Over the Hedge

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! Légyszi segitsen valaki! a 25-ös pályán akadtam el (Conner House)! Az küldetés utolsó pontjánál amikor dobálom oda annak a sünnek vagy mia a szösznek amit kér! Õ a konyhaszekrényen áll és nem tudja kidobni az ablakon a cuccot mert szétplaccsan az ablaküvegen a kaja!!!!
valaki segitsen! Elõre is köszi!
Tatyla
hajszáritót a forgó ágy mellett mikor felveszem Hamival azt hova kell dobni?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

<#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>
sziasztok! a 30. pályán elakadtam kéne egy kis segítséég :) minden ellenfél kivégezve meg tárgyak szétütve és nem találom a kijáratot... van 1 doboz amit lehet cipelni de semmi nyíl nem mutatja h hova vigyem és mindenhol ugráltam már a tetejéröl de semmi :( akinek kell a 30. pályáig mentés el tom küldeni és ha megoldottátok akkor irjátok le lécci ide: [email protected] vagy msn [email protected] köszi elõre is :)
köszi

arty
:) grat!

chicken little-rõl:

http://pc.ign.com/objects/684/684003.html

Forza.

na, én abbahagytam, de azér jó game volt

na, most csináltam meg minden küldetést de nem kaptam érte semmit, még hiányzik 6 dvd. észrevettem, hogy az optionsban a gamenél át lehet rakni a nehézséget, automatán normalon van, és én meg így toltam végig:D

ja. az a 4. pálya. hát, az az utolsó, ami a filmrõl szól, nekem max energyvel sikerült végigmenni, mert az a másodlagos küldetés. amúgy ekég hosszú, 35 pálya.tök jók a minigamek is. én most majd hétfõn megszerzem a Madagascart, is azt fogom nyomni. nem tudod a Chicken Little játék hivatalos oldalát, vagy ki adja ki?

arty
jah, ami még bejött és csak az utolso harcot nem tudtam lenyomni, az a shrek superslam :)) iszonyat humoros verekedõs!!! :)

Forza.

arty
29éves vok :))

chicken little jo, nekem bejött - imádom a zöld terepes mászkálosokat :) kár h ált. mind csak ilyen filmfeldolgozás...

képregényjátékokat nem csipem, csak a pokembert, abbol is talán az elsõt, ahol még szabadon lehetett a városban függeszekdni :)

ameddig jutottam: nemtom az melyik pálya, egy ösvényen rohanok, el kell hajolni ágak elöl, átugrani akadályokat, és a medve is benyul néha :D 20x probáltam végigmenni, nem ment. abbahagytam :(

Forza.

amúgy hol akadtál el másodjára? Vincentnél?

te hány éves vagy? nem is tudtam, hogy van Chicken Little. feltétlenül megszerzem. amúgy jó? nekem az ilyenek visszaesésnek számítanak, mert én inkább Marvel + Indiana Jones játékokkal jáccok, a Fantastic Fourban is 6 pálya hiányzott hardon + a három pálya amit azér kaptam volna és 100%. az X-ment 6x toltam végig:D

arty
sztem akit érdekel végigtolta, végigcsalta vagy megunta :)

nemtom, ezeket elvileg gyerekeknek szánják, de én sem ezt, sem a chicken littlet, sem az ice age2-t nem tudtam végigtolni :D most akkor én gyogyós vagyok? :D nehéz!!! :D pedig már gamepadom is van :))

Forza.

jáccik ezzel még vki egyáltalán? én még kijáccom 100%-ra

a filmet még augusztus elején láttam

na, én most vittem végig. nem volt nehéz, sehol nem volt tartósabb gondom

arty
én spec ujra elakadtam és abbafejeztem :D

megnéztem pár késõbbi pályát mentésekkel és ennyi :) hamarosan a filmet is megnézem :))

Forza.

ti már kijáccottátok? amúgy nem értem, hogy ha azt a kajadobálást nem tudtátok, akkor a következõ hogy sikerült nektek, mert ott még a szekrényeket is ki kell nyitogatni

azta, öcsém odadobta a haverjának a kaját, és a gép feldobta helyette!:D

ti erre rájöttetek?

na, rájöttem, a Smash gombbal magasabbra dob, nem egyesével kell a dobozokon dobálni.

arty
ott a kajadobálásnál az egész topik elakadt :D

csak mentéssel jutottunk át rajta ...

Forza.

na rájöttem, hogy kell a kaját adogatni, már csak az idõ vel van gondom:D

ti milyen verziót töltöttetek le? én 2CD-set, és crackelni se kellett

na, tesóm már ott tart, amikor a sün fenn van a dobozok tetején, és kaját kell neki vinni, de állandóan változtatja, milyen kaja kell, ráadásul felvinni se tudja, eccer az elsõ dobozra feldobta, de amikor újra megfogta, le is esett:D. ha vki tud neki taktikát, lécci szóljon

arty
én ezzel avattam fel a gamepadom :)

Forza.

na végre megvan, már ott vagyok, amikor Verne meg Hammy mennek az erdõben. nagyon tetszik, csak kár, hogy egeret nem lehet használni

nektek mennyi idõ alatt jött le? én 15 órája töltöm, és még 1 nap, de ha a sebesség a mostani marad, akkor 2 is!

Nah. ha, valakit érdekel még h lehet tovább jutni a kajadobálós részen, akkor jah.
Szóval, én úgy jutottam tovább h kipróbáltam easy-n meg bekapcsoltam a vsync-et.Remélem ez segít, nekem mûködött:) Sok szerencsét...

csanesz
nem találok sehol:(

arty
crackeld

Forza.

csanesz
hello:) telepítés után el akarom indítani, de azt írja ki, hogy tegyem be a korrekt cd/dvd-t. pedig benne van a daemoon tollsba. ???

ok
azé kössz
arty
az a gond, hangyikaka, h ha magadtol nem tudod, hogyan és honnan lehet letölteni játékokat, akkor ezt neked 1-2 sorban itt sem tudjuk elmagyarázni - de ez nem is ezen topik feladata :)

Forza.

lécci segitsetek
(#50) mit jelent ez?
valaki segitsen
honan tudom letölteni a teljes játékot?
CS@

honan tudom letölteni a teljes játékot,
arty
crk: www.gameburnworld.com

Forza.

CS@
Bár már rég letöröltem, de azt tudom javasolni, hogy esetleg próbálkozz a zinterneten.

bauer15
hogyan jáccatok vele? honnan van crack
û

\" A következõ események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Attila8805
Szerintem könnyû volt.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
#42hsz

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

bauer15
crack van?a game hez?

\" A következõ események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

arty
van mind2, olvass vissza

Forza.

hi!
Olyan NYOMORÉK EZ A JÁTÉK!
OTT akadtam el amikor a sünnek kell dobálni a kaját smith-házában!
DE NEM ELÉG AZ HOGY IDÕRE MEGY,MÉG 2 MÁSODPERCENKÉNT MEGGONDOLJA MAGÁT HOGY NEM EZ A KAJA KELL NEKI,ÉS MÉG BELE IS KELL TALÁLNI A MÁSIKNAK A KEZÉBE!!!!!!!:@Ezt minek kellett belerakni???:S:S
Valami megoldás??,vagy mentés?

SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic

arty
nem semmi megoldás :) érthetetlen h függ össze a kettõ :O

Forza.

Oldal 1 / 2Következő →