10050
  • Prince23
    Húú épp most tette fel nagy nehezen, és most a C particiómon csak 94 mega szabad hely van ... lol mit tegyek? h
  • laikuss
    Szépen sorban...
  • Prince23
    Csináltam helyet a patcheknek. Már van 2.5 giga szabadhely. Remélem elég lesz.
    De ahogy látom van vagy 4 patch a hivatalos oldalon, most melyiket töltsem? elég az utolsót, vagy egyenként mindet tegyem fel?
    thx
  • Lobsterman
    Belefutottam egy érdekes bugba. Szeráfszigeten voltam, az egyik teleportba bele akartam menni a tigrisemmel. Kari leszáll róla át a portálon. Eddig okés is volt. Visszamentem a portálon, a tigris ott állt közvetlen mellette. Mondom felszállok rá. Karakter felpattan és abban a pillanatban ahogy felült a portál átdobott tigrisestül a másik oldalra. Na és itt jött az érdekes rész. Ott állt a karakterem 3 verzióban a portál másik oldalán. Egy tigrisen, egy gyalog, meg a rendes karakterem amivel tudtam mozogni. Mégpedig kb fénysebességgel. Olyan gyorsan futott a karakter, hogy a kamera(meg én sem) tudta követni, a támadási sebességére ugyanez igaz. Maximális sebességgel lőtt mindenre amit becéloztam :)
    Képet is akartam csinálni, de ahogy benyomtam az F10-et(oda van állítva a fraps), az egész rendszer újraindult. :P
  • TGWH
    Ha a ,,nemrég szereztem be'' alatt azt érted hogy letöltötted, akkor tök mindegy mire pakolsz, tizenvalahányas szinten úgyis megáll a fejlődés... muhahahaha...
    Ha megvetted, akkor meg arra pakolj amit fejleszteni szeretnél, sztem tök logikus. Ha karddal mész akkor Kardismeret, ha varázsolni akarsz, akkor meg a 3 csoport közül a színpatikusra. Páncélismeret meg mindenképpen kell.
  • Rufios
    Hali
    Én nemrég szereztem be és kezdtem el a Sacred 2-t, de nagyon király
    A szeráf karakterrel kapcsolatban lenne kérdésem hogy mit érdemes fejleszteni neki és mire érdemes nyomni erőre, dexre vagy mire?
    előre is köszi az infót
  • McFrost
    Kétszer hunytam el a Karácsony szigetén. Először, mikor a faágért mentem, egyszerűen bedaráltak, menekülni sem tudtam.
    Másodszor meg már a hajóhoz mentem, mikor asszony kérdezett valamit és közben meg levertek.

Ami még ennél is érdekesebb: zsákomból az ajándékok a következő belépéskor egyszerűen eltűntek! Nem mintha bitang erősek lettek volna, de az áruk mindig jól jön.
  • balee4
    a túlélési bónusz egyébként pontosan milyen plusszt ad?
  • TGWH
    Na, hurrá, elveszett a túlélési bónuszom... 44-es szinten, éppen egy sárkányról csináltam képeket, a space meg szokásához híven bedöglött, az alt f4 meg megint nem lépett ki elég gyorsan... ráadásul a teleport sem működik, így a szeráfok szigetéről kutyagolhatok el a barlangig, onnan meg a sárkányig, ami persze a barlang másik végében van...
  • balee4
    Köszi, akkor patchelem, amúgy sem árt, még mindig a 2.12-sel tolom :D
  • Tovi
    A 2.34-es patch tartalmazza, ha azt felraktad, elérhető a küldi.
  • balee4
    és hogyan fut a laptopodon a game? (nekem is van egy Vaio FW21E-m [Core 2 Duo 2,26 Ghz, 4 Gb Ram, Ati 3470], de még nem próbáltam rajta a játékot, a nagy gépem tolom)
  • balee4
    a karácsonyi küldetést külön le kell tölteni vagy alapból elérhető a game-ben?
  • Fehercsoki
    Sziasztok!Csak a multi miatt megéri megvenni ezt a játékot?Milyen a multi?
  • DORSANAX
    Nem,biztos sminkelik az oldalt...
  • Reggaester
    Ti be tudtok jelentkezni sacred2.netre?
  • Rettenthető
    Nekem már 3 felszerelési tárgyból is esett ugyanaz, van amelyikből már a 3. is leesett.

De régebben találtam olyan rare cuccot is, amin olyan skill van, amit az adott kaszt nem is használhat, így nem egészen világos, hogy ezt hogy is gondolta a játék (remélem az új patch-nek köszönhetően ilyen már nem lesz):

• vidu01
    Csak szeráfnak meg templomőrnek van, az egy buff ha felteszed akkor burokba sétálgat a kari, blokkol egy bizonyos mértékű sebzést (amig ki nem merül). Skill is van hozzá védelmező energia ismeret asszem ez a neve.
  • wedge31
    Nem lehet...
  • royaltom
    Sziasztok!
    Van egy érték fölül aminek az a neve hogy energiapajzs,de azt hogy lehet szerezni?
    A válaszokat előre is kösz!
  • Dante73
    Tegnap volt egy kis kalandom, majdnem sikerült megszívnom....
    Szeráf, lvl43, Második fal felé tartok, az emberek földjén, azt hiszem épp az orkok előtt. Mondom, itt nincsen több küldi, de azért körülnézek. Hát találtam, dobálta a jobbnál jobb cuccokat, köztük két zöldet is, csak kár, hogy az egyikből már volt. Teli lett a zsákom, de annyira, hogy nem volt mit eladogatni, azonnali értékesítéssel, mert minimum a kék volt.
    Mondom portál, gyerünk! (Meg tudjuk csinálni...)
    Mint az őrült vágtatok a kardfogú tigrincsemen, persze NPC-k hada utánam, gyalogosan is majdnem lehagynak.... odaérek a portálhoz, életerőm 2500 körül, katt, térkép, rábökök az egyikre, hallom, hogy gyepálnak, úgyhogy biztos, ami biztos, nem válogatok, katt ahol az egér áll. Egy pillanatra fel is villan a kép, ahogy megyen lefele az életerőm, kilépek a portálból, százon állt. Egy tizedmásodperc, és halott vagyok. Pedig páncélom is kb 1000-1200 körül volt. Épp sikerült megúsznom a dolgot.
    Apropó!
    Másnak is dobott már két egyforma zöldet? Ugyan az a cucc, csak különböző a páncél értéke, és a szintje. Tök örültem neki, mikor elraktam vettem észre, hogy ez már megvan.
  • wedge31
    Nem tudja valaki hogy lehet energiapisztolyokat használni két egykezes fegyonak ?
  • DORSANAX
    OFF!!!Kis szombat esti kikapcs:

http://www.youtube.com/watch?v=McYdlL3zz-c&feature=related
    Ne csak a gondok legyenek a karakterek fejlesztgetésével.
  • rizsa1669
    áháá. köszi szépen :D
  • TGWH
    A buff az az állandóan aktív ca, amit a jobb alsó sarokban tudsz be/ki kapcsolni. Állandó hatást adnak amíg be vannak kapcsolva, úgy lehet megkülönböztetni a többi harcművészettől, hogy a neve után az van írva, hogy: (Erősítés).
  • rizsa1669
    köszi szépen a választ.
    azt elfelejtettem megkérdezni hogy írjátok h ha felveszem a koncentrációt akkor lesz valami 2 buff. Mit jelent ez a 2 buff ??
  • TGWH
    Támadási sebességet úgy lehet növelni, hogy olyan fegyvert használsz, amihez van képességed. Pl. Kardhasználat képességet növeled, így nő a támadási sebesség, feltéve ha kardot használsz. De ha a Kétkezes fegyverhasználatot növeled, akkor nő a támadási sebesség, feltéve ha két fegyvert használsz. Itt viszont már mindegy hogy kard vagy balta.
    Seteket én most kaptam 2-t, de már karakternek. Előtte kaptam vagy 3-4-et, azok jók voltak rám. Főellen egyet dobott asszem, mezei orkoktól is pottyanhat, minden csak szerencse kérdése.
  • rizsa1669
    hello
    hogyan lehet növelni a támadási sebességet illetve azok pontosságát ??
    ezek a set-ek mennyire sűrűn jelennek meg vagy a főellenségek dobálják őket??
  • TGWH
    Rettenthető, lépj ki a menübe és vissza.
    Mostanság nem dobál set részeket. Megöltem azt a nagy tengeri szörnyet, egyetlen életerő italt kellett használnom, most mehetnék a szeráfok szigetére, de inkább végigjárom az ork földeket, van még minimum két város amit nem néztem meg magamnak.
  • eXequtoR
    Üdv. Nyerget merre lehet venni? Anno 2.12(?) pecsbe még az első lovardába osztogatták, de most sehol se találom.
  • Rettenthető
    Nekem 3 set esett a szeráfomnak, csupán annyi a probléma, hogy 2 darab lvl 90-t igényel, miközben még csak most lettem lvl 70, míg 1 lvl 80-t igényel, de azt meg már fel vehetném... így nem is egészen világos, hogy ezek a lvl szintek hogy is vannak akkor.

Illetve remélem , hogy egyszer azért a készítőknek majd megesik a szívük az olyan játékosokon, akik szoktak enni, inni, wc-zni, telefonálni stb. és az ő kedvükért beletesznek egy rohadt pause gombot.
  • rage
    Most csináltam végig a karácsonyi küldetéseket.
    Egész hosszú kis küldetéssor, ha teljesen végigviszi az ember, s hát nem is valami könnyű...

Főellenségből is van vagy három.
  • McFrost
    Nekem minden fasza, esett már 3 set item az Árnyasomra.
  • Nyugis
    Én nem mertem még felrakni, hátha rosszabb lesz mint előtte..
    mik a Tapasztalatok? van már élmény Róla?
  • McFrost
    Nekem simán felment, gond nélkül, ellenőrzött, telepített, ellenőrzött.
    Vírus írtót kikapcsoltad? Össze szoktak akadni.
  • CalebJoe
    Nem akar összejönni ez az új patch fekrakása.
    Újra raktam és patcheltem így sorba de mégse engedi felrakni az új patchet.

Sacred2-HU-2_10_0_0.exe
    Sacred2-HU-2_10_0_0-2_12_0_0.exe
    Sacred2-HU-2_31_0_0.exe
    Sacred2-HU-2_31_0_0-2_34_0_0.exe

Pedig így írták a hivatalos fórumon mégse működik.
  • bepe79
    Egyebkent lvl20 lett az Inquisitor-om, a kovetkezo skill-t meg nem vettem fel, mert nem dontottem el, hogy mi legyen. Ami szoba johet, a Spell Resistance, a Concentration, a Toughness es a Tactics Lore. Melyik kell neki a legjobban? Itt a kari:

• bepe79
    Most mikor szetcsaptam egy csapdat, akkor is azt mondta az Inquisitor-om, hogy: ''Your soul belongs to me!''

• rtfmZoli
    A levitáló árnyharcos:
  • bepe79
    lvl 16 mar az Inquisitor-om, itt van a kep, amikor alacsony HP-nal ratolt a boost, es kb. duplaannyi vagy haromszor annyi lesz a damage a Purifiing silver MOD-ja miatt:

Itt a HP-m 304/803 (tovabb nem mertem leveretni az ellenfelekkel, mert ha beszedek egy critical-t, akkor baj van, de a szemlelteteshez ez is eleg. Ez ha jol szamolom cc. 37% HP, es akkor ez meg mindig nem 35%-on belul van. Akkor el tudjatok kepzelni, hogy mekkorat sebez, hogyha 35% alatt van a HP..