10050
  • Nyugis
    reméltem tudsz valami konkrétat, valami szívmelengetőt! ;)
  • DORSANAX
    Most hirtelen én is csak annyit tudok válaszolni,högy nem elég rögtön a legújabb patch,de a az Ascaron oldalon egyértelműen látható,hogy az alapról értelemszerűen hogyan éri el a 2.31.0-át...
  • Nyugis
    ez egy fórum. és mint ilyen az a sajátossága, hogy MINDENKI elmondhatja a véleményét, még ha az egyes embereknek nem is tetszik. Nem azért írtam amit írtam, hogy Bárkinek is tetsszen, hanem azért mert ez a véleményem.
    Annyit helyesbítenék, hogy nem a játék hanem a játszhatóság egy kalap fos a lentebb leírtak alapján és tükrében. egyébként lehetett volna az év játéka de így? esélytelen.
  • RaveAir
    Egészen pontosan nem tudom, hogy milyen technikai jellegű javítások lesznek, azt tudom, hogy lesz néhány újabb küldetést. Igazából azt sem tudom, hogy patch vagy mod lesz-e, csak annyit, hogy lesznek benne igazán érdekes dolgok.

Még az is lehet, hogy már a héten lehet tölteni.

Egy kérdést én is feltennék. Nem jártam utána, és lusta vagyok visszaolvasgatni is: az alapjátékra elég feltenni a legújabb patchet, vagy a közbülső is szükséges?
  • DORSANAX
    A "fostömeget"valszeg ő sem így értette és nálam is max.bejön a game.Nagyon jó és hangulatilag és egyéb szempontok szerint is tökéletesen megfelelne,remélem senki sem értett félre.Akár lehetett volna az év játéka is...
  • tomcsa4
    Hmm, neked sokkal erősebb géped van és nálad is belassul, akkor én nem is aggódom :)

A játék egyáltalán nem fostömeg. Nekem az év játéka.
  • Nyugis
    nos, Én kíváncsian várom RAVEAIR válaszát, hogy mit is fog tartalmazni a köv patch... remélem mihamarabb megtudjuk!
  • DORSANAX
    A problémám nekem is az,hogy maga a játék nagyon jó és élvezettel játszanám,azért vettem meg legálisan,hogy talán akkor nem lesz ennyi gond a futásával.
    Mindenesetre én nem adtam fel a reményt,de most attól lettem én is ideges,hogy várhatóan ezek szerint megint jön majd egy 1GB-os patch,ami esetleg még bonyolít a helyzeten és nem azt javítja,ami elvárható lenne...
  • Nyugis
    pontosan! egy stabil korrekt játékmenet kellene. ezt hívják úgy, hogy optimalizálás!! érdekes, utoljára ilyen gondok a G+-nál voltak. mintha a portás írta volna az optimalizálást! döbbenetesen szar élvezhetetlen!
    Igy lesz egy nagyreményű játékból egy fos tömeg. Mert ugyan ki szeretne egy olyan játékkal játszani ahol konkrétan a játék az ami nem működik? ;)
    És akármilyen fanatikus sacred rajongó is az adott illető, egy idő után tutira tele lesz a pöcse, hogy egyszerűen nem tud játszani!!
  • DORSANAX
    Tényleg nem kellene itt nagy újításokat csinálni.Végre valóban azzal is megelégednék én is,ha nem esne az FPS szám látszólag teljesen indokolatlan helyeken.Úgy értem,hogy fut normálisan,majd hirtelen zuhan az FPS,pedig nem is "nagyvárosi forgalomban" nyomom.
    Igyekeztem a legjobb drivert kiválasztani,töredezettséget figyelni,minden a gyártó által elvárt követelménynek eleget tenni.Ennek ellenére max.2-3 órát tudok normálisan játszani,pedig a gépem még az ELITE grafikát is könnyen megzabálja,kb.40-50 FPS-el nyomulok...
    Valahol láttam egy grafikont a Sacred2 futásáról,ahol leírják ezt a jelenséget,csak egyszerűen nem találja az Ascaron a megoldást erre a dologra.Én személy szerint nem szeretném,ha megint leüvöltené a hajamat valaki,hogy mennyit sírok,de valóban nem attól szeretnék "berosálni",hogy milyen újítások jönnek majd és mennyivel nagyobb lesz pl. a szörnyek feje...
  • Nyugis
    tudjátok mi a kibaszott durva? hogy itt van egy HÁROM DVD-s játék és nem működik rendesen SZAR!!!!! És még meg sem jelent Európában de MÁR 2 patch elérhető volt hozzá!!! Hát mi az anyjukat csináltak ezek a lúzerek????
    Emberek!! 3DVD-ről beszélünk!!!! döbbenetes...
  • TGWH
    Ha fagyás nélkül bírná 5-6 óráig, én már berosálnák :D Talán megnő az fps szám, nagyobb városok lesznek, esetleg új terület, meg lehet rendesen menteni, és lesz pause. Jajj de optimista vagyok :D
  • Nyugis
    és addig? tömény szopás? ;)))

És miket fog tartalmazni? Te már tudod? megosztod kis csapatunkkal? ;)
  • RaveAir
    A következő patch olyan dolgokat fog tartalmazni, hogy be fogtok rosálni...q
  • vidu01
    Szeráffal vagyok az normális dolog hogy lvl 50ig egyetlen olyan cucc sem esett ami +x all skilles v CAs? Pedig egyszer sem pusztultam még meg szóval a túlélési bónusz rendben és mindent összeszedek (most már csak a sárgákat). Szett cuccos az esett kb 10 de ebbe is volt olyan hogy ugyanaz a darab kétszer. Ja és persze 2.31es patchel.
  • haata
    Fel akarom rakni a 2.31-s patch-t de azt írja ki:

"Sacred2-Fallen Angel could not be located on your system. Re-install Sacred2-Fallen Angel and then run this patch again."

Mi lehet a probléma? 2.11.2 verziószámú game van fenn.
    Ha valaki tudja a problema megoldását, előre is kösz.
  • Atreus
    Meg tudná mondani vki hogy a 2.31-es javítás mitől 620MB?
    http://update.sacred2.com/
    Ja és hogy milyen fontos dolgokat javít mert nem szivesen rakom fel ha egyszer müxik rendesen.
  • XeeN
    Grat! Én 70. szintű vagyok, de eddig összesen 4db(!) set item esett...
  • TGWH
    Én csak a karakter nevét akartam átírni, hát az nem jött össze.
  • rage
    A játékmentések között van egy hero01.sacred2stats file
    Azt egy szövegszerkesztővel megnézve, lehet benne látni érdekes adatokat, amik szerintem át is írhatóak könnyen

Téged pl ez a rész érdekelhetne a bug után:
    Respawn: 4
    Survival Bonus: 0.7
  • Caine
    nice!
  • McFrost
    Széép, gratula!
    Kiváncsi vagyok nekem össze jöné valami.
  • dante3
    Még két másik szetthez is csak egy item hiányzik! Orkoknál nagyon sűrűn esnek a zöldek!
  • árnyharcos
    grat :)
  • dante3
    Vistan itt a mentés nálam: C:\Users\Dante\Saved Games\Ascaron Entertainment

Ha erre a szigetre átjutottál, ott lesz egy barlang bejárat, ahonnan bárhová eljuthatsz, a szomszédos szigetekre is!

• repvez
    Az emlitett alagutat azt hol találom amit mondtál hogy eljussak a küldikhez?
    Amugy hol és milyen fájlokat kell ahhoz kimásolni hogy ha ujratelepitem a játékot akkor ugyan ott tudjam folytatni a játékot ugyan azzal a karakterrel ahogy elötte?
  • dante3
    Kesztyűim még mindíg láthatatlanok, pedig ott van!
  • wedge31
  • dante3
    Végre összejött egy teljes szett!

• árnyharcos
    én arra gyúrtam, hogy sima támadással öljek :)
    nekem is van a pelting strikehoz hasonló skillem de az másik csoportban van és csak bossok és sárkányok ellen használom
    2 buffal megyek én is:
    egyik: +élet +Mdef és még a 3 módosító
    másik: sebzésvisszaverés :D +3 módosító
    ami nagyon hasznos, mert ténylegesen visszafelé sül el a támadás, ha visszaverődik akkor csak magát sebzi vele a gonosz szörnyike :D

fő támadó harcművészetem a démoni csapás ami elvileg csak egy szörnybe sebez de én módosítókkal változtattam rajta, nagy kupacnál azzal is megölök 3-5 szörnyet.
    ez a CA 3.7 sec alatt töltődik újra 2 buffal, ami nekem tökéletesen megfelel a nagyon nagy alapsebzésem miatt :D

Az a messzebbre ütés az az új patch javítása.

kattingatáshoz már hozzászoktam :D
  • Caine
    Én arra fejlesztettem, hogy a CA-k töltődjenek minél gyorsabban.
    Van Armor Lore-om, Exalted Warrior Focusom és Concentration-om is.
    Még egy-két szint és meg lesz az Exalted Warrior Focus Masterym, utána megyek a Concentration Mastery-re (3 buff, simán bírja majd a CA visszatöltődés).

Jelenleg 2 buffot használok, mind a kettő 20. szint körül, így töltődik a Pelting Strikesom 0,4 mp alatt ... :)

Amúgy nagyon durva a Pelting Strikes, ugyan nem sebez annyit (a hivataos sebzés olyan 4500, de igazából olyan 3500-akat sebzek) viszont olyan 2-3 mp alatt kioszt egy hatos kombót (attack speed rulez). Ráadásul nem kell kattingatni, mint az állat, nem kell célozni (egy jobb gomb és hullanak, mint a legyek) és ha kidől az ellen, megy a következőre.
    Ha jó köröm van, 4-5 enemyt hazavág egy pelting strikes. És iszonyat gyors.
    Valamint (nem tudom ez másnál is így van-e) de messzire is lehet vele ütni. Ez úgy néz ki, hogy ha megdögöl az ellen, mielőtt végetérne a kombó, akkor támadja a következőt. Akkor is ha fél képernyőre van onnan (kb. ez a határ). Pillanatok alatt kiírok egy mezőt :)))
    Bossoknál kicsit cinkebb, mert a nagy rez miatt, a sok kis (realtíve) ütésből nem megy át annyi, de a grünvaldi sárkány is megvolt kb. 1 perc alatt és még nem is izzasztott meg annyira :)))
    A story bossok meg viccek. Lehet én is végigszaladok a végégn, aztán uccu platina :)))

Fegyverekből kellene jobbakat beszereznem, mert most két szablyával megyek, amiknek a sebzése csak 215/db és bőven dob már 300 körülieket, de ezekkel is elég könnyű menni, nem nagyon sürgős az új fegyver.
    Majd ha találok valamit, aminek szép a színe ... ;)
  • árnyharcos
    hehe, nekem is pont ez a 3 ami szakértelmem, csak más sorrendbe :D
    ahogy számoltam lvl 89-90-re meglesz a death warrior focus masterym is
    de én már lvl 83 óta platinán vagyok, mentor potikat én is iszom mert nagyon sok pottyan belőle :D
    nekem szerintem az életem az ami soknak számít meg a sebzésem
    életem már 18k felett, sebzésem sima ütéssel 6.xk de armor csak 5000 környékén :>
  • Caine
    Érdekes, nálam idáig ez a legstabilabb verzió (2.31) amióta feltettem 2x dobott ki, de nyúzva van rendesen.

Mondjuk ilyen horror dolgokat egyik verzió sem csinált, amiket Ti írtok.

Angol van fent.
  • Dante73
    Neked vagyon igazad. Úgy kőne csinázni....
    Nálam a 2.12 levágott tálcára, a 2.31 meg exézget. De sajnos nem tudok örökké tapaszra várni, játszani szeretnék, ha már megvettem.
    Nem sírok, eléggé komplex ahhoz a játék, hogy ilyen hibák beleférjenek, csak kissé idegeli az embert pillanatnyilag. Különben is, hol vannak ennek a játéknak a hibái, mondjuk GTAIV-hez képest...
  • Caine
    Igen, a tárgy a 95-ös, én csak 90 vagyok.
    Bár amióta megléptem 90-re folyton 105-110-es cuccokat dobál ...

Amúgy Goldon sokkal gyorsabban haladok, mint silveren, mármint xp-ben.
    Ráadásul folyamatosan iszom a Mentor lötyiket.

Akkor volt nagy változás, amikor elkezdtek jönni a Masteryk.
    Most van három (Tactics Lore, Amor Lore és Dual weild) és mindjárt meg lesz az Exalted warrior Focus is.

Jelenleg olyan 4500-at sebzek és 10.300 löróli az armorom :)
    A sárkányt (grünwaldi) is SOKKAL könnyeb volt lenyomni, mint silveren ...
  • DORSANAX
    Én mielőtt elkezdek játszani,csinálok egy backup-ot az utolsó állásról,így nem érhet nagyon nagy veszteség...
  • DORSANAX
    Ez a sacred2.exe alkalmazáshiba kilépés a 2.31.0 után nálam is gyakrabban jön,mint előtte.Nem tudom,hogy másoknál ez mennyire gyakori.
    2-3 óra játék után vacakol,nem váltottam drivert sem,minden u.az,mint régen a 2.12.0-val...

• árnyharcos
    én mindig elfutok a legközelebbi városba, vagy ha messze van akkor próbálok egy biztonságos helyet keresni :)
    amúgy velem is történt már hasonló de szerencsére túléltem :>
  • Dante73
    Sajna, tegnap nagyon megjártam...
    Betöltöm a játékot, de hiába volt nyugis a hely, ahol mentettem, egyből vagy 30 csonti volt rajtam. Küzdöttem derekasan, de egyszercsak; a sacred2 .exe hibát észlelt, ezért leállt.... Betöltöm újra. Az utoljára aktivált kőhöz rakott, nézem a túlélési bónuszom, 0... Meghalt a szeráfom... Alig idegesítő, 80%-os túlélési bónuszt elveszíteni. Most halt meg szegény3. alkalommal, abból az első nem tudom hogy történt, a másik kettő pedig így.... Most sírok. Jöhetne a patch, ami megoldja a dolgot.
  • árnyharcos
    ezt gondolom nekem szántad,
    amúgy csak a tárgy szintje 95, pont azért is mertem összehasonlítani az én páncélommal mivel az is 95-ös...
    csak pár kommentet kellett volna visszaolvasnod és látnád, hogy én sem ma kezdtem a játékot, azért is lepődtem meg ennyire a defen...