Archlord - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
A képpel az a baj, hogy egy "halott" karakter kell legyen a játékos karaktere, aki csupa nullás szintû játékossal van egy partyban, akik mind szintén halottak. Ez ugye egy kissé zavaros.
Nullás szintû játékos nem létezik tudtommal a gameban. Mint ahogy a revial ablakban is a legfelsõ gombnak elérhetõnek kéne lenni. Itt nagy gáz van.
Nekem volt olyan, hogy órákig akart patchet letölteni, majd semmit nem csinált. kénytelen voltam letörölni és ujra rakni a játékot.
A telepítése szerintem nem befolyásolhatja más játékok elindulását. Bár ki tudja. A driverrel kapcsolatban annyit, hogy én ilyen hiba esetén azonnal vissza szoktam tenni a kártyához kapott lemezen lévõ drivert. Nem mindíg a legfrissebb a legjobb sajna.
Hogy más ne mondjak, az utolsó kommented kapcsán: Nekünk müködik, neked nem. Ez van.
Egyébként: Nem írtad le a konfigurációdat, az oprendszered, amik egy kicsit befolyásolják az, hogy milképpen megy vagy nem megy a game.
Gaiahon: Tuxi,Orc Berseker,lvl 55, Cirkuszi Vándor [ Rebirth , EyesOfWars , Here2Own , Heroes4Ever, StormBringer, Warsong , RiseOfAsh , INF3RN0 (nosztalgiázásból :) ) ]
Gaiahon: Tuxi,Orc Berseker,lvl 55, Cirkuszi Vándor [ Rebirth , EyesOfWars , Here2Own , Heroes4Ever, StormBringer, Warsong , RiseOfAsh , INF3RN0 (nosztalgiázásból :) ) ]
van fent nyelvi csomag, most eltávolítottam, újra kell indítani a gépet, megnézem úgy is.. thx^^
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
A gaihonon a phoenix klán a legerösebb magyar klán. lvl35van felvétel, phoenixguild.extra.hu , ott tájékozodhattok.Keresni Assurcica, Zsolt, Veresfog, Tuxi, M4ilm4n,
Jo fejlödést . .
Már kijavítottam mindent és mégsem engednek vissza.
Küldtem három emilt mind kulturált hangvételû. Kértem , hogy aktiválják az accountomat. Válasz semmi.
Egy gondolatom van még, hogy hogy lehet TICKET et küldeni ?
Segítsetek kérlek !
Elõre is kösz.
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
---Brumhart
---Gaihon
ja és melyik faj?
Mindenki aki él s mozog Brumhart serveren felvételt nyerhet a WSS klánba.
Feltételek:játsz de ne hetenkánt egyszer.Ennyi
Hogy mi vár rád?:hentelés siegen,szabadba,archlordságért...és Izi<#pias>#pias>
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Így jó?
kapásból tudok mondani 5-6 magyar guildet szerintem itt a legtöbb a magyar<#circling>#circling>
Mindenkinek SOK szerencsét /pvp/ kivánunk
A teleportokat felejtsétek el mert ott állni fognak ellenõrök 😊))
Phoenix Klán