• Charadras
    Igen, az a küldi egy kalap szamócát sem ér, tök mindegy (szó szerint :D) hogy megvan-e vagy sem...

Nekem is lenne 2 kérdésem:

1.) Hogyan tudok képeket csinálni a játékból, amit beszúrhatnék ide (pl. a karakterem adatairól, a térképről stb.)? A "Printscreen" csak az aktuális helyemről csinál képet, a "felugró ablakokat", pl. skillek, CA-k, inventory, térkép stb. figyelmen kívül hagyja... ráadásul több, mint 5 MB-os .tga kiterjesztésű állományokat csinál (persze ez a legkisebb gond)

2.) A játék során sikerült most először elakadnom :( 45-ös Glacial Thorn-os Elf karival nyomom, a Szeráf-szigeten hasítok, de a "Fire, Brimstone and dragon scales" (Tűz, kénkő és sárkánypikkely) küldisorozat sokadik részénél egyszerűen nem jutok el oda, ahová a térkép mutatja... már megvan a halott sárkányról a sárkánypáncél, a küldi leírás szerint az jönne most, hogy kinyírtam a rám támadó elfeket, most oda kéne mennem kennelek kapujához, hogy megnézzem, mit őriznek. Na, ide vagyok egyszerűen képtelen eljutni; órák óta tekergek a szigeteket összekötő alagutakon, de nincs meg a küldi következő részéhez vezető út, hiába látom a sárga kört a térképen :(

Ha valaki tudna segíteni, hálás lennék!