• Dante73
    LEGnagyobb csalódás idén a GTA4. Illetve a portolás minősége. A játék maga jó, de az átirat. Egyszerűen botrányos.
    LEGrosszabb játék, egyértelműen az NFS. Nem elég, hogy mint port gyenge, de mint játék is kritikán aluli. Mélyen.
    LEGkellemesebb csalódás; Sacred2. Igazából nincs is benne csalódás, mert be kell vallanom, nem is tudtam róla. Kedvenc torrent oldalamon láttam, sokan dicsérték, megnézem mondom... Kb 1 óra játék után úton volt a rendelés.
    LEGjobb játék. Nem tudok dönteni. Sok jó játék volt az idén. Sacred2, Assassin Creed, Tomb Raider Underworld, FarCry2, Mass Effect, Warhead, És akkor GoW, Fallout3, stb még ki sem próbáltam...
    LEGszebb játék; TRU valami gyönyörű helyenként, Warhead nagyon ütős grafikailag, Assassin is megér egy misét... Itt sem tudok dönteni...
    LEGtöbbet játszott; még mindig a TDU... Egyszerűen, nincsen utódja. Idén is beletettem pár tízezer km-et.

Azért, most így visszatekintve, kissé szégyenlem magam. Folyamatosan sírok, hogy miért nincsenek játékok, miért hanyagolják a PC-t, mint játékplatformot. De az az igazság, hogy rengeteg jó játék van, nem csak az, amiket leírtam. Ezek csak azok, amik vagy a szívem csücskei valamiért, vagy azok, amik emlékezetesek, mondjuk egy jó bosszankodás, egy rácsodálkozás, (JÉÉÉ! ekkora szar is van!?!) miatt.