• bepe79
    Eletkepes a bargaining / alku, csak nem a Temple Guardiannal. Az Inquisitor es a Shadow Warrior meg hagyjan, ahol igy is-ugy is eletkepes lesz a karid gyakorlatilag, de ha kiprobalod majd a TG-t, azt sem fogod tudni, hogy melyik letfontossagu skill-t vedd fel eloszor, es az eletbenmaradas lesz a cel, nem fogsz egy darab pontot sem alku-ra forditani. (: Legalabbis nalam igy van, a 3. TG karimat viszem, es egyszeruen nem tudom, hogy hogy lesz ilyen elcseszettul sz@r, amikor jo iranyban fejlesztem. Probaltam a Lost Fusion-ra fejleszteni, most viszek egy Source Warden TG fejlesztest, a legjobb ugyan a Devot Guardian lenne, de annak a skill-jeivel meg hasznalhatatlan a pisztoly, es nem tudok tavolrol leszedegetni elleneket. Ugyhogy jol el van ennek cseszve a skill-rendszere is, gyakorlatilag csak a Dedicated Blow lenne hasznalhato az oriasi damage miatt (a tobbi skillhez kepest oriasi), de azzal meg nincs pisztoly, es nalam nagyon gyakran be sem talal, es 0-at sebez az ellenen. E mellett vagy + 60 % regent ad a CA-khoz az a rohadt T-Energy Shroud (az egyetlen epkezlab es hasznalhato buff), es ezt a Source Warden Focus skill-el sem tudom ellensulyozni, hiaba probalom lehuzni a regent. Ugyhogy aki ezt a karit valasztja, az felkotheti a gatyat. Az enyem most lvl 12, itt van: