10030
-
#5870 Persze hogy nincsenek ott mert a sok minibosst a 2.31ben adtak hozzá a játékhoz -
Rufios #5869 Igen azt a térképet én is néztem, de nekem nincs ott a patch-ek nem adták hozzá az új bossokat. nekem még a2.12-es van fent -
#5868 Ezaz! Én maradok a jó öreg madaras tesconál -
#5867 Lehet, hogy nem venném meg másodkézből, mert mi arra a garancia, hogy nem lett-e már előzőleg több gépre feltelepítve.. -
hegege #5866 A megvétel melett vagyok én is!!!!!!! :D
De ha ez nem megy ne csinálj meg küldetést és ne nyiss ki ládát, de talán akkor egy picit :) veszít a játék az élményéből :)
Tehát ha ügyes vagy úgy mondva "használtan" jóval olcsóban is meg tudod venni az eredti játékot (csak picit körül kell nézni pl.: Vatera, proharver, stb.)és egyből nincs ilyen gond :) -
Sheol #5865 Talán vásárold meg.
Egyébként nem tudjuk, mi itt mindannyian megvettük.
Fáradj át a warez topicba, talán ott tudnak segíteni. -
Narandil #5864 Akkor mit lehet csinálni, ha játék közben egyszer csak kiírja a progi, hogy ha többet szeretnék játszani vele, akkor vásároljam meg? Pedig el volt indítva előtte a deletesecuromreg.exe. Azóta akárhogy is próbálom mindig kiírja, ha kinyitok egy ládát, vagy éppen teljesíteni akarok egy küldit, amit persze így nem lehet. Van egy olyan rossz érzésem, hogy megint kezdhetem előlről. Bár remélem ezt megcáfoljátok. -
#5863 fene, nem baj, már ezzel az F12-ős megoldással is jobban járok
köszi -
#5862 Tedd azt :D -
SovereignX #5861 De majd akkor gyúrok egy kicsit aztán vissza megyek és vissza küldöm a pokolba. :D -
SovereignX #5860 Ha nem 4. szintű vagy biztos :) -
#5859 Meg kell ölnöd. De nem gond könnyen megdöglik -
SovereignX #5858 Ha egyszer megidézem a Sakkara démont hogy a francba lehet vissza űzni? Miután a póráz elengedte kinyírt a franca. Később vissza mentem oda ahol megidéztem - dolgom akadt arra - és még mindig ott volt. Vissza töltődött a démon idézésem. Elnyomtam hátha eltűnik. NEM. Ott van. Ez így helyes vagy... idő mire megdöglik vagy mi? -
#5857 sétálhatsz:D
-
vidu01 #5856 Nem úgy van mint a Diabloban hogy bárhol nyithatsz egyet hanem vannak fix portálok elszórva a térképen azokat aktiválod utána már tudod használni őket. F12vel meg vissza lehet teleportálni az éppen aktív rebirth mounatainhez, ha ez abban a városban található akkor szerencséd van.:) -
#5855 sziasztok, most néztem csak meg a játékot, az lenne a noob kérdésem, hogy:
hogy tudok visszajutni a városba? lehet venni valami tekercset mnit a diabloban, vagy a térképen kell kattintani valamire? -
Hegyirabló #5854 Sziasztok!
Most akkor hogyan kell felrakni a 2.34-es patchet? Mert újratelepíteni nem fogom, akkor inkább visszaviszem, és visszakérem a pénzt, a leírt módszerek meg nem váltak be.
Köszi! -
rizsa1669 #5853 én most elmentem oda, ahova a térképen/videón van a fehér griff, de sehol semmi.. ( ezüstön vagyok lvl 66 )
amúgy azt elmondaná vki hogy aranyon miért nem növekszik a felderített térkép % ?? mert ezüstön 29%-nál fejeztem be és most aranyon még mindig annyi, pedig már egy csomó fekete területet felfedeztem.. -
vidu01 #5852 Nálam nem jön be a 2. link ami a helyet jelöli, szóval itt van annak aki kíváncsi lenne rá. -
hegege #5851 A fehér griff az elf régió sarkában van :)
Sacred2.hu Fehér griff
pontos helye a térképen -
#5850 Na, hazaertem, itthon leszedtem a 2.34-es patch-et az Ascaron 6-os mirror-jarol, es igy mar nem akad el a file check 99%-nal, tehat ahogyan a hivatalos forumon irtak, hibasan jott le az 1-es mirrorrol. Most mar fel van patch-elve a Sacred 2-om, 2.34.0 figyel rajta. Akinek ilyen gondja volt, annak nem kell leszedni sem a 2.10-et, sem ujratelepiteni, sem ujrarakni az osszes patch-et, csak letolteni ujra a mirror 6-rol a 2.34-es legujabb patch-et es ennyi. -
#5849 Fehér Griff az ember régioban Copper Peaksben van ,ott ahol a térkép is jelzi. -
Rufios #5848 Hali
engem a mini bossok érdekelnének mint például a Fehér Griff, amit elvileg az elfek terepén lehet fellelni. Azon a helyen már jártam ahol lennie kellene, de nem találkoztam vele, igaz még csak bronzon tolom, azt meg nem tudom ezek a bossok nehézségi szint függőek-e.
Tényleg hány nehézségi szint van a játékban?
előre is köszi a válszt -
Narandil #5847 Értem. S köszi a válaszokat! Így nem zaklatom őket tovább. -
Sheol #5846 Szeráffal nem kapsz oda küldit, csak néhány másik kaszttal, szóval ne foglalkozz vele. -
Drilla #5845 Itt a quest leírása, én driáddal csináltam meg:
http://www.imagenerd.com/uploads/sacred2_2009-01-13_06-42-39-68-7Pj7T.jpg -
Gabesz026 #5844 Én itt már jártam egy küldetés álltal méghozzá az árnyharcosommal de semmi extra nincs itt bent egypár tűzelementál van bent. Ha jól emlékszem kék színü volt a quest ugyhogy asszem kasztfüggő de nem vagyok benne biztos már elég régen volt. -
Narandil #5843 A kép címe:
http://myphotoupload.extra.hu/viewer.php?file=52gcrrpkb62f7eu9yzw8.jpg
A szeráf-völgy-ben az elfeledett kertek mellett van. -
Drilla #5842 A másik kép lemaradt:
-
Drilla #5841 Találtam egy jó kis kétkezes tüzes botot, amit kíváncsiságból kipróbáltam. Ahogy álldogáltam, egyszer csak a driádom hirtelen a feje fölé emelte, majd leszúrta a földbe, ezután elkezdett pörögni körülötte, mint egy bártáncosnő. Annyira tetszett a mutatvány, hogy többször is muszáj volt megnéznem :
A dual wield eddig nagyon bejött, az Éles elme valami brutális sebzésbónuszt ad, íme:
http://www.imagenerd.com/uploads/sacred2_2009-01-12_22-26-51-17-C4VF2.jpg
Ez háromszorosa a szokásos sebzésemnek, ami egyébként sem kicsi (max. 1080). A lassú visszatöltés miatt egyelőre csak bossok ellen használom, de amúgy sincs még rá szükség. Szép lassan dolgozom lefelé a töltési időt, lvl 100 körül már állítólag folyamatosan lehet használni
lvl 36 closed HC -
#5840 Az normális hogy egy gyűrűnél azt írja hogy
Támadóérték +0
Védelmi érték +0
-
Ravasak #5839 Már Bánom hogy nem Palpatine császárnak nevezte el a karaktert :) -
#5838 De általában mindig ezzel szimbolizálják a gonoszságot :) -
#5837 Ja kicsit arra hasonlít -
#5836 Dobj egy képet a kapuról. -
Ravasak #5835 Valaki nyomja itt ikvizitorral ?
Az Astute Supremacy Combat artsok nem olyanok mintha valami jedi eröt süritettek volna oda ligtning, force push force crush stb ?? vagy tul sok starwarst neztem ? :) -
Narandil #5834 Megcsináltam azt, mit leírtál. Még többet is, de nem. Időnként visszanéztem, de még mindig semmi. -
hegege #5833 Azért nincs nagyon a többin semmi, mert ez a kari már a 4. templomőröm és előzöekben kipróbáltam mi a a jó :) Ja és elég egyesével beváltani a rúnákat úgy is csak 125000 ami nem sok, mert így van csomó pénzem 4 misi, má több is :) A harci kiegészítőn gondolkozok, de a fejlesztt csapással szinte a felére leviszem bármely nem bossz életerejét így az jó magas szinten van és szépen üt :)
De még mindig nem tudom mit lenne jó még felvenni :D -
#5832 Csak egyet érteni tudok, harci kiegészítő must have, gyakorlatilag, oylan, mintha duallal mennél, amikor ki van választva. Maga a CA szerintem szar, de ha ügyesen raktad össze, mint én az enyémet, akkor nem is kell használni. -
vidu01 #5831 Azért 1-1 runát rakhatnál minden CAra lassan lvl50es leszel ha másért nem csak kíváncsiságból, ha 2ért veszel 1et akkor csak 25k pízbe kerül. Mindjárt az első csoportból a harci kieget érdemes is lenne használni neked meg pont azon nincs semmi. Skillekbe nem tudok segíteni, bőven elég amiket idáig felvettél jókat választottál.:)