• TGWH
    Nos, a Tükröződő kisugárzás az pont a második ca csoportban van, szerintem arra gyúrj rá. 11 pont a képességre, 11 ca-t megtanulsz, és máris 45% eséllyel vered vissza a közelharcosok csapásait. Ha jól fejleszted az erősítés módosítóit, akkor a varázslatokat, és a távolsági fegyvereket is 33-33% eséllyel vered vissza, ami ugye nem rossz.
    Én most egy nehéz módú szeráfot kezdtem, 13. szinten egy sima bajnoktól megpusztult, nem tudom miért, eddig 2-3 bajnokot is lenyomott egyszerre, alig sebezték. A kobold törzsfőnöknél is csak 4 piros ital kellett, bár egy csak ilyen biztonsági lötty volt, nem lett volna rá szükség. Persze mentésem csak 8. szintről van.
    De a szeráf is lehet tükröződő shadow warior. Első csoportban lévő ca módosítójával 20-20% eséllyel kerüli el, illetve veri vissza a támadásokat és vagy a távolsági fegyverek sebzését, vagy a mágiát, most hirtelen nem tudom. Nem nagyon sebzik, kardokra gyúrok, bár lehet megbánom, mert piszok erős szálfegyverek és balták vannak az árusoknál...

Esik a havazik! :D