10050
  • doncsabi
    hogy tudnák neten játszani ha elfelejtet jelszora katintva se adja meg a jelszot,csak oldalra megy fel angolul nem tudok .
    amit adtam neki kodot azt se fogadja el
    valakinek van valami ötlete?
    elöre is köszi
  • TGWH
    Jaaaaa, de azért egy core 2 egy core2 :D Sztem én kezdtem legtöbbször a játékot, v.hogy nem bírom magasabb szintre fejleszteni a karikat, nagyon sajnálnám őket ha a patch miatt használhatatlanok lennének. Lehet jobb így, most már nagyon kitapasztaltam a játékot. A szeráffal most csak a főküldit csinálom, 17. szintre lépek lassan, és már a kolosszustól sem vagyok túl messze.
  • McFrost
    Kb. a piros X-nél, egész pontosan :]
  • shyning
    Köszi a segítséget, még nem tudom, hol az a ház, de megyek, megkeresem. :)
  • McFrost
    Arabszolga tartó melletti ház alatt van egy pince, ott kell átmenni, a világító toronyhoz.
  • McFrost
    Azt úgy tudod, ha lenyomod a priscr gombot, kilépsz és paintbe pl, beilleszted.
  • shyning
    Akkor a kép, azon a pici szigeten jelöl egy küldetést:

http://i40.tinypic.com/2hntb20.jpg

• bepe79
    Ja, neeeeeeemmmm!!! (: Az alairasbeli config az egy laptop, amin most nyomom itt kint a Sacred 2-ot, es ebben van Core2Duo proci. A tervezett gep az desktop, mert azert az egy kicsivel erosebb lenne. De ezek meg csak tervek, ki tudja mi lesz. (: Addig is nyomom a Shadow Warrior-t, aztan ha ujbol kell kezdeni akkor sem fogok sirni, szerintem itt en vagyok az, aki a legtobbszor kezdte ujra ezt a jatekot. :D
  • shyning
    Áh, köszi, bár térképet egyelőre nem sikerül "lefotóznom", így akkor marad a kérdés, ugyanis ahhoz akartam belinkelni. Szóval az emberek földjén, kb középtájt fent van egy kikötő, ahol hajóval lehet "teleportálgatni. Na ott van egy kis sziget, azon meg egy kérdőjel, vagyis küldetés, de sehogysem tudok átjutni, a hajó nyilván nem oda visz, a tengeren meg nem tudok járni, hogy jutok oda, ötlet vki? Mjad megpróbálok valahogy képet csinálni...
  • laikuss
    Igen, ha valamiért visszamegyek ilyen régi helyszinekre akkor nem akarnak megtámadni inkább elsunnyognak.
  • McFrost
    C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Dokumentumok\Képek\Ascaron Entertainment\Sacred 2
  • shyning
    Valaki meg tudja mondani, hova menti a játék a prtscr-nel készített képet? Köszi.
  • McFrost
    Vissza mentem ma betörni a fehér griffet, mert az kimaradt:)
    Csak úgy hemzsegnek arra a koboldok, akik érdekes mód ha meglátnak egyből lehasalnak és vagy elszaladnak :O
    Igaz 55-ös szintű vagyok, ők meg 40, de akkor is. Mikor erősebbek voltak 20ával nyomultak rám. Eleinte kézzel ütlegeltem őket, 1 pofon 1 kobold, de aztán vettem egy íjjat, most azzal darálok:D
    Tök sután áll a kezemben látszik, hogy nem értek hozzá:D
  • McFrost
    Akkor menj a dögöddel az gyorsabb, nyugodtan hagyd le őket mert úgyis oda teleportálódnak:)
    A célra meg egyből nyomj rá és fogadd el.
  • zomgzerg
    szia
    :D
  • Gabesz026
    Sziasztok!

Nem tudjátok a következő javítás mire várható mert kezdtem egy új karit egy árnyharcost (nehéz fokozaton) de állandóan game client hibát észlelt üzenettel kivág az asztalra 20 percenként. Remélem ezt orvosolják mert a többi karaktereimnek amit a kezdetekkor csináltam azoknak semmi baja.
  • Drilla
    Két egykezes bot, szóval dual wield. Azóta egy kicsit fejlődtem és vettem egy pár cuccot is:

• laikuss
    Én is ezt próbáltam, de kurva sok pók és ufo szerü van amik hozzájuk képest erős és a cél közelében meg kell állni ahol nagyon sűrűn vannak és eddig nem birtam megvédeni őket.
  • TGWH
    Szerintem simán menni fog, a biztonság kedvéért azért deaktiváld a laptopon a játékot.
    Jó világod van, régi core2-est újra cserélni :D
  • McFrost
    Simán megy. Én nemrég kaptam mástól egy driádot és megy gond nélkül.
  • McFrost
    Futás a cél felé mint az állat ha leállnak harcolni és fplyamatos space nyomkodás.
  • laikuss
    A mocsárban a Békevágy nevű küldiben azt a hármat akit el kell kisérni meg tudta valaki védeni? Olyan marhák és gyengék, össze-vissza szaladgálnak lehetetlen rájuk vigyázni és rebgeteg az ellen, tipp?
  • vidu01
    Itt is van ám milyen gépet vegyek topik tessék benézni oda is nem vesztesz vele semmit, jól gondold meg hogy miket válogatsz össze.
  • Dante73
    Az nem BFG-s... Közelharcos a lelkem. A BFG-s szeráfomat meg se tudják közelíteni. Na jó, ESETLEG, ha nagyon nagy a tömeg.... (6-8 nál több ellenfélből 1-2 közel ér, a többi hullik, mint a legyek késő ősszel.)
  • bepe79
    Ha hazaertem Magyarorszagra, tervezek uj config-ot venni:

http://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=143082&st=1110#entry5800779

a kerdes az lenne, hogy a laptopon levo Shadow Warrior karit, ha kimentem, akkor a masik gepre telepitett Sacred 2 + 2. aktivacio melle ugyanugy be fogom tudni masolni, es mukodni fog, vagy pedig lehet gond, es ujat kell majd kezdenem?
  • Lobsterman
    Ó pedig BFG-vel nem is szabadna odaérnie a kísérőnek az ellenhez mire leölöd :)
  • Dante73
    Végéig még nem jutottam el...
    Driádomat a patchek elszúrták, de nagyon, az most az első ködnél van, előző szeráfom mellé pedig odaszegődött egy elkísérendő NPC, akinek a küldijén rég túl vagyok, viszont halhatatlan. És a TP-im felét lenyúlja, mert imád kardozni. Lehetőleg azoknak esik neki, akinek már alig van életereje, vagy beáll valahova az útba, kattintok az ellenfélre, erre a szeráf nekiáll össze-vissza mászkálni, hogy hozzáférjen. Kissé meguntam a dolgot, azt a karaktert is abbahagytam, és reménykedek, hogy a mostani szerencsésebb lesz.
  • Lobsterman
    Nekem is volt ilyen bajom a karácsonyi szigeten a BFGsemmel. Én már az első ellenfeleket sem tudtam egyáltalán megsebezni, de onnantól rendszeresítettem egy mágikus sebzésre konvertáló kesztyűt(54%ot konvertál), és máris csak a madarakkal volt 1-2 esetben baj, de nem kellett nagyon izgatnom magam, gyorsan futok :D Bossokat pillanatok alatt öltem ott.
    Viszont amivel bajom van azok a játék végén, főképp a dzsungelben és az utolsó helyszíneken előforduló, kis kék lidércfények. Kicsik, nehéz őket észrevenni, és 2-3 lövéssel leszedik az egész életerőmet. Goldon ott sikerrel elbuktam a jó kis 81%os survival bonusomat, mert ha már egynél többen jöttek rám, már majdhogynem halott is voltam. És ezek a szemetek mindig 2-3asával jöttek :P
  • Dante73
    Az "új" BFG-s szeráfkámmal (lvl 31) elértem a karácsony szigetre. 3 alkalommal patkoltam el. Az első főboss ellen semmit nem ért a BFG, alig sebezte. Sőt, semennyire. Meghaltam. Visszamentem, és egy 150-es sebzésű pisztollyal estem neki. (Tudom, de nem igazán fejlesztem a többi fegyvert, mert BFG-s a szeráf) Eltartott egy darabig, míg leszedtem, viszont dobott egy zöldet. Jöttek a madarak... Nem lövöm le a poént, viccesek, megint elpatkoltam, mert nem vettem időben észre a trükköt. Innen vigyázva haladtam, nem is volt annyira nehéz, megcsináltam a szigetet, közben dobott 2-3 zöldet, majd a fő-fő boss után elindultam kifelé. Megint leszedett valami... Elindultam újra, erre exézett egyet, úgyhogy abbahagytam estére... (tegnap este)
    Szerintem kissé elméretezték a nehézséget, a játék többi részéhez képest. Jó meg minden, de kissé túl erősek az ellenfelek, legalábbis, egy részük. Mindegy, este folytatom a dolgot, végre ezen is túl vagyok...
  • TGWH
    Nos, a Tükröződő kisugárzás az pont a második ca csoportban van, szerintem arra gyúrj rá. 11 pont a képességre, 11 ca-t megtanulsz, és máris 45% eséllyel vered vissza a közelharcosok csapásait. Ha jól fejleszted az erősítés módosítóit, akkor a varázslatokat, és a távolsági fegyvereket is 33-33% eséllyel vered vissza, ami ugye nem rossz.
    Én most egy nehéz módú szeráfot kezdtem, 13. szinten egy sima bajnoktól megpusztult, nem tudom miért, eddig 2-3 bajnokot is lenyomott egyszerre, alig sebezték. A kobold törzsfőnöknél is csak 4 piros ital kellett, bár egy csak ilyen biztonsági lötty volt, nem lett volna rá szükség. Persze mentésem csak 8. szintről van.
    De a szeráf is lehet tükröződő shadow warior. Első csoportban lévő ca módosítójával 20-20% eséllyel kerüli el, illetve veri vissza a támadásokat és vagy a távolsági fegyverek sebzését, vagy a mágiát, most hirtelen nem tudom. Nem nagyon sebzik, kardokra gyúrok, bár lehet megbánom, mert piszok erős szálfegyverek és balták vannak az árusoknál...

Esik a havazik! :D
  • vidu01
    Jé azok mik a kezében, staffok? Ez elég speckó build lesz! Milyen skilleket vettél fel neki?
  • Drilla
    Én remélem, ezzel lesz esélyem:

Eddig nem menekültem senki elől
    lvl 19 closed HC
  • bepe79
    lvl 10 lett a Shadow Warrior-om, elertem a nagy varosba, es most vegig viszem a kek szinu quest-et is a fo-quest mellett. Ez az SW kari egy mas vilag, mint a Dryad volt a game elejen, a Shadow Warrior legyalul mindenkit, egyszeruen nincs ellenfele. Nagyon tetszik.. (: Vegre nem menekulok a sarga champion csontik elol, hanem egyszeruen szetszedem oket, meg akkor is, ha tobben vannak, a Dryad-al ez elkepzelhetetlen volt, meg akkor is, ha nem kereskedo skill-eket vettem fel eloszor, hanem celtudatosan a fontos skill-eket vittem. Itt a karim, mar van egy-ket sarga cucca is:

• bepe79
    Na, utjara inditottam a Shadow Warrior-omat most este, ezt mar nem HC modban viszem, mert szeretnem legalabb silver-en vegigvinni egyszer a game-et, ha mar elkezdtem vagy harminchatszor, es nem akarnam, hogy lehaljon Nimonuil-nal es kezdhessem megint elolrol. Most lvl 5, elso 3 skill-nek felvettem az Armor Lore-t, a Sword Lore-t, es a Death Warrior Focus-t, es Demonic Blow-ra gyurom a karit, meg ebbol kifolyolag Death Warrior agra. Itt a kari:

A hivatalos forumon mindjart utananezek, hogy a Death Warrior Focus felnyomasa utan bronze / silver / gold MOD-nak mit erdemes valasztani a Grim Resill.-nel meg a Demonic Blow-nal.
  • Titan
    Jelszó emlékeztető? Ott a gombja!
  • doncsabi
    nálam nem enged fel az internetre játszani nem fogadja el a jelszot
    hogy tudnám meg a jelszavamat ujra?
  • johnnie_walker
    Valószínűleg félreérthető voltam, de írtam is utána nem sokkal kiegészítést. Úgy értettem, odamész lvl 30-32 környékén teljesen mindegy milyen osztályú karakterrel _legelőször_ (mikor még soha nem jártál ott, nem tudod mire számíts), elkezded aprítani Nimonuilt, szépen megy lefelé az életereje, azt hiszed sínen vagy, de előjön rajta a Purifying Chastisement hatása (amiről sejtheted hogyan működik, hiszen volt Inq karid), aztán pillogtatni sem tudsz, úgy elpall, úgy megrozsol, hogy egy hétig aprószeget s****z. :D

Bocs a spoilerért, csak nem szeretném ha HC karijaid idő előtt otthagynák a fogukat, mert túlságosan siettél, és menteni sem vagy hajlandó (ami alapvetően nem baj ;)).
  • GPoWeR
    Én is árnyharcossal tolom, viszont duálkarddal, nagyon aprít
  • elitehun
    Én is árny harcossal tolom de én kétkezes baltával. Nem vok az a védekező típus :D
  • elitehun
    Akkor rakd fel az SP3-at sztem az a gond