Archlord - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

morvaigaben
Köszi! És õ Arnochville-ben van?(vagy hogyiskell leírni <#idiota>)

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

Ha jól emlékszem, akkor az Adventerer NPC-nél tanulhatod meg a ransacking skill-t, amit a crafting killek közül berakhatsz az alsó gyorsmenübe. Lecsapod a célpontot, majd egyszerûen megnyomod a gyorsmenü számát, amelyikbe a ransacking skillt raktad vagy egyszerûen jobbkatt rá és már megy is a turkapiszka 😊.
morvaigaben
Hello!
Azt szeretném megkérdezni h hogyan lehet ransacking-olni. Mert ha megölök egy szörnyet az élete alatt megjelenik egy kis ikon, de ha rákattintok akkor elindul ahova kattintottam. Már egy kést is vettem amihez oda volt írva h jó a ransacking-hoz. Új vok még plz segítsetek!!!!

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

De a tisztán látás véget csak itemet tudsz venni creditet nem...."ha csak nem fizeted be rendes lovéért"
Na wazze te azt nem vagy 1xü..."lehet elöbb szinteket kéne lépni"
A ládákat kizárolag goldért tudod eladni.....a gold-bol lehet venni kulcsot
Mondtam nagyobb városokban keressed öket"pl Tullan" ....azt /w név meg amit szeretnél venni"ha sikerül kapcsolatot létesiteni vele ami nem mindig 1xü akkor trade azt te adod a lét õ meg amit venni akartál volna creditért" vagy /s WTS plat box xy gold/each"lehetöleg városban"

Másik karitol... trade funkcio vagy AH..."AH=item trader NPC"
Visz a leg1xübb ha belépsz egy guildba ami lehetöleg magyar és ott bizti minden kérdésed válaszra talál "vagy a falra másznak töle"
husi
Hi

http://gamepix.digimedia.hu

Ha van kedvetek, ide lehet képet feltöltögetni 😄

Üdv.
Vagy hogy tudom eladni a ládákat kreditért?
Hol találok ilyen kredit sellereket, és hogyan tudok tõle vásárolni? Hogy tudok más karaktertõl vásárolni?
Szép kis fogás az a 9 ref...a def gondolom lvl 1-es..
Én kb 300+ db harangot alakitottam zoknivá....2 psy volt az 1ikben lvl 1-es a többi emlitésre sem mélto.
Gondolhattak volna a nagyobb lvl-ü karikra is..DD
Vagy adjad el.....az uj szeron 300-tol 500k-ig terjedhet 1 plat láda ..a gold ezüst nem emlitésre mélto meg nagyon ingadozik az áruk
Vegyél kulcsot gold-ért...minden nagyvárosban vannak credit sellerek...állt lvl1-es karit keressél
ha nincs kreditem és nincs visa vagy masrercard kártyám, mit csináljak a platinum, gold és ezüst ládákkal?
Ha olyanom nincs, másféleképpen nem lehet? Játékon belül vagy valahogy?
Fayme
csak dombornyomottal lehet, sima visa vagy mastercard.

képek: picasaweb.google.com/educika

Sehogy sem sikerül Visa elektron kártyával!
Hogy lehet krediteket vásárolni?
Marcinko
KÖszönöm.

Tudom csak keresni meg olvasni kell tudni 😊

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

Az oldalon alul van egy ilyen kék gömb Refinery névvel olyat keress

Marcinko
kösz.
De hol van refinery ?

BÚÉK.

Boldog Kuckulásban gazdag Újévet kivánok 😊

Gaiahon: Tuxi,Orc Berseker,lvl 55, Cirkuszi Vándor [ Rebirth , EyesOfWars , Here2Own , Heroes4Ever, StormBringer, Warsong , RiseOfAsh , INF3RN0 (nosztalgiázásból :) ) ]

10 db christmas bell kell meg egy christmas socks combination manual azt berakod a refinery hez ott az item comination kell utánan refine és kapsz egy piros zoknit amit simán ki tudsz nyitni mint egy chestet

Marcinko
Megkerestem a Guild vezért és leütöttem 😊))

Na jó ez nem igaz. Meghajoltam ( csak udvariasan nem vagyok Bunkó 😄 ), majd megkértem , hogy rúgjon ki úgy, hogy a lábam se érje a földet.
megtette

Aztán balra el

Kérdés 12 db. Christmass bell-em van
és bármit csinálok a fánál nem lesz ajándék ! Biztos marha egyszerû de mi a megfejtés ?

Én elösszõr ugyaníyg jártam mert a CRUSEDEGREEK hez joinoltattak 😊 aztán kiléptem kidobott a Guild vezér és azóta Galopp-Ba vagyok és nincs ilyenekkel Probléma 😊

Gaiahon: Tuxi,Orc Berseker,lvl 55, Cirkuszi Vándor [ Rebirth , EyesOfWars , Here2Own , Heroes4Ever, StormBringer, Warsong , RiseOfAsh , INF3RN0 (nosztalgiázásból :) ) ]

B.Ú.É.K.Mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!

Archlord:Gaiahon,Hunvagyok2,Human knight,lvl43,GyalogGalopp guild

Marcinko
thx

Fayme
valós idejû. nem lehet megyorsitani, csakha a guild vezér kirug. mert az rögtön megvan 😄

képek: picasaweb.google.com/educika

Marcinko
Szevasztok !

kéne gy kis segítség.

Épp nagy harcban voltam, amikor felbukkant egy kérdés ablak, mondom jó kis autoloot party nem kell tenyerelnem a space-n. A következõ pillanatban már egy ismeretlen guild tagja voltam. Szeretnék kilépni de azt irja, hogy 24 óra.
Kérdések:
1, Valós idejû vagy a játékben töltött idõt számolja ?
2, Meg lehet ezt gyorsítani valahogy ?

Tanulság most már elolvasok mindent mielõtt az okra klikkelek.

Elõre is köszönöm.

A reklámok tényleg marha idegesítõek, bár Evengardán még nem olyan vészes a helyzet. Vagy lehet, hogy csak felénk...
Duskorc de rohadt mákos vagy!!!

Ezustvihar
Lehetõségek:
1. Kihagyod Tullant, nem mész oda.
2. Kikapcsolod a shoutot (én ezt használom)
3. Uninstall

Ezustvihar | lvl83 | Mage | Rebirth | Gaiahon Cyd0nia | lvl40 | Ranger | Gaiahon Uglysorc | lvl42 | Sorcerer | Gaiahon

Hali! Elért minket a freegamek réme! Gaiahon szeró Tullanban szaporodnak a reklámkarakterek! Csupa 1. szintû kö..g, csak állnak, osz kiabálják a nyüves reklámot, biztos valami progi csinálja. Luckyboc, Luckybov, Luckybos, Lucky k...a anyja, meg a többi.. Nem lehet ezekkel valamit csinálni, kitiltatni, bármi? Tönkreteszik a játékot, televágják a chatszervert, amit írok fél óra mulva látom. Tele a t...!!!

Atomzokni 😊
http://images.netbag.hu/20071228/19150623214.gif

Hát a lényeg benne van de sok mindentöl függ....
Meg én mindig cserélgetem a skilleket siege ...elött
A legujabb bonám hogy kiiktattam a Rock skin skillt és evasion potionnal helyetesitem"szerintem nagyon jo csere volt" csak elég költséges "kizárolag hentre" ..!! Alacsonyabb szinten nem bizti hogy jo a csere hisz a def a mérvado.!!

Lvl 71 human /archer Pokolfajzat uj szerver
agyhalál
Ez mennyire használható?

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

nah sikerult regleni...be is tudtam lépni ..most megint nem enged be

helo
nemtudja valaki mért nem lehet regelni vagy belépni accounttal az oldalra ?

agyhalál
Valaki magasabb szintû íjjász megosztaná velem, hogy milyen skilleket érdemes fejleszteni?

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

PLS aki tud eladni SZÓLJON!!!

Vennék 1 tüzijátékot itt a játékban az Evengarda szerveren aki tud eladni annak megköszöném

Mindenkinek békés,boldog Karácsonyt kivánok!

Archlord:Gaiahon,Hunvagyok2,Human knight,lvl43,GyalogGalopp guild

Elvileg már megy...
Mikortól nyilík meg a Gaiahon server?
A mai restartrol tud valaki valamit?
Semmi figyelmeztetö noitce....meg ki sem léptetett a játék..csak az auto potion regenem tünt el."majdnem meghaltam".azt offoltam a game-t
Gratz...<#eljen>
Marcinko
Boldog karit

Illetve Marcinkohun néven játszom.

BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!!! ÉS JÓ FEJLÕDÉST!!!<#email>

Sir Quno Jedi
Gratu.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

És ma megszületett az új archlolrd a Brumharton Yrroth személyében. WSS is részt vett a siegen ja és allyban vagyubk az archlorddal. 😊