, a Ranged Weapon Lore, es a Tactics Lore. Es az elejen megprobalok minden mellekkuldit elvallalni, hogy gyorsan lepegessek szintet.Kivancsi leszek, lehet, hogy rossz otlet, de maradok a Dryad karimnal, mert nagyon megszerettem. Csak ezuttal lehet, hogy felveszem majd a Combat Reflexes-t is, ha a most meghalt Dryad-omnal felvettem volna, akkor lehet, hogy elkerulte volna azt a critical-t, es meg most is elne. -
#5580 Na, igy az ev vegere a Dryad-om minden gondja megoldodott, ugyanis a 3. fog boss-nal a mocsarban elhalalozott... szerencsetlensegere Hardcore mode-ban vittem, igy vege a dalnak, nincs feltamadas. Pedig mar annyira unom a jatek elejet ugy kb. a sivatagig, semmi kedvem megint elolrol kezdeni, de kenytelen leszek. Majd kitalalom, hogy melyik karival, valoszinuleg SW lesz. -
#5579 Elso korben most csak elosztottam a felgyult skill pontjaimat, a skill-en pedig meg gondolkodom, vagy a Combat Reflexes, vagy az Enhanced Perception lesz a befuto. Bar Enhanced Perception nelkul is esett mar vagy 3 set item (zold), es egy par sarga cucc, koztuk egy olyan sarga item is, aminek van +2 All Skill-je. Most mar lvl 29 a Dryad-om, ime:
Elmondhatatlanul ruhellem ezt a lapos-mocsaras vilagot, ugyhogy megprobalok minel kevesebb idot tolteni itt. -
Jokes #5578 Sziasztok!
Biztosan volt már róla szó,de mégiscsak megkérdezem...Kb. óránként kidob a játék hibajelentéssel....két patch fenn van a kb.400 mb és a kb20 megás is.kell még valami? Vagy ki kell kapcsolni valamit?Vagy be?
Előre kösz a választ. -
TGWH #5577 Szerintem van olyan erős a driád (kéregbőrrel meg a másik támadásnövelő erősítéssel), hogy simán elbírja akár mind a kettőt is. Nem tudom hogy vannak elosztva az oszlopok az utolsó (zöld) képességeknél, de akár azt is lehet, hogy alacsony szinten a Hatékonyabb észlelés, és magasabb szinte az Alku. Vagy akár a Lovaglás alacsony szinten, az még jó vissz.tölt.idő csökkentő is, és magasabb szinten vagy az Alku, vagy a Hat.észl, mert mindkettő jó képesség, de ha az egyik jó magas szinten van, az már elég a jó cuccokhoz. Csak egyik esetben drága aranyakért veszed meg, a másikban találod a jó felszerelést. Csak alacsony szinten gond a kevés arany, magasabb szinten meg tudsz ügyelni, hogy ne vegyél minden második szinten egy 3 páncéllal erősebb sisakot. -
#5576 lvl 28 lett a Dryad-om, mar a mocsarban jarok vele. 7. skill-nek erdemes felvenni az Enhanced Perception-t (Hatekony eszleles) es utana majd a Bargaining / Alku skill-t, vagy pedig felesleges, es inkabb Speed Lore, vagy Damage Lore, vagy az a skill, amivel el lehet kerulni a critical hit-eket, vagy pedig az, amivel no a critical-re az eselyem?
Itt a kari:
-
garaib #5575 Szia!
Itt lehet lejutni.
Üdv, -
Cortinaar #5574 Köszönöm a válaszokat, sikerült. Egész gépet kellett újraindítani, s megjelent a tárgy. Korábban már a játékot újraindítottam, de semmi nem történt. Most a Tűz, Kén és sárkánypikkelyes küldetésnél vagyok, de egyenlőre nem találom a bejáratot... :) -
#5573 Válaszd ki a naplódban a küldetést ( klikkelj rá), ilyenkor újratölti a küldit, és hátha "megjavul".
-
vidu01 #5572
erősítésből származó...
Na ilyen bónusszal sem találkoztam még idáig. -
TGWH #5571 Az pech, egy régebbi mentésed nincs? Időnként nem árt kilépni és menteni a mentéseket. -
Cortinaar #5570 Sajnos nekem nincs semmi a földön, csak két tekercs (amit nem lehet felvenni) és csomó égett fa. Lehet bug, kár, mert így nem tudok továbbmenni. Átnéztem már centiről-centire a talajt, több kameraállásból is, de nekem nincs ott semmi. :( -
vidu01 #5569 Vissza kell teleportálni hozzá ott a templom mellett van egy teleport nem messze. De hogy utána mit hogyan azt már nem tudom. Ott kívül a földön kell lennie annak a holminak az biztos. -
Cortinaar #5568 Igen, a templom mellé mutat a kör, de ott nincs semmi, ami felvehető.
Mi van, ha hibás? Le tudnád írni, hogy Giles könyvtárost hol találom? Elmegyek hozzá, hátha...
Köszönöm -
vidu01 #5567 Nem a templomban kell felvenni, hanem kívül van az oldalsó fala mellett. -
TGWH #5566 A templom mögött/ mellett is volt v.mi. Vagy törd szét a kelyhet, hátha bent van. Mentesz, kilépsz majd vissza, akkor talán jó lesz. -
Cortinaar #5565 Azért írtam le újra, mert pontosítottam.
Igen, természetesen körbejártam mindent, összes kameraállásból megnéztem.
Igazából, amikor felvettem a küldetést, utána kifagyott, de beléptem újra, s odarohantam a templomhoz, ahová a kör mutat, de ott semmi nincs, amit felvehetnék. -
TGWH #5564 Attól hogy többször beírod, még nem fognak előbb válaszolni. Nem rég csináltam azt a küldetést, és nekem semmi gondom sem volt. Esetleg ahova a kör mutat, próbáltál már körülnézni mire lehet kattintani és mire nem? -
Cortinaar #5563 Szeráfok Birodalma küldetésben meg kell szerezni a NAGY GÉPEZET SZOBRÁT, s elvinni Giles könyvtárosnak, de a templomban nincs semmilyen ereklye, amit fel tudnék venni. A templom hátsó részében van középen egy állvány, amin egy fénylő kehely szerű dolog van egy világító gömbbel, de az nem mozdítható.
Nem tudok továbbjutni. :( -
Cortinaar #5562 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, mégpedig az ügyben, hogy szeráf szigeten lévő fő küldetést nem tudom teljesíteni, mert ereklyéket kell összegyűjteni, de mikor odamegyek a térkép jobb oldalán lévő templomhoz, ahova a narancssárga kör mutat, nem találok semmit. Végigkutattam az egészet, elöltem mindenkit, de nem történik semmi. Tudna nekem valaki segíteni?
Köszönöm -
TGWH #5561 Most nekem is nagyon dobja a set részeket a játék, eddig van 5 db, 3 különböző setrészből. 26-os szint körül járhatok.
Találkoztam a fehér griffel, na az szopatós egy teremtény... 24% esélyem volt hogy eltalálom, neki meg 81%. Mindig leszedte az erősítéseimet. -
#5560 Már napok óta hanyagolom a fő küldetés szálait és eddig be nem járt területeken kóborlom. Eléggé szórja a set item-et a gamma.
Ma az emberek földjén barangoltam, a vérfarkas vezér nyomában. Meg is találtam és ilyet dobott:
Érdekes, mert Armantin hagyatéka set-re gyúrok, már csak 3 db hiányzik, de ez elég durva. -
#5559 Az lenne :D -
rizsa1669 #5558 én most csak az imádott technológiát fejlesztem, mert ott van a baznagyfegyver, amiért kezdtem a szeráfot.. mert kaszabolásra ottvan az árnyharcosom :D
őő annyi kérdésem lenne h mi az a "faji mount"?? ( az egyedi hátas lenne?? :D ) -
#5557 Pár tanácsom lenne az új karakterhez:
-Ne fejleszd össze-vissza a karaktert. Az árnyharcosodnál láttam felvettél és fejlesztettél mindenféle CA-t. Azt javaslom találj ki valami koncepciót a karakterednek és az alapján fejleszd a CA-kat és skilleket. 3-4 Használt CA és 1-2 buffra bőven elég tenni.
-Ehhez kapcsolódik hogy válassz egy CA osztályt, és azon belül fejleszd, esetleg egy másodlagosat is választhatsz, de ha mind3ból veszel fel CA-kat, akkor sok mindenhez fog érteni ugyan a karakter, de gyenge lesz mindben.
-Szintén nagyon limitált a skillek száma is, úgyhogy érdemes azt is meggondolni ott miket veszel fel. Ezt is árnyharcosodnál láttam hogy felvetted a pajzsismeretet is meg a kétkezes harcot amik ugye kizárják egymást.
-A faji mounton már lehet használni buffokat, szóval érdemes minél előbb beszerezni ha unod a gyaloglást, és mountról akarsz harcolni. -
TGWH #5556 ne használj lovat, ilyen egyszerű.
bepe, az pech :D lehetett a házban is áramingadozás, meg ezer egy ok, sztem nem a játék miatt volt. Majd ha 5 adapterből 4 Sacred 2 közben hal meg, na akkor már lehet gyanakodni :D -
rizsa1669 #5555 áh.. 2 ütés elég nekik az egyik CA-ból, mert az nagyot sebez és a visszatöltődési ideje 1 mp :D
amúgy most kezdtem egy szeráfot, 12-es szinten vagyok, csak annyi a baj h kevés az esélyem hogy eltaláljam az ellenfeleket + lovon ugye nem lehet használni az erősítéseket így a bazi nagy fegyver ugrik, a pazsj ugrik, így nyíllal kell mennem, amit mondanom se kell h sz@r .
am most úgy akarom h nem fedezem fel a térképet mint az árnyharcossal tettem hanem megyek a hátasért és majd utánna lesz térképezés mert egyenlőre nyíllal esélyem egyenlő a nullával.. -
#5554 Nem voltam par napig, mert meghalt a laptopomnak az AC Adaptere, amivel az aramot veszi fel, igy az akksi-ido erejeig tudtam naponta par percet hasznalni. ): Most megjott a megrendelt uj adapterem, ugyhogy visszaterek, a Dryad-om kepeivel egyutt majd. :) Erdekes momentum, hogy a Sacred 2-ozes kozben halalozott el az adapter, a 2. sarkany (a tuzes) utan. Elkepzelheto, hogy a game miatt akkora teljesitmenyt vett fel eppen a laptop, hogy lehalt az adapter? Egyebkent az ujjal megy minden ugyanugy tokeletesen, ugyhogy happy vagyok. :) -
TGWH #5553 Szerintem nem baj ha gyenge a védelmed, sok italt kell meginnod? Igazából a védelem csak akkor kell, hogy ha nem tudsz kinyírni 5-6 ellenfelet egy-egy csapással, hisz ha nincs esélyük megütni, vagy csak minden 4. ütésre találnak el, az nem gond, hisz az ötödik csapás, ami találna, azt már elvileg nem élhetik meg... -
TGWH #5552 Kovácsolást nagyon lebutították az új patchel.
Jelentem a szellemkatonák szétszedték a kobold törzsfőnököt :D persze én is besegítettem, csak akkor engem üt. Nem egyszerű rávenni hogy négy ellenfél közül ne az árnyharcost üsse. Egy idézett katona sem halt meg eddig egyszer sem. Egyetlen életregeneráló ital kellett a nagy koboldnál. Ez eddig a legerősebb karakter akit láttam. Sem a driád, sem az elf nem jutott el odáig, hogy egyetlen italra legyen csak szüksége. Persze itt nem engem ütött, de nem is nyírta ki a katonákat. Meg tükrözték is az ütéseit :D -
#5551 Kovácsolással mondjuk tudnád növelni azt hogy mennyi attack bonust adnak a páncéljaid, ez egy gyors megoldás lenne. Aztán fejleszd a kard ismeretet, mert látom azon elég kevés pont van.
Ami viszont szemet szúrt hogy a védelmed az borzasztóan gyenge. Szerintem növeld valahogy a páncélzatod meg a védelmi értéked, mert ez így elég haloványnak tűnik a bossokhoz :P