10030
-
#5670 Lehet utána is pontot tenni rá, csak szintednél nagyobb nem lehet a képesség. Ha pl. 160-as szintű vagy, elméletileg lehet a képesség is 160-as.
Egyébként 200 szint a max.
200-as szintig 401 tulajdonságpontot, és 911 képességpontot lehet elosztani, úgyhogy mind a 10-re jut 75 pont, van amelyikre még több is.
-
Gabesz026 #5669 Asszem 200 vagy 215
Mondjuk azt hittem miután szakértelemmé fejlesztek 1 képességet utána még lehet tenni rá pontokat de legalább így mind az összes tulajdonságot szakértelemmé lehet fejleszteni. -
#5668 Maximum hány szint van 100? -
#5667 Na mivan? Este senki sincs itt? -
#5666 Ha jól értelemezem akkor interneten keresztül is lehet coop módban játszani ugye?
Ezt írja:
Ez egy különleges játékmód mely lehetővé teszi, hogy egyjátékos mód esetén interneten keresztül meghívhassunk más játékosokat is. -
#5665 Ezer köszönet. jó tippet adtál! -
Gabesz026 #5664 Ja ez lemaradt!
-
Gabesz026 #5663 Itt vannak a karim tulajdonságai nagyon darál.
-
#5662 lvl 20 lett a Dryad-om, tul vagyok a Gar' Colossus boss-on (1. foboss).
Valamelyik arusnal talaltam lvl18-19 kornyeken egy sarga 3 socket-es ijat, ami raadasul +2-ot adott a Capricious Hunter Focus-hoz, es csopogott erte a nyalam, de nem tudtam megvenni, mert valami 150000-160000 aranyba kerult. :( Na mindegy, majd magasabb fokozaton, amikor mar tobb penzem lesz. Most igy nez ki a kari:
-
#5661 lvl 19 lett a Dryad-om, meg mindig nem jarok az elso boss kozeleben sem. Vegul ugy dontottem, hogy nem a Concentration-t veszem fel lvl18-on uj skill-nek, hanem a Spell Resistance-t, mert igy lvl25-on felvehetem az Armor Lore-t, es az szerintem a legfontosabb skill. A Concentration-t majd raerek lvl3x-nel, amikor mar amugyis le tudom szoritani a regen idot valahogy jobban, meg tul leszek a sarkanyokon is (ha tul leszek...), stb. Most mar jo par +1 meg +2 All Skill-es cucc van a karin, tehat ez a Dryad nagyon durva lesz kesobb. Most igy nez ki:
-
#5660 Amúgy neten nem szoktatok nyomulni? egyáltalán lehet??:O
-
Gabesz026 #5659 Sziaszok!
Íme a karakterem lvl73
-
#5658 Olyan, mintha a Physics driver nem lenne jó.
Nvidia oldaláról szedd le a legújabbat, tedd fel, hátha az segít. -
#5657 Esetleg ha crack-elem megoldja? Vagy vigyem vissza a játékot? -
#5656 Segítene valaki? Megvettem, felraktam és amikor indítani akarom ezt dobja ki:
An exception has been thrown!
Error #: 9
Function: cPhysics::init
Description: NxCreatePhysicsSDK failed!.
File: d:\projects\sacred2\source\s2render\engine/physics/physics.ccp
Line: 298
Stack unwinding:
-<<callstack>>
Előre is THX -
#5655 Azt a tárgy foglalata határozza meg, csak oda lehet "betenni", ahol engedi a fegyverkovácsolást. -
#5654 hogyan lehet a kovácsnál az élező funkciót használni? mert bármire nyomnám nem engedi. -
#5653 Hogy lehet coopozni vagy multizni? látom az emberkéket, de szerót nem látok. Csinálni servert pedig nem lehet. -
Narandil #5652 Egy kérdésem lenne: útólag át lehet írni a karakter nevét? Találtam a mentés mellett egy file-t, ahol igen, de ha betöltöm a mentett állást, akkor ugyanúgy visszaírja. Előre is kössz! -
#5651 A Temp mappák tartalmát nyugodtan törölheted. -
#5650 Sikerült végre.
csak 3.1 giga eltünt a c-ről. megtaláltam a helyét. és mi lenne ha törölném? vagy esetleg biztos használja a játék netán? -
#5649 Egyebkent hogy meg ennyit hozzategyek: igen, ez lenne a normalis. Az lenne a normalis, hogy egy patch felmegy az elozoek meglete nelkul, ahogyan ez egyes jatekok eseteben igy is van. Csak hogy ne menjunk messzire egy peldaval: Sacred (1)... ahhoz, hogy feltegyem az 1.8.2x-es patch-et a Sacred-re, nem kell felrakni a 100 masik elotte levot. -
#5648 Nem, de a hivatalos forumon azt rebesgettek, hogy valoszinuleg adnak ki javitast, vagy pedig ujratltik a jo verziot a 2.34-bol az FTP-jukre. Volt, aki eskudozott arra, hogy neki ujboli letoltes utan felment a 2.34, tehat valamelyik tukorszerveren CRC-s, vagy pedig szimplan rosszul jott le, stb. Ugyhogy en is megprobalok majd valamit, nem kell engem felteni. (: -
#5647 Nektek is megváltozott az sg skinje? -
#5646 Ok még 1X THX -
#5645 Ez a sorrend jónak tűnik.
Sok sikert :) -
#5644 Mivel az aláírásodban szerepel, hogy SP3 is van fent, biztosan -
#5643 Akkor tutira megyek :D
Na szal, itt a sorrend:
2.10
2.10 - 2.12
2.31
2.31 - 2.34 -
#5642 Ok. megcsinálom. -
#5641 Ja és még annyi hogy a játékot eredetiben veszem meg de a windowsom nem eredeti. Attól még menni fog ugye? -
#5640 Szerintem kellene a 2.12-ről 2.31-re javító nagy patch.
Majd utána a 2.34-es.
S akkor jó lesz.
2_31-es patch -
#5639 Ok THX! Ritka az ilyen topik ahol 4 perc alatt válaszolnak az embernek sajnos :( -
#5638 Támogatni fogja. -
#5637 Na akkor most felmentem a sevenm honlapjára. és ott így szerepela patch:
Tehát ez a sorrend jó lesz?
2.10
2.10 to 2.12 (ez egy 24 megás patch, ilyet nem tettem fel ma)
2.34 (csak a 2.34-esnél nem írja pontosan hogy melyik verzióra)
így?
-
#5636 Nem azt kérdeztem hogy menni fog mert tudom hogy menni fog (nagyképűszmájli) hanem azt hogy támogatja ű-e de gondolom hogy igen csak biztosra akarok menni :D -
dodgem #5635 Szerinted a kövi patch fel fog menni a 2.34es nélkül? -
#5634 Most viccelsz ? persze hogy menni fog egy 9600GT-én. -
#5633 Akkor okés. Asszem félreértettem akkor.
Egyszer mikor a régi rendszer volt fennt sp 2-vel, akkor tudtam uninstalálni, előtte törölni kellett az aktivációs kódot.
Azt hittem ez a kód kétszer használatos. akkor most már nyugodt vagyok. csak megérte a pénzt így. -
#5632 Az én videó karimat támogatja a játék? Mert nem találtam sehol sem listát. Mostanság utána szoktam nézni ezeknek mert egyszer csúnyán megszívtam :S -
#5631 Rosszul tudod. Ha az aktivációt is törlöd, aktiválhatod újra
Ahányszor csak akarod.
S egyszerre két külön gépen lehet fent - gondolom, ezzel keverted össze.