10050
  • TGWH
    árnyharcos, nekem igen egyszerű a leglistám:
    Legjobban várt játékok: Sacred 2, Disciples 3, PES09, Fifa09
    Legnagyobb csalódás: Fifa09
    Legnagyobb hiány: Disciples 3
    Legnagyobb játék: Sacred 2
    Magyarázat: a fifa sorozat úgy szar ahogy van. Minden évben ígérgetnek, minden évben várom a demót, hogy talán jó lesz. De nem, minden évben 4-5 meccsnél többet nem bírok vele játszani. Aztán megnézem a teljest, hát ha javították a demót. Nem. Már megint.
    PES: itt már jobb a kérdés, mennyivel lesz jobb, mint az előző? Egyértelműen jobb mint a fifa, haverral sok-sok délutánt játszunk még végig.
    Disciples III: kijött egy videó, jobban várom mint az év elején, hamarosan talán megjelenik.
    Sacred 2: számomra az év játéka, más játékkal szinte nem is játszottam, talán még a Morrowind-et vettem elő, de most hogy van végleges teljes fordítás, nekiesek megint. A Morro mellett persze jönnek a régi jó játékok, ahogy van időm. Doom 1-2, Hexen, Heretic, amint be tudom állítani a dosbox-ot :D
  • Dante73
    LEGnagyobb csalódás idén a GTA4. Illetve a portolás minősége. A játék maga jó, de az átirat. Egyszerűen botrányos.
    LEGrosszabb játék, egyértelműen az NFS. Nem elég, hogy mint port gyenge, de mint játék is kritikán aluli. Mélyen.
    LEGkellemesebb csalódás; Sacred2. Igazából nincs is benne csalódás, mert be kell vallanom, nem is tudtam róla. Kedvenc torrent oldalamon láttam, sokan dicsérték, megnézem mondom... Kb 1 óra játék után úton volt a rendelés.
    LEGjobb játék. Nem tudok dönteni. Sok jó játék volt az idén. Sacred2, Assassin Creed, Tomb Raider Underworld, FarCry2, Mass Effect, Warhead, És akkor GoW, Fallout3, stb még ki sem próbáltam...
    LEGszebb játék; TRU valami gyönyörű helyenként, Warhead nagyon ütős grafikailag, Assassin is megér egy misét... Itt sem tudok dönteni...
    LEGtöbbet játszott; még mindig a TDU... Egyszerűen, nincsen utódja. Idén is beletettem pár tízezer km-et.

Azért, most így visszatekintve, kissé szégyenlem magam. Folyamatosan sírok, hogy miért nincsenek játékok, miért hanyagolják a PC-t, mint játékplatformot. De az az igazság, hogy rengeteg jó játék van, nem csak az, amiket leírtam. Ezek csak azok, amik vagy a szívem csücskei valamiért, vagy azok, amik emlékezetesek, mondjuk egy jó bosszankodás, egy rácsodálkozás, (JÉÉÉ! ekkora szar is van!?!) miatt.
  • vidu01
    képfeltöltés.hu t nem szabad használni az egy fos, itt egy sokkal barátságosabb tárhely: http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/
  • vidu01
    Lehet hogy nem állítottad át és a lovat hívogatod, ott a jobb alsó sarokban lóembléma van a kis körben vagy tigrincs?
  • royaltom
    Hello!
    Már megvan a kardfogú tigris de amint eltelportáltam a szigetről hiába füttyentek nem jön elő,pedig a szigetre is visszamentem ahonnan vettem de ott se volt és újat se tudtam venni.
    Van valami tippetek?
  • RaveAir
    LEGo... ;)
  • Rufios
    oké köszi az infót
  • CalebJoe
    simán
  • Rufios
    Hlai
    érdeklődnék hogy a sacred 2-nek megfelelnének-e a gépem igényei
    intel P4 2,6 GHz dual Core proci
    512 Nvidia 8600GT (DDR3)
    2 giga ram
    előre is köszi a választ
  • árnyharcos
    hali
    egy rögtönzött közlemény kutatást szeretnék kezdeményezni, azért mert már nagyon év végi hangulatom van (ez lehet azért van mert már csak 2 napot kell dolgoznom idén :))

szóval én az idei játékokkal kapcsolatos "legjeitekre" lennék kíváncsi,
    leírok pár saját példát és valami hasonlót várok majd azoktól akiknek van éppen 10-15 perc szabadideje éppen :) (vagy aki éppen melózik mint én de nagyon unatkozik :))

-LEGnagyobb csalódás idén:
    -Assassin's Creed
    sokáig tartana ecsetelni miért volt számomra csalódás, ezért csak annyit mondok, hogy a futártól átvett csomag után 2-3 óra múlva már az uninstall gomb felé vándorolt a kurzorom... :(
    GTA IV és NFS Undercover azért nem játszik ebben a kategóriában mert, azok a játékok teljesen hidegen hagynak.

-LEGnagyobb meglepetés(ek) idén:
    -Mass Effect/-Sacred 2
    Mass Effect előzetes infói alapján tudtam, hogy jó játék lesz, de arra nem számítottam, hogy ennyire tetszeni fog! Majdnem hibátlan a játékélmény, igazából a viszonylagos egyszerűsége és rövidsége a hibái.
    Sacred 2-t igazából azért vettem meg, hogy Fallout 3 érkezéséig kibírjam valamivel, nem is reméltem, hogy ennyire ütős lesz.

-LEGjobban várt játék idén:
    -Fallout 3
    Tősgyökeres hardcore Fallout 1-2 rajongó vagyok, és nagyon vártam a harmadik részt, igaz picit féltem is tőle az fps nézet és az új harcrendszer miatt, de szerencsére nem csalódtam benne.
    Fallout 3-nak is a rövidsége lehet az egyetlen hibája.

-LEGtöbbet játszott játék idén:
    -Sacred 2 egyértelműen a győztes ebben a kategóriában

Hirtelen ennyi jut most eszembe, ha lenne valami más ötletetek LEG kategóriában nyugodtan írjátok le azokat is
  • ricsa008
    mivel a off topic ba nincs válasz teszek itt is egy próbát ha Warg verzióm van akkor melyik (nyelvű) peccseket kell leszedni
  • McFrost
    35-ös az Árnyharcosom, még nem peccseltem a legújabbal.
    Erre tegnap dobott 3 set item-et 5 prc alatt, még előtte 34 szinten 1-et.
    Most akkor peccseljem?:D
  • Rettenthető
    A játékban hogyan lehet előcsalni, hogy kiírja azokat a tisztségeket, amiket eddig megszereztem, vagy hol lehet ezeket megtekinteni?
    Amikor betöltöm a karakterem, akkor ugyan kiírja, de akkor az egyéb feliratok betakarnak.

Illetve ki milyen titulussal rendelkezik (és persze azzal milyen szinten)?
  • TGWH
    Nekem is ma pottyant az első:
    http://x.hu/view/081218/sacred2_2008-12-18_13-29-07-26_www.x.hu_.jpg

kepfeltoltes -> ezt írd az x helyére, máshogy nem megy, a kepfeltolto.hu meg nem működik jelenleg.
  • royaltom
    Köszi!
  • vidu01
    Itt tessék nézelődni: http://sacred2.hu/kaszthatas.html
  • royaltom
    Sziasztok!
    Honnan tudnék venni kardfogú tigrist,mert lóárúsnál próbáltam de nem kaptam,mi ilyenkor a teendő

a válaszokat előre is kösz!
  • árnyharcos
    nah végre fennvan a patch :)
    én is már a UK verziót használom ezért, a játékot is újra kellett telepíteni és a fórumban linkelt patchekkel tudtam csak 2.34 re felvinni de nem baj :D
    kb 3 percre tudtam még csak kipróbálni, de rögtön láttam egy hibajavítást :)
    most már rendesen kiírja ha egy képességed 1000 felett van, eddig nálam úgy írta, hogy: .661, 2.34-el már 1,661 << ez a willpowerem és azért ilyen sok mert a buffom több mint 1000+ rárak.
    jah és a vicces, hogy ezalatt a 3 perc alatt kipottyant egy 103-as vérdriádos kard ami még nekem soha a büdös életben nem esett ki xD
    igaz, hogy a jelenlegi kardjaim jobbak, de jó érzés volt megtalálni mert azt a kardot itt már szinte mindenki belinkelte, hogy megtalálta :)
  • DORSANAX
    Szó sem volt szenvedésről,én idáig meg sem említettem.Elkönyveltem a saját "hardver környezetem" hibájának,ha lehet így mondani,ugyanis más játékoknál nincs ilyen problémám.Nem nagy ügy...
  • Tovi
    Köszi, az újratelepítés után már valóban elvitt, meg is mentettem a karácsonyt.
    A legvégén a drop igen ütős, de nekem a teljes settből hiányzik a nadrág, nem tudom hogy az lemaradt-e, vagy lassan szedtem fel, mert nem számítottam ekkora mennyiségre, és tele volt az inventorym.
  • TGWH
    Pár méterre van tőle a kobold hajóskapitány, ő elvisz majd a szigetre, ami észak-keleten van.
  • tomcsa4
    Tegnap nem voltam már sokáig, így most reagálnék egy offal. Az NFS mekkorát bukott? Nem tusom, de 2-3 hétig vezetett eladásban minden platformon. Én egyáltalán nem nézem hülyének azt, aki a bugos GTA4-gyel játszik. Biztos az egyik kedvence, nagyon várta. Én a kiadót és a készítőket nézem hülyének, mivel ők alkották. Tőlem ne várja el senki, hogy megveszek havi 10 játékot. Nagyon úgy néz ki, hogy elvárják, mivel meg leeht nézni, egyre több játék készül. Minek? Én évi 10-et leszedek és ebből amennyi tetszik, megveszem (ez nem szokott több lenni 2-3 db-nál). Idén pl csak a Sacred -t vettem meg eddig, de muszáj volt a Prince of Persiat is, annyira jó. Holnap érezik meg. De én azt se nézem hülyének, aki a századik Simsszet veszi meg, ha szereti, vegye és játssza.

On: nekem felment a javítás rendesen, majd ma délután belenézek (igaz lassan haladok, próbálok minden küldit felvenni és megcsinálni, de nem baj).
  • Tovi
    bepe, amit belinkeltem fórumoldalt, annak az első lapjáról leszedheted, ott van mindkét szükséges patch.
  • Tovi
    Igen, valamit elrontottak még a 2.0.2 -> 2.12.0 patchban, az egyik hangfilebe Us verziót tettek. A legújabb patch pedig a szokásoktól eltérően leellenőrzi az összes fájlt, és persze eltérést talál az országkódba, és rögtön lelövi a telepitőt.
    Mondjuk szerinetem a gyártó válasza az lesz, hogy kikapcsolják ezt a check dolgot, tökéletesen felesleges.
    De a régebbi módszerrel simán felment nekem most. 2.0.2 -> 2.10 -> 2.12 ->2.31 -> 2.34
    Szép sor, de így legalább felmegy végig.
  • bepe79
    Igen, szerintuk ez a megoldas:

So, in conclusion, download those first two individual patches (2.10 and then the 2.10 to 2.12), and then use your big 2.31 paqtch and then finally do the 2.31 to 2.34

Es honnan szuljek 2.10-es patch-et, hogyha olyan nincs az Ascaron hivatalos web-oldalan??? Nekem fent van az osszes hivatalos patch, ami onnan letoltheto per pill, es tovabbra is ugyanaz a hiba...
  • rage
    Nem szenvedünk vele, csak próbálunk rájönni az okára. 2.31 előtt soha sem csinált ilyet, s mint láthatod, két féle driverrel is előjön.
    (Lehet, hogy csak bizonyos VGA-kat érint, pl GeF 7 )
  • vidu01
    Nem tudom mit szenvedtek ennyire nálam 2.31 óta nincs crash meg ilyen sötétség és egyéb gyönyörűség sem. 2.31 install után 1-2 szer kidobált még de azóta abbahagyta pedig nem csináltam semmit, akármeddig játszom vele nincs probléma. Biztos hogy vmi vidkari driverhiba lehet hisz ennél a játéknál kivételesen nem jön elő indításnál az nvidia logo.^^
  • bepe79
    Es tenyleg ugyanez a hiba a hivatalos forumon is mindenkinek, akinek hivatalos, megvett, UK verzio van:

``The exact message is:
    The installed version of Sacred 2 has changed files. The patch cannot be installed. Please reinstall Sacred 2.``

http://forum.sacredeng.ascaron-net.com/showthread.php?t=53661

Elmehetnek a ...
  • rage
    Valakinek véletlen nincs meg az a magyar patch-e, ahol 2.11.2-ről frissít 2.12.0-ra ? Ha megvan, feltölthetné valahová, hogy bárki leszedhesse, akinek nem akar felmenni a legújabb javítás.
  • rage
    Na, köszi, hogy leírtad, legalább tudom, hogy nem kell nekiállnom drivert cserélni. Mert a 2.31 install után nem játszottam a játékkal, így persze a hibával sem találkoztam, csak most, s így nem tudhattam, mi okozta, patch, vagy a közben lévő driver-csere.

Egyébként maga a játék sokkal jobban fut a 180.84-es driverrel, kb sehol sincs belassulás, se a városban, se nagy tereken.
    Csak kár, hogy ez a hiba került most bele, hogy néha elmennek az ambient fények.
  • Tovi
    Közben megtaláltam: itt a megoldás, szerintem sokaknak kell majd...

Sacred2 fórum
  • Tovi
    Update: Újratelepítettem a játékot, hogy a magyarosítás eltünjön belőle, teljesen tiszta lappal tettem fel a játékot. nem kellett volna... Most nekem is írja a hibaüzenetet, hogy egy fájl megváltozott, installation aborted, és az istennek nem megy fel a 2.34-es patch...
    Nekem is eredeti a játék, most mi a baj?
    bepe79 ha rájöttél valami okosságra, írd le kérlek...
  • Tovi
    Én is itt vettem angliában, nekem semmi gondom nem volt a telepítésével, simán felment. De az újratelepítés biztos megoldja a gondodat
  • DORSANAX
    Igen,már emlékszem,akkor valszeg v.melyik közbenső patch a hunyó...
  • bepe79
    Nem, mert origi angol. Az UK-ban elek per pill meg januarig, es itt rendeltem a game.co.uk-tol. Eddig az osszes UK-s patch felment, csak ez nem. Holnap (illetve ma, csak emberi idoben) ujratelepitem az egesz game-t (remelem nem kell unaktivalni meg ujra aktivalni, meg nem vesztek aktivaciout sem vele), meg a patch-eket, es akkor indul tiszta lappal. Ugyis uj karit akartam kezdeni.
  • DORSANAX
    Nem tudok róla,nekem felment,de Te nem tettél angol szövegfájlokat bele?
  • bepe79
    A patch lejott, de az install-nal szol 6%-nal, hogy az egyik file megvaltozott (en nem valtoztattam meg, es eredeti a jatekom..), es nem is hajlando telepulni. Eddig az osszes patch szo nelkul felment, csak ez nem. Kozli, hogy telepitsem ujra az egesz Sacred 2-ot, plusz az osszes patch-et ujra... Masnal is volt ilyen?
  • DORSANAX
    Bocs,azt nem mondtam,hogy a 2.31.0-ás patch kezdte,előtte nem volt és pontosan u.ezt tapasztaltam én is,de csak a nagyvárosban bizonyos fényviszonyoknál és látószögből,ahogyan írtad.
    Ezek szerint számíthatok rá most is majd a 2.34-el...
  • Tovi
    Én fel sem tudom venni a küldetést, elmentem Tylysium-ba a törpéhez, beszéltem vele, mondott valamit, amit nem értettem, mert nem volt éppen a fejemen a füles, de talán túl magas szintű vagyok neki.... 61-es a Driádom, nem tudom ez gond-e, bár kétlem. Utána eltünt a kérdőjel a feje fölött, és semmi több.
    Még a 2.31 magyarosítása van fenn, kiváncsi voltam, mit művel az új helyszinen :-)
  • DORSANAX
    Nálam is volt ilyen,178.24-es driver,"bóti" magyar eredeti,GeForce7950GT/512MB...