4171
  • Raulicio
    Driver frissítés megoldotta, bocs a zavarásért.
  • Fayme
    be lehetne rakni hirnek az oldara, meg holnap kiderül ki nyeri a szuper pc-t. ooo drukkoljaok nekem!! ha meglesz a szuper pc, kolibol is tolom majd a játékot :DDD
  • Fayme
    na hoppá már itt is fent vannak:)
    [URL=http://www.archlordgame.com/news.php?id=4874&articletype=News]a gyöztesek ^^[/URL]
  • Fayme
    nem lehet hogy lagg miatt van?
  • Raulicio
    hello.

Még teljesen új vagyok a játékban, de lenne is egy elég nagy problémám. A grafikai beállításoktól teljesen függetlenül (értsd. minimum és maximum beállításon is), akadozik a játék. AMig az antialias nem volt bekapcsolva, addig meg a kamerat sem tudtam mozgatni, mert csak össze-vissza ugrált. Találkozott már valaki ilyen hibával? Éna 2 moonsnál is hasonlót tapasztaltam, de ez a játék jobban tetszik szóval jó lenne ezt megoldani. Előre is köszi!
  • Sir Quno Jedi
    NEM!
    .
    .
    .
    Hát persze hogy ráér (akármeddig)! CSak hülyültem! :DDD

Jóak bulizást!
  • Fayme
    én megcsinálom ,de ráér holnap? :D ma még suli van, aztán buli XD
  • Sir Quno Jedi
    Nem követelőzök én! CSak pofátlan vagyoke! :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Magácska meg eleről írhat. Mondjuk azt én is meg tudom írni, mert van némi tapasztalatom, de ismereteim fakulnak, meg én csak 40-ig toltam őt szegényt...

Küldjétek be hírnek és beszerkesztjük!
  • Sir Quno Jedi
    Tessék írni Mage-ről skillbuild-et!!! :DDDD Te vagy a legmagasabb általam ismert magyar mage, szal. kimás, ha tenem?!?!?
  • Sir Quno Jedi
    AZé 44-46 között csak quest-ből léptem fel :D Addig gyűjtöttem a level 1-es quest-eket a lovagommal :DDDD Persze előtt az elemmel én is hülyén megcsináltam a questeket adott szinten.
  • Fayme
    én meg ha unatkozom. szeirntem felüdülés lesz majd 61en questelni :D 40 óta nem tudom milyen érzés :DDD
  • Ezustvihar
    58-ig is. :D Szerintem, minden szinten jobb a farmolás. Questet meg csak akkor csinálok, ha jó a reward.
  • Fayme
    be fog gyorsulni ne félj, majd ha emgkapod 20 fölött a jo aoe-ket.vagy menj le dungeonba. 19esen birod a 17eseket.
  • Sir Quno Jedi
    35.-ig farmolás jobb. Szerintem úgy 44-ig is :D.
  • Sir Quno Jedi
    nem
  • heyainc
    Na szóval!

Az van hogy level 19 vagyok, és elég lassan jön az xp.
    Level 14 és 18 között iszonyat belassult a szintlépés.
    Na most ha nemcsak farmolással foglalkozom, hanem mondjuk questeket is csinálok, akkor jobban jönne a tp szerintetek?
  • Fayme
    magas szintü zöld cuccokbol semmi sincs ah-ban nézd meg.
  • Fayme
    a dropra csak annyit, hogy sok lila esik, de igazán jo, sok slotos, nagyon erős zöld statos már ritkábban vagy inkább bossokbol, pink mobokbol.
  • Fayme
    cabalt már bétában meguntam :P van ott egy lv 71es bladerem XD
  • Hirk
    Gyertek cabalozni :p Én majd kipróbálom ezt a játékot ha már nem lesz vele problem :)
  • Paul15
    Hellosztok, lenne egy kérdésem, telepítésnél valami miatt a telepítés háromnegyedénél lefagy az egész szgép, és restartot kell nyomjak, és valami miatt nem sikerül felrakni az archlordot, most töltöm harmadszorra, hátha. Másnak nem volt ilyenfajta problémája a játékkal?
  • Sir Quno Jedi
    Oldalon kezdtem egy új rovatot, a Skill és Build-et. Még csak a lovag van fent, de azt is bővítem, meg jön a többi (ugye ele-t és ranger-t ismerem)! Egyelőre kezdőknek, de majd rakunk be tippeket profiknak is! :DDD
  • SzabolcsSzu
    Még jo hogy elkezdtem játszani..."restart" :((
    Valaki modja meg meddig fog elvileg tartani....köszönöm
  • SzabolcsSzu
    Ha meg kicsi a storage és nincsen feles lovéd az up-ra...GO uj 2karakter azt egyből nem foglalja a helyet...csak kicsit körülményes
  • SzabolcsSzu
    Szerintem meg jo a drop....ha kevesebbet dobnának nem tudnád megfizetni az adott szint set-jét.
    Vagy igazi lovért vehetsz goldot...amit elvből nem teszek sohasem.
    Nekem is van/volt egy csomo lila cuccom (volt mikor 1 nap 7db esett)
    Őrültem mint majom a fark...ának és mikor benéztem AH-ba azt tapasztaltam hogy max 40k-ért tudom eladni :( Hamar go Npc azt sell azonnal....
    Feljebb ugy sem megy az ára csak lejebb....

A cc meg nagyon jol van kivitelezve 1cc/1k reális ár és nem elérhetetlen ;))
  • SzabolcsSzu
    Hüen tartom magam 38.szint ota az 1nap/1 lvl -hez ...tegnap elértem a 46.-at .Egy szint alatt min 2milla esik ki a mobokbol(fegyo/16k sell npc-nél)+ az AH sell item (levonva a repairt meg 1-2kisebb cc itemet)....anyagi gondom nem volt eddig (csak set-et vettem meg fegyvert és én tuningoltam full-ra)Persze mindenből a legjobbat vettem meg ja meg az a kevés poti 2szittel ezelőtt+a mana amit zabálok.Tegnap 800db plusz extra large pot-tal zártam a napot...
    Nem is értem az anyagi gondokat...
    Mult héten 100+ ref potival tuningoltam +10 re a pántomat meg a lucky manual-bol 16alkalomal fogyott.Bad random..!!
  • sermonizer
    Még hozzá tenném azt is, hogy nagyon elcseszett dolognak érzem, hogy ennyi item dropp van. Gyakorlatilag elértéktelenedik minden. A storage-om tele van általam ledobott lila itemekkel,amit csak azért nem rakok be AH-ba mert a jelenlegi árfolyamuk béka segge, alig magasabb, mint az npc ár....Ebből kifolyólag én pl a doublexpzést is kicsit káros dolognak tartom a játék egyensúlyára veszélyesnek...

Olyan ezt mint valami Makróökonomiai kérdés.?:-DDD kereslet-kinálat-ár-vásárlási hajlandóság:-DDDDDDD
  • sermonizer
    Aztán persze van itt még néhány dolog, amit én tapasztaltam:

-Nem egy tárgyon kell megkeresni a köv. 10szinthez szükséges összes aranyat. Inkább célszerű olcsóbban adni. Nekem soha nem volt nagy vagyonom, de mingig van/volt elég pénzem, hogy ne kelljen kunyerálnom.
    - Gyakran célszerű nézegetni az AH-t, hogy a tárgyaid hányadik oldalra ”szorultak” vissza. Magamból indulok ki. 35oldalnyi lvl32es zöld kardból megnézem az első 2-3 oldalnyi kínálatot, a többit már lusta vagyok végiglapozni. Ha nagyon hátraszorultak, kiveszed-berakod és megint az első oldalon vírit egy darabig.
    - Zöld tárggyal amúgy sem érdemes nagyon AH-zni.. Ha meg is veszik a tárgyad, jó néhány napig várnod kell rá és alig kapsz érte többet, mint az npc ár. Akkor már inkább kapj érte egy picit kevesebbet és azt fixen és azonnal.
    - A semmiből nehéz pénzt csinálni. Én sokat akasztottam platinum chestekben található lvl3as kövekkel. Megvettem hozzá a kulcsot. Regisztráltam a CIB-banknál lévő internetes kártyám. Tökéletesen alkalmas. Ha veszek chantrát előtte utalok oda némi pénzmagot, onnan szedik le. 1000chantra 5usd…ami kb 8-900HUF….nem érzem egetverőnek. Egy talizman of awakeningel (250cc a ki-be kapcsolható) és egy lucky charmmal (200cc ki-be kapcsolható) én elvagyok 1,5-2hétig…Több arany drop, nagyobb eséllyel esnek tárgyak.
    - Egyáltalán nem zuzom magam halálra az igyekezettől, de folyamatosan van 2,5-3millió aranyam…nem kimagaslóan sok, de igy lvl35ösön ennyi pénzből kényelmesen tudok játszani
  • Ezustvihar
    Néha csak egy 0-val írják el az árakat. :D
  • sermonizer
    Úgy is lehet némi pénzt kaszálni, hogy kihasználod eggyes játékostársak tudatlanságát,lustaságát. Na persze semmi rosszindulat vagy scam.

Gondolok itt arra, hogy mindig bőven van bent az Auction Houseban nagyon sok olyan cucc( főleg zöld fegyver) amit az addigi gazdája bőven az npc-nél érte kapható ár alatt tesz be. Valuszínüleg azért mert a járékosnak fogalma sincs az npc árról.

Ezzel milliókat nem fogsz akasztani, de ha szerencséd van egy-egy alkalommal 10-20k is bejöhet ami ha másra nem is, de egy adag potionra elég.

Legutóbb pont tegnap vásároltam 50g-ért lvl32-es cuccokat az AH-ban....talán vagy 5-öt...Az npc 6300ért vette meg darabját. ~30k-t kerestem gyakorlatilag 5 perc alatt...

• Fayme
    mikor én kezdtem, az rf poti darabja 300k volt XD
  • nogre
    Nagyon szépen köszönöm, megfogadom a tanácsaitokat!
  • Ezustvihar
    Nos erre csak bólogatni tudok. Nekem is a reinforcement poti hozta meg a gazdagságot, bár akkor még 85k-t ért darabja.
  • tibi1987
    pénztaktikák?:)
    én nekem ugy kezdödött hogy 8ason kiesett 5 perc alatt 6 reinforcement poti eladtam darabját 70ér és a pénzt beforditottam infernoba megvettem 3at belöle eladtam 500k ér 1 hét mulva megvették lett 1.5 millióm beforditottam megin inferno ele stoneba és igy tovább most ott tartok 14 van kéznél mellette cuccokban több 10 millió és van nálam kb 4k ccnyi cucc is:) a lényeg hogy ha tudsz tözsdézni tudod mi megy a legjobban a piacon mit mikor vegyél akkor szépen lassan gazdag lehetsz:)
    kezdöknek tanács ami van reinforcement meg minden adjátok el 35ig ne is foglalkozzatok ilyennel auction hoseban vagyetek minden cuccot ott már rá van rakva a reinforcement és olcso is (a lényeg fél órát töltsetek el az auxction houseban=AH hogymegismerd mi micsoda mi mennyit ér meg iylenek)késöbb már a 32es fegyverek 16k-t mig a 40körüliekér már 20k+ot is kaphatsz:)addig meg türelem szépen lassan ott leszel ez az én tapasztalatom sok sikert hozzá:)
  • tibi1987
    csak kezdövárosban lehet venni lovat rhinot ...
  • 0Fritz0
    Mert ő magasabb szintű és az általa kergetett (szintén magasabb szintű) monszták is több pénzt és többet érő cuccokat dobálnak.
  • nogre
    Hogy jön be neked több milla egy szintlépés alatt, amikor lvl 20-23as mobok ilyen 30-70 aranyat dobálnak? Vonatozok is igy gyorsabban fejlődök de pénzügyileg nem sokat tudok igy változtatni...
  • hokibot
    Hali tulanban kinél lehet lovat vanni?
  • nogre
    jaaaaaaaaa