10050
  • TGWH
    Asszem láttam magyar nyelvűt.
  • grebber
    Valaki nem járt mostanában a Tescoban?? Az érdekelne hogy ott lehet-e kapni magyar nyelvü Sacred 2-öt? Mert a katalogusba csak angol van :(
  • TopGun
    Hi! NAGYON oda**sz a szerafod kinezetre es tulajdonsagokra is! az a fegyo mi a kezeben? mi a neve neki?
  • Tovi
    akkor itt buktam el?? Ha jól emlékszek teljesen piros a csík a neve alatt, és 100%os. Ez gáz, semmilyen más írányú fejlesztésem sincs.....
  • Sheol
    A neve alatti csíkban láthatod, hogy milyen és milyen arányú védelme van.
    Én BFG-vel szarrálőttem seperc alatt, az pedig fizikai és hideg sebzést oszt.
  • Tovi
    Nem érzem gyengének a karim, tűzlabdával egy ellenfél egy lövés, a bajnokok 2-3.
    Nincs ennek a Gahankának 100%-os tűzvédelme?
    Karddal rendben van hogy nem tudom megsérteni, arra nem is gyúrtam, csak kipróbáltam azt is.
    Lehet hogy beírta az IDDQD-t??? :-)
  • Sheol
    Nézd meg, hogy milyen típusú sebzésre nincs, vagy kevés a védettsége és olyannal próbáld esetleg sebezni.
    Az új patch-ben javítottak a bossokon is, lehet, hogy a régi kariddal azért volt könnyebb a dolgod.
  • Tovi
    És az idézett Sakka sem tudja megsérteni?? ez érdekes nagyon.
    Az első szeráf karimmal egy pillanat alatt kivégeztem, most meg nem megy.
  • Sheol
    Valószínű, hogy az aktuális szintedhez képest keveset sebzel, és a kobi főnöknek pedig folyamatosan regenerálóduk a hp-ja.
    E két tényező miatt tapasztalhatod azt, hogy nem csökken az élete.
  • Tovi
    Sziasztok!
    tapasztalt valaki olyant, hogy nem lehet megölni az egyik kisebb bosst? Konkrétan a kobold főnököt, Gahankát kellene megölnöm elf tűzmágussal, de abszolut nem megy lefelé az élete, hiába lövöm tűzlabdával, karddal ütni is próbáltam már.
    Sőt megidéztem a tűzdémont, sakkát is, az is ütötte egy darabig (aztán engem :-)) de akkor sem akart halni.
    A játék abszolút eredeti, nem warez.

Köszi
  • mephi666
    pontosabban egy Kiss-rajongó Angelina Jolie :)
  • Prince23
    Szép lett a karid, mintha Angelina Joliet látnám
  • laikuss
    Ma raktam fel az új 2.31-es patchet és nagyon bevált, sokkal sokkal simábban fut, pár perc mulva dobott egy set-es cuccot, több duma, a szeráfom nem lett gyengébb inkább azt tapasztalom hogy az ellenfeleken javítottak egy picit, ugyhogy félóra játék után meg vagyok vele elégedve és még ugye minden újítást még nem is tapasztaltam.
  • TGWH
    Nekem ugyan úgy kilépked mint máskor, de ettől függetlenül egy óráig kihúzza fagyás nélkül.
    A templomőröm is folyton panaszkodik, kezdtem egyet, bár őt még meg lehet érteni. Tényleg elég szivatós egy karakter. Páncélismeret és Szívósság tulajdonságokra annyit tettem amennyit tudtam. Most találtam egy jó baltát, de elég gyorsan leverik az áramköreit...
    9!!! ellenállással indultam az elején, feltornáztam 40-re 3 szint alatt... cuccaim és arany alig van, de talán sikerül kicsit megerősítenem.
  • Dante73
    Kérdés;
    Legújabb patch óta 3x crashelte össze magát a játék... előtte 1x, pedig a megjelenés napja óta fentvan. Másnál is bizonytalanabb lett a játék, vagy csak én vagyok ilyen szerencsés?
    Más;
    Szeráfom állandóan panaszkodik a phisical damage-ra. 21-es jelenleg, viszont amit tudok, ráteszek neki, csak a fegyverei szarok. Páncélja 600 körül van, mit kellene felvennem, hogy elhallgasson végre?
    Másik; jól látom, hogy ezüstön gyorsabban lépkedi a szinteket a játék? Itt a Driádom, ahol most tartok, 15 se volt még, bronzom.... Most is 30-as, a mocsárban hagytam szegényt...
  • bepe79
    Na, utjara inditottam a 4. Temple Guardian-emet is, ezuttal Devout Guardian build-et, Hardcore / Silver fokozaton. A ket legfontosabb skill mar megvan: Devout Guardian Focus es az Armor Lore. Az Enhanced Perception-t meg azert vettem fel, mert en amugyis minden egyes ladat, dobozt, vazat kinyitogatok, gyujtom a cuccokat, akkor mar jo cuccokat dobjon, es jo cuccokat gyujtogessek. Meg elvezetesebb igy a jatek. A kovetkezo skill valoszinuleg a Warding Energy Lore lesz, amint magamra pakolom a T-Energy Shroud buff-ot. Itt a kari:

• bepe79
    Lehet, hogy inditok egy 4. Temple Guardian-t is, amit megprobalok Devot Guardian-ra, es Dedicated Blow + Battle Extension-ra fejleszteni + Hafted (nyeles fegyver: balta, stb.) fejleszteni. Felnyomom az egig a T-Energy Shroud-ot nala, a Dedicated-et meg a Battle-t, emellett megprobalom az Alku / Bargaining skill-t is felvenni (barmennyire is fajni fog arra pazarolni a pontokat). Majd meg ezt meglatom.
  • bepe79
    Eletkepes a bargaining / alku, csak nem a Temple Guardiannal. Az Inquisitor es a Shadow Warrior meg hagyjan, ahol igy is-ugy is eletkepes lesz a karid gyakorlatilag, de ha kiprobalod majd a TG-t, azt sem fogod tudni, hogy melyik letfontossagu skill-t vedd fel eloszor, es az eletbenmaradas lesz a cel, nem fogsz egy darab pontot sem alku-ra forditani. (: Legalabbis nalam igy van, a 3. TG karimat viszem, es egyszeruen nem tudom, hogy hogy lesz ilyen elcseszettul sz@r, amikor jo iranyban fejlesztem. Probaltam a Lost Fusion-ra fejleszteni, most viszek egy Source Warden TG fejlesztest, a legjobb ugyan a Devot Guardian lenne, de annak a skill-jeivel meg hasznalhatatlan a pisztoly, es nem tudok tavolrol leszedegetni elleneket. Ugyhogy jol el van ennek cseszve a skill-rendszere is, gyakorlatilag csak a Dedicated Blow lenne hasznalhato az oriasi damage miatt (a tobbi skillhez kepest oriasi), de azzal meg nincs pisztoly, es nalam nagyon gyakran be sem talal, es 0-at sebez az ellenen. E mellett vagy + 60 % regent ad a CA-khoz az a rohadt T-Energy Shroud (az egyetlen epkezlab es hasznalhato buff), es ezt a Source Warden Focus skill-el sem tudom ellensulyozni, hiaba probalom lehuzni a regent. Ugyhogy aki ezt a karit valasztja, az felkotheti a gatyat. Az enyem most lvl 12, itt van:

• Lobsterman
    Sunny, lvl47-es BFG Seraphim, Gold-on

• tomcsa4
    Azért az durva, hogy level 18-ason lecsaptam egy level 14-es minibosst és dobott egy level 22-es (Csontszeletelő) egykezes finomság.

Igenám, de nem tudom használni ezt a képességet, mármint a kétfegyveres harcot. Kitettem, ami kellett hozzá, de nem jó. Egy pici segítséget szeretnék ez irányban kérni (Szeráfom van).

Köszönöm!
  • TGWH
    Úgy gondoltam hogy 10. szinten teszem be az inkvizítoromat, de mire elértem a városba, addigra átcsúsztam 11. szintre. Persze nem baj, mert így többet tudtam költeni az árusnál. Azért van egy kis különbség a 2 szint között. Milyen lett a kis gyilkológép? Íme:

10. szinten:

11. szinten 50 ezer arany elköltése után (árus + kovács):
  • Lobsterman
    Ez igaz hogy fontosabb, de ha felveszed a bargaininget SOKKAL jobbak lesznek a cuccaid. Alig esett rendes +skilles cucc eddig dögöktől, viszont így alkuval az árusok szórják rám a +5 skill meg CA cuccokat, és akárhogy számolok, az hogy 45. szintre beleöltem 45 skillpontot, és mondjuk csak felszerelem magam +5 skilles cuccal, akkor az 8(az eddigi skillek száma)*7(felszerelés slotok gyűrűk amulettek nélkül)*5(+5 skill)=280 ingyen skillpont :) Persze ez eléggé sarkítva van, de pl nekem most konkrétan olyan cucom van ami +15 all skill és +16 all CA. Nem is kell szerintem mondani hogy rengeteget dob a karakteren a jó felszerelés. És ezek közül a cuccok közül majdnem mindet vettem és nem találtam(talán 2 olyan cucc van rajtam ami esett). Úgyhogy nagyon is életképes az alku.
  • Dante73
    Betöltés, nálam a best; Two beer, or not two beer...
  • Fasiszta
    Te melyik ember vagy?
  • bepe79
    Es akkor kovetkezzen most par aranykopes a Temple Guardian-omtol, amiket jatek kozben szokott elnyomni:

Amikor quest-szinhelyhez kozeledem: ''Sensor detects target area.'' :)

Amikor elutasitom a quest-et: ''Negative.''

Harc kozben, amikor megolom az ellent: ''Temple Guardian one, target zero. :P

Amikor kkivegzi a koboldot: ''Target eliminated''

Ja, es a kari kezdesekor is nagyon ut a dolog: ''Activation successful, Temple Guardian has been activated.''
  • Fasiszta
    Milyen erős gép kell ehez a játékhoz?
  • wedge31
    Az se rossz hogy bossharcnál már nem követi a kamera a monsztát meg ugye ha jól vettem észre már nem is lehet végtelen alkalomal vissza menni egy kinyirt bosshoz mert javitoták és nem támad fel.
  • BeatUhse
    Hát , nem gondoltam volna hogy külön HU patch is van -.-.-.-.-.-.-
  • Rusy
    szerintem a HU patchot próbáld ki :D
  • BeatUhse
    Cső all!
    Annyit szeretnék megkérdezni hogy megvettem a játékot eredetiben és milyen patch kéne hozzá? Mert próbálkoztam már az US , UK patchekkel de nem jók nem tom mi nem tetszik neki. Előre is kösz a választ.
  • vidu01
    Nincs szintkorlát, amikor odaérsz és megcsinálod a questet.
    hali mikor lehet a seraphnal kardfogu tigrist kapni?
  • bepe79
    lvl 10 lett a Temple Guardian-om (Templomor), Source Warden-nek fejlesztve.
    A szintjehez kepest magas Armor Lore + Warding Energy Lore + T-Energy Shroud buff harmas nagyon-nagyon jol bevedi, es most mar nem tudjak olyan konnyen szetpufolni. A tamadas is nagyon jo, messzirol megtizedelem az ellen a pisztollyal (vagy eppen az icy akarmi skill-el), ha pedig kozel jonnek, akkor adok nekik a karddal rendesen. Ha pedig champion jon kozel, akkor kap egy kis Primal Mutation-t, vagy ha nagyon eroskodik, akkor ranyomok egy Dedicated Blow-t. :cool: Most igy nez ki:

• bepe79
    A Bargaining (Alku) skill, amit ugyanugy fel lehet venni, mint a tobbi skill-t, minden x. szintlepesnel (lentebb be volt rakva, hogy mely sznteknel lehet ujabb skill-t felvenni). Tehat egyszeruen kivalasztod, es kesz. En viszont per pill a Temple Guardian-omhoz sem Perception-t, sem Bargaining-et, sem Divine D.-t nem veszek fel, mert vannak ezerszer fontosabb skill-ek. Es per pill ugy vagyok vele, hogy hiaba fejlesztem jo iranyban a karaktert, egy Toughness vagy egy Tactics Lore skill ezerszer fontosabb lesz a Bargaining-nel.
  • Lobsterman
    Jó dolog azért ez az alku. Most nagyjából minden cuccom vagy +5 all skill vagy +5 all CA, rengeteg +damage van bennük, meg ki tudja még mi jóságok. És a vállasomon kívül mindet vettem. Mondjuk ennyire magasan nincs sok értelme tartani az igaz, de szeretnék egy szetet összeszedni csak hogy legyen, mert amúgy sokkal jobbak a cuccaim, mint a szet tárgyak bónusszal.
  • DORSANAX
    Nem vagyok nagyon tapasztalt ebben a játékban,de azt vettem észre,hogy az új patch felrakása után a kereskedőknél nagyon érdemes odafigyelni,mert sokszor olyan cuccos is van,ami aránytalanul olcsó a többi jónak látszóhoz képest.Csak most indítottam a Szeráfomat,de már legalább 3 olyan 40 arany körüli kardom, sisakom,kesztyűm van,ami tulajdonságait tekintve 3-400-at ér minimum.Ehhez hasonló érdekesség volt szerintem a Sacred 1-ben és a Diablo2-ben is...
  • TGWH
    Tulajdonságnak veszed fel, és a skillpontokból teszel rá annyit amennyit lehet (annyit lehet, ahányas szintű vagy), a többit meg a tárgyak tulajdonságaiból szeded össze. Pl. az ereklyék gyakran adnak az Alku tulajdonságra pár pontot. Max egy jó tulajdonságtól megfosztod magad, de ha magasabb szinten nagyon darálnak az ellenfelek, akkor bezony be kell majd áldozni az Alku fejlesztését...
  • TGWH
    Az engem nem érdekel. Vagy pottyannak, vagy nem a setek, ha nem úgy jönnek a jobb cuccok, amikkel fel tudnál tornázni az Alkut, akkor úgy jártam. Az sem biztos hogy a szintemig fogom húzni, nekem csak addig éri meg, amíg jó cuccok esnek, a túl jókra már kicsit soknak tűnik ennyit áldozni.
  • Rusy
    ez az alku dolog hol van? gondolom olyan mint diablóban a gamble de kinél lehet?
  • Lobsterman
    Kicsit magasabbnak kell lenniem mint a szinted kétszerese és akkor jönnek a setek, meg a unique-ok(nálam 45. szinten 96-os alkunál jelentek meg). Persze csak ha régi patched van. Ha az új fent van, sárgánál jobbak nem jönnek.