10050
  • Scouser
    Ja és így maradt. Hiába cseréltem le a ruháját, nem lehetett változtatni. Törölnöm kellett a karaktert...
  • Scouser
    Na most tellett be a pohár:

Mi eezz? Úgy mégis mi eezz?
  • tugyiti
    oks belőttem a routert,mostmár megy tudok hostolni is, csak a zárt nem megy,nem is adnak semmi visszajelzés a fórumukon sem :(
  • xido
    boing...:)
  • wedge31
    Thx
  • rage
    Thylysyum környékén van, Hansi áll a főút szélén, és megkér, hogy keresd meg a mikrofonját, aztán így tovább :)
  • rage
    Lent ott a kriptában kell a kripta végében. Addig kár kijönni míg ez nincs meg.
  • wedge31
    A koncertes küldit hol lehet felveni ?
  • xido
    csajjal duma a borospince melletti ház előtt oké...kért,hogy a pasijához vigyem le az alvilágba...megvolt..pasival is beszéltem..utána kérik Orfit nyírjam ki..de az meg nincs lent ott sehol,körbejártam az egész kriptát,azóta körbeturistáskodtam velük a Goblintábort meg a mellette lévő embertábort...na visszamegyek a kriptába..hátha..de respawnolni fognak a hülye zombik:)
  • rage
    Először az egyikkel kell beszélni, aztán a másikkal,kinyírni Orpheust,utána kivinni a zombit meg a csajt, s ha jól emlékszem, mikor kiérsz velük, utána ki kell őket kísérni a városból, de ebben nem vagyok biztos már....Lehet ez másik küldetés volt, s csak elég kijönni velük.
  • xido
    te...hová kell vinni Mary Ann-t meg a zombi pasiját?..kihoztam a sírból,valami Orpheust kellene kinyírnom vagy mi..összevissza rohangálok velük,borospincébe mutat egyszer a nyíl,aztán máshová..ha erre a zombimanusra ráviszem az egeret,azt írja rá,Orpheusz..amúgy valami "Loga.."akármi a neve..a küldetés naplóban sok nyikk nincs,csak vidd ki innen...de hová?:))
  • Scouser
    arra gondolsz amikor megáll a kép 1-2 secre? Csak mert nekem is vistám van és csinálja...
  • balee4
    Na XP-n kipróbálva már nem tapasztaltam a lent említett grafikai/fagyásos bugokat, a Vista támogatással lehet gond. Persze bugok jócskán vannak, de ennek ellenére nekem tetszik a game.
  • RaveAir
    Bocsánat... az eredeti nyelv a német. Szóval az angolban inkább idézetek vannak, és nem feltétlenül ugyanazok, mint a német nyelvben.
  • dante3
    Félreértesz, csak kérdésem lenne a "biztonsági másolattal" kapcsolatban!
    Közben megtaláltam az off topikot!
  • Scouser
    Elég sok embernek az van szerintem...

Miért ez olyan furcsa?
  • dante3
    Mindenkinek eredeti játéka van?
  • rage
    Nos, 13 játékóra után engem igazából csak az zavar, hogy minden játék során egyszer kidob ezzel a sacred.exe/s2logic.dll hibával, egyébként jól megy, szórakoztató, jól játszható.

A küldetéseket fejezet szerint szétbontja, úgyhogy szerencsére nem lesz az egész egybeömlesztve. Nem oly rég jutottam el a második fejezethez, felvettem azóta ott is vagy 15 mellékküldetést, úgyhogy lesz mit csinálni a környéken bőven :)

Kissé repetitív a játék, rengeteg az egyforma küldetés, de ezt leszámítva tényleg elrepülnek vele az órák.
    Csak ezt az s2logic.dll dolgot javítsák ki benne.
  • Scouser
    Mondjuk ebben igazad van...
  • RaveAir
    Az eredetiben inkább "nagy" személyektől voltak idézetek. Mivel a sírfeliratok "húsvéti tojások", ezért inkább ferdítés lett, mint fordítás.
  • Dante73
    bevallom, nekem ez az első (kizárólagosan) felsőnézetes, (ugye ezt azért nem igazán lehet TPS-be rakni) hack' n slash játékom. Valahogy ódzkodtam tőle. Mi több, hiába olvastam át a kiskönyvet, a "varázslatok" és a fejlesztések még a megtanulandó dolgok listáján vannak. Na jó, azért már megyegetnek... ))
    És mégis.
    Bár sokszor bosszantó, hogy kismillióan esnek nekem, (olyankor nyúlcipő) hogy nem tökéletes a játék, főként memóriakezelésben, (sokszor érthetetlenül megakad, holott semmi nem történik, és addig 40FPS-el ment), és sorolhatnám. De van egy 15-ös Druidám, mászkálok, küldizek, fővonallal csínján bánok, és több mint 20 óra van már benne. Egyszerűen élvezem, hogy egy darab egérrel nyugisan mindent elirányítgatok, hogy egy jópofa kis világ vesz körül, (mondjuk bosszant, hogy nincs saját élete az npc-knek, mind ott áll, ahol hagytam... ezt azért erősen remélem, hogy megoldják egy patch-ban, mert bármilyen bugnál jobban zavar.) és magát, az egész játékot élvezem!
    Én mindenkinek azt tanácsolom, hogy ÉLVEZZE! A Crysisban NE a füvet nézd, ha annyira gagyi. nézz mást, játssz, élvezd. Egyszerűen tökéletes játék nincsen. Ez egy olyan játék, ami bőven megéri a pénzét, és "ha felnő" a karim, én is online-ba fogom tolni, remélem Veletek!
  • Faterx
    Meg írják újra az egészet, pl szemfolyás ellen
  • Rettenthető
    Nekem is nagyon tetszik a játék, de azért sztm kritikán aluli, hogy milyen hibákkal kiadták.
    Az általam tapasztalt hibákat lehet csak azért látom én, mert akik annyira meg vannak elégedve vele, azok nem varázslónővel viszik, és bizony van pár egyedi eset (pl. a tűzlabda beleakad a hulla (olykor a már nem látható hulla) modelljébe is, és ahhoz, hogy hasson, arrébb kell menni; vagy pl. beleakad a lovam fejébe és ezért le kell szállni róla a harc kellős közepén; vagy van egy rakat varázslat, ami nem működik hídon... stb.
    A másik karakteremmel - szeráf - azzal én sem tapasztalok annyi hibát, de azért furcsaságok ott is akadnak.
    E mellett egyelőre az unique és a normál, fehér itemek között a világon semmi élesebb eltérést nem érzek. Van már egy rakat arany cuccom, és olyan 0 értékeik vannak, hogy csak nézek ki a fejemből.
    Pl. Unique gyűrű, és nem hogy jobb lenne, mint normál társai, nem, még ha lehet, szarabb. És ami a vicc, ugyanúgy csak 1 tulajdonsága van (Hadvezéri pecsétgyűrű: Kardhasználat: +1). Azta. Nem csodálom, hogy elkallódott... Mintha nem értenék a játékfejlesztők, hogy mi az unique lényege... hát nem tom, eddig érdekes.
    A gyűrűk / amulettek a legkiábrándítóbbak, a fegyverek még határeset, de... bízom benne, hogy ahogy haladok, majd esetleg javul.

Ami viszont játéktechnikailag nagyon nem tetszett, hogy amikor egy főellenség kerül a képbe, akkor a kamera középpontja már nem a karakterem, hanem a szörny... hmmmmm.

A pénzelkallódáson csodálkozom, hogy más nem tapasztalta, eddig kb 5 millió úszott el, nem tudom hova (vagy női karakterrel megyek, és amíg nem figyelek rá, szórja a pénzt?)
  • Scouser
    Hát én nem játszottam az első résszel, de talán jobb vassal más lesz a véleményem. Hozzon stabil 30 fps-t és nekem már az jó. Meg javítsák ki a questlogot, meg a beragadt dolgokat, meg ne csináljon váratlan hülyeségeket a játék és az már nem is fog zavarni, ha állandóan ütlegelnem kell
  • foxxi
    Azt nem értem miért vártak 1esek oly sokat e játéktól és miért pont arra panaszkodnak amiről maga a játék szól? Ugyan az mint az első rész csak szebb, szagosabb, ( nekem jobb ) :)
  • Scouser
    Hát eltellt egy hét amióta megvettem a játékot és egyre jobban elmegy tőle a kedvem. Akárki akármit mond,

-tele van bugokkal (beragadt ellenfelek, el-nem indulás, kilépés)
    -grafikailag optimizálatlan (méghogy alacsony gépigény. Az igaz, hogy be tudok lőni olyan beállításokat, hogy nagyjából jó lesz, de akkor is nagyon gyakran áll meg 1-2 mp-re a játék és ez nagyon elveszi az ember kedvét)
    -a questlog egy rakás átláthatatlanság (minden egy helyen van az ember azt sem tudja, hogy hányadán áll. Éppen emiatt amikor belépek a játékba olyan érzésem van, mintha egy olyan világban lennék, ahol nem tudnék megtenni 3 lépést anélkül, hogy ne kelljen állandóan csapkodnom. Az igaz, hogy ez egy hack & slash, de miért nem csinálták meg úgy, hogy az úton viszonylag biztonságban vagy és nyugodtan sétálhass. Pl el akarsz menni egy városból a másikba vagy legyakalsz minden arra lévő mobot, vagy a lóval elvágtatsz közöttük és akkor 20-30 beaggrózott mobbal a hátadon érkezel meg.)

Ezek a dolgok nagyon elveszik a kedvemet, úgyhogy most jön egy uninstall aztán veszek egy új videokarit és addig talán összehoznak valami patchet a készítők, mert ha nem akkor szívesen eladom valakinek.
  • rage
    Én tegnap eredetivel fel tudtam menni a nyílt hálózatra. Egyetlen játék volt indítva, oda beléptem. A játék indítója magyar volt, rajtunk kívül még két játékos volt bent, de azok nem szólaltak meg.

Amúgy jól működött, nem volt semmi gond vele.
  • tugyiti
    na valaki jelentkező?
  • tugyiti
    lan lesz :) multi nyílt hálózat még nem megy eu-ba,ja és kipróbáltuk wesker kollégával,simán megy hamachin még úgyis hogy az egyik game eredeti a másik tört :D még valami 31lvl vagyok szóval ha lehet kb. ilyen szintü karikkal gyertek hogy a mobok kb. 35-36 szintüek lesznek XD
  • xido
    öö..az akkor a nyílt hálózatos multi lesz..vagy amelyik lan jelzésű?:)
  • xido
    nagyon nagy!!!!!!!:))...vajon az eredeti angol sírfeliratok is ökörségek vagy ezek ilyen poénmagyarítások a hivatalosban?:))
  • wedge31
    A küldi nehézségét.
  • tugyiti
    na 18:00-kor leszek inditok egy hamachi lan gamet , tűzfalat kéretik kikapcsolni akkor adom a szobaát és jelszót
  • Titan
    Nem az! Találkoztam vele...
  • Dani182
    Srácok, ez igazi vagy fake? :D

• Titan
    Skacok!

A küldetések alatti csillagok száma mit határoz meg?
  • Rudi27
    Mi kiakartuk próbálni de nem jött össze, valamiért nem láttuk egymást ingame :(.
  • envoka
    Köszi a tanácsokat. Majd kialakul. Elöbb legyen feltöltve tartalommal, és ha fent lesz minden, utána ráérek a külsővel foglalkozni.
  • solikka
    Az oldal felépítése szerintem így elég értelmetlen mert a logo elfoglalja a teljes képernyőt. Szerintem az oldalsó menü látszódhatna teljes egészében görgetés nélkül... Mert ez így szokatlan, és kényelmetlen használni, ja és a betűk kicsit nagyra sikeredtek:D De amugy a szépséggel semmi gond.

Amugy ha kellene segítéség az oldalban(itt nem a tartalomra hanem a megvalósításra gondolok) akkor írj mert PHP-hez meg Javascripthez megy szóval tudok segíteni és szívesen segítek annak ellenére hogy nem hiszem hogy sokat fogok a játékkal játszani :D
  • tugyiti
    valaki esetleg du. valamikor nem akarja kipróbálni hamachin a gamet 1 óra erejéig?