10030
-
#5790 Kíváncsian várom a tapasztalatokat. Én is gondolkodtam rajta hogy a következő karakterem egy celestial seraphim lesz. -
#5789 Teszt jelleggel elinditok egy mage Szerafot bottal, otthon ha hazamentem es veszek asztali configot, valoszinuleg ugyis nullarol indulok elolrol, uj Sacred 2 telepitessel, elolrol patch-elve (2.10.x-et nem kihagyva (bar nem az en hibam, hogy kimaradt), hogy felmenjen a 2.34 is), es teljesen uj karival, na meg mas grafikai beallitasokkal, nem ilyen szegyen-gyalazattal, amilyen kepi vilagot a laptopomban levo 8600GT produkal. -
#5788 Amikor oda érsz ,nincs szintkorlát. -
#5787 Sziasztok,special mount questet hanyas szinten lehet elkezdeni? -
#5786 Ugyan. Nekem is már lenne 6-8 karakterem viszonylag magas szinten ha lett volna időm játszani az elmúlt pár héten. -
#5785 Nekem lenne kedvem kiprobalni, mert a magus meg a botozas a maniam, en az osszes ilyen tipusu jatekokban inkabb a varazslokat szeretem, de azt hiszem, hogy megolnetek, ha most megint uj karit kezdenek. :-D -
#5784 Tárgyakból. -
#5783 Az új Nvidia driver maradhatott volna.
Most kipróbáltam azt, hogy a physx drivert uninstalláltam, feltettem a 8.09.04-est, majd arról frissítettem a legújabbra, ami az új driver csomagban van (8.10.13). Így most már jó lett. -
GPoWeR #5782 Hogyhogy 16 memorizált rúnával 34-es szinten van az őrjöngő lendület? -
#5781 Dualos jobb, szerintem.
Jelenleg az árnyharcosom arany fokozaton, a sivatagban.
A kombó leszedi kb. az élete felét, a maradékot meg sima ütésekkel.
Videó : Desert Dragon
-
#5780 Velemi is ez volt de én csak egy régebbi video drivert raktam fel és ment -
#5779 Feltettem az új Nvidia drivert (181.20)
Frissítette a physx drivert, ami után nem indult el a játék.
Közölte, hogy nálam nincs fent physx driver egyáltalán.
Uninstalláltam magát a physx drivert, s feltettem egy eggyel régebbi változatot, ami után megint egyből jó lett.
Ha valaki beleesik ebbe, ez a megoldás... -
#5778 Megint csak azt tudom mondani: ami szimpatikus. Minden ágon lehet nagyszerűt alkotni, bár tény hogy a BFG szeráf a legdurvább build talán a játékban. Szinte minden taktika, és erőlködés nélkül aprít de nagyon durván. De egy idő után unalmas, annyira erős. Mondjuk elő-elő szedem az enyémet, de már nem sok dolog hajt előre vele.
Próbáld ki a Celestial ágat, csinálj egy kis mágust. Olyat még úgyse láttam itt :D -
#5777 Érdekes bugba futottam ma bele. (Remélem, nem "ficsőr")
Kb másfél órát toltam, közben dobott 3 zöldet. Az első Nikoaste szandáljai volt, (remélem, jól írom) a második Nikoaste szandáljai, és a harmadik, -mily meglepő,- Nikoaste szandáljai névre hallgat. Minden tulajdonságuk megegyezik, úgyhogy érdekes a dolog... Én meglepődtem egy kicsit, azért....
Narandil!
A legjobb tán a BFG, azaz a BazinagyFeGyver. Ha fejleszted mellé, max 1-2 lövés, egy bajnok ellenfél, első, második főboss 1 perc, max 2 poti... -
Narandil #5776 Egy kis tanácsot kérnék. Szeráfnál mivel érdemes menni? Egy kardos, két kardos, vagy távolsági fegyverzettel? Esetleg valami más? Előre is kössz! -
Drilla #5775 Egy kép a testőreimmel együtt
lvl 29 closed HC -
#5774 Most lett lvl 31 a Shadow Warrior-om, tul vagyok az elso sarkanyon, az sem tudott nagyon besebezni, egyetlen utesenel sem ment 50-60% ala a HP-m. Most mar 117 / masodperc a HP regen-em, viszont a kepem most csaloka, mert leszurtam a screenshot kedveert egy zaszlot, meg feltettem az extra protection-t. (: Most igy nez ki a kari:
-
#5773 Azt a küldit nem tudtam megcsinálni, szétkapták a csontijaim mint a szart én meg nem tudtam futni olyan gyorsan mint kellett volna, F12 lett a vége, most vissza mennék, de szerintem nem lehet. -
TGWH #5772 Jah, miután levertem a szörnyeket, azután meg nem teleportált el a szeráf... na az cumi... -
#5771 lvl 29 lett a Shadow Warrior-om, mar a sarkanynak a barlangjaban vagyok. Nem hittem volna, hogy lesz olyan resz, ami megszorongat, de talaltam egy ilyen kuldit. A Seraphim szigeten meg kint a szabadban fel lehet venni egy kuldit, ahol egy Arena-ba teleportalnak, es le kell gyozni eloszor meg csak 1 demont, utana 3 demont, es utana egyszerre jon ram egy csomo, es eleg nagyokat csapnak, meg sebeznek. Na itt meg ezzel a piszkusul bevedett koszikla karival is futnom kellett par kort, hogy ne egyszerre csapjanak meg, es 108-as HP regen ide vagy oda, 700-800-as Armor ide vagy oda, ment le rendesen a HP-m, innom kellett a potikat szepen egymas utan. Gyenge karival nem ajanlanam ezt a kuldit, viszont en egy zold set item-et kaptam cserebe a teljesitesert. Most igy nez ki a karim:
-
#5770 A fegyver/páncél/pajzsismeretek csökkentik a szükséges szintet a cucc használatához, azért nem kell a kardodhoz sem 36os szint. -
#5769 lvl 28 lett a Shadow Warrior-om, mar a Seraphim szigeten vagyok, es kozelitek a sarkanyokhoz.
lvl 27-en talaltam ezt az aranyos kis kardot, ami a kepemen latszik, Dwendorik 's Vanquisher a neve, es 3 socket-es, az arus pedig egy kisebb vagyont ajanlott volna erte. Ami erdekes a dologban, hogy lvl 27-en meg piros volt, mert hogy lvl 36-os szint kell (kene) hozza, de lvl 28-on kifeheredett, es tudom hasznalni.
-
vidu01 #5768 A Grim Resilience (örjöngő lendület) buff kavar be, próbáld ki úgy harc közben hogy az nincs rajt. Nekem akkor sem tölti harc közben ha ezt felteszem mert én a másik bronz módosítóját választottam amelyik mégtöbb HPt ad nem pedig az életerő visszatöltést. -
#5767 En nem igy tudom; HWSW-n is azt mondtak, hogy tolt harc kozben is, de csak fele olyan gyorsan, es en is ezt tapasztalom, hogyha megnezem harc kozben, akkor olyan 50-55 koruli erteket mutat. -
#5766 Az életerő visszatöltés (HP regen, ha így jobban tetszik) csak harcon kívül működik, kivéve ha az "Alkat" képességen van 75 pont (tehát szakértői szinten), ilyenkor tölt harc alatt is.
-
#5765 lvl 27 a Shadow Warrior-om, tul vagyok a 2. boss-on, az Octogolamus vagy mi (a polip) sem tudta gyakorlatilag egy dekaval sem lejjebb huzni a HP-mat (majd a kovetkezo fo-boss, a sarkany, annal minden karival parazok, de most legalabb nem HC modban van a karim). 107-es HP regen, 2K+ HP, + az elobb talalat 3 socket-es kardom mar socket-elve van (legalabbis 2 socket betoltve), most igy nez ki:
-
Gabesz026 #5764 Nekem is ilyen van 2 db az egyik 75-ös a másik 90-es szintü 3-3 milla körül volt asszem de nem lessz gond a pénzel nekem most 75 millám van de már 20-at biztos elköltöttem ha nem többet. -
#5763 Ezt a kepemen lathato Desert Saber nevu 3 socket-es kis finomsagot most talaltam, bele sem merek gondolni, hogy a blacksmith bacsi mennyiert rakja majd bele nekem az okossagait. (:
-
Raziel82 #5762 köszi -
vidu01 #5761 Egyértelmű, igen több jár gyorsabb a fejlődés. Ha Diabloval toltad már vagy egyéb hasonló gameval akkor kezd nyugodtan ezüstön. -
Raziel82 #5760 sziasztok lehet hogy hülye kérdés de ha nehéz ezüst nehézségi szinten kezdem akkor több tapasztalati pontal jár mint ha bornzon kezdeném? -
#5759 De. Van olyan amit ha megiszol akkor utánna több XP-t kapsz ha kinyírsz valakit :D -
vidu01 #5758 Mentor lötyi kell magasabb szinten, én az undeadest is szoktam használni mert idegesítenek a feltámadó csontik. Azzal együtt is van amelyik felkel de jóval ritkábban. -
vidu01 #5757 Lehet az Elite Graphics pack teszi.:) Minden eliten van 1280x960on, így megvan a 30-40 fps fixen, de ha a felbontást tovább növelném akkor szerintem beszaggatna rendesen. Ennyit bír a monitorom úgyhogy ezt kipróbálni nemtom, meg így is lehet mindent látni szépen. -
Gabesz026 #5756 Azért a mentor sem rossz. -
#5755 Az élet vissza állítón kívül a többi szart sem ér szvsz. -
Gabesz026 #5754 Jó ha van.
:D -
#5753 Minek cipelsz ennyi löttyöt?
Jól nézel ki amúgy. -
Gabesz026 #5752 Ahogy látom ezt sem olyan jól de azért kivehető a lényeg. -
Gabesz026 #5751 Na nem rakta be a képet!