Archlord - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Még egy kérdés/nem igérem, hogy az utolsó/!
Mit jelent a fegyver neve mellett ez: <0/2>0/2>?

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
képek: picasaweb.google.com/educika
Bocs ha <#lama>#lama> a kérdés!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ezustvihar | lvl83 | Mage | Rebirth | Gaiahon Cyd0nia | lvl40 | Ranger | Gaiahon Uglysorc | lvl42 | Sorcerer | Gaiahon
Azt már próbáltam, hogy a patchelt game-t dvd-re kiírom és azzal felül írom a friss telepítást, nem ért semmit valami oknál fogva.
végre ez is megvan 😊
Igen érdekes volt várni az elszánt ellenségre bent a várban. Csak azt nem értem, hogy mi okozza azt a förtelmes laggot, amikor még a várható gamerek fele sem volt jelen. Mert ugye valóban nem jött el az ellen. 😊
Duskorc: Köszönöm a tanácsodat.
Jelenleg én is all elementálos fegyot használok.
Megfigyeltem, hogy pl. ha elementál mob-ot ölök akkor a fegyó csak azt az elementál sebzést használja, ami az adott mobnál mulla resistanc értékû. Mert ugye a sárga nevû elementál mobok egy tulajdonsága 100%, míg egy 0%. A több ált. 50%. Szóval így elsõre van értelme, de majd meglátom két és fél szint mulva. 😊 Mert mások a csapás fizikai erejébe hisznek lovag esetében.
Ezustvihar | lvl83 | Mage | Rebirth | Gaiahon Cyd0nia | lvl40 | Ranger | Gaiahon Uglysorc | lvl42 | Sorcerer | Gaiahon
Gaiahon: Tuxi,Orc Berseker,lvl 55, Cirkuszi Vándor [ Rebirth , EyesOfWars , Here2Own , Heroes4Ever, StormBringer, Warsong , RiseOfAsh , INF3RN0 (nosztalgiázásból :) ) ]
Kaptam egy ajánlatot, de nem tudom mit tegyek. A lényeg, hogy a két fegyver közül melyik a jobb?
Az egyik rendelkezik All elemental +4, Attack Accuracy +2%-al, de csak 112-124 közötti az ereje.
A másik Attack Accuracy +3%-al és 120-132 közötti az ereje, de nincs All elemental tulajdonsága.
Kaptam olyan tanácsot, hogy knight-nak nem kell az all elemental. Nem tudom, lehet. Viszont amikor Elemental mobokat ölök, akkor a mostnai (szintén van benne all elemental) fegyóm azt a támadást használta, amelyik elementál resist 0% volt az adott mobnál.
Tehát segítség kéne. Melyiket ajánljátok és miért?
Nem tudom, talán a többi szerver lefagyott vagy mi volt? 😄
mi van most a szerverrel? felraktam egy másik gére de nem akarja patchelni!! :
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
Én is épp most kerestem, iderakok egypár linket...
http://forum.mmog.ro/lofiversion/index.php/t1128.html
Meg két alternatív út:
http://mmodata.org/archlord/db/?s=build&link=HKaaaafFffaY4fakaaa1a
http://mmodata.org/archlord/db/?s=build&link=HKfaaaf4fYaa4faaYaa4Y
rég toltam a lovagot, nem emléxem már, hogy hová mennyit raktam...
bicajosblogom.blog.hu
A legnagyobb karim a játékban lvl46os. Messze vagyok még ahoz, hogy pro legyek. Mire a játék alapjait elsajátítottam 3 karit huztam fel kb harmincas szintig. Gyakorlatilag használhatatlanok voltak. Lenyugdijazásra kerültek. De mostanra már tudom, hogy mi hogy müködik, mitõl lesz jobb, ütõképesebb.
A mostani karim elõtt egy lovagot futattam lvl48ig. Annál már tudtam, hogy mit miért csinálok és mit várok el tõle:-DDD Csak meguntam szegényt...
A mostani Sorcerernél ugyanez a helyzet....Tisztában vagyok vele, hogy hogyan müködnek a dolgok.
De most is vannak még szürke ügyek. A guild mostanában kóstolgatja az Ostromokat (büszke vagyok rá, mert szerintem talán elsõ színmagyar guild aki tevékenyen részt vesz ostromokon--> ugyan most még csak segítünk a nagyobbaknak, de látom már ahogy a Fõnök feje felett ott világít majd valamelyik vár neve)
Na itt van még mit tanulni....
bicajosblogom.blog.hu