11580
Europa Universalis III
-
Kikinator30 #8100 hali,
mit jelent a Descipline és mire jó?
thx -
JLH Fans #8099 Ha kolonizász az igen, de mondjuk ha beleújítasz picit és bekebelezed Kasztilliát, akkor annyira azért nem uncsi sztem:):):) -
JLH Fans #8098 Menni is fog, főlem ha egyszer végre tényleg átveszem az irányitást felettük:P
De addig is, mondjuk megelégedhetnél a világ 95% ával és segithetnél nekik pl lenyomni a svédeket:P -
IPHUN #8097 Sziasztok!
Valakinek sikerült már megörökölnie az litván területeket Lengyelországgal? Mert akármit csinálok, sehogy sem akarnak csatlakozni. Presztízs egekben (mindig 80 fölött) hatalmas nagy területeket birtokolok, és az infamym sem volt túlságosan nagy (2-14). Mert nekem egyszer sikerült, de a lehető legrosszabbkor történt és ezért vissza kellett töltenem az egészet. Nem látom a logikát mert akkor a presztízsem 1 volt . Nem akarom integrálni őket mert most tettem meg az osztrákokkal és rögtön "becstelen söpredék" lett belőlem :D. -
#8096 nem garantálom, hogy mindig elérhető leszek, de ha fórumon szól valaki előre, akkor megbeszéljük :) -
#8095 privátban küldöm (skype) -
Kari91 #8094 Skype?
Msn?
Valami?? -
#8093 megvan, a checksum is jó. Felőlem játszhatunk -
Kari91 #8092 Megcsináltam a gépem, és sokkal gyorsabb lett. -
Kari91 #8091 Igen, de már vagy 1 hete. Csak ha nem látunk skype-on... -
McCartman #8090 na most mégis visszatértetek a DWhez? -
Kari91 #8089 Elindítod a launchert, és ott a check for update gombra kattintva le tudod tölteni a patchet. -
#8088 Én szívesen kipróbálnám a multit, de kellene egy kis segítség:
Steamen vettem meg a játékot, de nekem csak 5.0-ás verzióm van, valamint a Checksum OUMN. -
Kari91 #8087 Sziasztok!
Ha valakinek van kedve multizni, szívesen várjuk!
A játékot Divine Winden, a legújabb, hivatalos 5.1-es patchen játszzuk (a checksum - az a négy betű, ami a bal alsó sarokban található a főmenüben - a következő: BJLT; ez azért fontos, mert csak azonos checksummal tudtok catlakozni a hosthoz.)
Eddigi állandó tagjaink: Petiii94, Oltred és jómagam. Ezenkívül 2, nem rendszeres tagunk is van, velük heti 1x-2x tolunk.
Ha valaki szeretne csatlakozni hozzánk, annyi a dolga,hogy felvegyen engem Skype-ra, a nickem: kari911 -
pecaboy #8086 Valószínűleg igen :P Szerintem többnyire kis államokat szemel ki a pápa, de ha katolikusból csak nagyok vannak, akkor nincs más választása :) -
pecaboy #8085 A diplomáciában asszem "sell province" vagy hasonló. Vazallusoktól pénzt elvenni nem lehet, ők az adójuk felét odaadják neked, a többi (beleértve a production bevételt is) megmarad nekik. -
nik1995 #8084 hogyan tudok adni a vazallusaimnak teruletet, es lehet a vaazalusoktal penzt elvenni? -
geo91 #8083 ja, portugálokkal nekem sem sikerült maradandót alkotnom... :/ -
Kikinator30 #8082 http://www.facepunch.com/threads/772747-Europa-Universalis-III/page19
nem az én játékom, de gondoltam ti is megnéznétek, korrekt :)
kiprobáltam Portugáliát valóban nyomasztóan unalmas... -
McCartman #8081 köszi , valóban kissé egybefolynak a betűk.
@pecaboy: Pápai Állam miután párszor annektáltam , úgy gondolta beköltözik Brandenburg helyére. ez csak így megy? Ha gondol egyet Ausztria felett veszi át az irányítást?:D
-
McCartman #8080 bizony , ördögi játék ez.
@JLH Fans: ja , Riga úgy gondolta ha már Granadának ment neki is fog.:D -
Pityuládé #8079 Sátánisták az adószedők :D (666.66) -
ganges #8078 Kilépni, megszüntetni azért nem akarok, mert ha Németország lenne a császár, akkor a Föld egyik legnagyobb hadserege lenne az enyém, de ahhoz még az Erbkaisertum sem ártana. Tényleg a vazallusos lenne a legjobb, meg erőszakos Personal Uniókon dolgozgatok. Csak, hát a CB. az nem jön csak úgy.
Mondjuk, ha kilépnék, később visszaléphetek:)
Kösz a válaszokat! -
McCartman #8077 "csak" 1 magiszter.
megoldás lehet még , hogy végérvényesen megszünteted a császárságot.
VÁlasztófejedelmek szövetségeseid / vazallusaid / megszállva tartod a fővárosaikat és megszállod a császár fővárosát.
-
pecaboy #8076 (Vagy vársz 50 évet, addig próbálod valahogy csökkenteni az infamyt.) -
pecaboy #8075 Kilépsz a HRE-ből és kiszeded a tartományokat. 2 magiszter per tartomány. -
ganges #8074 Helló!
Hogy lehetne eltüntetni az unlawful imperial teritory-s cuccot? Akkora baromság, ezzel szinte teljesen sarokba szorították a népeket. Hollandiát és Németországot szinte lehetetlen lenne létrehozni,anélkül, hogy meg ne utáljanak.
És valakinek van tippe a német hon megcsinálásához? Mert már sikerült egy másik mentésemben a HRE megcsinálni, de az nem az igazi:)
Létre hoztam már Skandináviát, Oroszországot, Britanniát, Spanyolországot, Olaszországot biztos létre tudnám, eddig még Németország és Japán az amit még nem. De régi álmom Németország létrejötte, de mindig van valami. Például most a bajorokkal ez a gyökéréség, ez a törvénytelen birodalmi hülyeség. -
pecaboy #8073 Kalózok? Bajorok keletre húzódva? Granadai Afrika? Nincs Pápaság? -
Andorjan #8072 A te játékodban elég furán írják a térképkészítők azt, hogy "Silesia"
Egyébként nagyon szép munka :) -
JLH Fans #8071 Hát nekem Lengyelország meg Riga mérete is furcsa:) -
McCartman #8070 (nagyítsátok ki)
(( fasza ez az sg , hogy nem lehet szerkeszteni a kommenteket:D)) -
McCartman #8069 hol a furcsaság?
-
McCartman #8068 köszi.;)
lassan terítékre kerülhetne valóban. -
JLH Fans #8067 Az nem gyenge, gratulalok!!!
Ausztria: next?:) -
McCartman #8066 normal. -
pecaboy #8065 Normál mindenen, historical lucky nations. Csak már jó rég óta nem folytattam... -
sulouos #8064 Amúgy ki milyen nehézségi fokon játszik? Én normálon + a legagresszívabb AI-val. -
Mikike94 #8063 Hello! Tud valaki segíteni konvertálni? Előre is köszönöm. -
Andorjan #8062 DW-ben ha rákattintok, behozza a ledgert. Úgy emlékszem, a DW-ben ez nekem is új volt, szóval lehet, hogy az In nomine-ban még csak figyelmeztető ikon.
Svédország nálam is hatalmas volt, vártam is, hogy mikor omlik már össze, mert, sose volt +1 fölött a stabilitása. Aztán 2 háború ellenem megadta neki az utolsó lökést lefelé. Litvánia hasonlóképpen, már a perzsákat szekálta. -
McCartman #8061 Az elején sehogy , 5 évente túl kellett élni valahogy az annektálási kísérleteit.
Ír miniállamok-Skócia-Anglia sorrendben araszolgattam + az 1 tartomány Kasztília árnyékában (főváros).