Over the Hedge

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bon
Van egy megoldás azokra a pályákra amikor haját kell dobálni a sünnek és soha se akarja elfogadni hanem visszaesek. Elég furcsa megoldás de az activision forumában találtam. A képernyõ képfrissítését átkell állítanni 60hz-re és a függöleges szinkronizálást meg bekell kapcsolni. itt a link is a hozzászolásról: link

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

arty
géped rossz... vagy driverek... directx ... ez elég megfoghatatlan igy 😊

alaplapi a hangkártya? annak a driverét frissiteni? esetleg letiltani a hangkarit a windowsban h hang nélkül megy e?

Forza.

createev
inditáskor kéri az 1. CD-t
és nem tom miért!!!

createev
ha van itt vki
segitsen!!!

vixo
Hali!

Nekem lenne egy olyan problémám,hogy amikor elindítom a játékot,akkor elindul,de a dream works introjánál megakad és abszolút lefagy ez mitõl van?

Sziasztok!
A pincés részen (16.szint)sikerült valakinek túljutnia? Ugyanaz a gond: feldobom a kaját a sünnek, az kidobja az ablakon, de az visszacsúszik (azt dobom ki, amit kiír). Van valakinek ötlete?
Gerbill
Nálam tök mindegy mit dobok oda így is úgy is vesztek, az ablakon ki tudja dobni a kaját csak utána visszacsúszik

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

arty
azért megnéznék egy ötévest ezzel a játékkal 😄

Forza.

CS@
pff de jó, hogy észrevetted.
Az nem tûnt fel, hogy pont annyi kaja van mint amennyit oda kell dobni?
Úgyhogy nem tudsz rosszat dobni <#lama>

heliosz007
pff LÁMÁK 😄 kinn van a kép hogy milyen kaját kell dobni😄 ha rosszat dobsz nem kell neki és eldobja😄 pedig az a game 5 éveseknek tök jó 😄 nagyon könnyû !

arty
kösziiiiiiii 😄

Forza.

Koszi a mentest. 😊
Köszi a segitséget....<#integet2><#integet2><#integet2>

Kösz, megpróbáltuk, de nem megy,inkább ha lehet dobna valaki egy mentést...privi...és dobok egy mailcimet..., ja és számlálni kellenene azt hogy milyen élelmiszert adsz oda a sünnek, mert nekünk a számláló mindig 0...bár már mindent odadobtunk, és "örültként" csapkodunk de semmi....
Köszi mégegyszer...<#kerdes><#kerdes><#kerdes><#kerdes><#kerdes><#kerdes><#kerdes><#kerdes><#kerdes>

sziasztok!
van ehhez a gaméhoz valami crack féle mert mintha install után azt kérne,hogy a game induljon.

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Gerbill
Kösz, majd megpróbálom. Ez a konyhás rész vagy a pincés?

CS@
Miután eldobtátok(nem letesz, hanem dob!) a tárgyat a sündisznó felé utána, nyomkodjátok tovább a dobás gombot, mint az õrült(csapkod a levegõbe) és akkor tovább dobja õ is, egyébként csak ledobja maga mellé(én nyomtam mellé az irányt is a biztonság kedvéért, úgyhogy lehet, hogy ezt is kell).

Nálunk is itt akadt el a család, már mindent megpróbáltunk, de nem történik semmi a kaja odadobása után, aki esetleg túljútott ezen a részen küldene nekem mentést, dobjon egy privátot és adok egy mail cimet.
Köszi....<#falbav><#falbav>

Gerbill
A konyhában minden kaját oda kell neki dobni, és kész a küldetés. Ha jól emlékszem nekem is csak maga mellé dobta de amint odadtam neki az összeset kész volt a küldetés

arty
nekem a konyhánál 😞

minek kell történnie, amikor odadobod a konyhában a sünnek? mit csinál a kajával?

nekem maga mellé dobja 😞

Forza.

Gerbill
Annál a résznél amikor a pincében vagy és a polcról szeded le a cuccokat, vagy amikor a konyhából pakolsz ki? Mert nekem a pincénél nem megy.

Nekem jó,odadobom neki,õ tovább dobja,és kész.

Gerbill
Én tegnap jutottam el odáig, de én is elakadtam, hiába dobom oda annak a sünnek vagy minek nem törtnik semmi

arty
nos, senki nem játszik? kajarablós részen túljutott vki .... ?

Forza.

A film naon jó lesz.. én moziba láttam az elözetest egybõl megakartam nézni de asszem valami július 21 tõl vetitik itthon

Gerbill
Én az idióta egy sablonra készülõ Disney animációs filmeket unom, a Dreamworks általában jókat csinál. A filmet tuti hogy megnézem.

Csibe001
Ez még NintendoDS-en is egész szórakoztató játék ^_^

sapkafej
én má úgy unom ezt az animációs film dömpinget :|

György

arty
mégcsak nem is hallottam róla 😊

de a tréler alapján a film is kötelezõ lesz 😄

Forza.

k8bal
LINK (imdb)
Szóval...

Túl a sövényen

A moziban láttam elõzetest az tetszett arra emlékszem! 😊

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

k8bal
A Sövényen túl vagy mi lesz a címe a filmnek itthon...

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

arty
nos, én asszem egy bugba futottam 😞 ki kell rabolni a házat, ám hiába dobom oda a 3. társnak a kaját, õ továbbdobja a földre és nem történik semmi... megint felvehetem és hozzávághatom, de megint nem történik semmi ...

ha valaki eljut idáig, irja be neki is elõjött e a gond - persze az is lehet, h kevés vagyok agyilag a játékhoz és valamit nem jól csinálok 😄

Forza.

ThugEdge
hát gameplay videók alapján sokkal jobbnak tûnik nekem mint pl az ice age2,azt meguntam,sztem unalams volt
ezt kipróbálom aszem

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

sweech
a coop miatt érdekel =))

arty
elvileg ez valami képregénybõl indult, cg filmrõl nem tudok.

konzolra és PC-re jött/jön ki, ill. még kézigépekre is (NDS pl.)

Forza.

arty

Forza.

ez nem egy új cg film?

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Fido4life
menõ.. <#hehe><#vigyor2> Konzolra van ?

arty

Forza.

arty
A legfontosabb, am kimaradt: coop is lehet játszani, 1 gépen ! (pl bill+gamepad)
HA egyedül játszunk, társunk automatikusan követ minket, de lehet váltohatni a két állatka közt 😊 ill felugorhatunk egymás nyakába is, ekkor komolyabb kombokkal lehet harcolni. A harc mondjuk kimerül a sima ütlegben, ugrálásban, én spec kombokat egyedül nem tudtam kivitelezni. A lövöldözés jópofa: fegyverünkkel (pl hokiütõ) célkereszt segitségével ütünk egy labdát...

Gyerekesnek hangzik igy az egész, de sztem az idõsebek is találnak majd kihivást a játékban 😊)

Forza.

arty
Meglepõ, h nem volt topikja a játéknak ... Chickem little korongján volt egy rövid animácio a játékrol, azota várom 😊

A game ilyen mászkálós, lõdözõs, ugrabugra ügyességi.

sajnos ezt az egy képet csináltam, nagyon az elején vagyok (2. pálya)

további képek:

http://pc.ign.com/objects/803/803264.html

Mozgásban ezerszer jobban néz ki, sztem simán megüti az ice age vagy a chicken little szintjét!

Forza.

← ElőzőOldal 2 / 2