Archlord - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kedves...neked is és minden forum olvasonak békés és boldog karácsonyt kivánok szintén <#email>
Ezustvihar
Kellemes, békés karácsonyi ünnepeket, és sikerekben gazdag boldog új évet kívánok minden fórumtársnak, és olvasónak! (lvlupljatok szorgalmasan <#pias>)

Ezustvihar | lvl83 | Mage | Rebirth | Gaiahon Cyd0nia | lvl40 | Ranger | Gaiahon Uglysorc | lvl42 | Sorcerer | Gaiahon

oke, mi is ott toljuk 😊
én Cigányindián néven vok ha valaki látna irjon 😊
nogre
semmi különbség 😊 csak a gaiahonon van a legtöbb magyar 😊

..::: [Gyaloggalopp] Nogre | Orc Berserker lvl 43 | Gaiahon :::..

mi a különbség a 3 szerver közöt? xp/gold rate?
Fayme
contribution: az kapja, aki alegtöbet sebezte a mobba.
free for all: aki kapja marja
round robin: sorban adogatja az itemeket a party között. de ez csak akkor érvényesül, ha a partytársak együtt ölnek, különben a cucc a földre szóródik.
egyébként van róla leirás a party guild rovatban. asszem.

képek: picasaweb.google.com/educika

Marvi
ahha...és még valmai amire nem találtam semmi leirást.....bár lehet nem kerestem eléggé....mi a különbség a 3féle party loot között????

All my life I\'ve been over the top I don\'t know what I\'m doing, All I know is I don\'t wanna stop

Marvi
KÖSZZI!😊

All my life I\'ve been over the top I don\'t know what I\'m doing, All I know is I don\'t wanna stop

0Fritz0
http://archlord.extra.hu/page.php?12

Itt a lap alja felé: Aukciósház

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Marvi
valaki azt meg tudná mondani hogy hogy tok cucokat aukciora bocsátani....az item tradereket már megtaláltam de nem tom hogy ott kelle...vagy hoyg müködik ez?:S:S
elõre is köszi

Hali!

Fagyizik a játék! Van hozzá patch vagy valammi trükk mint a lineage2-hõz volt? X2-ön és HD3850-en futtatom
Sir Quno Jedi
jófiú! 😄 (vagy lány)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Pincebogár
Sziasztok!
Tegnap találtam ide a fórumra! Üdv mindenkinek!
Pincebogár(Ebonheart-Gaihon)

én már szavaztam.

Sir Quno Jedi
Új szavazás! Uzsgyí szavazódni!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

sziasztok!
lenne egy nagy problémám.a gond az hogy elfelejtettem a guild jelszavam és nem tudok másikat csinálni amig ezt nem szüntetem meg.nem tudtok valami megoldást vagy valahol jelszóemlékeztetõt?
elõre is köszi
Fayme
kicsit hibás, inkább egérrel navigálj.

Marvi
hello mindneki....
én tnap keztem el játszani ezzel a játékkal és eléggé bejön....csak van egy apro problémám ami zavar....az irányitsában....ha a gombokkal irányitom a karaktert sokszor van olyan hogy mikor felengedem a billentyük fogja magát a karakterem és megfordul....ez mindenkinél van vagy csak nálam van vele ilye probléma?
egyellõre ennyi lenne😊

Szerintem csak az auto van....
agyhalál
A patchet lelehet tölteni máshonnan is, vagy csak az Auto Updaterrel?

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Fayme
a mount nem döglik meg, max lejár az ideje, amit ujratölthetsz ott ahol vettem. olyan mint egy fegyver durationja. de hát nekem még eddig egy mountomnak sem ment le a 80 órányi ideje 😄

Hy! Én a gaia szeróról semmit nem tok de azt igen hogy állatot csak 35-tõl lehet venni 1.5-milláért ja és a karácsonyi zene csak úgy van szerintem.

finaltrekker
Hali! Most kezdtem újra játszani az Archlorddal (még kis lvl 18 vagyok Gaia szerveren) és lenne pár kérdésem:
Melyik guildba lehet csatlakozni és mi a követlemény?
Hanyas szinttöl vehetek lovat? Megfizethetö? Ha meghal, akkor újat kell venni?
És mi ez a karácsonyi zene? Tudom már lassan az van😊 de van ennek valami jelentösége a játkban? Mert csak úgy spontán elkezdett szolni.
Elöre is köszi!

www..KALOZOK.com

Meg csak akkor fogsz sellert látni ha valaki vesz goldot...vagy egy kezdö kari be szeretne ruházni a játék könnyitésére XD
Szal minél több a magas szintü kari annál ritkább a seller...
De ha csak magambol indulok ki...4hete hosszas várakozást követöen 60millányit vettem ....hogy ne csak arrol szoljon a játék hogy sellere vadászok...ezentul meg mindig ez lesz min 20milla vagy + cc vétel..
Evangardán is 2x vagy 3x-os az alap ár de volt aki 3.5-ért nyomatta
Nagy a kereslet a cc-re és soha nem volt seller amikor 1k=1cc volt az ár...volt hogy 4napig nem is láttam cc-st vagy ha jött egy minimum 15-en állták körbe"3h-kat szoktam dekkolni cc-ért vagy amig meg nem unom"
Bezzeg most hogy drágult...mindig van aktiv cc-s 😉
Tegnap 4 db-volt 1kupacban...
A chantra kereskedelem a többi serveren is kezd tönkremenni vagy ez csak a Brumharton van? Ilyen például az hogy 1000 cc már 3 milla, vagy kb 4 naponta lehet cc árust találni. Ez mitõl lehet lebukott néhány oldal vagy mitõl lehet ?

mekkora nálatok a legmagasabb szintü magyar és mekkora az átlagszint?
ahajaahahaja 😊
Evangardán szerintem kb. 100-120-an vagyunk

Gaiahon On meg kb 200-300 ha nem több

Gaiahon: Tuxi,Orc Berseker,lvl 55, Cirkuszi Vándor [ Rebirth , EyesOfWars , Here2Own , Heroes4Ever, StormBringer, Warsong , RiseOfAsh , INF3RN0 (nosztalgiázásból :) ) ]

brumharton van vagy 40
Sanko
melyik serveren van a legtöbb magyar?

a mohának mindig a déli oldala fás

Mutatnék képet is csak nem tudom itt hova kell bemásolni ....
😊 na ja....sokkal 😉
ennél csak jobb lehet 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Siege-t követöen meg léptem a lvl 68. szint 😉 "nyertünk"
Hát nem a legszebb az uj set unibol....a csuka ugy néz ki mit egy bohoccipö meg a sisak még hijja a set-nek."a pánt meg viselésre nem alkalmas...nem ad resistet"
De mindent egybevéve tök örülök neki 😉
Tegnap találtam 4pajzsot 😊 lvl 71-es 2soket 1blok ebböl 2db-ot,1db 4blok 1 skill blok-osat két sokettel meg egyel rosszabb lvl-est 6 skill blokkal 1 soket 😉
A 6 skill blokk az elég durva egy bersénél 😞(
http://archlord.extra.hu/ ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Tegnap kezdtem el a játékot és eddig teteszik. Nincs ennek valami kézikönyve vagy valami hasonlo?? Ahol leirna pár alap dolgot??
agyhalál
Nem megy az update szerver? Nem sikerül patch-cselnem a játékot.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

ok sikerült reggelni
miután kitöltöm az a tos hülyeséget a regnél mindig ezt irja ki!!
It appears you already have a COG account.

Have you forgotten your password? Click here
probálom de hova kell itt a kód??
nogre
A Játékot innen töltheted le ==> Archlord

ott majd ad egy reg kódot ami a regisztrációhoz kell azt másold ki!

itt meg tudsz accountot regisztrálni ==> COG acc reg

nogre
én találtam AHban egy 5%Block 5%Skill Block lvl11-es pajzsot, és van még benne egy 8%os skill bolck. még sose láttam ennél jobb pajzsot. meg is érte a másfél millát 😊

hali hol kell registrálnom hogy mennyen??
Tegnap visz volt egy érdekes dolog a játékban....:
Lvl 71 -es pajzsot kivettem AH-bol mondom hát ha elöbb elkel ha rakok rá stont 1soketes 3% blok-os volt"AH ban best hent pajzs"
Bekapcsoltam a manualt lvl 3-as blokot akartam rárakni ...mire fail lett ....mondom nem számit ugy sem használok blokos követ rakok még rá 1-et....mire legnagyobb meglepetésemre az uj pajzs 2soketesé vált a failt követöen 😉
Volt is rá érdeklödõ rendesen 😉)

Öszintén...le szar...m a fegyo betörését majd veszek másikat "bukok rajta 25m-et" de most tök mind1 hogy betört a fegyo vagy nem birom feltuningolni attakal...igy se ugy se jo használatra.
Bezzeg az element up sima ügy volt eddig max 30 element köböl"lvl4" mindig felment rá a 8 soket és 1x nem nullázta le csak szimpla failok voltak" Bár azt tetszett mikor kapásbol 0-la upal 9x kezdett failal szal ja...de legalább felment minden rá.
Csak az attak kövel vannak bajaim...hihetetlen.Haverom csak annyit mondott :beteges dolog már amit müvelek az up terén.
A pláne benne az nem is biztos ,hogy jobb lesz a pvp xbow...
"a mostani fegyom lvl 63 ij +12 ref up 8 soket inferno based 6 all elem +attak ,acc"
sziasztok!Meg tudja valaki mondani hogyan lehet klán nevet változtatni vagy még egy klánt léltrehozni?mert nekem még nem sikerült
Hali szeretneém kiprobálni ezt a játékot!! Tudna nekem valaki segíteni hogy hol töltsem le meg hol kell reggelnem??