4171
  • VipJoco
    Üdv!

Ha valakinek lenne egy működőképes botprogramja a játékhoz pm me! Előre is thx.
  • Fayme
    van, pm-be elküldve ^^
  • tibi1987
    Fayme ha van msned akkor én könnyen el tudok neekd mindent magyarázni ha nincs akkor körülményesebb de azt is megoldom:)
  • Fayme
    beküldeni még csak csak be tudom a hireket, de beszerkezteni gondoltad? bonyolult? :D szerintem menne ha egyszer megmutatnád, aztán napi frissitésbe lökném a hülyeséget XD
  • tibi1987
    igen nyertem én mindig csak nyerek multkor 3 kupakból 2 telefont nyertem:)
  • Sir Quno Jedi
    írhatnál egy kis hírt róla az oldalnak, benne a linkekkel...
  • TuxiBuxi
    Én Perfektül beszéleg Koreai Ul csak Ilyen Kérdőjeleket rak ki és Így nem tudom lefordítani :P
  • kampo30
    Sziasztok!
  • Fayme
    megint jött ujab info a sexy swashbucklerről. valaki tud koreaiból forditani?:D jolenne. tul sok a szöveg :D
    ime
  • Fayme
    bazz Emti, te nyertél itt? :)
  • Fayme
    no meg az sem mindegy hogy mekkora playereket ölsz meg.
  • Fayme
    türelem kell hozzá és sok gyilok :D
  • Joe111
    Alchemy miatt kellene, Golem potit csinálnék.
    Eddig 10-ből 1 sem esett :(
  • tibi1987
    ha megölöd vihart ö 3at droppol eccerre:D
  • Ezustvihar
    Én pár napja Battle Arénában kinyírtam vagy 30x két oroszt guildtársammal és 3 skullt droppoltak. Elég kicsit a skull drop %-a. Amúgy meg minek kell? :)
  • Joe111
    Valaki tudja a választ a #2185-re ?
  • tibi1987
    kulcsot csak chantra shop itemmel szerezhetsz amiért rendes pénzt kell fizetni bövebbet megt6udsz róla a honlapon
  • Luminitre
    Most kezdtem én is a játékot. lvl 20 vagyok :) és van 3 ládikám aka. TREASURE /gold,silver, meg platinum is van :D/ A kérdésem egyszerű: hogy lehet kinyitni? Kulcsot honnan szerzek hozzá?
  • Veresfog
    Sziasztok!
    A hivatalos oldalon , közzétettek egy interjut :).
    Asszem marad jo sokáig AL. és még sokáig játszhatunk vele /már aki akar/
    Nagyon jok a koreai visszajelzések az ingyen játszhatosággal, persze a un. microfizetések /tárgyakért/ meghozták az eredményt :).
    Szoval további jo játékot mindenkinek xd!
  • Sir Quno Jedi
    Há összepakkanthatunk neked valami kis konfigot, amin tudod tolni itt fent is. Maj körülnézek mi van idehaza. Szép nem lesz rajta a játék, de menni tán fog.
  • Fayme
    hát nem én nyertem :(
  • Fayme
    figyelem! újabb közös játékot indit az mmosite és a codemasters! halloween game
    regeljetek, és játszatok. minél többet játszotok, annál nagyobb esélyetek van nyerni:)
  • Fayme
    heheee :D vár rám a nagyvilááág ^^

miylen gépet tudnál te nekema dni? ^^
  • Fayme
    nem oylan gyirs mint wow meg cabal. de cuccokat sokkal jobban szerezhetsz mint wowban. ott jo sok idő mire ki instázod magadnak a seteket. itt meg van dögivel.
    fejlődnés területizésel megy, szóval ha ügyes vagy, annyira nem lassu:)
    nekem 60on megvan 4-5 óra alatt.
  • TuxiBuxi
    Hello Én Most Töltöm ezerel a Gamet :) Ha valaki Tud WoW , Cabal Online , Hero Online Hez hasonlítani hogy hogy lehet fejlődni azt megköszönném.
  • Borgi
    egy gaiahonos kezdö játékos elementalist lvl7 nemkell valahová? :)
    csak szociális okokból :)
  • Joe111
    Sziasztok ! Egy kérdésem lenne. Miért van az hogy lvl 30-on hiába PvP-ek és nyerek az Arénában, nem kapok skullokat ?
  • nogre
    1 hete játszok a AL-al kezdetben silver/gold chestet simán megvettek 15-25k / 50-70k ért. Most meg silver 10-15k / gold 30-40k ért kiröhögnek meg nooboznak, meg elhajtanak?!?!? ennyire gyorsan csökkennek az árak? vagy most mi van? én komolyan nem értem....
  • Hirk
    mert játék közben lehet választani a kasztot?
  • SzabolcsSzu
    Nálam mindig az ijász az alap kezdési mod...majd jöhet a varizás
  • Hirk
    Nekem még nincs meg a játék, de ha letöltöttem, és jók elsznek a szerverek, biztos az orkal kezdek :)
  • SzabolcsSzu
    Az ork sorci kibebaszott erős kari...tiszta WoW!!
    Elképzelhető inditok 1et...full PvP kari
  • SzabolcsSzu
    Kicsit mit ha kevesebb lenne a Lag....de ettöl független meghaltam tegnap 2-3x végette..
    Visz bealáztam néhány karit PvP-ben...
  • Hirk
    Most a cabal is csak este lesz jó :(
  • SzabolcsSzu
    Éppen most folyik a napi restart :(
    De még meg tudtam venni a BEST fegyot
  • Hirk
    Jók már a szerverek?
  • Sir Quno Jedi
    Nna, Fayme elindult a világhír felé az oldalunkon is! :D
  • Sir Quno Jedi
    Hát tessék írni egy hírt a felületen, beküldeni szépen és majd kirakjuk (átszerkesztjük ha kell). Ha küldessz vele/bele képet is, azt is betesszük ha...
  • Sir Quno Jedi
    Ugye. Sajnos nekem nem szokott ilyesfajta problémám lenni, ezért nem is szólok bele (merthogy úgy nehéz).
  • Sir Quno Jedi
    Nnna, PC-t mi is tudunk neked adni, hogy tolhassad (azaz én).