10050
  • hegege
    egy kérdés, mikor átmész egy köv nehézségi szintre akkor végig kell vinni azon a szinten és újra kedded egy első szintű karival vagy a meglévő karimmal folytatom?
  • Sheol
    Sajnos ez így van velem is, épp ezért mondom, hogy nem gond az ha visszavesznek a karik erejéből.
  • envoka
    Az a megölt ellenfelek száma. Nem tudom miért így írja ki. Nálam nem ezt írja.
  • hegege
    A "Concentration" skill igen egyből ad két buffot és a ha eléred belőle a 75. szintet akkor kapod meg a harmadik helyet is.

Lehet hogy akkor rosszul fejlesztetem a karim mert már 50. szinten tényleg félistenként közlekedek a Templomőröm :) Akkor valamit másképp kellene csinálni, hogy ne így legyen? :D
  • Sheol
    Na most ennek a játéknak nem az a célja, hogy istenkét végigszántsd a térképet, hanem legyen benne valami kihívás is.
    Ezt a célt szolgálják a patch-ek, nem azt, hogy veled kibasszanak.
  • Sheol
    Amint a "Concentration" skillt felveszed rögtön lehet 2 db buff rajtad, tehát nem szintfüggő a dolog.
  • rizsa1669
    hááth ettől a patchektől nem nagyon jött meg a kedvem.. mint írtam a 4100~6100as démini csapásból csinált 2500~3000et.. a patchek után így jobban megnézve, dobodd a játék 3 set itemet (amiket rögtön eladtam mert semmire nem voltak jók..) azon kívül hiába dob kék meg sárga cuccokat.. semmit nem érnek .
    akkor pl volt egy "méregagyar" nevű cucc ( mindenki ismeri :D ) és patch előtt a sebzés 85%-át alakította méreggé, most meg a 45%-át
    és mint olvasgattam ezeket a 2.34-es patch hibájára írható..
  • menpe
    A niobium után a Molibdén következik. Azt hiszem, durván hosszú a játék, mire végigérsz a periódusos rendszeren :)
  • l-toro
    sziasztok van vkinek tapasztalata a niobium nehezsegi szintrol? eljutottam a vegere es a 4 robot olyan eros hogy tukrozo kisugarzas aminek visszavero ertekei 70 60 60% 15000 pancel es 22000 eletet egy utesre leveri. ill. ha ezt is kivegzi az ember van meg nehezebb fokozat vagy mi van utana?
  • elitehun
    Hányadik szinttől lehet egyszerre 2 erősítést használni?
  • elitehun
    Nem tom. Még én sem láttam ilyet hogy járulékos sebzés
    Drilla: Nyugi a skorpiót könnyű legyőzni
  • Gabesz026
    Nem rossz a kari.
    Az a járulékos sebzés az micsoda amúgy?
  • Drilla
    46-os szintű lett a driádom, az Éles elme továbbra is hasít, íme:

A páncélzatom ennek a finomságnak köszönhetően egész elfogadható lett, kell is, mert most fogok menni a skorpió bosshoz.

lvl46 closed HC driad
  • Lobsterman
    Én nemrég csináltam Elfet, szintén shardokkal, most 35ön 500 körül sebez a picike, kicsit gyanús is volt a durva sebzésed, de így oké. Amúgy 500as sebzéssel is elég gyorsan fekszenek. Plusz mellé feltoltam a raging nimbust is, úgyhogy most úgy ölök hogy összeszedek egy csomó ellent, egy területre húzom őket és betolok egy vihart meg mentor potit, és csak figyelem ahogy röpköd a damage meg a rengeteg xp :) A tüskéket akkor szoktam nyomni nagyon ha ritkásabban vannak az ellenek, de úgy is fekszik mindenki ha 2-3 tüske eltalálja őket. Márpedig el szokta.
  • vidu01
    Én pont ezért nem tettem fel a leguccsó patch-et, nem volt kedvem ahhoz, hogy 1/6-od sebzéssel erőlködjek tovább, ahhoz másféle build-et kellett volna csinálnom (több def., több HP stb.)

Na ezért volt nekem gyanús az a túl nagy Glacial Thorns sebzés.
    Egyébként a CAk találati esélyét nem befolyásolja a támadóérték, nekem volt 0,6 sec regenes Magic Coup-al (hatékonyan) gyilkoló elfem aminek még csak a Magic Staff skillt sem vettem fel minimális támadóértékkel mégis mindig betalált. Ha mentem vele a balklikket nem igazán kellett használni.:)
  • Charadras
    Eleinte én is mindig bef*stam, hogy wazz, ez milyen alacsony... de aztán úgy tapasztaltam, hogy ez valszeg arra a találatra vonatkozhat, amit a bottal vihetnék be, de azt meg ugye nem használom ilyesmire A tüskék a tapasztalataim szerint mindig találnak, meg amúgy is van belőlük 105 darab lövésenként, úgyhogy akár mellé is mehet egy része

Én pont ezért nem tettem fel a leguccsó patch-et, nem volt kedvem ahhoz, hogy 1/6-od sebzéssel erőlködjek tovább, ahhoz másféle build-et kellett volna csinálnom (több def., több HP stb.)
  • Charadras
    Egyetértek, én affelé hajlok, (a szélkígyó hátán 2.8 sec. a regen); az armor/defense értékem amúgy is mellékes jelenleg...
  • TGWH
    Shield lore kellemes bónuszokat ad, pl. már 5-6. szint körül olyan pajzsok vannak, amik vagy a közelharci, vagy a távolsági fegyvert 28-30%-os sikerrel kerülik ki.
    Ami durva, az a találati esélyed... 43% nagyon kevésnek tűnik. Az utolsó patch nekem megölte az elfemet, 3000-res sebzésből csinált 500-asat... Találati esélyt mindenképpen ajánlatos lenne növelni, legalábbis a többi karakternél nagyon ajánlatos. Nem tudom, de csak tippelem hogy a mágiára is vonatkozik a találati esély. Attackot tápold majd felfele, ha sokat mellélősz.
  • vidu01
    1 szavazat a ridingra, gyakorlatilag raksz rá 1 pontot pluszokkal lesz kb 30as az már elég ahhoz hogy a hátas regen büntetését eltüntesse és még a többi bónuszt is javítja.
  • Charadras
    Eddig kb. 25-öt

Most már kéne nyomnom a Dark Arcania Focust, mert nem tudja teljes mértékben figyelembe venni a rúnákat, de úgyis nagyon alacsony a regen (2.1 s), úgyhogy inkább másokat növelek mindig...

Lassan eljön az uccsó előtti skillem kiválasztása, kacérkodok a Shield Lore-ral, a Speed Lore-ral és a Ridinggal is, nem tudom, melyik lesz majd.
  • menpe
    Mennyi rúnát etettél meg a Ragyogó erőnléttel (Grand Invigoration)?
  • Charadras
    Hmm... úgy tűnik, a másik képet nem akarja betenni... na mindegy, bocsi mindenkitől a sok postért!
  • Charadras
  • Charadras
    és:

• Charadras
    Naszóval:

• Charadras
    Most, hogy sikerült képet mentenem, jól megmutatom az én kis elfemet, amit igazi gyilkológépnek fejlesztettem ki...

45ös szintű, a Glacial Thorns (jégtűske) 2245-öt sebez tüskénként, 105 tüskét lövök ki, és 2.1 másodperc alatt újratöltődik - nincs sok ellenfelem

• Charadras
    Köszönöm, visszamászok oda, és tovább próbálkotok!
  • Charadras
    1.) Köszi, így már műxik Úgyhogy gyorsan be is szúrom a képet ahol elakadtam...

2.) De vannak ott elfek, ld. a küldetés szövegét: "We've arrived at the Dragon's Lair, but the Dragon was already dead. Instead some ELVES instantly attacked me..."

Egyébként a dragon cultist-okat nevezi elfnek; bár a küldetés szempontjából teljesen mindegy, hogy milyen fajúak ezek...

Ahogy utánanéztem, most a rabszolgákat kéne megtalálnom, majd pedig a Blachammer nevű szabadságharcos-vezetővel beszélnem, aztán kinyírni az első sárkányt a játékban... nade majd próbálkozok még, csak meglesz a nyomorult hely
  • Lobsterman
    1, Fraps. Leszed, hotkey-t beállít, nyomkod, képet lop. :)
    2, Hát ott én is elbandukoltam egy darabig. Nehéz megtalálni szerintem a továbbvezető utat elsőre. A sárkányhulla körül van valahol egy lejárat, nem messze, ott vannak lent a rabszolgák. Velük beszélsz, és utána a kapujuk mellett kívül lehet továbbmenni ha jól emlékszem. Visszafele nem kell menni, úgyhogy ott a környéken nézz körül jól.
  • rizsa1669
    na felraktam a patch-eket és működik a lvl 67-es árnyharcosom.
    köszi a segítséget
    Így első látásra kicsit homályosabbnak tűnik a kép patchek után.. a démoni csapás patch nélkül ütött 4500~6100-at most így eredetiben, patch-ekkel üt 2500~3000-et .
    ami még jobb lett hogy eddig a démoni csapás kb 1m távolságra hatott, most már aki 5-6m-en belül van azt is leszedi xD

na most csinálgatom a karácsonyi küldit.. háth odamek a jéghidrához.. nem kell 2 másodperc, a 10k-s életemből nem maradt semmi, most nyírtak ki először a 67 szint alatt... nagyot is néztem
  • vidu01
    1. Print screen majd paintbe beillesztés és mentés
    2. passz, ill kilép belép. Szeráf szigeten nincs elf! (értelemszerüen végigmenni nem bénázni világtérképet figyelni, eddig mindenkinek sikerült!)
  • Charadras
    Igen, az a küldi egy kalap szamócát sem ér, tök mindegy (szó szerint :D) hogy megvan-e vagy sem...

Nekem is lenne 2 kérdésem:

1.) Hogyan tudok képeket csinálni a játékból, amit beszúrhatnék ide (pl. a karakterem adatairól, a térképről stb.)? A "Printscreen" csak az aktuális helyemről csinál képet, a "felugró ablakokat", pl. skillek, CA-k, inventory, térkép stb. figyelmen kívül hagyja... ráadásul több, mint 5 MB-os .tga kiterjesztésű állományokat csinál (persze ez a legkisebb gond)

2.) A játék során sikerült most először elakadnom :( 45-ös Glacial Thorn-os Elf karival nyomom, a Szeráf-szigeten hasítok, de a "Fire, Brimstone and dragon scales" (Tűz, kénkő és sárkánypikkely) küldisorozat sokadik részénél egyszerűen nem jutok el oda, ahová a térkép mutatja... már megvan a halott sárkányról a sárkánypáncél, a küldi leírás szerint az jönne most, hogy kinyírtam a rám támadó elfeket, most oda kéne mennem kennelek kapujához, hogy megnézzem, mit őriznek. Na, ide vagyok egyszerűen képtelen eljutni; órák óta tekergek a szigeteket összekötő alagutakon, de nincs meg a küldi következő részéhez vezető út, hiába látom a sárga kört a térképen :(

Ha valaki tudna segíteni, hálás lennék!
  • envoka
    Korán töltötted be a mentést. Előbb tedd fel a patch-eket. Lefele kompatibilis a mentés. 2.34.0 alat működnie kell mindegyiknek, esetleg a karakter, és a tárgyak statjai változnak egy kicsit (amennyit a patch módosított rajta).
  • xido
    az eredetit miután feltetted és elindítod...mindig kiírja,ha frissítést talál..és automatikusan leszedi,nem kell foglalkoznod ilyenekkel
  • rizsa1669
    már nem kérdés.. nem működik
    ezt írja ki : a mentett állás nem kompatibilis
    ááááá.. na ennyi volt kb másfél napi játékom ezzel együtt oda egy 67es arany árnyharcosom.. na most kezdhetem előről :S
    De legalább eredeti és csak az vigasztal hogy meglesz a karácsonyi küldi és a többi cuccos, amit a patch-ek adnak..
    Ja, és azt kérdezném még meg hogy milyen sorrendben kell feltenni a patch-eket?? most így feltelepítés után elindítottam, aktiváltam és azt írja ki h 2.0.2.-es verzió.
  • rizsa1669
    na megvettem a sacred 2-őt :D
    annyi kérdésem lenne hogy a régi leöltöt változat mentései menni fognak-e majd az új, megvásárolt verzióban??
  • menpe
    Szinte semmiről: megpiszkálod a tököt, a falusiak szétrobbannak, a szeráf pedig fapofával konstatálja, hogy a kísérlet kudarcba fulladt.
  • shyning
    Hát nem oldódott meg. Ráadásul aki adta a küldetést Seraphim Florentina) is eltűnt a szigetről. Bug lesz sztem. Ha vki tudja, miről maradok le, írja meg. :)
  • Sheol
    Lépjél ki, majd vissza, és általában megoldódnak az ilyen jellegű problémák.
  • shyning
    Hát én piszkálnám, de nem lehet. A könyvek csak szórakoztatásnak vannak, de igen mókásak, pl. a szakácskönyvek.