Archlord - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gaiahon: Tuxi,Orc Berseker,lvl 55, Cirkuszi Vándor [ Rebirth , EyesOfWars , Here2Own , Heroes4Ever, StormBringer, Warsong , RiseOfAsh , INF3RN0 (nosztalgiázásból :) ) ]
Eddig 1x engedte fel 6 attak pl-re azt mikor a poisont akartam nyomni ismét zero ...komolyan mondom hihetetlen <#boxer>#boxer>
Valakinek volt már más is benne..?
Csak mert látom /s -ben vesznek 80-100k-ért /db ...gondolom nem adnak ki 1millát 26 potiért..
Ezustvihar | lvl83 | Mage | Rebirth | Gaiahon Cyd0nia | lvl40 | Ranger | Gaiahon Uglysorc | lvl42 | Sorcerer | Gaiahon
A gépet restartolom belépek a kari halott és nem lehet semmit cisnálni mert egybõl kimerevedik a kép se feléledni se semmi. Ha nem indítom újrra gépet henm alt f4 el kilépek és újra indítom a gamet " Error opening engine " és utánna az "error opening Render Ware" felirat fogad.
Az egészben az a legjobb hogy csak bersekeremmel van ez ua. az accon belépek másik karival és simán fut a játék. Sõt ez a hely egy másk gépen ugyanígy kiakadt de restart után megjavult. Mit lehet ilynkor tenni ? 😊
Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html
"lehet hogy az uj szeron nem mükszik a dolog" de az AA kategotiás "meg néztem AAA kat..is " csak annyi attakot ad a player mint ami rá van irva 😞(
Tegnap gyártani akartam pvp-re fegyot "az más kérdés hogy 17 attak pl..ment el a semmibe mert manualal zero.zott 3x azt van rajta 1db"
A lényeg az hogy nem ad 5 attakot/pl....😞(
Szal nem tudom hogy megéri-e attakra rámászni...majd ha elkészül az xbow kiderül....de most 3 attak vagy 6element"lvl5 megfizethetetlen" hát elég elgondolkodtato.
Amugy meg a player-eknél is elég régota vannak uj rovatok még sincsen semmi uj a game-ban
Amugy le lehet tiltani dolgokat az opcio menüben...nekem is meggyült vele a bajom 1-2x meg elég sok mindennek van gyors b-je szal lehet elnyomtál valamit....de elég érdekes az eset.
!!Counter Strike Source!! Ps2,Pc !!WoW!!
!!Counter Strike Source!! Ps2,Pc !!WoW!!
"Két nagyon népszerû és mindennapi tárgynak ugyanaz a funkciója, mégis az egyiknek ezerszer több mozgó része van, a másiknak meg semmi. Mik ezek?"
Nembiztos hogy jo aforditás: Two very popular and common objects have the same function, but one has thousands of moving parts, while the other has absolutely no moving parts. What are they?
[email protected]
képek: picasaweb.google.com/educika
Perfect World rõl meg halottam, h jó "A kínai wow" szal nem lehet rossz de csak kínia van ha jól tudom
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Magasabb szinten nyilván ez is megunható, mint bármelyik MMO.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Questböl van vagy 500db.....
A grafika sem olyan rossz...fell kell rakni maxra mindent 😉
Skill kell még..??? Minek igy sem tudsz mindent maxra fejleszteni...meg egyszere max "lensel 3-at" nélküle 4-et tudsz használni +a buffok..szal felesleges mindent fejleszteni "gyors regen"..XD
A térkép is elég nagy ...igy kalandozhatsz eleget mobokra vadászva.
Innen kezdve ha nem tetszik nem eröszak...
www.perfectworld.com.my ha jol elmekszem ez az oldal cime.
kb az osszes most futo mmo kevereke.
Gaiahon: Tuxi,Orc Berseker,lvl 55, Cirkuszi Vándor [ Rebirth , EyesOfWars , Here2Own , Heroes4Ever, StormBringer, Warsong , RiseOfAsh , INF3RN0 (nosztalgiázásból :) ) ]
"Egyszer régen, West Lake faluban, élt egy mester és a szolgája. 30 évnyi szolgálat után, a mester megbetegedett, és haldoklott. Egyik nap a mester szolgáját hivatta, és kérte, kivánjon valamit. Bármit, de csak egyet. Egy napot kapott átgondolni. A szolga nagyon megörült, és elment anyjához, megbeszélni a kivánságot. Anyja vak volt, és arra kérte fiát, legyen újra látó. Eztán a szolga feleségéhez ment. Felesége nagyon izgatott lett, és egy fiúgyermeket kért, hiszen már évek óta gyermektelenek voltak. Eztán a szolga apjához ment, aki gazdag akart lenni, ezért sok pénzt kért a fiától. Másnap a szolga elment mesteréhez, és kivánt egyet, amivel mind a három kivánságot (anya, feleség, apa) telejsitette. Mit kivánt? "
[email protected]
sok MMORPG-t próbáltam már, de ez azokhouz képest nem jó 😊
pl Silkroad az szebb, sok skill Cabal se csúnya ott meg van qva sok quest
Eredménye : az ijászom átment verázsloba "teleport"..vagy 3-sec-et késett minden aktivizált cselekvés és végül 3x haltam meg kb 5 min alatt.
Szal elég élvezhetö a farmolás siege alatt...
Majd ki is zárt a szerö...amit követett az alvás 😉
mondjuk siege alatt elég perverz lehet farmolni XD
Szal mára ennyi ....nincs értelme kinlodni
idézõnek mikor jönnek be 1. skillek?