4171
| Hivatalos oldal | | MMOdata.org | | aldb.info | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Fayme képei | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Guild logo simulator | target=\"_blank\" class=\"menu\">ÚJ Magyar Archlord Oldal |
-
#2211 Üdv!
Ha valakinek lenne egy működőképes botprogramja a játékhoz pm me! Előre is thx. -
#2210 van, pm-be elküldve ^^ -
tibi1987 #2209 Fayme ha van msned akkor én könnyen el tudok neekd mindent magyarázni ha nincs akkor körülményesebb de azt is megoldom:) -
#2208 beküldeni még csak csak be tudom a hireket, de beszerkezteni gondoltad? bonyolult? :D szerintem menne ha egyszer megmutatnád, aztán napi frissitésbe lökném a hülyeséget XD -
tibi1987 #2207 igen nyertem én mindig csak nyerek multkor 3 kupakból 2 telefont nyertem:) -
#2206 írhatnál egy kis hírt róla az oldalnak, benne a linkekkel... -
TuxiBuxi #2205 Én Perfektül beszéleg Koreai Ul csak Ilyen Kérdőjeleket rak ki és Így nem tudom lefordítani :P -
#2204 Sziasztok! -
#2203 megint jött ujab info a sexy swashbucklerről. valaki tud koreaiból forditani?:D jolenne. tul sok a szöveg :D
ime -
#2202 bazz Emti, te nyertél itt? :) -
#2201 no meg az sem mindegy hogy mekkora playereket ölsz meg. -
#2200 türelem kell hozzá és sok gyilok :D -
Joe111 #2199 Alchemy miatt kellene, Golem potit csinálnék.
Eddig 10-ből 1 sem esett :(
-
tibi1987 #2198 ha megölöd vihart ö 3at droppol eccerre:D -
#2197 Én pár napja Battle Arénában kinyírtam vagy 30x két oroszt guildtársammal és 3 skullt droppoltak. Elég kicsit a skull drop %-a. Amúgy meg minek kell? :) -
Joe111 #2196 Valaki tudja a választ a #2185-re ? -
tibi1987 #2195 kulcsot csak chantra shop itemmel szerezhetsz amiért rendes pénzt kell fizetni bövebbet megt6udsz róla a honlapon -
Luminitre #2194 Most kezdtem én is a játékot. lvl 20 vagyok :) és van 3 ládikám aka. TREASURE /gold,silver, meg platinum is van :D/ A kérdésem egyszerű: hogy lehet kinyitni? Kulcsot honnan szerzek hozzá? -
Veresfog #2193 Sziasztok!
A hivatalos oldalon , közzétettek egy interjut :).
Asszem marad jo sokáig AL. és még sokáig játszhatunk vele /már aki akar/
Nagyon jok a koreai visszajelzések az ingyen játszhatosággal, persze a un. microfizetések /tárgyakért/ meghozták az eredményt :).
Szoval további jo játékot mindenkinek xd!
-
#2192 Há összepakkanthatunk neked valami kis konfigot, amin tudod tolni itt fent is. Maj körülnézek mi van idehaza. Szép nem lesz rajta a játék, de menni tán fog. -
#2191 hát nem én nyertem :( -
#2190 figyelem! újabb közös játékot indit az mmosite és a codemasters! halloween game
regeljetek, és játszatok. minél többet játszotok, annál nagyobb esélyetek van nyerni:) -
#2189 heheee :D vár rám a nagyvilááág ^^
miylen gépet tudnál te nekema dni? ^^ -
#2188 nem oylan gyirs mint wow meg cabal. de cuccokat sokkal jobban szerezhetsz mint wowban. ott jo sok idő mire ki instázod magadnak a seteket. itt meg van dögivel.
fejlődnés területizésel megy, szóval ha ügyes vagy, annyira nem lassu:)
nekem 60on megvan 4-5 óra alatt. -
TuxiBuxi #2187 Hello Én Most Töltöm ezerel a Gamet :) Ha valaki Tud WoW , Cabal Online , Hero Online Hez hasonlítani hogy hogy lehet fejlődni azt megköszönném. -
#2186 egy gaiahonos kezdö játékos elementalist lvl7 nemkell valahová? :)
csak szociális okokból :) -
Joe111 #2185 Sziasztok ! Egy kérdésem lenne. Miért van az hogy lvl 30-on hiába PvP-ek és nyerek az Arénában, nem kapok skullokat ? -
#2184 1 hete játszok a AL-al kezdetben silver/gold chestet simán megvettek 15-25k / 50-70k ért. Most meg silver 10-15k / gold 30-40k ért kiröhögnek meg nooboznak, meg elhajtanak?!?!? ennyire gyorsan csökkennek az árak? vagy most mi van? én komolyan nem értem.... -
Hirk #2183 mert játék közben lehet választani a kasztot? -
SzabolcsSzu #2182 Nálam mindig az ijász az alap kezdési mod...majd jöhet a varizás -
Hirk #2181 Nekem még nincs meg a játék, de ha letöltöttem, és jók elsznek a szerverek, biztos az orkal kezdek :) -
SzabolcsSzu #2180 Az ork sorci kibebaszott erős kari...tiszta WoW!!
Elképzelhető inditok 1et...full PvP kari -
SzabolcsSzu #2179 Kicsit mit ha kevesebb lenne a Lag....de ettöl független meghaltam tegnap 2-3x végette..
Visz bealáztam néhány karit PvP-ben... -
Hirk #2178 Most a cabal is csak este lesz jó :( -
SzabolcsSzu #2177 Éppen most folyik a napi restart :(
De még meg tudtam venni a BEST fegyot -
Hirk #2176 Jók már a szerverek? -
#2175 Nna, Fayme elindult a világhír felé az oldalunkon is! :D -
#2174 Hát tessék írni egy hírt a felületen, beküldeni szépen és majd kirakjuk (átszerkesztjük ha kell). Ha küldessz vele/bele képet is, azt is betesszük ha... -
#2173 Ugye. Sajnos nekem nem szokott ilyesfajta problémám lenni, ezért nem is szólok bele (merthogy úgy nehéz). -
#2172 Nnna, PC-t mi is tudunk neked adni, hogy tolhassad (azaz én).