Sacred 2: Fallen Angel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Milyen vidkarid van? Tippelek, nvidia?xD

Szép kis dzseki, +11 minden képességhez az elég ütõs!

Dante73
Sok dolgot javított a patch, már nem megy le asztalra a játék, ritkábban szaggat be, viszont 2 nap alatt 4x exézett. Ez azért érdekes, mert Vista alatt eddig összesen 1x fordult elõ, mert a Vista megoldja általában. (Nem hagyja megpusztulni a dolgot, háttérben elmenti az exe állapotát, leállítja, elindítja újra, majd visszarakja "bele" a mentést, Te meg egy laggolást látsz az egészbõl.) Egy év alatt... Azt nem vágom, miért kellett a pontrendszerbe belenyúlni, így elég sok kari használhatatlan lett.
Úgyhogy, a következõ patch-ig megint pihentetem a játékot. Gyanítom, azzal lehet egyébként gond, hogy 320 videómemóriám van. Egyszerûen nem ismeri fel szerintem, és 512-ként kezeli. Más magyarázatot nem tudok erre a viselkedésre. Olyan a dolog, mintha "túltöltené" a videómemóriát. Legalábbis, ránézésre.
Megjelenés napján megvettem a játékot, és a játékmenetet illetõen nem csalódtam. Viszont azóta még egy fél óra nem volt, amikor felhõtlenül élvezhettem volna a játékot. Remélem, javítják, mihamarabb...
Na, sory a panaszáradatért...

http://www.freetvmaci.info/

wedge31
inkvizitor lv62 - 3nap 14óra

dryád lv60 - 2nap 20óra

seráf lv60 - 2nap 22óra

A shadow wariorom pár napja indult most lv39 1nap 9óra ,ugytünik egyre gyorsabban érem el a 60-as szintet.

Én ugy haladok mint anno az elsö résszel szép sorba mindegyiket felviszem arany szintra aztán majd a bejövösebeket kimaxolom.
Mondjuk a cyborg meg az elf kari kimondotan supportra készült tehát egy csapatban lehetnek igazán ütösek / nagy munkával és türelemel valszeg szolóban is / ugyhogy ezeket valszeg a legvégére hagyom.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

dante3
Én az élõhalott tábornoknál szívtam sokat, híába az élõhalottak elleni ital, a fõellenfél kétszer feltámadt!<#wow3>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

wedge31
Az " erdei ör " - nevü bosshoz képest smafu a hp regje ennek a koboldchiefnek ,azt lv40 alatt még egyszer sem sikerült kinyirnom ,brutálisan gyogyitja magát.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Ez dícséretes,mert én már elkezdtem a Szeráfomat néhányszor.Viszont én gyötrõdtem,hogy melyik verziót válasszam,a 2.12.0-át,vagy a 2.31-est.Végre jelenleg kezdem kiismerni az új patch lehetõségeit és adottságait.Jelenleg maradok ennél...
árnyharcos
4 nap 1 óra 31p 😊
de azt ne felejtsük el, hogy megjelenés napja óta megvan ( ha jól emlékszem okt 3.) a game és én nem kezdtem el 30 féle karaktert naponta 😄

Gigabyte GA-M55S-S3 / AMD Athlon64 X2 [email protected] / Asus Silent Square EVO / 4GB Kingston 800Mhz / 8800GTX 768MB / Chieftec 500W / Samsung 223BW / Aerocool Aeroengine II

Én nem olvastam,de számomra az a fontos,hogy én mit gondolok egy játékról,a nevemben meg hiába ír valaki cikket,lexarom.
Rengeteg játékkal játszottam már életemben,de ez szerintem egy csúcs game.Sajna sok a kisebb hibája még,azokat majd remélem javítják..
M 83 ?!Úristen,az mennyit jelent játékidõben?
Ja és még annyit, hogy mivel tetszett Sacred 2, ezért sajnálattal olvastam a GS tesztjét, mely szerintem 8 éve készült legrosszabb cikk (PCG-ben közepes a cikk). Legrosszabb helyett mást akartam írni, de nem akarom megsérteni a cikk íróját (segítségképpen: szarnak sem jó, na).

Off vége!

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

árnyharcos
áá de béna vagyok 😄

Gigabyte GA-M55S-S3 / AMD Athlon64 X2 [email protected] / Asus Silent Square EVO / 4GB Kingston 800Mhz / 8800GTX 768MB / Chieftec 500W / Samsung 223BW / Aerocool Aeroengine II

árnyharcos
mindenkinek van/volt ez egyértelmû,
inkább mondom mi történt árnyharcosommal 😄

lvl 83-on sikeresen átvittem az arany fokozatot és bejött a platina :>

fõ szörny kidobott egy annyira brutál ÚJ setes armort, hogy, alig tértem magamhoz 😄
http://kepfeltolto.hu/i/?304095&t=img

Én az aggol verzió megjelenésekor vettem meg a magyar verziót. Sajnáltam rá a 10 ezer forintit, mivel rettentõ bugos lett, de viszont a hangulata még úgy is toppon volt. De azért megvettem.

Evvel az 1 GB peccsel viszont már megéri az árát. Próbálom kiismerni a játékot (van még, ami nem világos), de mindenképpen év játéka számomra. Az elsõ részét nem pörgettem, de megvettem a Goldot, mihelyst befejeztem a második részt, elkezdem az elsõt (NWN2 - eredeti - addig pihen, NFS - csúnyavezió - meg delete, meguntam).

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Ez így igaz.Én egy dolgot nagyon nem értek még,nekem is vannak "csúnya"verziós játékaim,de ennyi idõ alatt rá lehetett volna jönni,hogy ennél a játéknál nem érdemes spórolgatni annak aki zavartalanul akar játszani.TGWH-nak teljesen igaza van,rengeteg a játékidõ és a lehetõség más programokhoz képest.Hetek óta görcsölnek emberek a warez verzióval,a villanyszámlára ráment egy csomó pénzük,mire letöltötték és még nem is fut rendesen.Szóval számomra ez teljesen érthetetlen,de mégegyszer hangsúlyozom,hogy ne legyek feketeseggû,nekem is vannak "csúnya" verziós játékaim...
TopGun
Sziasztok! torma1 ur jol eltunt, felcsigazta itt a kedelyeket a balance.txt atirasaval, de semmi konkretumot nem irt rola mar masodik napja, pedig tobben is kertuk tole, hogy irja le mit hogyan csinalt?! 😞
csak kivancsisagkeppen.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Mért nem a kéregbõrt nyomod be buffnak a "kis koponya" helyett? Egy valag plussz védelem. <#nezze>
Tádádádáááám, és szeretném ismét leszögezni, hogy nem a játék rossz, max az user... Kb. 15 perc alatt sikerült leölni, 5 perc után 2/3-a élete maradt, de feltöltötte...

http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/

árnyharcos
gyorsan feladtad a próbálkozást, ebbõl arra következtetnék, hogy "csúnya" verziód van, és ha igen és csodálkozol, hogy nem megy fel rá a hivatalos patch akkor arra inkább nem írnék semmit.
A megy a kukába megjegyzése elég egyértelmû, mert én vettem már pár szar játékot de egyiket sem vágtam ki a szemetesbe, legalább a dobozuk szép :>

abba, hogy nincs particionálva a winyód, nem kötök bele, majd egy op. rendszer újratelepítés elõtt meglátod milyen jó döntés volt 😄

A Temp mappád tartalmát próbáld törölni,talán ott ézékel valami gubancot.Teljesen töröld a tartalmát...
Egyébként a patch telepítése után sem árt törölni.
bepe79, nah, alakul, sztem még az Armor skillre gyúrjál rá, de nagyon. Az a 83+ ellenállás ami nekem van, nagyon sokat számít. Esetleg vedd fel a Varázslat ellenállást, az is szépen megdobja az ellenállást, ráadásul kell is, mert a varázsteknõcök elég durván le tudnak sebezni.
Nekem is a Koncentráció lesz a következõ, majd meglátjuk mennyire dobja meg +1 buff a var.vissz.tölt. idõt. Úgy általánosan húzom le az összes vissz.tölt.idõt, a végén meg felveszek 1-2 olyan tulajdonságot, ami csak az egyik csoport idejét csökkenti. Vagy 2 olyat, ami két csoport idejét csökkenti, mert ahogy észrevettem, szintlépéssel is növekedhet a var.vissz.tölt. idõ, ha az elsõ csoportból választok egy varázslatcsoport erõsségét növelõ tulajdonságot.
Félek elmenni a goblin törzsfõnökhöz, de muszáj lesz 😄
eXequtoR, biztos hogy Te rontottál el v.mit, a saját hibádért meg nem szép dolog a játékot szidni (legalábbis ha egy játék képes arra, hogy a cod féle 12 órás végigjátszást megdobja pár száz órával...).

Nekem még annyi hely sincs mint neked mégis simán felmegy, úgyhogy valami "szálka került a gépezetbe".
Nah 90 giga már elégnek bizonyult 2.12nek, de a 31nek ez is kevés. Megy a kukába ez a hulladék, nem is zavarok többet.

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Üdv. Elmondaná nekem vki mi a rákos heréért nem elég a 2.12es patchnek 40 giga hely? Elkezdem telepíteni felénél kíírja tele a vinyó és vissza áll eredetire. Elsõre vicces volt, de már kezd tele lenni a tököm. (nem nincsenek külön particiok)

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

bepe79
Nah, sikerult megvalositani, amiert kuzdottem, nem kicsit lett erosebb es vedettebb a TG-m. A Devout Guardian Focus skill-emre tettem meg par pontot, igy be tudtam rakni a 3. runat is a Combat Alert skill-be, es igy a Combat Alert skill atalakult ALLANDO !!! (Permanent) Battle Aura nevu buff-a! Es mivel szintet leptem pont, ezert fel tudtam venni uj skill-nek a Concentration-t (Koncentracio), amivel 2 buff-ot tudok hasznalni egyszerre, igy a T-Energy Shroud buff melle beraktam buffnak az uj Battle Aura (Combat Alert) buff-ot. A kovetkezo skill pedig, amit felveszek, nagyon valoszinu, hogy a Warding Energy Lore lesz, es onnantol nincs, ami megallitsa a TG-met. Itt az lvl 12-es Temple Guardian-om, Hardcore / Silver fokozaton:

Suzuki Swift GL 1.3

"kellett"...<#miaz>
Na,azért az én új BFG-s Szeráfomat nem gyõzné le<#smile>
Csak vicc volt.
Egyébként most az új patch miatt teljesen másképpen kellet fejlesztenem,de már én is kezdem "érezni az erõt benne"...
A driádom is elérte a 11. szintet. Az öltözete 8-as szinten még jó volt, azóta pech, nem kapok olyan jó ruhákat kinézetre, csak hát az újaknak jobbak a tulajdonságaik.
Ilyen volt:

És ilyen lett:

Beállítottam az nvidia vezérlõpultban hogy felülírja a játék beállításait, és láss csodát, kb. másfél óra játék után nem lépett ki 😄 koppkopp 😊

Talán rájöttem miért nem csökken a nagy troll élete a koboldfalván. Több ellennél is jártam így, elsõsorban bajnokoknál, hogy nem csökkent az életük. Nem is sebeztem egy ideig, azután hirtelen lecsökkent az életük. Szal egy ideig csépelni kell, v.miért nem viszi le az életerejüket, de utána ,,jóváírja'' az addig bevitt sebzést. Legalábbis a ,,kicsiknél''.
Hihetetlen milyen jó ez a driád. Az a legjobb, hogy két külön csoportból is használhatok ca-kat, mert az egyikkel sebzek, átváltok a másikra, azzal is sebzek, majd megint az elsõvel. Egymástól függetlenül töltõdnek vissza, ez gondolom a legújabb patch miatt lehet. Vagy eddig is így volt?

bepe79
A linkeles nem jott ossze, itt van meg egyszer:

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Most nagyon elkapta a fonalat a Temple Guardian-om, nagyon jo iranyba fejlodik. Szerintem ez a Devout Guardian build a legerosebb es legeletkepesebb, nekem sokkal jobban bejon, mint a Source Warden es a Lost Fusion. A Dedicated Blow-al oriasit csap az ellenbe (nem veletlenul Devout-ra fejlesztem), es a Combat Alert valoban a 3. runazasa utan allando buff-a valik !!! Ami oriasit fog segiteni mind a vedekezesben, mind pedig a tamadason oriasit fok lokni, es mindezt allando jelleggel, nincs tobb ujratoltodes. Ugyhogy gozerovel ramentem a Dedicated Blow mellett a Combat Alert-ra is, mar 2 runa benne van. Ha meglesz a 3., akkor kesz. A Cont-t valoban fel kene hozza venni kovetkezo skill-nek, mert akkor fogok tudni 2 buff-ot egyszerre hasznalni, es a T-Energy Shroud + Combat Alert nagyon jo lesz egyutt. Itt van a karim:

Ezt most celiranyosan es nagyon jol fejlesztem, ez le fog tarolni mindenkit, mar most erzem az erot benne. <#eplus2>

Suzuki Swift GL 1.3

Mi a fenének kell kilépni a menübe,már bocsi?Én is úgy lépek ki,hogy nyomok egy F9-et,majd Alt+F4,osz jól van.Ráadásul pontosan és jó helyre tesz vissza.De nem akarok beleszólni,mindenki úgy lép ki,ahogy akar...
Harbonah
nem az a baja Grebbernek, hogy kilépked a menübe neki a játék, hanem sokáig tart amig kilép a menübe

#4459-es /Hivatalból érkezett/HSZ-bõl ollózva:
"* Javításra került a hirtelen fps szám zuhanás."
"* Javításra került néhány hiba, ami összeomlásokhoz vezetett."
Kb.erre gondoltam...<#nemtudom>
Nem akarom elvenni a kedved,de azzal meg kell barátkozni,hogy sajna idõnként ki fog lépkedni.Most is,ha visszaolvasol a legutóbbi patch leírásához,ott szerepel az indokolatlan FPS zuhanások és kilépkedések javítása,de úgy látszik ezt nem tudták megoldani.A "csúnya" verzióhoz képest talán annyi az elõnye,hogy garantáltan úgy lépkedjük a szinteket és úgy kapjuk az XP-ket,ahogy a készítõk megálmodták.Aztán azon lehet vitatkozni,hogy jól álmodták,vagy sem...
A gólemes küldetésnél mit csinálok rosszul?Elvittem a 3 vödör vizet a gyereknek,lent a bányánál lecsaptam az elementálokat és visszavittem a fickónak aki azthiszem valami olyasmit mondott hogy jól van akkor most már foglalkozhatunk a gólemmel miután adott jutalomként valami magic fegyvert.Utána lemegyek oda ahol a gólemnek kellene lennie de nincs ott.Semmi megoldatlan feladat nincs a városban mert vagy 10x körbejártam már.Poén hogy minden adott feladatot megoldottam...

http://silkiehun.atw.hu/

grebber
Nem bolti egyelõre.2.12-es "csúnya" verzió!

Next PC upgrade: 2022

Hol lehet letölteni az Elite DVD-t? Tudtok egy torrent lehetõséget?
Ide írtam, mert elvileg nem warez, ha mégis akkor bocsi....

Igen,értem,de most a tiéd "bóti"?Vagy még csak most veszed majd meg,mert a menübe egy bitonyos verzió lépked ki...
grebber
Nálam nem volt kilépkedés igaz nem toltam még sokat.Nekem csak a menübe való visszalépés sok idõ!

Bocs,"FPS"...
Az a valaki én voltam,legálisan felteheted nyugodtan,mert az egy patchnek számít.Azonkívül nem nyúl hozzá,csak a "pak"mappához,ami a grafikát tartalmazza.
A kilépkedések nálam is gyakoribbak mióta az új 2.31.0 van felrakva,szerintem semmi köze a gépemhez,mert símán fut 35-40 FFP-el az ELITE-vel és mégis kilép kb.2 óránként egyszer...
Hát még jó hogy +1 maggal jobban fut 😄 az érdekes ha a menübe sokáig tart neki kilépni. Nekem az asztalra nehezen akart kilépni, de rájöttem hogy nem fogta fel a kattintást az igen gombra 😄 Asszem gépet kell majd újítanom. A városokban viszont elég durván leesik 3-4 fps-re egy kis ideig a játék, az új patch elõtt ezt nem csinálta (bár lehet az a baja hogy töltök fel/le netre...).

grebber
Nekem nincs gond jól fut a game de viszont a menübe való kilépés vagy 5 perc neki nem értem miért!

Ha csak a grafikai fájlokat módosítod, akkor persze, v.ki már írta régebben hogy feltette. Én speciel egy stabil 30 fps-nek jobban örülnék...

grebber
Ha megveszem az eredeti magyar sima verziót akkor arra feltudom minden zokszó nélkül tenni a netrõl leszedett elite dvd-t? (Ez nem magyar)

Itt látszik hogy mind a kettõ használatban van nálam:

TopGun
KOSZI! Maris megnezem!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Mind a kettõ kell TGnél is alap skill a koncentráció mint MINDEN más karinál.

bepe79
De jobb az a TG-nel, mint a T-Energy Shroud? Mert en akarhogy nezem, a T-Energy Shroud buff eri meg a legjobban, az nala a legjobb szerintem. Sokat szamit harcnal, hogy nem egybol a HP-mat pufolik le kozbetlenul, hanem csak a burkot / vedelmet korulottem.

Suzuki Swift GL 1.3

Ki mondta hogy az elf gyilkológép? Az egy törékeny mágus.😊 Egyébként a lángvihar amivel nagyon jól aprít meg a meteoresõ. Tûzlabda is jó ha leviszed a regen idejét kb 0,4 mp re.