4171
  • 0Fritz0
    Reggel bemész a sok monszta közé és estig ütöd őket. :)
  • nogre
    Farmoljak? az mit jelent? bocsi de még most kezdtem 4 napja
  • warbar
    jaja creditet sose lehetett
  • warbar
    CC tárgyak tradelhetők méág mindig
  • Fayme
    cc-t eddig sem lehetett tradelni, cvsak a cc vett tárgyakat.
  • Fayme
    ha wandot ahsználsz és felrakod ezt a buffot, akkor növeli az alap atackodat, ami természetesen a skillekre is hat.
  • Fayme
    sose menj dungeonba, és farmolj kint:D nekem egy szint alatt kint több milla bejön. 60as szinten egy zöld fegyvert már 36kért vesz az npc.
  • Veresfog
    Szevasztok!
    Mi az igazszág abban, hogy ujjabban nem lehet Tradelni a CC /creditet/ ??
    Csak a CC vett tárgyat??

HELP :)
  • bocikacsa
    A Power Wand a skilleknek a sebzését is növeli vagy csak a "pöcögtető" sebzést?
  • nogre
    Nem értem hogy egyeseknek honnan van több millió pénzük... Mivel lehet nagyobb vagyonra szert tenni? Bizniszelgetek ezzel azzal de az mindig el megy potira meg egyéb cuccokra... Tudnátok valami kis tanácsot adni ez ügyben?
  • Sir Quno Jedi
    Hp% csak 40 felett kezd érdekessé válni, addig csak a noob-ok ragaszkodnak hozzá és ez néha bazi idegesítő. Amíg armor-ral bírod, addig minimálisra lehet csökkenteni a mob-ok sebzését és így szinte korlátlan számban lehet őket ölni 0, azaz ZÉRÓ potit elhasználva. Nekem 35-ig (de még most is) több poti esett, mint amennyit elhasználtam. Nem kicsit, hanem nagyon! Egyfolytában teli volt az invim potikkal, úgy kellett őket eldobálnom a mezőn, vagy odaadni valakinek trade-ben ingyé.

Most már azért lassaban csorog a large poti, de biztosan, ha az ember körültekintő.

Hiába van sok HP-d, ha a monszták is sokat sebeznek, mivel így nem tudsz sokat húzni és egyfolytában fogy a potid. 40-es ele-vel kimenten 1000-1000 potival és kb. 10-20 perc alatt kifostam mind!!!! Most meg lovaggal 40-en alig fogyott, ranger-rel 35-ön meg nem fogy, hanem NŐ! EZ a különbség!

Farmolni amúgy az ele nagyon jó még, de azt is meg kell tudni oldani, hogy ne fogyassza a potit.

50 felé sajnos nem úsztam meg én sem, már nem bírtam anyagilag/skillekkel, hogy olyan vértet pakoljak össze és olyan skilleket amikkel jobban bírnám annaál, semhogy pozitívan álljon az extra large poti háztartásom. Ezért meg is álltam és farmolgatok, hogy utolérjem magam pénzben. Mások 50 milkás sezrkókban rohangásznak a szintemen, az enyém össz-vissz nem ér tán 2-3milkát. EZ van. DE idővel feltörök, mint a talajvíz. Ez is azért lett így, mert míg a banolt ele-mmel felvetett a pénz, addig a lovagommal kint volt a seggem a gatyámból, mert GYORSAN kellett újra utolérnem a klánomat és így szinte végig dungeonokban rohadtam. AZ pedig kész anyagi csőd. Mostmár, hogy elég erős vagyok újra az ostromokhoz, van időm szusszanni és megtollasodni. HA ugyanis tovább folytatom ezt az őrült hajszát, akkor végleg lemaradok a szintembeliektől!
  • SzabolcsSzu
    Köszi...nem nagyon akartam felnyomni a grafikát a lag miatt...nehogy ezzel is rontsam a helyzetet ...de megér egy misét:)

Köszi még1x
  • Fayme
    szerintem semmi bunkozás nem volt ebben :D
    csak megkérded amit nem tudsz én meg próbálok segiteni valamit.
  • SzabolcsSzu
    Ja meg nem bunkozni akarok ...meg ilyesmi csak szeretek játszani és jo ha értek mindent ami a játékkal van kapcsolatban.Most kezdtem 15 napja kb előtte Katana3-at nyomtam./lvl 108 deva-abikara/
    Igy nem rendelkezem kellő tapasztalatokkal ebben a játékban..
    Az angol tudásom meg nem emlitésre mélto...játékon belüli egyszerübb komunikácioban kimerül
  • Fayme
    nincs, szerintem akkor beállitás gondod lehet. nekem volt olyxan, hogy medium grafikán nem csillogot, aztán megpiszkáltam a patcherben a setupot, és emgint jo volt. elvileg már a +5ös armor is csillog. minél több+ van rajta annál durvább.
    nem függ tipustól szerintem. ha nem seted van akkori s csillog.
  • Fayme
    ez human archer? annak nincs is dodge növelő skilje. rangernek van, meg hunternek.
    human archer az defes meg resistes.
  • SzabolcsSzu
    +10-es set-ben nyomom max soket up-al de nem nagyon akar fényesedni...legalább is nekem még nem volt szembetünö a különbség...

Milyen up-al csillog? /tipushoz van kötve?/
  • SzabolcsSzu
    Ez mind szép és jo....hogy a passiv skill növeli a dodge-t
    DE..
    nem másolok nézegetek...csak ahogy emlészem.:
    van olyan ami +manát ad ez valoszinü nem növel
    van a kritikus növelö skill...ezen már volt skill pontom/reset/ ez sem az
    van ami az attak succes-t növeli...ez sem az
    van a tulajdonságot növelő skill inteligencia,winsdom,power,agility,....na ezek sem azok /agility volt reset-majd ha lesz feles pontom/
    meg igy a végén van a speed növelő skill...

Lehet nekem nehéz a felfogásom /nem kötekedés léppen/ de ezek közül nem növel 1ik sem az elkerülést!! még mindig 0%/0%-nál járunk
    Konkrétabb válszokat szivesen meghallgatnék...köszönöm

Szerintem meg a HP% az igen is jobb mint a def 40+-on 1k hp- 10%-a 100pont amit 4 def ponthoz viszonyitva 25mob 1x-re rajtad van egálban
    Magasabb szinten meg nem hiszem hogy 25-mobot egyhuzamban magadra huzol
  • Fayme
    berzi jo erős kari kétkezes karddal vagy halberddel. én kb iylen buildet adnék neki.ilyen
    de nézegesd, vannak ott jo debuffjai is ami még érdemes.
  • Fayme
    milyen japánok? XD
  • Fayme
    +old fel. attól csillog. mikor belogolok néha nem, ekkor leveszem egyik ruhadarabom ujra fel, és megint csillog:)
  • warbar
    ezt értem van több 40+ os karim is csak a psy ressist kö szerepe nem volt tiszta elöttünk azért köszi az infót
  • Sir Quno Jedi
    Nagyjából. Mindig csak 4 slotos unique armort érdemes megvenni, lehetőleg magas def-fel (de legalább +1-2-től felfele, jobb a +4-9). Abba csakis def köveket pakolni 4-et (én a lev2-eseket javaslom, az még megfizethető, meg esik arany ládákból egész jól és az is +3defet ad). Felhúzni a kövezés előtt +7-8-ra minimum (ez 10-20 ref poti). Majd ha megköveződött, akkor ugyanezt eljátszani a gatyával (ott is magas alap def+jól felplusszolni), de abba csak egy fizikai rezkó követ tenni (elég a lev1-2 6%-8%). Más nem kell bele, mert pár % skillblock ide-, vagy oda nem számít és 40 alatt minek PvP-zgetünk, inkább fejlődjünk). Megveszed hozzá a hozzávaló unique kesztyűt és csizmit, meg ha van már akkor tökfödőt és pajzsot (abba meg csak a block számít, tehát alapban magas block %-os pajzsba, ami két solotos, gyűrjünk bele két block követ még)!

Ja és durability-t figyeljük, mert ha az kevés (a többi hasonló cucchoz képest), akkor a cucc már törött, szar, kuka, nehogy megvegyük!

Ne feledjük egy-két armor pontokbójön össze az a +10+30 amivel jobbak leszünk szintünkön, mint az átlag páriák!
  • warbar
    Akkor szerinted 1 unique armor 3 slotjába érdemesebb rakni 3 def követ mint 2 defet és 1 psy ressisteset.A nadrágba is mehet 1 psy kő az ár 16% lenne.Szal akkor inkább 4 def mint 8% psy ressist.

Köszi a helpet
  • SchweepeS
    Hali én most keztem az Archlordot. És tanácsot szeretnék kérni! Orc Berserkert kezdtem el. ( nem tudom jó kari ez?) most egyenlöre csak lv9 es vagyok vele. Skillek kapcsán szeretnék tanácsot kérni h valaki aki ért hozzá az lenne szives nekem összeállitani h milyen skilleket érdemes betanulni vele? Katt ide, ezen az oldalon. és a Shortcut Linket beszurni nekem. Elöre is kösike a segitséget.
  • Sir Quno Jedi
    Mihez? AZ fizikai stone-okhoz?! Azok úgy műxenek ahogy mondták. A bekapott sebzés egy százaléka nem jön be. A defense az ami a "miss"-ek arányát növelgeti, persze viszonyítva az ellenfél attack rate-jéhez (meg talán a szintkülönbség és a base attack is beleszámít valamennyire szvsz.).

Aztán van még a dodge (közelre és távolra), de azt pl. a ranger passzív skill-je növeli. Lovagnál, meg hasonló osztályoknál én nem találkoztam vele.

Van még a block, az ha már amúgy eltalálna, akkor block-olja az egész ütést.

És van a skill block, ami ha valaki skill-t használ, akkor azt védi a block-hoz hasonlóképpen.

Az armor meg azt mutatja meg, hogy az ellenféll a base attack-jával mennyire tud megsebezni téged. Így lehet, hogy egy 32-es csak 1HP-kat sebez csak, mert túllőtted az attackját az iszonyat armoroddal, míg egy 34-es már akár 10HP-kat is! HA mindig túl tudod lőni az aktuális támadási erősségét a monsztának, akkor szinte halhatatlanná válsz részükről, mert többet gyógyulsz tárgyakkal és simán magadtól, vagy skillekkel (pl. life extinction), mint amennyit leütnek a nyomorultak.

A fizikai rezkó alacsony szinten ezért gáz, mert 10HP 6%-a az csak egy (sem), de ha 10-zel magasabb az armorod, akkor az adott monszta már lehet, hogy csak 1HP-t sebez. Namost melyik jobb???? :D

Alacsony szinten úgy 40-ig CSAKIS az armor számít igazán, így a defnese kövekkel telipakolt magasra upgrade-elt (7-8 minimum) unique páncélok dívnak! Felesleges HP, meg egyébb fos köveker pazarolni a kevéske armor slot-unkat!
  • blade001
    Most képzeljétek el milenne ha az eredeti wow állna le:D
    a sok kis 10 éves öngyilkos lenne:D
    gondatlanságból elkövetett emberölés xD
  • warbar
    14:00-kor fog indulni bár sose voltak pontosak
  • blade001
    nemsemmi pedig úgytudtam hogy a Japánok ponotsak:P
  • blade001
    ez vicces azt írták hogy 30 percre állítják le a szervert hát ez lassan 1 óra lesz:P
  • warbar
    köszi azért páran még hozzászólhatnátok érdekelne a véleményetek
  • SzabolcsSzu
    Valaki meg tudja mondani miért nem világit a páncélom?
    Láttam elég sok karit világito pajzsal meg guild társam mondta hogy az ö páncélja világitott...Vagy ehez 1-féle ston-nal kell up-polni vagy csak element kell rá hogy fényesedjen
    Meg a passiv skill neve is jol jönne ami növeli a Dodge-t csak mert ilyennel nem találkoztam /ember -archer/
    Mert ugye lehet venni uj potit ami növelné csak a 0-la 20+%-a is csak 0-la lesz :(

A válaszokat előre is köszi
  • SzabolcsSzu
    Na ezt ma is benyeltem...megint nem mükszik a szerver :(
    Remélem nem tart sokáig...;)
  • SzabolcsSzu
    Logikusan gondolkodva....szerintem a támadás erőségét csökkenti %-osan
    vagy is ha 100-at ütne 10% esetén csak 90 a bekapott hit
  • warbar
    a physical ressistace prayer stone hogy adódik hozzá a védelemhez? a carakterre mért ütések számát csökkenti %-osan vagy a bekapott damage csökkenti %-osan?
  • Hirk
    már pár napja olvasom a topikot, mert ki akartam próbálni, de úgy látszik ez most nem fog sikerülni :)
  • Ezustvihar
    Csináltam pár ss-t bár csak ablakos módban voltam épp ezért elég kicsi képek lesznek. Meg nem is ezzel foglalkoztam első sorban. :D
    De tudok pár képek kérni a guildtól. Meg ami van nekem azt majd ebédidőben otthonról feltöltöm.
    Amúgy könnyű volt a dolgunk mert csak mi indultunk más klánok nem tudtak össze szerveződni. Mi is elég kevesen voltaunk kb. fele annyian mint múlt héten. Sokan nem tudták, hogy más időpontban lesz a siege, meg a téli időszámítás is okozott némi komplikációt. Nem baj családiasabb volt a hangulat, meg így is igen gyorsan lenyomtuk a bossokat.
  • Sir Quno Jedi
    Má van nálunk! Sőt Hell"hamster" és pribékjei is szerepelnek! :D
  • Sir Quno Jedi
    Ja és ha vannak fotóitok a klánlapon, azt elkérhetnéd Versace-től, hogy felrtegyük az oldalunkra (is)! Jól mutatnátok!
  • Sir Quno Jedi
    Jó neked! Én nem léptem át a múltkori ostrom után a Rebirth-be ezért és így lemaradtam, mint a borravaló. Pedig Versace felajánlotta nekünk (klánfotón remélem nem takartak ki).

Mind1, mi Gloei-vel továbbra is támogatjuk immár NAGYON nagyra nőtt barátainkat! :DDD Traqua vára felől már nem kell támadókra számítanotok asszem... :DDDDD

Végre egy normális Archlord! Vigyázzatok rá, nehogy kipurcanjon a Nagymesternő! Nem lenne jó, ha elvesztené a koronáját. Legyen mindig mellette 10-20 testőr! :D

Amúgy mesélhetnél, milyen volt a harc a noob Hell"hamster" és gagyilovagjai ellen! EoW sucks!!! :D Ahhhhahahaaa! (kúva jók a régi klánfotózások, mikor mindenki benyögi százszor!)