Archlord - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
Azt szeretném megkérdezni h hogyan lehet ransacking-olni. Mert ha megölök egy szörnyet az élete alatt megjelenik egy kis ikon, de ha rákattintok akkor elindul ahova kattintottam. Már egy kést is vettem amihez oda volt írva h jó a ransacking-hoz. Új vok még plz segítsetek!!!!
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
A ládákat kizárolag goldért tudod eladni.....a gold-bol lehet venni kulcsot
Mondtam nagyobb városokban keressed öket"pl Tullan" ....azt /w név meg amit szeretnél venni"ha sikerül kapcsolatot létesiteni vele ami nem mindig 1xü akkor trade azt te adod a lét õ meg amit venni akartál volna creditért" vagy /s WTS plat box xy gold/each"lehetöleg városban"
Másik karitol... trade funkcio vagy AH..."AH=item trader NPC"
Visz a leg1xübb ha belépsz egy guildba ami lehetöleg magyar és ott bizti minden kérdésed válaszra talál "vagy a falra másznak töle"
Én kb 300+ db harangot alakitottam zoknivá....2 psy volt az 1ikben lvl 1-es a többi emlitésre sem mélto.
Gondolhattak volna a nagyobb lvl-ü karikra is..DD
Tudom csak keresni meg olvasni kell tudni 😊
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
De hol van refinery ?
BÚÉK.
Gaiahon: Tuxi,Orc Berseker,lvl 55, Cirkuszi Vándor [ Rebirth , EyesOfWars , Here2Own , Heroes4Ever, StormBringer, Warsong , RiseOfAsh , INF3RN0 (nosztalgiázásból :) ) ]
Na jó ez nem igaz. Meghajoltam ( csak udvariasan nem vagyok Bunkó 😄 ), majd megkértem , hogy rúgjon ki úgy, hogy a lábam se érje a földet.
megtette
Aztán balra el
Kérdés 12 db. Christmass bell-em van
és bármit csinálok a fánál nem lesz ajándék ! Biztos marha egyszerû de mi a megfejtés ?
Gaiahon: Tuxi,Orc Berseker,lvl 55, Cirkuszi Vándor [ Rebirth , EyesOfWars , Here2Own , Heroes4Ever, StormBringer, Warsong , RiseOfAsh , INF3RN0 (nosztalgiázásból :) ) ]
Archlord:Gaiahon,Hunvagyok2,Human knight,lvl43,GyalogGalopp guild
képek: picasaweb.google.com/educika
kéne gy kis segítség.
Épp nagy harcban voltam, amikor felbukkant egy kérdés ablak, mondom jó kis autoloot party nem kell tenyerelnem a space-n. A következõ pillanatban már egy ismeretlen guild tagja voltam. Szeretnék kilépni de azt irja, hogy 24 óra.
Kérdések:
1, Valós idejû vagy a játékben töltött idõt számolja ?
2, Meg lehet ezt gyorsítani valahogy ?
Tanulság most már elolvasok mindent mielõtt az okra klikkelek.
Elõre is köszönöm.
1. Kihagyod Tullant, nem mész oda.
2. Kikapcsolod a shoutot (én ezt használom)
3. Uninstall
Ezustvihar | lvl83 | Mage | Rebirth | Gaiahon Cyd0nia | lvl40 | Ranger | Gaiahon Uglysorc | lvl42 | Sorcerer | Gaiahon
http://images.netbag.hu/20071228/19150623214.gif
Meg én mindig cserélgetem a skilleket siege ...elött
A legujabb bonám hogy kiiktattam a Rock skin skillt és evasion potionnal helyetesitem"szerintem nagyon jo csere volt" csak elég költséges "kizárolag hentre" ..!! Alacsonyabb szinten nem bizti hogy jo a csere hisz a def a mérvado.!!
Lvl 71 human /archer Pokolfajzat uj szerver
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
nemtudja valaki mért nem lehet regelni vagy belépni accounttal az oldalra ?
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Archlord:Gaiahon,Hunvagyok2,Human knight,lvl43,GyalogGalopp guild
Semmi figyelmeztetö noitce....meg ki sem léptetett a játék..csak az auto potion regenem tünt el."majdnem meghaltam".azt offoltam a game-t
Illetve Marcinkohun néven játszom.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3