• Rettenthető
    Nekem is nagyon tetszik a játék, de azért sztm kritikán aluli, hogy milyen hibákkal kiadták.
    Az általam tapasztalt hibákat lehet csak azért látom én, mert akik annyira meg vannak elégedve vele, azok nem varázslónővel viszik, és bizony van pár egyedi eset (pl. a tűzlabda beleakad a hulla (olykor a már nem látható hulla) modelljébe is, és ahhoz, hogy hasson, arrébb kell menni; vagy pl. beleakad a lovam fejébe és ezért le kell szállni róla a harc kellős közepén; vagy van egy rakat varázslat, ami nem működik hídon... stb.
    A másik karakteremmel - szeráf - azzal én sem tapasztalok annyi hibát, de azért furcsaságok ott is akadnak.
    E mellett egyelőre az unique és a normál, fehér itemek között a világon semmi élesebb eltérést nem érzek. Van már egy rakat arany cuccom, és olyan 0 értékeik vannak, hogy csak nézek ki a fejemből.
    Pl. Unique gyűrű, és nem hogy jobb lenne, mint normál társai, nem, még ha lehet, szarabb. És ami a vicc, ugyanúgy csak 1 tulajdonsága van (Hadvezéri pecsétgyűrű: Kardhasználat: +1). Azta. Nem csodálom, hogy elkallódott... Mintha nem értenék a játékfejlesztők, hogy mi az unique lényege... hát nem tom, eddig érdekes.
    A gyűrűk / amulettek a legkiábrándítóbbak, a fegyverek még határeset, de... bízom benne, hogy ahogy haladok, majd esetleg javul.

Ami viszont játéktechnikailag nagyon nem tetszett, hogy amikor egy főellenség kerül a képbe, akkor a kamera középpontja már nem a karakterem, hanem a szörny... hmmmmm.

A pénzelkallódáson csodálkozom, hogy más nem tapasztalta, eddig kb 5 millió úszott el, nem tudom hova (vagy női karakterrel megyek, és amíg nem figyelek rá, szórja a pénzt?)