Archlord - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy meg minden fajban megvan a mágus+harcos+íjjász összeállítás, kivétel a moonelf, de az ep3-ban ahhoz is jön egy harcos kaszt elvileg, pont a balance miatt.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nem igazán találtam meg az utat az ork városból a moonelf kezdõvárosba. Elképzelhetõ, hogy nem vezet teleport-vonal a két város között? Trilgardnál tovább nem sikerült jutnom, gyalog meg nem mertem indulni, mert még csak 21es vagyok. Csak reménykedem benne, hogy a készítõk nem korlátozták le annyira a játékot, hogy ha a barátaimmal akarok játszani, mindenkinek egy fajt kelljen választani. A barátnõm nem élné túl, ha orkkal kéne lennie... 😄
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
Némi ártatlan fütyörészés útján magamévá tettem a kütyüt és láss csodát, egy platina doboz. <#hehe>#hehe>
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Archlord:Gaiahon,Hunvagyok2,Human knight,lvl43,GyalogGalopp guild
képek: picasaweb.google.com/educika
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....
A kezdõk biztosítják az utánpótlást és ha a magból valakinek elmenne a kedve az igazán kemény kockulástól, akkor lényegében nem kell otthagynia egy már megszokott csapatot, „csupán” tartalék lesz.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Fayme errõl Darti informált meg a többirõl is ami ott ál (szilaj, forumotkban olvastam ezt a 120 perc alatt letelnek a rouge büntik. ezt honnan vetted? mármint én nem tudtam róla... )Neki eredeti game van és kapott hozzá kis könyvecske amiben le lenni irdogálva minden 😛 😄
Szóval számomra ez a módszer azt tükrözi ,hogy mind1 kit veszünk fel had jöjjön a nép majd aki nem tetszik kidobáljuk....nade ez nem "profi" szemlélet. Ki kellene nevezni egy emberkét vagy többet aki a toborzással foglalkoznik és hajlandó beszélni 2 mondatot a jelentkezövel bár ez csak az én véleményem és nem akarom senkinek sem megmondani mit és hogyan csináljon.
A fontos és lényeges dolgokat érdemesebb feldobni a weboldalra. Persze ez nem azt jelenti, hogy kapásból mindenkit el kell hajtani okulni, de úgyis csak akkor fogja a delikvens átlátni a dolgokat, ha szépen leseggel és elolvassa.
A másik megoldás még az lehet, ha néhányan vállalják a „kiképzõ” szerepét és akár a zöldikékkel team-ba állva osztják az igét. (Esetleg meghatározott fogadóórák keretében <#hehe>#hehe>)
Nah, észosztás off. <#kuss>#kuss>
Hunok témához én csak annyit füznék ami a személyes tapasztalatom volt velük ,hogy ha már minden 5. shoutban toboroznak akkor arra a szerencsétlenre aki jelentkezik 2percet igazán rá lehet szánni pláne ha tényleg komoly guildet építettek ,hogy kicsioda micsoda milyen tapasztalat stb.... nem pedig elküldeni az oldalatokra ,hogy tegyen úgy ahogy ott le van írva. Voltam már sok klánban L2ben Wowban is komoly klánok általában nagyon megválogatják kit vesznek fel. Meghát a névválasztás is elárul sokmindent de ez már csak az én kötözködésem. Mindazonáltal lehet én tévedek és ez a klán nem olyan mint amilyen nekem az elsö benyomásom volt ebben az esetben sry.
Amúgy Tullan alól (vagy pláne Ellore-tól) átbattyogni Tor Fortress-be alig 10-20 perces lovaglás (vagy valami metaformában való repülés/kutyagolás), teleportokkal rövidebb is, szal. nem vészes.
Lehet venni még Tullan és Derribelle passport-ot, azokkal kedvedre teleportálhatsz, ahányat veszel, annyiszor (ez chantra item, de vehetsz playerektõl is).
VAGY ha valakinek van summoning orb-ja, azzal be tud idézni oda, ahol van, ha partyban vagy vele (ez is chantra item, de ez is vehetõ player-ektõl).
Lécci vki segítsen a lent említett problémámon!Fontos lenne és sûrgõs!Elõre is köszönöm!
Klánfõnököm naponta takarítja amúgy is a fõklánt, szal. még ha fel is vennének, ha valakinek nem tetszik a képed, vagy nem vagy elég aktív, vagy beszóltál, nem vagy segítõkész, nem ugrassz elsõ szóra, már repülsz is. Korrekt. Egy nyerõ csaptba nem kellenek kibicek. A létszám meg igencsak kötött.
A másik, hogy nem vagyunk PK-s guild, benne van a szabályzatban, hogy CSAKIS akkor harcolunk, ha megtámadnak minket és védekezünk (vagy ostrom). Szal. aki imád mindenkibe belekötni, az máris bukta. Nem véletlen lovag a klánvezér. Ehhez tartjuk is magunkat. Nem harcolunk területért, jó spot-ért, szórakozásból és elõnyszerzésért (sõt bosszúból sem).
Nem tudom mit gondolnak az emberek, mikor pár óra alatt el lehet érni modjuk a 15-öt és máris a legerõsebb klánok egyikébe akarnak felvételt, miközben még a harmatos kezdõ kategóriát sem ütik meg?! Nekem 35-ig eszembe sem jutott ilyesmi, azután kerestek meg ENGEM (még az elementalistámmal). Ha jól játszol és megbízható vagy, jó véleménnyel vannak rólad, téged fognak megkereseni, nem kell pedálozni...
No mind1. Kitartás jó klánt szül, ebben remélem mindannyian egyetértünk szvsz.! 😄
Ugyanis én vagyok Szilaj a HUNok és a HUNokII leadere.
Igazából azért irok ide mert azt már nem bírtam elfogadni amit legutoljára olvastam itt.. "Hydroceph:HUNok a legngyobb..de nem éppen baráti tarsasag sztem...jonnek mennek benne az emberek..sztem vmi kisebb klanhoz csatlakozz, bár tetod.. "
Ehez csak annyi hozzá fûzni valóm lenne hogy:
1.ha ez igaz lenne mindenki kilépne...
2.Ezálltal nem lennénk annyian (kb 70 fõvel rendelkezünk)
3.Én pl mint leader példát kell mutatnom ezért pl olyan is van hogy fel megyek játszani és a játékidõmböl kb 2-2,5 óra az amikor segitek a clan tagoknak és akik nem a clan tagjai de még is helpet kérnek....
4.Azért is van 2 clan mert igy a HUNok a nagy tapasztaltabb gamereknek tudd tagságot nyujtani (30+osok)a HUNokII meg a kis kariknak (30-) ez azért fontos mert a kis karik mindent meg tudnak osztani egymással a chaten és a nagyoktól is tudnak kérdezni hisz Unioban van a 2 clan.
Aki úgy gondolja,hogy nincs igazam az olvasson bele a Forumokba a honlapunkon sok érdekes dolgot találhatnak arról amiket a clan tagok írnak.(www.hunokarchlord.extra.hu)Remélem többen nem fogják úgymond ócsárolni ezek után a clanunkat!
Köszönöm hogy meghalgattatok.
Üdvözlettel Szilaj
Én moonelf ranger vagyok,és átmentem tulanba,ahol rájöttem,hogy nem tudom a skilleket fejleszteni.Akkor hol tudom legközelebb Tulanhoz?Vagy mehetek vissza elf földre?Lécci segítsetek,mert idegbajt kapok!Asszem!😊
Tenk ju veri mácská!😊
practitioner of the forbidden arts of death
Sõt, elkezdtem csinálni egy „PK-s gyakó” videót, de csak három lelkes önkéntesig jutottam. 😊
A nagyobb szintû PK-sok már sajnos óvatosabbak. Pl. amikor a városkapuban állok és valamilyen véletlen folytán egy picit hasonlítok egy kivilágított karácsonyfára (tökig buffokban), akkor már õk is pakolják magukra a jóságokat és gyorsan ki-befutnak. 😊
Rengetegen vagyunk a serveren, elobb utobb mienk lesz😄
Ez szerintem sokkal jobb, ha sokat kell olvasnod. Az matrixos is durva volt, csak mozgott, es behuzott mindig😛
A cset nem fajfüggõ, mindenki látja.
Hazai klánokról a #1504-es hozzászólásban olvashatsz.
Néhány gémer és klán név a magyar oldalon is fel van sorolva.
Egyébként lvl.13 ork sorcerer vagyok!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
nem megy de azért annál a mozgó márix izénél sokkal kellemesebb.
Kérdeznék is egyet: Ha buffolom a fegyvert csak azonos lvl-û köveket lehet rátenni vagy ha van mondjuk lvl1-es kövek mellé tehetek mondjuk lvl2-t vagy lvl3-at ha éppen van raktáron?
bicajosblogom.blog.hu