Archlord - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy tud valaki valami konkrétat hogy mikor és mi lesz az Ep III ban ?

Gaiahon: Tuxi,Orc Berseker,lvl 55, Cirkuszi Vándor [ Rebirth , EyesOfWars , Here2Own , Heroes4Ever, StormBringer, Warsong , RiseOfAsh , INF3RN0 (nosztalgiázásból :) ) ]

haveromak a fegyver is betört szóval tedd össze a két kezed hogy csak a kö tört ki belõle
Jah sztem is elég nehéz tuningióolni a dolgokat...legalábbis nekem se akar összejönni túl sûrûn...én haonlóan szívtam csak lvl2-es attack kövekkel...4 db ment volna a fegyóba erre a 4.-nél szépen lenullázott...szal ujra venni 4-et amibõl csak 2 ment bele. vettem + 2-õt a 3.-nál ujra lenullázta mndom ez LoL a köbön.
Most csak bennem van a hiba vagy tényleg ilyen nehéz tuningolni a pvp-s fegyot...7soketes minden up fortunával...eddig kb 60+ attak player lvl 3 -as követ basztam el a semmire most van rajta 2db...állandoan lenulláz..ebböl AH ban vettem 1x 23-at azt még 2db-ot 3milla/db az ára vagy +....Az alap lvl 63 xbow based attak +8 2%acc..+11-es ref up.
Eddig 1x engedte fel 6 attak pl-re azt mikor a poisont akartam nyomni ismét zero ...komolyan mondom hihetetlen <#boxer>
Nekem 2-3 lvl 2 es elmental köveket dob egy adag meg szokott level 1 es stonekat dobni, skill block, hp ... ja meg a hp potik különbözõ variávója az erõsségéhez képest 😊 hasznos cuccok a Brumharton 30 k ért megy

Vannak ezek az eventes harangok....az rendben van hogy 10+1 papir kell hozzá de hogy 26 extra large poti legyen benne ....háááát ez akkora meglepi mint állat.<#levele>
Valakinek volt már más is benne..?
Csak mert látom /s -ben vesznek 80-100k-ért /db ...gondolom nem adnak ki 1millát 26 potiért..
Ezustvihar
http://www.coghelp.com/

Ezustvihar | lvl83 | Mage | Rebirth | Gaiahon Cyd0nia | lvl40 | Ranger | Gaiahon Uglysorc | lvl42 | Sorcerer | Gaiahon

Mivel én nemtom erre csak azt lehet mondani hogy "Ez e jó kérdés".

Lenne egy érdekes problémám a játékkal kapcsolatban. Éppen csináltam az egyik uccsó questet mikor Orsilian terület mellet szaladtam el. Ekkor a játék hírtelen feket képernyõre váltott és kifagyott, a kép egyfolytában ugrált a fekete kép és a kifagyott kép között.
A gépet restartolom belépek a kari halott és nem lehet semmit cisnálni mert egybõl kimerevedik a kép se feléledni se semmi. Ha nem indítom újrra gépet henm alt f4 el kilépek és újra indítom a gamet " Error opening engine " és utánna az "error opening Render Ware" felirat fogad.
Az egészben az a legjobb hogy csak bersekeremmel van ez ua. az accon belépek másik karival és simán fut a játék. Sõt ez a hely egy másk gépen ugyanígy kiakadt de restart után megjavult. Mit lehet ilynkor tenni ? 😊

en ma kezdtem a gamet de tudom miert nem latod bealitasoknal van egy tips azt ha kikapcsolod nemutatja a targyak tulajdonsagait nalam is eltunt mert a hulye help mar idegesitett es kiakartam kapcsolni de a tips a targyak tulajdonsagait tunteti el azt ha vissza alitod akkor latni fogod

Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html

A multkor másoltál ide egy táblázatot.....na ez BUG-os de rendesen
"lehet hogy az uj szeron nem mükszik a dolog" de az AA kategotiás "meg néztem AAA kat..is " csak annyi attakot ad a player mint ami rá van irva 😞(
Tegnap gyártani akartam pvp-re fegyot "az más kérdés hogy 17 attak pl..ment el a semmibe mert manualal zero.zott 3x azt van rajta 1db"
A lényeg az hogy nem ad 5 attakot/pl....😞(
Szal nem tudom hogy megéri-e attakra rámászni...majd ha elkészül az xbow kiderül....de most 3 attak vagy 6element"lvl5 megfizethetetlen" hát elég elgondolkodtato.
Ja ja kinai....legalább egy képet rakhattak volna"ott lesz a mikulás ruha XD"
Amugy meg a player-eknél is elég régota vannak uj rovatok még sincsen semmi uj a game-ban
Az nem lehet hogy nincs is ott a tárgy ...hisz nem látsz semmit sem belöle ami fontos <#violent>
Amugy le lehet tiltani dolgokat az opcio menüben...nekem is meggyült vele a bajom 1-2x meg elég sok mindennek van gyors b-je szal lehet elnyomtál valamit....de elég érdekes az eset.
A gameban lesz új set mert 83 as set után van vmi zagyvaság?

Szerintem ez megoldás lenne

Bispo
Arra hogy ha inventroy ban van a tárgy akkor nem látom azt hogy mekkora a sebzése vagy hogy mikortól lehet használni meg ilyenek.Valaki azt javasolta telepitsem ujra most megpróbálom.

!!Counter Strike Source!! Ps2,Pc !!WoW!!

A neveit úgy fogod látni amikor kiesik a mob-ból hogy nyomsz 1 alt-ot. Az értékenél nem értem mire célzol.

Bispo
Sziasztok, meg szeretném kérdezni van e valakinek ötlete hogy miért nem látom a tárgyak nevét,és az értékeiket?A válaszokat elöre is köszönöm.

!!Counter Strike Source!! Ps2,Pc !!WoW!!

Tényleg mondjuk tök jó az a megoldás hogy a magyart is leíród meg az angolt is.

óra.van a svájci ami 2000 darabból is álhat és van a napóra amihez elég egy bot 😊
Fayme
winter ridles task 10:
"Két nagyon népszerû és mindennapi tárgynak ugyanaz a funkciója, mégis az egyiknek ezerszer több mozgó része van, a másiknak meg semmi. Mik ezek?"
Nembiztos hogy jo aforditás: Two very popular and common objects have the same function, but one has thousands of moving parts, while the other has absolutely no moving parts. What are they?

[email protected]

képek: picasaweb.google.com/educika

Ki tudja mit kell csinálni orc-nak annál a karácsonyi questnél???

Most megy az english open beta, és nem lesz wipe sem a végén, hanem megy tovább élesben.
hm minden fullon volt szinte de sztem sro szebb 😊
Perfect World rõl meg halottam, h jó "A kínai wow" szal nem lehet rossz de csak kínia van ha jól tudom

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Sir Quno Jedi
Namost a Silkroad-nál ennek HATSZOR újabb engine-je van. Megfelelõ konfigon igencsak jól néz ki, pláne mozgásban. Ez tehát nem indok.

Magasabb szinten nyilván ez is megunható, mint bármelyik MMO.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Üres..????
Questböl van vagy 500db.....
A grafika sem olyan rossz...fell kell rakni maxra mindent 😉
Skill kell még..??? Minek igy sem tudsz mindent maxra fejleszteni...meg egyszere max "lensel 3-at" nélküle 4-et tudsz használni +a buffok..szal felesleges mindent fejleszteni "gyors regen"..XD
A térkép is elég nagy ...igy kalandozhatsz eleget mobokra vadászva.

Innen kezdve ha nem tetszik nem eröszak...
Fayme
jajam 😄

Egyszerü azt kivánta hogy az anyja láthassa a gazdag unokáját 😊
ja, es ez is teljesen ingyenes
Probald ki ezt: Perfect World
www.perfectworld.com.my ha jol elmekszem ez az oldal cime.
kb az osszes most futo mmo kevereke.
Fayme
ott az email cim, ma este 7ig.

A. nem mert csak 1-et kívánhatott

Ezt meddig kell leadni és hova mit kell írni?

Pénz-> Szemmûtét , Örökbefogadás 😄

Gaiahon: Tuxi,Orc Berseker,lvl 55, Cirkuszi Vándor [ Rebirth , EyesOfWars , Here2Own , Heroes4Ever, StormBringer, Warsong , RiseOfAsh , INF3RN0 (nosztalgiázásból :) ) ]

Fayme
winter ridles, task 9:
"Egyszer régen, West Lake faluban, élt egy mester és a szolgája. 30 évnyi szolgálat után, a mester megbetegedett, és haldoklott. Egyik nap a mester szolgáját hivatta, és kérte, kivánjon valamit. Bármit, de csak egyet. Egy napot kapott átgondolni. A szolga nagyon megörült, és elment anyjához, megbeszélni a kivánságot. Anyja vak volt, és arra kérte fiát, legyen újra látó. Eztán a szolga feleségéhez ment. Felesége nagyon izgatott lett, és egy fiúgyermeket kért, hiszen már évek óta gyermektelenek voltak. Eztán a szolga apjához ment, aki gazdag akart lenni, ezért sok pénzt kért a fiától. Másnap a szolga elment mesteréhez, és kivánt egyet, amivel mind a három kivánságot (anya, feleség, apa) telejsitette. Mit kivánt? "

[email protected]

hát nem tom, nekem túl üres 😊
sok MMORPG-t próbáltam már, de ez azokhouz képest nem jó 😊
pl Silkroad az szebb, sok skill Cabal se csúnya ott meg van qva sok quest

Ja a 7vége állt mindig ilyen...különben nem is olyan rossz kis game 😉
mért nem tetszik ez a game?

ez se bejövõs gém 😊

Én megprobáltam tegnap...
Eredménye : az ijászom átment verázsloba "teleport"..vagy 3-sec-et késett minden aktivizált cselekvés és végül 3x haltam meg kb 5 min alatt.
Szal elég élvezhetö a farmolás siege alatt...
Majd ki is zárt a szerö...amit követett az alvás 😉
Fayme
a gaiahon behalt a siege miatt.
mondjuk siege alatt elég perverz lehet farmolni XD

akkor legalább most már 3-an vagyunk akit nem enged be.

Ne keseregj...engem be engedett ....majd 15percre most megint kidobott 😞
Szal mára ennyi ....nincs értelme kinlodni
Ez hihetetlen nem enged be az Evengarda szeróra mondjuk nem teljesen mert a kari választásig be enged.

mindegyiknek 4-esen legalábbis én úgy tudom

Majd ha megveszed a trénernél...<#nevetes1>
akkor még nincs elásva a gém 😊

idézõnek mikor jönnek be 1. skillek?

Ez nagyon jo kérdés...mert engem is kidobott a játékbol most meg vissza sem enged..kari választás azt ennyi és kilép 😞(
Mért van az hogy amikor csatizni akarok akkor a töltési ablaknál ki írja hogy "server conection has ended" ?

huh másik szeórra beengedett, de nagyon laggos :S