10030
  • wedge31
    Olvasd el a kézikönyvet hogyan kell törölni az aktiváciot meglepöen egyszerü én is bonyolultabbra gondoltam.
  • Prince23
    De úgy tudom, hogy kétszer használatos az aktiváció. nem?
    én már egyszer feltelepítettem még október végén a játékot, majd most új rendszert kaptam ill telepítettem, és most sikerült feltegyem és aktiváljam. Nem tudom, hogy 3-ra sikerülne e feltenni.
  • wedge31
    Lépj te ,leszeded ,törlöd az aktiváciot és ujra telepited majd patcheled
    2.10 > 2.12.0 > 2.31.0 > 2.34.0 ennyi 1.5 óra alatt megvagy megéri.
  • rage
    Nekem csak az az egy patch nincs meg, ami 2_11_2_0-ról frissített 2.12.0-ra. Ha valakinek ez megvan, adhatna egy linket :)
  • wedge31
    2.12 a hotfix.
  • Prince23
    Szerintem elfelejtettük feltenni a hotfixet a 2.12-re.
  • bepe79
    Nekem peldaul nincs fent. Hogy miert is? A magyarazat egyszeru. Europa legtobb orszagaban egy honappal hamarabb jelent meg hivatalosan a boltokban a Sacred 2, mint itt, az UK-ban. Ennek koszonhetoen, en csak novemberben jutottam hozza, amikor itt megjelent (az International / English verzio), es akkor mar a 2.10-es patch-et leszedtek a web oldalukrol, mert kijott a frissebb, a 2.12. Mivel az enyem alapban 2.0.2-es, igy frissitettem a 2.12-re, majd szepen sorban a tobbire is, mivel akkor mar megvolt ugye a game-em, es egeszen szepen sorban a 2.31-ig frissitgettem. Ekkor jott a 2.34, amivel az alabbi postomban leirtak szerint szepen be is szopt@m, hasonloan meg masik tobb szaz gamerhez hasonloan. Es most itt allok, patthelyzet, varok a kovetkezore, vagy arra, hogy mit lep hivatalosan az Ascaron.
  • Prince23
    Hotfixet én nem tettem fel... lehet h ez a gond?
  • wedge31
    2.10 patch az alap ezért nem is írtam az elöbb ,annak mindenkinél felkelenne lennie a játék kiadása napjátol elérhetö mind a mai napig és feltétlen kell.
  • dodgem
    Azért aki nagyon akarta az le tudta frissíteni így vagy úgy...
  • dodgem
    A 2.10es egy 450 Mbos patch, és ki lehet hagyni a frissítésből? Már úgy értem hogy anélkül felmenne a többi?
  • bepe79
    Na de hogy varhatjak el, hogy az ember felrakja a 2.10-et, amikor eltavolitottak a hivatalos patch-letoltogetos oldalrol es azota sincs ott? Az mas kerdes, hogy van kozvetett link, mert az FTP szerverukon meg valahol ott figyel, de aki megvette a jatekot, es nem olvassa egyik forumot sem, az nem tud errol, es halvany lila goze sincs, hogy miert nem megy fel a 2.34. Meg ugye azt sem varjak el tolem, hogy a 2.34 miatt az origi jatekomat uninstallalom (rosszabb esetben unaktivalom es ujra aktivalom), utana feltelepitem, rarakok ujra 5 patch-et (ehhez ugyebar letoltogetek par gigabyte-ot ujra, ha mar az installerek nincsenek meg azota), meg meg mindemellett a karaktert is mentsem ki, amirol az atlag-usernek szinten goze sincs, hogy hol a mentes, es hogy melyik file-t kell kimenteni. Meg amugy is: mifele hozzaallas ez, hogy azota is a ugy van fent a 2.34, es se egy hotfix-el nem javitottak, sem annyit nem bofog az Ascaron a hivatalos forumba, hogy bocs fiuk, mi b@sztuk el, a mi hibank, javitani fogjuk. Ha fizettem a jatekert es megvettem (marpedig ez tortent), akkor mifele support ez a penzemert?
  • johnnie_walker
    Mindenkinek felmegy, aki nem hagyta ki a 2.10-et, függetlenül attól hogy legál vagy csúnya. A reloados verzió is ilyen.
  • wedge31
    Ez igaz ,viszont a karácsonyos küldi nagy fun ráadásul nemtom hogy csak szerencsém volt de nekem potyogtak a set itemek meg egyébb jóságok plusz meg ugye négy uj boss.
  • johnnie_walker
    Az úgy nem fog menni, mert a 2.12-ben elqrtak valamit, ami eredetileg egy különállő 2.10 és egy kisebb 2.10->2.12 volt.

A helyes sorrend:
    2.02 -> 2.10 (full) -> 2.12 (hotfix) -> 2.31 -> 2.34

A 2.10 linkjét időközben eltávolították, de a fájlok ugyanúgy ott vannak az updtate szervereken. Ami neked kell:
    http://updatedl04.sacred-game.com/sacred2/update/locale/hu/Sacred2-HU-2_10_0_0.exe
    http://updatedl04.sacred-game.com/sacred2/update/locale/hu/Sacred2-HU-2_10_0_0-2_12_0_0.exe

Ez persze teljes újratelepítéssel jár (nincs rollback), vagy vársz a következő patchre ami remélhetőleg helyreteszi a dolgokat. :)
  • bepe79
    Pedig a hivatalos forumon is rengetegen panaszkodtak innen az UK-bol, hogy az eredeti verziojukra nem ment fel a 2.34, ugyanebbol az okbol kifolyolag (tobbek kozt az enyemre sem), pedig 24 fontot kifizettem a jatekert, es en is elvarnam, hogy ne legyenek ilyen malorok. Az official forumon meg nem hiszem, hogy warez-verziokkal jatszananak sokan, ugyanis online nyomjak, es az reloaded-ossal szerintem nem nagyon megy (bar ki tudja).
  • Lobsterman
    Azt mondják az ilyen módosult file probléma akkor léphet fel ha módosítottál valamilyen filet, persze ettől még nem biztos h teljesen ép játékra sem megy fel. Nálam is ez volt, de reinstall után megoldódott. Mondjuk nem egyszerű a dolog a pár órás installal/patcheléssel. Ha nagyon szeretnél 2.34-el játszani, akkor próbáld meg, de annyi módosulás nem volt a 2.31 óta, hogy feltétlen érdemes legyen.
  • bepe79
    lvl 18 lett az uj ''fejlesztesu'' Dryad-om (kereskedo venaval megaldva) (: , es amint latjatok a kepen, sikerult mostanra teljes mertekben ellensulyozni azt, hogy elso ket skill-nek vettem fel az Enhanced Perception-t (Hatekony eszleles) es a Bargaining-et (Alku / Kereskedes), bar megmondom oszinten, hogy az elejen igy elegge odafigyelos a dolog, es csak halado usereknek ajanlanam a dolgot. Viszont most mar abszolut meghozza a gyumolcset a dolog, tobb olyan ruci is van fent rajta, ami +2 All Skill-es !!! Ja, es mivel tobb side quest-et csinaltam, pont amiatt, hogy az elejen felhuzzam a karit, ezert mar lvl18, de meg csak most kozelitek majd az elso boss-hoz. A kovetkezo skill szinten eletbevago, a kerdesem:

1., A Concentration (Koncentracio)-t vegyem fel, hogy a 2. buff-al (Ancient Bark) megerositsem es bevedjem a karit, vagy pedig

2., A Spell Resistance / Combat Reflexes kozul vegyem fel valamelyiket, hogy az azutani skill-nek felvehessem az Armor Lore-t, ami szinten az egyik legfontosabb skill?

Tudom, hogy ez egy nagyon jo kerdes, de most pont dontes elott allok. Amugy ime, itt a karim:

• wedge31
    Tényleg érdekes mert nekem az eredetire azonnal csont nélkül felment.
  • laikuss
    Csak adalék, de a reloados verzióra simán felment a 2.34 es patch ellenőrzéssel együtt. Érdekes, h állítólag az eredetire meg nem, érdekes.
  • Prince23
    Akkor ok. azt hittem vmi szoftveres gond lehetett.
  • bepe79
    Semmi gond, nekem sem megy fel a 2.34, pedig origi a game-em, itt az UK-ban a GAME-tol rendeltem. Ugyanugy leall 99%-nal azzal, hogy egy file modosult, es nem hajlando a 2.31-rol frissiteni. Ugyhogy en azota is 2.31-el jatszom, a Dryad-om eseteben ugysem volt olyan oriasi valtozas a 2.34-nel.
  • Prince23
    Ja és az utolsó patchet azért nem tudta feltenni, mert azt írta, hogy pár file módusult. ezért. mikor ellenőrizte a frissitést.
  • Prince23
    Az is megteszi kezdésképpen.
  • elitehun
    Kezdőként szerintetek kivel kezdjem? Én az árny harcosra gondoltam. THX a választ
  • Prince23
    Így csináltam. nem akar összejönni. nyomok egy restartot, hátha úgy jó lesz.
  • wedge31
    Akkor menni kéne ebben a sorrendben 2.12.0 > 2.31.0 > 2.34.0
  • Prince23
    Innen töltöttem le a 3 update-t.
  • Prince23
    Igen!
  • wedge31
    Eredeti ?
  • Prince23
    No csak kéne segítség.
    2.34-re nem akarja frissiteni a sacred 2-őt.

Ezt írja:
    A telepített sacred 2 játéknál néhány file megváltozott. A patch telepítése nem lehetséges. Telepítsd újra a sacred 2-őt.

Mi van? hát fenn van a játék, és szép sorba haladtam a patchek telepítésével, csak az utolsónál adta be a törölközöt.
  • Prince23
    Sry :DD
    félreértés történt. Kétszer töltöttem le az utolsó frissitést xD sry
  • Prince23
    Miért nem tudom feltelepíteni a második és a harmadik patchet? az első kiadású patch az fel ment rendesen. de már a második frissitéssnél azt írja, hogy telepítse újra a játékot... úgy érzékeli mintha fel se lenne rakva a sacred 2. bezzeg az első update az felment
  • Reggaester
    Harci reflex.
  • rizsa1669
    hello
    a kérdésem az lenne hogy a Harci reflexek-et vagy az Alkat skillt vegyem fel utolsónak?? Sztem a harci reflex lenne a jobb, mert árnyharcos vagyok és az Örjöngő lendület ad + életerő regenerációt és + életet, amit az Alkat adna.
    Szerintetek melyiket kéne felvennem??
  • tomcsa4
    A játék eredeti? Ha nem (és valószínű), akkor vedd meg ha megengedheted magadnak. Ha csak módjával van pénzed, akkor egy megbízható tagtól a logouton.
  • Cortinaar
    Most végre bejött a karakter, csak állandóan a menübe visszadob, ha elindulok vele.
  • Reggaester
    Igen, az a baj. Ugyanoda kellene felraknod, egyezzen meg a a régi elérési úttal.
  • Cortinaar
    Igen, mentések ott vannak a könyvtárban, s mikor elindítom a játékot, akkor abban is ott van a mentett karakter, de rákattintva kidob az asztalra. Az számíthat, hogy a régi install a C-n volt, most mág a másik meghajtóra telepítettem a játékot?
  • tomcsa4
    Jól kivetted az előző mentést? Az egész mappát érdemes mindig, amit a Docba tesz.