Archlord - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én meg remélem h. kettõtöknek van igaza 😊

Remélem igazad van kolléga

a harmadik rész jön remélem
dante3
Ok, már vágom!thx

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Fayme
két slotos, és még mindkettõ üres.

képek: picasaweb.google.com/educika

dante3
Én kérdeztem!<#idiota>
Még egy kérdés/nem igérem, hogy az utolsó/!
Mit jelent a fegyver neve mellett ez: <0/2>?

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Sir Quno Jedi
Ki hitte volna... SÕT varázslóbotot senem tudsz!!! Meg ilyenek...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

dante3
Knights vagyok, így íjat nem tudok használni?

attyspocak
Igen a kövek kitörhetnek, egymás is kicseszhetik. 😞

attyspocak
A "szines kövel" (Elemental stones) bármilyen ruhába, tárgyba berakhatóak. Az adott tipusú (tûz, víz, föld mágia, és levegõ) varázslat védelmét, tmáadását erõsíti. Én spec fõleg ruhába (nem melvért és nadrág) ajánlo. A melvért és a gatyúk "jobbat" érdemelnek. 😊

Fayme
hát ha elementál kõ volt, akkor elvileg mindenbe be tudnád rakni. failedet irt ki? vagy iylesmi? mert ez nem midnig sikerül.

dante3
Köszi, ezt próbáltam, de nem sikerült, lehet, hogy nem olyan ruha volt, amibe bele lehet tenni!<#nemtudom>

Fayme
ha van slotos ruhád, akkor arra ráhuzód és belerakja. vagy fegyvered. fegyverben támadásra ad, ruhában pedig védelemre.

dante3
Tegnap kezdtem el a játékot, lvl.8-as vagyok csak, és lenne egy kérdésem! Találtam 4-féle követ, ahogy kivettem a leírásából fejlesztésre való, de hol tudom használni?/piros=tûz, Kék=víz stb.../
Bocs ha <#lama> a kérdés!

Fayme
hehee, nicsmit😊

Sir Quno Jedi
Köszi a kajcsit, megkaptam! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Grata 76 hoz végre látok 76 cumót Brumharton vadászni kell a high lvl mágusokra higy megnézhesd a cuccát

Engem érdekelne az account! ismerek olyan fickot aki már keresgélt eladó karikat a neten!
Hi mkinek! Tudja vki h mikor jön ki már végre az episode 3?
Fayme
nagyon csini ^^

Ezustvihar
Gratula Duskorc! Akkor, én is csatlakozom a 76-os magyarok közé ezzel a házi sárkánnyal.<#vigyor3> http://archlord.extra.hu/e107_images/ezu.jpg

Ezustvihar | lvl83 | Mage | Rebirth | Gaiahon Cyd0nia | lvl40 | Ranger | Gaiahon Uglysorc | lvl42 | Sorcerer | Gaiahon

Fayme
Egy barátom szeretné eladni Archlord accountját. Van rajta egy 38as ranger full uniq felszerelésben, két uniq fegyóval (water és atack köves), 3500 chantra credittel és közel 2 millió arannyal, és egyéb kövekkel a safe keepernél. Akit érdekelne pm itt rám, és megadom a srác elérhetõségét. 😊

attyspocak
Valaki nem tud egy megoldást arra, hogy ne a kliens szedje le a patch-eket? Mert biza reinstall után 242 daraot szed le és most nem a leggyorsabb epóban. Eze közt igen csak sok több mint 100MB és van pár ennél is nagyobb. 😞 Vagis a kérdés az lenne, hogy lehetne külön leszedni és tárolni és külön útvonalat megadva telepíteni a patcheket?
Azt már próbáltam, hogy a patchelt game-t dvd-re kiírom és azzal felül írom a friss telepítást, nem ért semmit valami oknál fogva.

Fayme
XD
ez nagyon jóóó 😄

Jó a kép, bár én nem tudtam, hogy rákkal is lehet játszani 😊
Fayme
grat nagyon komolyan néz ki😊

http://photohost.extra.hu/up/gallery.php?entry=images/1201723450.jpg

végre ez is megvan 😊

Sziasztok a játékban nem látom magamat se másokat nem tudtok segíteni nekem?<#help><#help><#help><#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>
attyspocak
Valamint ismét lehet a COG oldalán CC-t vásárolni hivatalosan!

Megy a cd key generálás már a honlapon.

Sir Quno Jedi
Jaja, mi is jártunk így az Infinity-vel. Sima gyõzelem... 😄DD

Sir Quno Jedi
Esetünkben a nagyobb attack power-û a jobb. Lovagnak van elementális támadás pluszt adó képssége (én is sokat használtam), de a fegyóban lévõ +4 az pite a fizikaihoz képest.

attyspocak
Miért nincs itt szerkesztés funkció?
Tehát ismét!

Csata elötti ima

attyspocak
Csata elötti ima:

attyspocak
Szia Tuxi! Pocak vagyok. 😊

Igen érdekes volt várni az elszánt ellenségre bent a várban. Csak azt nem értem, hogy mi okozza azt a förtelmes laggot, amikor még a várható gamerek fele sem volt jelen. Mert ugye valóban nem jött el az ellen. 😊

Duskorc: Köszönöm a tanácsodat.

Jelenleg én is all elementálos fegyot használok.

Megfigyeltem, hogy pl. ha elementál mob-ot ölök akkor a fegyó csak azt az elementál sebzést használja, ami az adott mobnál mulla resistanc értékû. Mert ugye a sárga nevû elementál mobok egy tulajdonsága 100%, míg egy 0%. A több ált. 50%. Szóval így elsõre van értelme, de majd meglátom két és fél szint mulva. 😊 Mert mások a csapás fizikai erejébe hisznek lovag esetében.

Ezustvihar
Itt Gaiahon-on Aryane lett az új archlord, a lvl91-es noob... 😄D

Ezustvihar | lvl83 | Mage | Rebirth | Gaiahon Cyd0nia | lvl40 | Ranger | Gaiahon Uglysorc | lvl42 | Sorcerer | Gaiahon

Viszont az eheti Siege nagyon Vicces volt. a Rebirth és a Ph0enix Full Buffba bent a várban . Csak mi nincs ? Hát az ellenség 😊

Gaiahon: Tuxi,Orc Berseker,lvl 55, Cirkuszi Vándor [ Rebirth , EyesOfWars , Here2Own , Heroes4Ever, StormBringer, Warsong , RiseOfAsh , INF3RN0 (nosztalgiázásból :) ) ]

Én mindig all elementalos fegyot használok 😊 tudom hogy nem annyira fontos de én valahogy mindig olyat szoktam de másnak a véleményét is hallagasd meg

attyspocak
SEGITSÉG!!!!
Kaptam egy ajánlatot, de nem tudom mit tegyek. A lényeg, hogy a két fegyver közül melyik a jobb?

Az egyik rendelkezik All elemental +4, Attack Accuracy +2%-al, de csak 112-124 közötti az ereje.

A másik Attack Accuracy +3%-al és 120-132 közötti az ereje, de nincs All elemental tulajdonsága.

Kaptam olyan tanácsot, hogy knight-nak nem kell az all elemental. Nem tudom, lehet. Viszont amikor Elemental mobokat ölök, akkor a mostnai (szintén van benne all elemental) fegyóm azt a támadást használta, amelyik elementál resist 0% volt az adott mobnál.

Tehát segítség kéne. Melyiket ajánljátok és miért?

Sir Quno Jedi
AZt gyakran csinálta régen. Ha egyszer kiestél, max. a siege után engedett vissza. Mondjuk ilynekor próbálkozni kell, néha sikerál.

Volt több ember nálunk aki kiesett sige alatt ami nem szokatlan csak az volt a vicces hogy utánna kb 50 percig nem negedte vissza a server érdekes volt 😊

Ezustvihar
Gaiahon-on múlthéten egész jó volt a siege! Szinte semmi lag nem volt, csodálkozott is a nép.
Nem tudom, talán a többi szerver lefagyott vagy mi volt? 😄

Akadnak azért más magyar guildek is akik siegeén részt vesznek. Szép és jó lenne a siege ha nem lenne az az iszonyatos lagg ami tönkreteszi az egészet és 3-4 végiglaggolt siege után már néha meggondolom hogy van e értelme végigszenvedni akövetkezöt. Na de majd a holnapit meglátjuk milyen lesz.

morvaigaben
hello mindenkinek!
mi van most a szerverrel? felraktam egy másik gére de nem akarja patchelni!! :

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

Thx a linkeket, érdekesek, nagyjából azért már kezd körvonalazódni, hogy mi az amit mindenképp érdemes kifejleszteni 😉
Szia elftom!
Én is épp most kerestem, iderakok egypár linket...
http://forum.mmog.ro/lofiversion/index.php/t1128.html

Meg két alternatív út:
http://mmodata.org/archlord/db/?s=build&link=HKaaaafFffaY4fakaaa1a

http://mmodata.org/archlord/db/?s=build&link=HKfaaaf4fYaa4faaYaa4Y

hát ahoz az otthoni gépem kell...

rég toltam a lovagot, nem emléxem már, hogy hová mennyit raktam...

bicajosblogom.blog.hu

Kihasználva az alkalmat, ha van rá idõd közzétehetnél egy(szerinted jó) knight skill buildet, mert eléggé megoszlanak a vélemények szegénnyel kapcsolatban és még nem láttam két egyformát.
Nem haragszom én rád. Nehogy félreértsd.
A legnagyobb karim a játékban lvl46os. Messze vagyok még ahoz, hogy pro legyek. Mire a játék alapjait elsajátítottam 3 karit huztam fel kb harmincas szintig. Gyakorlatilag használhatatlanok voltak. Lenyugdijazásra kerültek. De mostanra már tudom, hogy mi hogy müködik, mitõl lesz jobb, ütõképesebb.
A mostani karim elõtt egy lovagot futattam lvl48ig. Annál már tudtam, hogy mit miért csinálok és mit várok el tõle:-DDD Csak meguntam szegényt...

A mostani Sorcerernél ugyanez a helyzet....Tisztában vagyok vele, hogy hogyan müködnek a dolgok.
De most is vannak még szürke ügyek. A guild mostanában kóstolgatja az Ostromokat (büszke vagyok rá, mert szerintem talán elsõ színmagyar guild aki tevékenyen részt vesz ostromokon--> ugyan most még csak segítünk a nagyobbaknak, de látom már ahogy a Fõnök feje felett ott világít majd valamelyik vár neve)

Na itt van még mit tanulni....

bicajosblogom.blog.hu