• Dante73
    bevallom, nekem ez az első (kizárólagosan) felsőnézetes, (ugye ezt azért nem igazán lehet TPS-be rakni) hack' n slash játékom. Valahogy ódzkodtam tőle. Mi több, hiába olvastam át a kiskönyvet, a "varázslatok" és a fejlesztések még a megtanulandó dolgok listáján vannak. Na jó, azért már megyegetnek... ))
    És mégis.
    Bár sokszor bosszantó, hogy kismillióan esnek nekem, (olyankor nyúlcipő) hogy nem tökéletes a játék, főként memóriakezelésben, (sokszor érthetetlenül megakad, holott semmi nem történik, és addig 40FPS-el ment), és sorolhatnám. De van egy 15-ös Druidám, mászkálok, küldizek, fővonallal csínján bánok, és több mint 20 óra van már benne. Egyszerűen élvezem, hogy egy darab egérrel nyugisan mindent elirányítgatok, hogy egy jópofa kis világ vesz körül, (mondjuk bosszant, hogy nincs saját élete az npc-knek, mind ott áll, ahol hagytam... ezt azért erősen remélem, hogy megoldják egy patch-ban, mert bármilyen bugnál jobban zavar.) és magát, az egész játékot élvezem!
    Én mindenkinek azt tanácsolom, hogy ÉLVEZZE! A Crysisban NE a füvet nézd, ha annyira gagyi. nézz mást, játssz, élvezd. Egyszerűen tökéletes játék nincsen. Ez egy olyan játék, ami bőven megéri a pénzét, és "ha felnő" a karim, én is online-ba fogom tolni, remélem Veletek!