Over the Hedge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
alaplapi a hangkártya? annak a driverét frissiteni? esetleg letiltani a hangkarit a windowsban h hang nélkül megy e?
Forza.
Nekem lenne egy olyan problémám,hogy amikor elindítom a játékot,akkor elindul,de a dream works introjánál megakad és abszolút lefagy ez mitõl van?
A pincés részen (16.szint)sikerült valakinek túljutnia? Ugyanaz a gond: feldobom a kaját a sünnek, az kidobja az ablakon, de az visszacsúszik (azt dobom ki, amit kiír). Van valakinek ötlete?
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Az nem tûnt fel, hogy pont annyi kaja van mint amennyit oda kell dobni?
Úgyhogy nem tudsz rosszat dobni <#lama>#lama>
Köszi mégegyszer...<#kerdes>#kerdes><#kerdes>#kerdes><#kerdes>#kerdes><#kerdes>#kerdes><#kerdes>#kerdes><#kerdes>#kerdes><#kerdes>#kerdes><#kerdes>#kerdes><#kerdes>#kerdes>
van ehhez a gaméhoz valami crack féle mert mintha install után azt kérne,hogy a game induljon.
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Köszi....<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
minek kell történnie, amikor odadobod a konyhában a sünnek? mit csinál a kajával?
nekem maga mellé dobja 😞
Forza.
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
ha valaki eljut idáig, irja be neki is elõjött e a gond - persze az is lehet, h kevés vagyok agyilag a játékhoz és valamit nem jól csinálok 😄
Forza.
ezt kipróbálom aszem
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
konzolra és PC-re jött/jön ki, ill. még kézigépekre is (NDS pl.)
Forza.
http://www.lohere.net - a MagyarChan
HA egyedül játszunk, társunk automatikusan követ minket, de lehet váltohatni a két állatka közt 😊 ill felugorhatunk egymás nyakába is, ekkor komolyabb kombokkal lehet harcolni. A harc mondjuk kimerül a sima ütlegben, ugrálásban, én spec kombokat egyedül nem tudtam kivitelezni. A lövöldözés jópofa: fegyverünkkel (pl hokiütõ) célkereszt segitségével ütünk egy labdát...
Gyerekesnek hangzik igy az egész, de sztem az idõsebek is találnak majd kihivást a játékban 😊)
Forza.
A game ilyen mászkálós, lõdözõs, ugrabugra ügyességi.
sajnos ezt az egy képet csináltam, nagyon az elején vagyok (2. pálya)
további képek:
http://pc.ign.com/objects/803/803264.html
Mozgásban ezerszer jobban néz ki, sztem simán megüti az ice age vagy a chicken little szintjét!
Forza.