Archlord - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

attyspocak
Sok magyar van valóban a Gaiahon szerveren és jópár olyan klán, amiben szinte csak magyarok vannak, de klánt nem adnak, hanem te kéred a jelentkezésed a játék során. Persze meghívhatnak, de ez a ritkább. A játék alatt a "G" metüre kattintasz ésr keresel a klánlistán egy neked szimpatikus klánt, majd alul a "JOIN" vagy milyen gombra kattintasz és vársz hogy jóváhagyja a vezér. Ha nem online a vezére és kérdezni akarsz tõle, akkor megjegyzed a nevét és veszel a Merchans-tol levélpapirt, majd az "U" metüre kattintva elõhívod a levelezõt és írsz neki egy levelet. 😊 Ha szimpatikus vagy be fog venni.

dragon11
Jah, am a Gaihon vagy milyen szerón vok, valaki játszik ott, hogy guildot adjon?😄 thx😊 am a nevem: Dragonhun pm me pls!Thx a LOT

dragon11
Okés, már megy!Este újra patcheltem egybe(eddig letöltött párat, bezártam, folytatta..) már megy!Köszönök mindenkinek mindent!😊 ja am Human Archer vok, tetszik a bow-om😊

dante3
Milyen codeket hsználsz?

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

dragon11
Visszraktam, nem jó, most újra teszem, patch, remélem fog menni..😊 thx!!!

dragon11
Visszateszem az ALAP drivert, ha nem jó újra pakolom a gamét..és felpatchelem újra ^^grr..😊

attyspocak
Bocs, hogy az alárásod nem olcastam, nem szoktam azt böngészni, kicsit figyelmetlen dolog, de ez van. 😊

A képpel az a baj, hogy egy "halott" karakter kell legyen a játékos karaktere, aki csupa nullás szintû játékossal van egy partyban, akik mind szintén halottak. Ez ugye egy kissé zavaros.
Nullás szintû játékos nem létezik tudtommal a gameban. Mint ahogy a revial ablakban is a legfelsõ gombnak elérhetõnek kéne lenni. Itt nagy gáz van.

Nekem volt olyan, hogy órákig akart patchet letölteni, majd semmit nem csinált. kénytelen voltam letörölni és ujra rakni a játékot.
A telepítése szerintem nem befolyásolhatja más játékok elindulását. Bár ki tudja. A driverrel kapcsolatban annyit, hogy én ilyen hiba esetén azonnal vissza szoktam tenni a kártyához kapott lemezen lévõ drivert. Nem mindíg a legfrissebb a legjobb sajna.

dragon11
Btw, legfrissebb videókártya driver van fent, viszont ITT hova menjek, hogy lássam a karakteremet hogy néz ki, és tudjak vele menni ölni?😊

dragon11
LOL, konfigom az aláírásomomban van, sry az idegessegért, de tudod feltettem, patchelte 3,5órát,letöltötte 3órát,és ott tartok, hogy nem megy..... mitöbb: minden játékból kivág error-ral azóta mióta fent van, szal^^ elegem..bánom feltettem...am eredeti Windows XP Home Edition 32bit-es, frissítéssel..

attyspocak
dragon: Ha tudnánk a megoldást, leírtuk volna. De hogy követelõzõ hangnemben feészólítasz minket a segítségnyújtásra, az kissé érdekes! 😞

Hogy más ne mondjak, az utolsó kommented kapcsán: Nekünk müködik, neked nem. Ez van.
Egyébként: Nem írtad le a konfigurációdat, az oprendszered, amik egy kicsit befolyásolják az, hogy milképpen megy vagy nem megy a game.

dragon11
Jah, és megjegyezném: mostmár minden játékból kilépek, azóta, mióta feltettem ezt a sz** játékot...nem tudom a letörlés megoldaná-e a gondot...mivel a patchhel valamit biztos h feltett és error-ral kibax minden játékból.senki ne tegye fel ezt a xart..

dragon11
Kurv**-ra öröülnék ha valaki méltóztatna segíteni...

Vagy ez is a bug része ? 😊 Mert most hogy jobban megnézem még a Siege Nek a visszaszámlálóját is ki rakta 😊

Gaiahon: Tuxi,Orc Berseker,lvl 55, Cirkuszi Vándor [ Rebirth , EyesOfWars , Here2Own , Heroes4Ever, StormBringer, Warsong , RiseOfAsh , INF3RN0 (nosztalgiázásból :) ) ]

Te jó ég ! Nekem ez a szép hátterem volt egyszer hogy a Bersimmel a levegõbe (Pontosabba napiros szerü izébe vagyok lebegve 😊 )De utána helyre is állt. Jah és acuccaid nagyon világítanak vidd el õket a Blacksmith hez és repairold meg mert ha nem teszed tönkre megy.

Gaiahon: Tuxi,Orc Berseker,lvl 55, Cirkuszi Vándor [ Rebirth , EyesOfWars , Here2Own , Heroes4Ever, StormBringer, Warsong , RiseOfAsh , INF3RN0 (nosztalgiázásból :) ) ]

Igen Mert amúgy 20:00 tól 2:00 ig tartana de mivel más idõzónába vagyunk így 21 tõl 3 ig van.

dragon11
Amint belépek és próbálnék játszani(kép nélkül.. mert valami hülye rev valami jön elõ..) ezt írja,és kivág a gémbõl........Thx^^

van fent nyelvi csomag, most eltávolítottam, újra kell indítani a gépet, megnézem úgy is.. thx^^

Gubberx
A mi idõnk szerint ma este 9-tõl kezdõdik az xp event?

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Gubberx
várj vagy kezdd ujra

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

dragon11
Megáll a patch, és nem megy tovább.Mit csináljak?köszi.

dragon11
Letöltés volt 3,3 óra, feltevés 15perc, patchet már 5órától viszi..és még mindig megy, megéri várni omg?😄 meddig tart még?^^ btw, melyik szeróra menjek?😊

jelenleg 12 es vagyok ha eljön az idõ keresni foglak
Sziasztok!
A gaihonon a phoenix klán a legerösebb magyar klán. lvl35van felvétel, phoenixguild.extra.hu , ott tájékozodhattok.Keresni Assurcica, Zsolt, Veresfog, Tuxi, M4ilm4n,
Jo fejlödést . .
Marcinko
Szevasztok !

Már kijavítottam mindent és mégsem engednek vissza.
Küldtem három emilt mind kulturált hangvételû. Kértem , hogy aktiválják az accountomat. Válasz semmi.

Egy gondolatom van még, hogy hogy lehet TICKET et küldeni ?

Segítsetek kérlek !

Elõre is kösz.

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

Sziasztok! Én is keresek magyar guildet gaiahonon vki megmondaná kit keressek? Köszi.😊

dragon11
Értem, wow nem rossz..😊 lehet kikéne próbálni..😄

A gahaion szerveren keresek guildot abbol olyat amiben nagy számban vannak magyarok, alacsony szintû vagyok (7). A ranstacking skillt (biztos nem irtam helyesen) , hogy kell használni, olvastam hogy le kell huzni a tálcára de nem megy, bicskám már van hozzá de sehogy sem sikerül lehuzni a tálcára iiletve használni. elõre is kösz a segitséget.
Gubberx
inkább wow szerû, van warrior, mage , archer

valakinek van human archer pvp buildje, illetve hol tudok egy jót nézni?
dragon11
Erre pls válaszoljatok..😊

egyértelmû => Brumi 😊
akkor most melyikre 😄 :
---Brumhart
---Gaihon

ja és melyik faj?
Hol lehet jelentkezni ? 😄D

öhm<#lookaround>reklám?
Mindenki aki él s mozog Brumhart serveren felvételt nyerhet a WSS klánba.
Feltételek:játsz de ne hetenkánt egyszer.Ennyi
Hogy mi vár rád?:hentelés siegen,szabadba,archlordságért...és Izi<#pias>
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Így jó?
Noymjad reklámozz minket 😊

attyspocak
Tudtommal csak azért alakul ujra a HunAngels Hun4Ever néven, mert bannolták gyurgyanyt a vezéröket. Ezt egy tagtól hallottam.

szerény véleményem ez:Brumhart<#vigyor2>
kapásból tudok mondani 5-6 magyar guildet szerintem itt a legtöbb a magyar<#circling>
Am Pocak az lett volna a Nagyképüség ha be sem írom õket és azt mondom hogy PhoeniX vagy semmi.Jah am lett még egy Guild a HUN4Ever akik HUNAngeleses tagokból lettek .A Belsõ viszály okát nem tom de jó lenne ha valaki leírná.

Gaihon tudom ajánlani tudtommal eddig ott van a legtöbb magyar.
üdv nektek. most töltöm épp a játékot. még mielött elkezdeném segitsetek a szerver választásban. Hol van a legtöbb magyar játékos?
Egy tanács az utvonalat érdemes bejárni elõtte 😊)
Magyar Event a Gaihon-szerveren ! Minden magyar játékost várunk Zylokba 2008. március 2-án 19-kor. Az event 2-csoportba lvl35-49-ig ill. 50-59-ig 4-5fös partykban kerül megrendezésre. Feladat egyszerü: OLd orr poppy-nál/ork föld/ van egy torony ahol ezüstvihar /lvl77/ karaktert kell megkeresni, akire rá kell tardelni. Kapni fogtok tõle valamit, amit el kell vinni egy másik városba /amit csak induláskor tudtok majd meg 😊/a célvárosban már várnak majd titeket a teleportnál.A távot futva kell/vagy hátason megtenni-buffok leesnek-/Pk-zás nem kizáro ok. Nevezési dijj nincs.. ellenben a jutalom nem marad el /megéri eljönni/.
Mindenkinek SOK szerencsét /pvp/ kivánunk
A teleportokat felejtsétek el mert ott állni fognak ellenõrök 😊))
Phoenix Klán
attyspocak
Igen megy rajta, én is Vistán futtatom.

overlocker
MEgy Vistan rendesen??

dragon11
Hi all.Wow szeró ez a gém, vagy inkább silkroad?😊 Milyen buildok vannak?thx.

attyspocak
Figyu Tuxi! Az utolsó modatodtól kevesebb miatt is betámadtak már minket, emlékszel. Ez bár szerinte nem sértõ, de félreérthetõ volt. Tudod hogy vannak akik alig várják, hogy fogást találjanak rajtunk! Majd jön a k@cs@g nagyképûek szöveg itt is, mint az extrás portálon. Ne szítsuk az ellentéteket. Legyünk diplomatikusabbak. 😊

Hát Én természetesen az én Guildomért Állok Nálunk a PhoeniX Be level 35 tõl van tagfelvétel. Tudomásom szerint Másik magyar és viszonylag nagy méretekkel rendelkezik az a HUNAngels.Ott Nem tom hogy van e Valami Level Korlát de ha van nem lehet valami nagy.

Gubberx
elõreláthatólag orc berserker vagy ijász leszek^^

Gubberx
Gaihon keresek majd guildet, kit keressek gaméban? 😊

attyspocak
Eladó 44-es 44-es komplett UNIQUE Human Knight páncélzat! Keress a gaiahon szerveren Pocak néven, vagy emailban. a [email protected] címen.