• Caine
    Én arra fejlesztettem, hogy a CA-k töltődjenek minél gyorsabban.
    Van Armor Lore-om, Exalted Warrior Focusom és Concentration-om is.
    Még egy-két szint és meg lesz az Exalted Warrior Focus Masterym, utána megyek a Concentration Mastery-re (3 buff, simán bírja majd a CA visszatöltődés).

Jelenleg 2 buffot használok, mind a kettő 20. szint körül, így töltődik a Pelting Strikesom 0,4 mp alatt ... :)

Amúgy nagyon durva a Pelting Strikes, ugyan nem sebez annyit (a hivataos sebzés olyan 4500, de igazából olyan 3500-akat sebzek) viszont olyan 2-3 mp alatt kioszt egy hatos kombót (attack speed rulez). Ráadásul nem kell kattingatni, mint az állat, nem kell célozni (egy jobb gomb és hullanak, mint a legyek) és ha kidől az ellen, megy a következőre.
    Ha jó köröm van, 4-5 enemyt hazavág egy pelting strikes. És iszonyat gyors.
    Valamint (nem tudom ez másnál is így van-e) de messzire is lehet vele ütni. Ez úgy néz ki, hogy ha megdögöl az ellen, mielőtt végetérne a kombó, akkor támadja a következőt. Akkor is ha fél képernyőre van onnan (kb. ez a határ). Pillanatok alatt kiírok egy mezőt :)))
    Bossoknál kicsit cinkebb, mert a nagy rez miatt, a sok kis (realtíve) ütésből nem megy át annyi, de a grünvaldi sárkány is megvolt kb. 1 perc alatt és még nem is izzasztott meg annyira :)))
    A story bossok meg viccek. Lehet én is végigszaladok a végégn, aztán uccu platina :)))

Fegyverekből kellene jobbakat beszereznem, mert most két szablyával megyek, amiknek a sebzése csak 215/db és bőven dob már 300 körülieket, de ezekkel is elég könnyű menni, nem nagyon sürgős az új fegyver.
    Majd ha találok valamit, aminek szép a színe ... ;)