Archlord - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amúgy király lett volna a Siege. de imádkozzunk hogy hogy az ep3 a megváltást jelenti.

Gaiahon: Tuxi,Orc Berseker,lvl 55, Cirkuszi Vándor [ Rebirth , EyesOfWars , Here2Own , Heroes4Ever, StormBringer, Warsong , RiseOfAsh , INF3RN0 (nosztalgiázásból :) ) ]

attyspocak
Archlord.extra.hu -n sok mindent megtalálsz info-t.Magyar guild van szép számmal de serverétõl függ.Én gaihon on vagyok a magyar Phoenix Guildall de igazából más szerókat nem ismerek 😊

Gaiahon: Tuxi,Orc Berseker,lvl 55, Cirkuszi Vándor [ Rebirth , EyesOfWars , Here2Own , Heroes4Ever, StormBringer, Warsong , RiseOfAsh , INF3RN0 (nosztalgiázásból :) ) ]

Sziasztok. Most regisztráltam, új vagyok még az archlordban, aziránt érdeklõdnék, hogy milyen számban vannak maygarok, melyik szerverre érdemes menni?
Illetve van e magyar klán?
dante3
Eventel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni, most elõször vennék részt ebben, de nem tudom, hogy van-e valami feltétele? Hogyan zajlik ez az egész? thx elõre is!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Akkor az. Csak azért a kavicsokat mondtam mert én amit kinyitottam 3 láda mindben az volt

Fayme
szerintem általában inkább potik vannak benne😄

képek: picasaweb.google.com/educika

Általában prayer kavicsok vannak bennük és venni cc sell-ertõl tudsz vagy ha befizetsz igazi pénzt akkor úgy tudsz venni

Találtam egy arany és egy ezüst ládát. Azt irja, kulcs kell hozzájuk. Honnan lehet venni vagy szerezni ilyet? Mik szoktak az ilyen ládában lenni? Zsákbamacska, vagy azért általában értékes dolgok?
dante3
sajna igen!<#szomoru1>
15.-e lesz a legjobb, ahogy elnézem!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

attyspocak
Ha csak most értesültél róla, akkor lemaratál egyrõl. 😊

dante3
Péntek esti eventek, 21:00-tól éjjeli 3:00-ig tar!

attyspocak
Jesszusom! Ebbe hét lvl3 Atack sotne és rá a rakás reinf poti. Vajon mennyit fog akkor ütni?

Azt nem tudja valaki, hogy megint miért nem müxik a CC vásárlás a COG-on?

a jövõbeli kicsi fegyóm

Nem tudok bejelentkezni és mert ha beírom a nickemet és a jelszvamat akkor valamiéért visszakerülök oda ahol be kellett írnom.
mit tegyek?
<#help><#help><#help>

csak annyit h. 14:00-kor vagy a körül ne próbáljatok belépni mert újraindítják a szerókat és sehogy se fog beengedni.

TopGun
Van itt most valaki elementalista, Gaiahon szerveren aki segitene most nekem kb 1 orat?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TopGun
Mar nekem is jo, engem is beengedett!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

dante3
Akkor nem tudom, valamiért nem tetszik neki az accod! Az elõbb próbáltam, engem beengedett!<#nemtudom>

TopGun
Igen! itt persze, es tegnap este meg beengedett, ma meg mar azt irja ki amit leirtam az elobb! 😞 minden mailra valaszoltam 😞

dante3

TopGun
Szia! epp most probaltam belepni, vagy otszor egymas utan, de meg a szerver valasztasig sem enged be! ez mitol lehet? 😞 azt irja ki hogy: "Cannot acces the login server" meg mindig zarva vannak a szerverek? nem lehet jatszani? vagy hogy mukodik ez? 😞 meg el sem kezdtem a jatekot es maris ennyit szivok vele? kezd elmenni a kedvem tole, pedig szeretem az ilyen tipusu jatekokat. 😞

dante3
Van úgy , hogy zárva vannak, de ha kilépsz és újra megpróbálsz bejelentkezni, akkor már lehet, hogy beenged! Nálam is így szokott lenni!

TopGun
Igen, koszi! mar megoldodott, tegnap ejjel feltelepultek a patchek es jatszottam volna, csak zarva voltak a szerverek! ez mindig igy van? hogy ejszakara lekapcsoljak a szervereket? 😞 nem lehet ejjel jatszani?

Nem is volt ilyen a patch-eléssel. kb 4x elindítottam miután kiírta a hibát, és egyszer csak elindult és letöltötte amit kellett.
attyspocak
Igen. És?
Azért többnyire lvl1-es kavicsokat dobál.
Tegnap plat ládából két alkalommal került elõ lvl4-es ele kavics és egyszer hat reinf poti. ennyi. Ott sem mindig van lvl3as attack kavics.

TopGun
Sziasztok! Letoltottem es felinstallaltam a jatekot, de amikor el akarom inditani, azt irja ki, hogy failed patch download, ezt vagy otszor kiirja es nem csinal semmit! mi a megoldas? 😞 Le lehet tolteni a patchek-et valahonnan?

xD

dante3
<#wave>

attyspocak
Vagy csak összekevertem a PH-val? 😊

attyspocak
Jé mintha eltûnt volna egy-két hozzászólás!
Pl. az is, ahol leírtam erre a választ. 😛

dante3
Megvan!<#wave>

dante3
Ismét segítséget kérnék, hogyan lehet használni a nyúzás, szeletelés, és kifosztás képességet, vagy hogyan kell fejleszteni?

attyspocak
téves, vagy valótlan adatok megadása miatt lettél bannolva szerintük.
Belépni be tudsz a COg oldalán és akkor ott ki tudod javítani egyes adataidat, ha kell.
adatokhoz nem mindegy, milyen e-mail, vagy telefon illetve irányítószám formátumot adsz meg. Valamint értelmetlen karakterek tömegét sem fogják értékelni. Biztosan nem fognak kételkedni benne, hogy e Lenin körûton laksz, de feltehetõen a 000000 irányító vagy telefonszám nem fog tetszeni nekik.

Idézem Ezustot a extrás oldalról:

"Küldened kell ticketet, vagy email-t miszerint elnzést kérsz a hibás adatok megadásáért, aktív játékos vagy, kijavítottad az adatokat és most már szeretnéd használni az accountodat. Ennyi.

Trágár levélért tuti nem kapod vissza soha, értelmesebb dolog nyelni egyet... "

Ashtyra
"Your account has been suspended due to the provision of false/invalid account details". Hát ezt írták nekem is.Hibás adatot adtam meg,stb..Csak azt nem tudom a levél szövege mi legyen...

attyspocak
Én vajmi keveset tudok angolul, de ha nem mondod el, hogy õk mit írtak, akkor nem tud segíteni neked más sem! Azt tudod, hogy miért bannoltak ki téged?

Ashtyra
Tudna valaki segíteni mégis mit írjak az e-mailbe amit a Codemasters-nek kell küldeni?

attyspocak
Igen ingyen lehet vele játszani a neten. Igen kell egy regisztráció is hozzá és ha értelmetlen adatokat adsz meg, nem fogsz tudni játszani. 😊

TopGun
Sziasztok! nekem az a kerdesem, hogy ez ingyenes jatek? ingyen lehet jatszani vele a neten? gondolom regisztracio kell hozza?

Marcinko
Mennyi idõ míg visszavonják a bant ?

vagy egyáltalán nem vonják vissza ?

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

Marcinko
ok, köszönöm javítom

attyspocak
Dante3 : igen!

attyspocak
Heveny fordításban annyit tezs, hogy kaka adatokat adtál meg a regisztrációnál. Pl. értelmetlen karakter sor a név helyén. Nem létezõ város, ország, vagy telefonszám. Azt írják, hogy ha tévedés volt, vagy javítanád??? Akkor küldj e-mailt nekik.

Marcinko
Szevaztok !

Asszem tökön döföm magamat,mert bannoltak

Your account has been suspended due to the provision of false/invalid account details. If you feel this has been done in error or wish to appeal against the action, please send an email to the appropriate email address below:

Mit irjak nekik vagy mi lószöszt csináljak ?

dante3
Prohardver=PH! Uezt a hsz-t olvastam ott is!

attyspocak
Mi van?
mit jelent az, hogy PH?
Nekem még sok rövidítést kell megtanulnom ebben a netes világban. 😊

dante3
ph!?<#buck>

attyspocak
Bár engem nem érint (még) de sokan panaszkodnak, hogy bannolva lettek a játékbol, holott tudomásuk szerint nem csináltak semmit, ami okot adna erre. Ki tud valamit arrol, hogy mi oka lehet? Illegál Arany és CC vásárlás neten, botolás, kettõs belépés egy géprõl?

Öcsém nekem már megy a patch-elés és sztem nektek is menni fog