• Dante73
    Tegnap volt egy kis kalandom, majdnem sikerült megszívnom....
    Szeráf, lvl43, Második fal felé tartok, az emberek földjén, azt hiszem épp az orkok előtt. Mondom, itt nincsen több küldi, de azért körülnézek. Hát találtam, dobálta a jobbnál jobb cuccokat, köztük két zöldet is, csak kár, hogy az egyikből már volt. Teli lett a zsákom, de annyira, hogy nem volt mit eladogatni, azonnali értékesítéssel, mert minimum a kék volt.
    Mondom portál, gyerünk! (Meg tudjuk csinálni...)
    Mint az őrült vágtatok a kardfogú tigrincsemen, persze NPC-k hada utánam, gyalogosan is majdnem lehagynak.... odaérek a portálhoz, életerőm 2500 körül, katt, térkép, rábökök az egyikre, hallom, hogy gyepálnak, úgyhogy biztos, ami biztos, nem válogatok, katt ahol az egér áll. Egy pillanatra fel is villan a kép, ahogy megyen lefele az életerőm, kilépek a portálból, százon állt. Egy tizedmásodperc, és halott vagyok. Pedig páncélom is kb 1000-1200 körül volt. Épp sikerült megúsznom a dolgot.
    Apropó!
    Másnak is dobott már két egyforma zöldet? Ugyan az a cucc, csak különböző a páncél értéke, és a szintje. Tök örültem neki, mikor elraktam vettem észre, hogy ez már megvan.