4171
| Hivatalos oldal | | MMOdata.org | | aldb.info | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Fayme képei | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Guild logo simulator | target=\"_blank\" class=\"menu\">ÚJ Magyar Archlord Oldal |
-
#3091 na sikerült regelni meg minden egyéb:)
meglessük ezt a klienst is:) -
kyle007 #3090 Mért te milyen kasztal is nyomod, ja és attól h. megeszed a kaját attól nem lesz kard a kezedben(vagy igen? XD) -
Angelofbodom #3089 Hmmm...jó kérdés.Mikor is használok kardot?Mondjuk mikor megeszem a +35%HP-t adó főtt medvét.ennyi "rottyyyyyy" -
kyle007 #3088 Tudom mire gondolt Tuxi barátod Pocak de valamit mégis kell írni h. ne haljon meg a forum ja és én nem úgy kérdeztem h.: az íjászod hanem; az íjász. -
TuxiBuxi #3087 Sztem nagyon nics olyan kari aki ne lenne magyar ( vagy külföldi ) guildban . Jó Példa erre Pocak Aki Rebirth Be( az külföldi) van Én az Inferno ( hát ez meg a magyar ) ban de egy valami összeköt . a Szombati vár védés XD -
TuxiBuxi #3086 És én azt is értem hogy Ő erre a 3082es számu kommentel válaszolt amire én rákomenteltem a 3083 es számuval Kedves Pocak Barátom :) -
#3085 tényleg szép:)
Ingyenes altt mit értünk? mitna silkroad?:(
és sok magyar tolja guildokba
meghozta a kedvem:P -
#3084 kyle007: Ismered azt, hogy ha halgattál volna bölcs maradtál volna?
Tuxi barátom a te értelmes 3076 számú megszólalásodra reagált csuzpán.
Az ő általad most kritizált 3077 számu kommentjén ott az XD. Tudod mit jelent? -
TuxiBuxi #3083 Fúúúúú Hát most erre nem mondok semmit vagy enyire nem vágod vagy enyire nem vágod (am meg nézd meg ott az aláírásomat....) -
kyle007 #3082 LOL Tuxi szted az íjász mikor használ 2 kezes kardot? -
#3081 Grafika kiváló, ha feltolod a beállításokat, de ez sok gépen és gyenge nettel laggot okoz. :)
Mész oszt ölsz! :) -
TuxiBuxi #3080 Ingyenes Jó graf sztem és mész oszt őlsz :) -
#3079 jah és:ingyenes? -
#3078 őőő... ez milyen játék? Ugyan olyan mint a többi ilyen online? "Mészosztölsz" játék? Grafika?? -
TuxiBuxi #3077 Archer vagyok miért Nem tudok két kezes kardot használni ? XD -
kyle007 #3076 Valaki kérdezzen már itt mert ki fog halni ez a forum -
#3075 Sejtettem én is. Hát akkor nevelgetem én tovább a ásodik karim. Pedig lett volna vevője. -
kyle007 #3074 Ilyen sajnos nem lehetséges. -
#3073 Arra vajon van lehetőség, hogy egy karateremet átadjam úgy másnak, hogy a másik karimat megtartsam? Értem ez alatt, hogy aki megkapja az adott karaterem más jelszóval és felhasználónévvel tudjon belépni így nem fér hozzá a raktáramhoz és a másik karakteremhez.
-
#3072 jah és Gaiahon szerveren :D -
eXequtoR #3071 Üdv mindenkinek. Az Evengarda szerveren, ha létezik vmi titokba jól működő magyar guild dobjanak egy pü-t pls. Bár erősen kétlem, hogy bármilyen össze fogás is létezne ezen a magyarok között, de azért hátha.. Addig is jó játékot. -
#3070 Hali
Warsong guild aktív játékosokat keres, 100% magyar guild, /w Dharton vagy dobj egy privit. -
#3069 Egyrészt azért ment fel az ára, mert csökkent a vételi lehetőség. Másrészt a C&B rendszer nem ingyenes, mint a Péjpál, így többe van annak aki vesz a COG-tól. -
Nagyhelion #3068 Hát olyan 5 misi körül/1000cc de én már vettem 7 misiért is ha nagyon kellet -
#3067 Sziasztok !
Csak 1 kérdés, hogy a CC mennyibe kerül goldban a Gaiahon szerveren ?
Nem akarom, hogy nagyon átverjenek.
Előre is köszönöm a helpet. -
#3066 Minden játékban így van, van 100 kis magyar guild és mindegyikben van 2-3 aktív ember :) -
Nagyhelion #3065 - egy magyar ,csak még reggel van. -
Nagyhelion #3064 Ez az legyen a Gaihonon 15 magyar kis magyar klán véletlenül se 1-2 nagy. -
#3063 Én már ott vok mind a két karimmal(17es bow-os, meg a lvl3as sorcerer, hunangel vagy kivel beszéltem jófej:D) am jó clán..:) majd leszünk többen is. -
lg911 #3062 A gaihon szerveren 18 as szint felett várja a játékosok jelentkezését a ?A MAK4ever klán!! -
#3061 OK.Roger, thx. -
#3060 Ig911 ingame nevét nem kell ismerned. Ha játék közben nyomsz egy "G" betüt, feljön a guild lap és ott meg tudod keresni akármelyik klánt, amivel egy szerveren vagy. Aztán a klánt megtalálva meg lehet nézni a góré nevét és írhatsz neki, vagy simán nyomsz egyet a "join" gombra és várod, hogy jüváhagyja a jelentkezési kérelmedet. -
#3059 17es vok, akkor luppolok 18ra és mek XD ingame mi a neved?:) -
#3058 Vélhetően én vagypk figyelmetlen, de melyik szerón? Ezt a másik lap chatboxánál sem írtad oda. :P -
lg911 #3057 Minden játékost szerettel vár 18-as szint felett a MAK4ever!Jelenkezz most! -
#3056 Igen kékkel írtam. :) -
#3055 lol -
kyle007 #3054 Bakker azt hittem h. csak simán kékkel írtad -
#3053 Nem is, csak ritkán irnak :D -
Angelofbodom #3052 Ecsém ez a fórum meghalt