92
Over the Hedge
-
LINK (imdb)
Szóval...
Túl a sövényen
A moziban láttam előzetest az tetszett arra emlékszem! :)
-
A Sövényen túl vagy mi lesz a címe a filmnek itthon... -
nos, én asszem egy bugba futottam :( ki kell rabolni a házat, ám hiába dobom oda a 3. társnak a kaját, ő továbbdobja a földre és nem történik semmi... megint felvehetem és hozzávághatom, de megint nem történik semmi ...
ha valaki eljut idáig, irja be neki is előjött e a gond - persze az is lehet, h kevés vagyok agyilag a játékhoz és valamit nem jól csinálok :D -
hát gameplay videók alapján sokkal jobbnak tűnik nekem mint pl az ice age2,azt meguntam,sztem unalams volt
ezt kipróbálom aszem -
a coop miatt érdekel =)) -
elvileg ez valami képregényből indult, cg filmről nem tudok.
konzolra és PC-re jött/jön ki, ill. még kézigépekre is (NDS pl.) -
-
Shadow_THH #5 ez nem egy új cg film? -
menő.. Konzolra van ?
-
[IMG] [/IMG]
-
A legfontosabb, am kimaradt: coop is lehet játszani, 1 gépen ! (pl bill+gamepad)
HA egyedül játszunk, társunk automatikusan követ minket, de lehet váltohatni a két állatka közt :) ill felugorhatunk egymás nyakába is, ekkor komolyabb kombokkal lehet harcolni. A harc mondjuk kimerül a sima ütlegben, ugrálásban, én spec kombokat egyedül nem tudtam kivitelezni. A lövöldözés jópofa: fegyverünkkel (pl hokiütő) célkereszt segitségével ütünk egy labdát...
Gyerekesnek hangzik igy az egész, de sztem az idősebek is találnak majd kihivást a játékban :))
-
Meglepő, h nem volt topikja a játéknak ... Chickem little korongján volt egy rövid animácio a játékrol, azota várom :)
A game ilyen mászkálós, lődözős, ugrabugra ügyességi.
sajnos ezt az egy képet csináltam, nagyon az elején vagyok (2. pálya)
további képek:
http://pc.ign.com/objects/803/803264.html
Mozgásban ezerszer jobban néz ki, sztem simán megüti az ice age vagy a chicken little szintjét!