• árnyharcos
    hali
    egy rögtönzött közlemény kutatást szeretnék kezdeményezni, azért mert már nagyon év végi hangulatom van (ez lehet azért van mert már csak 2 napot kell dolgoznom idén :))

szóval én az idei játékokkal kapcsolatos "legjeitekre" lennék kíváncsi,
    leírok pár saját példát és valami hasonlót várok majd azoktól akiknek van éppen 10-15 perc szabadideje éppen :) (vagy aki éppen melózik mint én de nagyon unatkozik :))

-LEGnagyobb csalódás idén:
    -Assassin's Creed
    sokáig tartana ecsetelni miért volt számomra csalódás, ezért csak annyit mondok, hogy a futártól átvett csomag után 2-3 óra múlva már az uninstall gomb felé vándorolt a kurzorom... :(
    GTA IV és NFS Undercover azért nem játszik ebben a kategóriában mert, azok a játékok teljesen hidegen hagynak.

-LEGnagyobb meglepetés(ek) idén:
    -Mass Effect/-Sacred 2
    Mass Effect előzetes infói alapján tudtam, hogy jó játék lesz, de arra nem számítottam, hogy ennyire tetszeni fog! Majdnem hibátlan a játékélmény, igazából a viszonylagos egyszerűsége és rövidsége a hibái.
    Sacred 2-t igazából azért vettem meg, hogy Fallout 3 érkezéséig kibírjam valamivel, nem is reméltem, hogy ennyire ütős lesz.

-LEGjobban várt játék idén:
    -Fallout 3
    Tősgyökeres hardcore Fallout 1-2 rajongó vagyok, és nagyon vártam a harmadik részt, igaz picit féltem is tőle az fps nézet és az új harcrendszer miatt, de szerencsére nem csalódtam benne.
    Fallout 3-nak is a rövidsége lehet az egyetlen hibája.

-LEGtöbbet játszott játék idén:
    -Sacred 2 egyértelműen a győztes ebben a kategóriában

Hirtelen ennyi jut most eszembe, ha lenne valami más ötletetek LEG kategóriában nyugodtan írjátok le azokat is