10030
-
hegege #5830 [BR]Képet tárolja - www.myphotoupload.extra.hu
[BR]Képet tárolja - www.myphotoupload.extra.hu -
hegege #5829 Sziasztok
Gondoltam bemutatom az én kis Templomőrömet :)
Igaz még elején vagyok, de nagyon már senki sem üt meg :)
Csak azt nem tudom mi legyen majd a maradék két képesség amit még felveszek? Eddigi képességeim: Páncélismeret, védelmező energiaisemeret, kardhasználat, koncentráció, Jámbor templomőr fókusz, elveszett fúzió fókusz, Taktikai ismeretek, Hatékonyabb észlelés.
Ha ebben tud nekem valaki segíteni annak örülnék :) -
Narandil #5828 Áhá, értem. Köszi! Akkor majd addig zaklatom őket, amíg be nem jutok. -
#5827 Ha jól sejtem a fehér griff területén ad egy fószer egy küldit, hogy keress meg egy öre
g varázsasszonyt. A mami a tenger parton hesszel, ő küld ide fel egy gólem után, beszerezni pár vadállat alkatrészt. Menet közben leverjük a kalózokat. Eljutunk ez elfeledett kertekhez is. Utána megyünk ide. Itt álldogál pár szeráf, közülük adja valaki, hamár megcsináltál ezt.azt. -
Narandil #5826 Hmmm... azt még sose kaptam meg. Hol lehet beszerezni? -
#5825 Oda kapsz egy küldetést. -
Narandil #5824 Igen a jó küldit, de nem küldetés cél oda bejutni. Csak érdekel, hogy egyáltalán be lehet-e, mert ha nem akkor nem szenvedek vele. Ugyanis eddig akárhányszor kezdtem el, még egyszer sem sikerült. A kolózok legendás kincsét is most először találtam meg. :-P -
#5823 Ha a nagy gate / kapu, ami az emberek foldjere vezet at, akkor ha a shadow (arny) vonalat koveted, akkor a kapott sign-al (jellel) atengednek, ha pedig a light (feny) utjat koveted, akkor a nagy varosban elmondta neked a srac, hogy there 's a tunnell near the gate and you can pass there... (tehat hogy van egy megkerulo barland, ahol ki lehet kerulni a nagy kaput). Persze lehet, hogy nem is itt jarsz, csak tippeltem. (: -
#5822 Gondolom te a jó hadjáratot választottad mert én nem emlékszem ilyen küldire ugye? -
Narandil #5821 A játék elején van egy olyan terület, hogy Szeráf-völgy (angolul nem tudom mi lehet a játékban). A hegyen van egy nagy faajtó, azt kilehet valahogy nyitni? Azt hiszem valami kolostor lehet, mintha annak írná. -
Ginos #5820 most tartok a colossus után ,vmi orkoknál kellett legyőzni a földelementálokat.
Nekem a diablo után könnebbnek tűnik... -
menpe #5819 Non-hardcore-ról hardcore-ra át lehet menni akasztás után? -
#5818 Tehát ha karddal leszel főleg akkor kardhasználat, ha nyeles fegyverrel akkor nyeles fegyver használat stb. De ha még kezdő vagy akkor sztem próbáld meg árnyharcossal (én is azzal kezdtem) mert nehezen hal meg stb. -
TGWH #5817 Mert mindenkit megtámad akit lát.
Nem tud pajzsot használni, ha kipróbáltad, akkor látod hogy nem megy neki.
Azt fejlessz, amit használni fogsz. Páncélismeret ajánlatos minden karakterhez, ha elolvasod mi van hozzá írva, azt is megtudod miért. -
Ginos #5816 hali,most ismerkedem a játékkal,kezdtem egyet az inkvízitorral,volna 2 kérdésem: idéztem vmi b@szott nagy démont (bal lasó sarokba van az ikonja)és engem is támad MIÉRT????? az inkvizitor tud pajzsot használni,egyik kézbe fegyver a másikba pajzs.
Meylik skillt érdemes fejleszteni? köszi -
laikuss #5815 Én ezüstön kezdtem és minden küldit meg akarok csinálni ezért még csak a sivatagban vagyok seraf lvl.70 szinten viszont probaként előre szaladtam a főküldiben, hogy megnézzem ezeket a fő bossokat és már ezzel a karival is így simán levertem őket. Mi lesz ha végigviszem rendesen, egy kardcsapás és mind megfekszik? -
#5814 Na most nemrég indítottam egy inkvizitor karit. -
#5813 -
#5812 A dualos árnyharcosom átért platinára lvl. 78-as szinten. A négy fő boss 91-es szintű volt.
A videón rajta van Nimonuil és a 4 fő boss is (kb. 4,5 perc az egész videó)
Szerencsétlen Nimonuilnak annyi ideje sem volt, hogy elővegye a fegyverét, egy kombótól kifeküdt.
Videó
A négy fő boss :
-
Narandil #5811 Köszi! Akkor a kövi az lesz. :-) -
#5810 Hát nem árt skill arra a fegyverre amit használni akarsz különben nem fogsz eltalálni semmit. Nem kötelező, de ha életképes karit akarsz vedd fel :) -
#5809 Csak azért, hogy a bónuszokat megkapd amik a kardon vannak. De elég rá 1 pont.
-
Narandil #5808 Nálam kétkezes fegyverhasználat, vagy hasonló a neve. S sajna az első szinteken nem is lehet felvenni.
Jah. Amúgy a főleg mágus szerág nem jött be nekem. Nagyon szenvedős.
Egy kérdés. A kétkezes fegyvernél, ha kardot használok, akkor fel kell venni a kardhasználatot is? -
#5807 Ja thx Csak nem tudtam mi magyarul a neve -
Jhon Balu #5806 sziasztok!
help kellene mert a játékkal szopok már 1 hete.telepítem és indítani akarom ezt írja ki:Az Eljárás és Belépési Pontja Nem Található A Dll-ben (orcSytem.dll) mi lehet a gond? -
#5805 Hát skillnek. Azt hiszem magyarban párbajismeret a neve. -
#5804 Mit hol?
Amikor szintlépésnél osztod szét a pontokat, ott.
-
#5803 Hol -
#5802 A csak mágus szeráf rossz build már probáltam. -
Gabesz026 #5801 Na elkezdtem a Szeráfot elég döcögős volt az eleje de azért beindult a kari. Csak a mágikus képességekre gyúrni hát nemtudom életképes lesz-e a kari mert vannak ugye erös magic def-el bíró ellenfelek nem beszélve a főbossokról. Ezért én felvettem a taktika ismeretet is meg majd valamelyik fegyverismeretet azt még nem tudom melyiket most egy nyilam van egész jól haladok. A ragyogó oszlop egész jó bár elég kicsit sebez de ez ne tévesszen meg senkit hullanak mint a legyek.
Ime a kari!
-
#5800 Amiket felvennék skilleket a helyedben(nem sorrendben): concentration, celestial magic lore és focus, revered technology focus, armor lore, warding energy lore, constitution, spell resistance és utolsónak még talán revered technology lore, bár revered technologyból ami igazából kell az a két pajzs, meg a flaring nova, szóval csak utóbbira kell a + sebzés, crit és cast speed. -
#5799 Most nézegetem milyen skillek mennének jól a varázs seraphimhoz, és sajnálattal látom hogy nincs ancient magic. Na az jobban fáj mint a botok :) -
#5798 Fel kell venni a dual wield-et :D -
#5797 Amig a +all skills és +all ca-t megkapom, addig jó. :D -
#5796 Hogy lehet egyszerre két fegyvert fogni? :P -
#5795 Nem is azert kell felvenni a Magic Staff-ot, hogy utana arra rakosgassam a pontokat (: , de egy ponttal erdemes felvenni, mert maskulonben nem kapod meg a botnak a modositoit. -
#5794 Én Astral Lord Shadow Warriorral botozok pedig annak sincs skillje hozzá :)
Mondjuk alapból megfogadtam vele kapcsolatban hogy nem veszek fel fegyverskillt, mert az nem illik a koncepcióba :) Egy mágussal amúgy sem nagyon illik fegyverrel csapkodni :) -
#5793 Elso tapasztalat: nem lehet a Seraphim-nak Magic Staff-ot valasztani.. , igy botozni mar biztosan nem fogok vele. -
Narandil #5792 Kössz az infót és a tanácsot! Először arra gondoltam, hogy kétkezes harcmodú szeráfot alkotok, de aztán ahogy említetted elgondolkoztam egy főleg mágus, de azért valamilyen fegyverhez értő "angyalkával". csak azt nem tudom eldönteni, hogy a kardhoz, a szálfegyverekhez, vagy a távolságiakhoz (BFG?) értsen. -
Gabesz026 #5791 Én majd indítok egyet aztán majd beszámolok!