92
Over the Hedge
-
hangyikaka #52 honan tudom letölteni a teljes játékot,
-
crk: www.gameburnworld.com -
Bár már rég letöröltem, de azt tudom javasolni, hogy esetleg próbálkozz a zinterneten. -
hogyan jáccatok vele? honnan van crack
ű -
Szerintem könnyű volt.
-
#42hsz
-
crack van?a game hez? -
van mind2, olvass vissza -
Amigoss #44 hi!
Olyan NYOMORÉK EZ A JÁTÉK!
OTT akadtam el amikor a sünnek kell dobálni a kaját smith-házában!
DE NEM ELÉG AZ HOGY IDŐRE MEGY,MÉG 2 MÁSODPERCENKÉNT MEGGONDOLJA MAGÁT HOGY NEM EZ A KAJA KELL NEKI,ÉS MÉG BELE IS KELL TALÁLNI A MÁSIKNAK A KEZÉBE!!!!!!!:@Ezt minek kellett belerakni???:S:S
Valami megoldás??,vagy mentés? -
nem semmi megoldás :) érthetetlen h függ össze a kettő :O -
Van egy megoldás azokra a pályákra amikor haját kell dobálni a sünnek és soha se akarja elfogadni hanem visszaesek. Elég furcsa megoldás de az activision forumában találtam. A képernyő képfrissítését átkell állítanni 60hz-re és a függöleges szinkronizálást meg bekell kapcsolni. itt a link is a hozzászolásról: link -
géped rossz... vagy driverek... directx ... ez elég megfoghatatlan igy :)
alaplapi a hangkártya? annak a driverét frissiteni? esetleg letiltani a hangkarit a windowsban h hang nélkül megy e? -
inditáskor kéri az 1. CD-t
és nem tom miért!!!
-
ha van itt vki
segitsen!!!
-
Hali!
Nekem lenne egy olyan problémám,hogy amikor elindítom a játékot,akkor elindul,de a dream works introjánál megakad és abszolút lefagy ez mitől van? -
schumanic #37 Sziasztok!
A pincés részen (16.szint)sikerült valakinek túljutnia? Ugyanaz a gond: feldobom a kaját a sünnek, az kidobja az ablakon, de az visszacsúszik (azt dobom ki, amit kiír). Van valakinek ötlete? -
Nálam tök mindegy mit dobok oda így is úgy is vesztek, az ablakon ki tudja dobni a kaját csak utána visszacsúszik -
azért megnéznék egy ötévest ezzel a játékkal :D -
pff de jó, hogy észrevetted.
Az nem tűnt fel, hogy pont annyi kaja van mint amennyit oda kell dobni?
Úgyhogy nem tudsz rosszat dobni -
pff LÁMÁK :D kinn van a kép hogy milyen kaját kell dobni:D ha rosszat dobsz nem kell neki és eldobja:D pedig az a game 5 éveseknek tök jó :D nagyon könnyű ! -
kösziiiiiiii :D -
vrobec #31 Koszi a mentest. :) -
strebacom #30 Köszi a segitséget.... -
Mentés az Inside Gladys’ House –után(konyhás kajalopós). -
strebacom #28 Kösz, megpróbáltuk, de nem megy,inkább ha lehet dobna valaki egy mentést...privi...és dobok egy mailcimet..., ja és számlálni kellenene azt hogy milyen élelmiszert adsz oda a sünnek, mert nekünk a számláló mindig 0...bár már mindent odadobtunk, és "örültként" csapkodunk de semmi....
Köszi mégegyszer... -
Jhon Balu #27 sziasztok!
van ehhez a gaméhoz valami crack féle mert mintha install után azt kérne,hogy a game induljon. -
Kösz, majd megpróbálom. Ez a konyhás rész vagy a pincés? -
Miután eldobtátok(nem letesz, hanem dob!) a tárgyat a sündisznó felé utána, nyomkodjátok tovább a dobás gombot, mint az őrült(csapkod a levegőbe) és akkor tovább dobja ő is, egyébként csak ledobja maga mellé(én nyomtam mellé az irányt is a biztonság kedvéért, úgyhogy lehet, hogy ezt is kell). -
strebacom #24 Nálunk is itt akadt el a család, már mindent megpróbáltunk, de nem történik semmi a kaja odadobása után, aki esetleg túljútott ezen a részen küldene nekem mentést, dobjon egy privátot és adok egy mail cimet.
Köszi.... -
A konyhában minden kaját oda kell neki dobni, és kész a küldetés. Ha jól emlékszem nekem is csak maga mellé dobta de amint odadtam neki az összeset kész volt a küldetés -
nekem a konyhánál :(
minek kell történnie, amikor odadobod a konyhában a sünnek? mit csinál a kajával?
nekem maga mellé dobja :( -
Annál a résznél amikor a pincében vagy és a polcról szeded le a cuccokat, vagy amikor a konyhából pakolsz ki? Mert nekem a pincénél nem megy. -
Crazy Mate #20 Nekem jó,odadobom neki,ő tovább dobja,és kész. -
Én tegnap jutottam el odáig, de én is elakadtam, hiába dobom oda annak a sünnek vagy minek nem törtnik semmi -
nos, senki nem játszik? kajarablós részen túljutott vki .... ? -
Daniel #17 A film naon jó lesz.. én moziba láttam az elözetest egyből megakartam nézni de asszem valami július 21 től vetitik itthon -
Én az idióta egy sablonra készülő Disney animációs filmeket unom, a Dreamworks általában jókat csinál. A filmet tuti hogy megnézem. -
Ez még NintendoDS-en is egész szórakoztató játék ^_^ -
én má úgy unom ezt az animációs film dömpinget :| -
mégcsak nem is hallottam róla :)
de a tréler alapján a film is kötelező lesz :D