Europa Universalis 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocsánat a sok hsz-ért...
megnéztem az ágrajzot, és a játékomban is látom, hogy adminisztratív monarchiából lehetne admin. rep.-re váltani. De mint opció nálam nem él, a panel szürke. Valami bizonyára még kell hozzá, csak mi? 😊 a stability jelenleg 3, biztos nem ez a gond.
Na, elmélyülök a Wikiben ( <#nevetes1>#nevetes1> ), épp ideje. 😊
megnéztem az ágrajzot, és a játékomban is látom, hogy adminisztratív monarchiából lehetne admin. rep.-re váltani. De mint opció nálam nem él, a panel szürke. Valami bizonyára még kell hozzá, csak mi? 😊 a stability jelenleg 3, biztos nem ez a gond.
Na, elmélyülök a Wikiben ( <#nevetes1>#nevetes1> ), épp ideje. 😊
Ja, és a despotic monarchy... hát, más sem hiányzik a fejemnek, mint a -4 stability. Így is határon kívül és belül lázad mindenki, szeretem a kihívást, de kínozni magamat már nem. <#nevetes1>#nevetes1>
Kedvenc momentumom az, amikor Rómába kémeket küldtek a franciák, és fellázadt 14000 katona. Aztán a 11-es war exhaustion és az overextension is megtette a hatását, másik 14000 katona fellázadt csak mert kedvük szottyant hozzá, és a Firenzét frissen elfoglaló 10000 katona is átmasírozott Rómába. 38ezer lázadót kellene tehát együltõ helyben megenni, teszem hozzá hogy az itáliai papírhadseregem jelenleg 6000 katonát tesz ki.
martin0992, köszönöm, tökéletes 😊
Kedvenc momentumom az, amikor Rómába kémeket küldtek a franciák, és fellázadt 14000 katona. Aztán a 11-es war exhaustion és az overextension is megtette a hatását, másik 14000 katona fellázadt csak mert kedvük szottyant hozzá, és a Firenzét frissen elfoglaló 10000 katona is átmasírozott Rómába. 38ezer lázadót kellene tehát együltõ helyben megenni, teszem hozzá hogy az itáliai papírhadseregem jelenleg 6000 katonát tesz ki.
martin0992, köszönöm, tökéletes 😊
itt van egy kép a eu3-as wikirõl, tartalmazza a váltáshoz kellõ stabilityt és a váltás irányait:
Ábrá
Ábrá
IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII
Hát oké...😞
Köszönöm, sajnos csak fél, max 1 órát tudok egyszerre gép elõtt lenni a munkám miatt. Max éjjel tudok tartósan gép elõtt lenni, pontosan éjjel 1 után. Gondolom azidõtájt kevésbé aktív a társaság. 😊
Majd õsztõl csatlakozok, ha még aktuális lesz a dolog. <#smile>#smile>
Addig is van még mit tanulnom a játékról, egyedül az vígasztal, hogy akármennyire is szivatom magam feleslegesen a játék során, a gazdaság virágzik. évi 4500 dukát bevétel mellett látótávolságba került a 10000 arany a kincstárban. 😊)) Pedig a Bosporus sound toll is befüstölt, nagyon rámentem a free trade-re. 😞 50 év, mire visszaállítom a csúszkát hogy jó legyen, közben meg a seregem egy hangyabojjal is csak úgy tud megküzdeni, ha háromszoros túlerõben vagyok. <#nevetes1>#nevetes1>
Majd õsztõl csatlakozok, ha még aktuális lesz a dolog. <#smile>#smile>
Addig is van még mit tanulnom a játékról, egyedül az vígasztal, hogy akármennyire is szivatom magam feleslegesen a játék során, a gazdaság virágzik. évi 4500 dukát bevétel mellett látótávolságba került a 10000 arany a kincstárban. 😊)) Pedig a Bosporus sound toll is befüstölt, nagyon rámentem a free trade-re. 😞 50 év, mire visszaállítom a csúszkát hogy jó legyen, közben meg a seregem egy hangyabojjal is csak úgy tud megküzdeni, ha háromszoros túlerõben vagyok. <#nevetes1>#nevetes1>
DEspotista Királyságból át tudsz menni Nemesi Köztársaságba😊 Ami egyébként már jó lenne neked ,de a Noble Republic után meg -1 stability az administrativ Republic😛 Ennyi az ágrajz 😊 Szal vissszza kell mened despoticba😊
XD
DE gyere inább multizni már vagyunk 4en annyira jüó lesz😛 Gyeres segítünk😊
XD
DE gyere inább multizni már vagyunk 4en annyira jüó lesz😛 Gyeres segítünk😊
Újabb problémám van, már kezd egy kicsit zavarni, hogy milyen alap dolgokkal nem lehetek még tisztában a játékkal kapcsolatban, amik fontosak. 😊
Tehát Ottomán Birodalom, 1548. 3-3-3-as uralkodóm ül a trónon, és minden tehetsége abban merül ki, hogy hosszú életet képes élni. nagyon hosszút. A következõ uralkodó 4-5-6-os lesz, gyenge közepesnek tartom, és arra ösztönzött, hogy olyan államformára váltsak, ahol én választhatók uralkodót attól függõen, milyen típusra van épp szükségem. Tehát köztársaságra szeretnék váltani, ami a 16. században a törökök esetében igen viccesen hangzik, de annál praktikusabb lenne. Jelenleg adminisztratív monarchia az államforma, és kizárólag despotikus monarchiára tudok váltani. Vissza az ókorba. 😊
Szóval annyit szeretnék kérdezni, hogyan tudnám elérni az adminisztratív republicot? 21-es government-em van, ami elegendõ hozzá. Westernisationhoz még mindig nem vagyok eléggé lemaradva, és gondolom ez alapfeltétel (?) a republichoz. Vagy nem alapfeltétel a westernisation?
Illetve elég hamar nyilvánvalóvá vált számomra hogy kell lennie egyfajta ágrajznak, hogy melyik államformából melyikbe lehet váltani. Ilyesmirõl nem tudtok egy listát, vagy rajzot, vagy valami segítséget?
Tehát Ottomán Birodalom, 1548. 3-3-3-as uralkodóm ül a trónon, és minden tehetsége abban merül ki, hogy hosszú életet képes élni. nagyon hosszút. A következõ uralkodó 4-5-6-os lesz, gyenge közepesnek tartom, és arra ösztönzött, hogy olyan államformára váltsak, ahol én választhatók uralkodót attól függõen, milyen típusra van épp szükségem. Tehát köztársaságra szeretnék váltani, ami a 16. században a törökök esetében igen viccesen hangzik, de annál praktikusabb lenne. Jelenleg adminisztratív monarchia az államforma, és kizárólag despotikus monarchiára tudok váltani. Vissza az ókorba. 😊
Szóval annyit szeretnék kérdezni, hogyan tudnám elérni az adminisztratív republicot? 21-es government-em van, ami elegendõ hozzá. Westernisationhoz még mindig nem vagyok eléggé lemaradva, és gondolom ez alapfeltétel (?) a republichoz. Vagy nem alapfeltétel a westernisation?
Illetve elég hamar nyilvánvalóvá vált számomra hogy kell lennie egyfajta ágrajznak, hogy melyik államformából melyikbe lehet váltani. Ilyesmirõl nem tudtok egy listát, vagy rajzot, vagy valami segítséget?
f12. shift + f12-vel pedig olyan térképet kapsz, ahol csak a te területeidet jelzi.
Tudom, hogy nem tõlem kérdezted, de:
F12, vagy shift+F12 (utóbbival éred el Geo képét)
F12, vagy shift+F12 (utóbbival éred el Geo képét)
Úgy élj, hogy Te legyél virágnak virága.
Geo!
Ezt a második fajta térképet (ami az egész világot mutatja) honnan lehet összeszedni?
Ezt a második fajta térképet (ami az egész világot mutatja) honnan lehet összeszedni?
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Petiii94 jól beszél, gyertek, ne hagyjátok ki! 😊
Nem kell meg ilyedni ha valaki még nem multizott, mindenben segítünk! 😊
Oltred
Nem kell meg ilyedni ha valaki még nem multizott, mindenben segítünk! 😊
Oltred
Gyertek mert minél többen annál jobb😊 😛
Ma délután ,de legkésöbb holnap újra indul a multi player party!!!Mindenkit szeretettel várunk😊
Bármikor lehet csatlakozni.A most játszó verziószámunk Divine Wind 5.1b GALN.
Ha nem ez a verziószámod akkor is gyere linkelünk,az egészet 15 perc alatt meglehet csinálni és nagyon nagyon jó partyk szoktak kikerekedni 😛
Elérhetõségeim:
MAN:[email protected]
Bármikor lehet csatlakozni.A most játszó verziószámunk Divine Wind 5.1b GALN.
Ha nem ez a verziószámod akkor is gyere linkelünk,az egészet 15 perc alatt meglehet csinálni és nagyon nagyon jó partyk szoktak kikerekedni 😛
Elérhetõségeim:
MAN:[email protected]
nos végül kezdtem egyet a német lovagrenddel

Helló mindenki!
Nem akar jönni valaki multizni ma? Bármikor lehet csatlakozni, mi Petiii94-el és Kari91-el 17:00-kor kezdjük!!!!
Oltred
Nem akar jönni valaki multizni ma? Bármikor lehet csatlakozni, mi Petiii94-el és Kari91-el 17:00-kor kezdjük!!!!
Oltred
Nem akar még valaki jönni ma multy partyzni???😊 Elérhetõségeimet már leírtam 😊
Ha háborúban állsz is, alapból folyamatosan csökken a war weariness, asszem az uralkodód egyik tulajdonságától függõen. Ha nem foglalnak tõled tartományt, nem szenvedsz nagy vereségeket és a csapataid elég supplyt kapnak (meg talán blokád alatt se állhatsz), akkor sose fog nõni a WW. Meglátásom szerint nagy, soksereges országoknál egyértelmûen a supplyhiány adja a WW nagy részét, szóval oda kell rá figyelni, mit hova mozgatsz, milyen útvonalon, és hol hagyod. Ugyanígy, békében is brutálisan megnõhet a WW, ha több seregedet is hagyod amortizálódni a sivatagban, a dzsungelben vagy a hajókban, még ha folyamatosan kapnak is elég embert az újrafeltöltéshez.
Petiii94! Nekem a délután most jó! Skype-on a felhasználó nevem: Oltred XD
Vegyél fel léci akár most és megdumáljuk mikor és hogyan, oks?
Oltred
Vegyél fel léci akár most és megdumáljuk mikor és hogyan, oks?
Oltred
OLTED!!!Megcsináltam a játékot Kari segítségével😊 Gyere te is msn vagy skype és már játszatunk egy mindenkinek megfelelõ idõpontban 😊
Nekem is GALN 😛
Nekem is GALN 😛
Nem olyan vészes a helyzet, a teljes összeomlás az egyelõre elmaradt. Rengeteg hadüzenet érkezett, de csak 8 háborút kellett lejátszanom (idáig) és így 8 hadviselõ féllel kellett csak békét kötni. Szerencsém is volt, mert minden jött-ment apró állam üzent hadat, és azokhoz csatlakoztak a nagyok. Hiába foglalta el Franciao. egész Itáliát, a fõ hadviselõ fél Styria volt, aki örült hogy nem annektáltam. 😊)) Amikor pedig békét kért és kapott, a franciák olyan sebesen távoztak, mint ahogy jöttek. War exhaustion nem nagyon nõtt, én sem értem, igaz többnyire nyertem a csatákat, de többnyire az én területemen zajlott a party, de attól hogy nem értem, még örülök neki. Sikerült békét kötni mindenkivel viszonylag rövid idõn belül, de az infamy veszélyesen magas. Pár nemzetet sajnos vazallussá kell tennem, sajnos Irak és Perzsia már önállósították magukat így is. A lázadások meg... hát az tényleg nem egyszerû, szívesen kettéharapnám a monitort mérgemben.
Értem, oké, köszi a segítséget bár még nem néztem meg mivel nem otthon vagyok. 😄
Innen már csak boldogulok. 😊
Oltred
Innen már csak boldogulok. 😊
Oltred
Igen, pontosan így csinálom és a frissítéseket egy egyszerû másolással, felülírással csinálom. 😊
Oltred
Oltred
Mission tab-> Ott lent van olyan, hogy national decisions és köztük vannak. Ezeknek a nagy része törvény(pl. röghöz kötés- Licensing of the Press Act), de néhány van, ami csak az adott országokra vagy egy kultúra csoportra vonatkozik(pl. Sp országot minden ibériai kultúrájú néppel megformálhatod, tehát akár máltával is). A tekercs melletti kis csillagra tartva jönnek ki a követelmények. Amíg nem teljesíted azokat, nem tudod végrehajtani a törvényeket.
Jönnöd kéne skype vagy msn mert nem jó itt írogatni,de valami nem király a verzió számmal ,de tuti h megtudjuk oldani.Elküldhetnéd a linket ahonnan leszedted.
MSN: [email protected]
Vagy
😊 Vegyél fel meg mindenki aki multizni akar.Idõpont egyeztetés ,verziószám egyeztetés stb....😊
MSN: [email protected]
Vagy
😊 Vegyél fel meg mindenki aki multizni akar.Idõpont egyeztetés ,verziószám egyeztetés stb....😊
MSN-t vagy skypet adjak???Skype azért lenne jobb mert tudnánk játék közben beszélgeni.
Oltred.Akkor neked nincs is telepítve a Divine wind csak letöltötted és meg van a mappa meg benne az indító és arraaz indítóra kattintva játszol???
Mert én így csinálom😄
Mert én így csinálom😄
Bocsi de a küldetés fülnél hol? Nekem ez kicsit magas ne haragudj.
Oltred
Oltred
Ha uninstallálod az eu3-at, az csak a vanilla(tehát az alap) fájlokat törli ki, a MEIOU modot tartalmazó könyvtárakat/fájlokat nem. Ezért, uninstall után érdemes manuálisan is törölni az EU 3 mappa tartalmát.
@Oltred A domestic panel-mission tabnál van
@Oltred A domestic panel-mission tabnál van
Egy kérdés mindenkihez:
Hogy lehet pl németországot,spanyolországot,olaszországot,romániát,stb létrehozni?
Oltred
Hogy lehet pl németországot,spanyolországot,olaszországot,romániát,stb létrehozni?
Oltred
Na ha már hárman leszünk az jóóó. 😊
Nekem egy valami jut eszembe a modokkal kapcsolatba: mikor letörölted és újra telepítetted akkor a törléskor nem töröl minden mappát és fájlt a gép. Nem tudom miért csinálja de ez van, tehát mikor letörlöd nézd meg a helyét, hogy minden eltünk-e mert lehet ezért jegyez meg olyat amit nem kéne, másik, indítsd újra ezek után a gépet, nem szükséges, de néha ez a baja.
Nekem ahogy mûködik: én nem szórakoztam sokat a kiegészítõk leszedésével, nekem megvan a Complett, feltettem majd leszedtem a DW-t, rarban volt, kicsomagoltam NEM a Complett helyére és nekem megy, sõt az új júni 29.-i patchet csak felülírtam a régi DW-mel és megy. Lehet,hogy lesz hiba, de én még egyáltalán nem tapasztaltam, 1640-ig játszottam eddig ezzel az új moddal.
Amúgy szóljon aki jönni szeretne multizni, nem tudom hogyan, de megoldjuk.
Petiii94 szólj ha megy minden mer akkor már csak azt kell kitalálni hogy hogy hozzuk össze. 😊
Oltred
Nekem egy valami jut eszembe a modokkal kapcsolatba: mikor letörölted és újra telepítetted akkor a törléskor nem töröl minden mappát és fájlt a gép. Nem tudom miért csinálja de ez van, tehát mikor letörlöd nézd meg a helyét, hogy minden eltünk-e mert lehet ezért jegyez meg olyat amit nem kéne, másik, indítsd újra ezek után a gépet, nem szükséges, de néha ez a baja.
Nekem ahogy mûködik: én nem szórakoztam sokat a kiegészítõk leszedésével, nekem megvan a Complett, feltettem majd leszedtem a DW-t, rarban volt, kicsomagoltam NEM a Complett helyére és nekem megy, sõt az új júni 29.-i patchet csak felülírtam a régi DW-mel és megy. Lehet,hogy lesz hiba, de én még egyáltalán nem tapasztaltam, 1640-ig játszottam eddig ezzel az új moddal.
Amúgy szóljon aki jönni szeretne multizni, nem tudom hogyan, de megoldjuk.
Petiii94 szólj ha megy minden mer akkor már csak azt kell kitalálni hogy hogy hozzuk össze. 😊
Oltred
Annak nagyon örülnénk Kari 😊 De jó volna átálni az MSN-es vagy Skyypes kapcsolattartásra...😄
Nekem gondjaim akadtak a modok felrakásával...
Feltelepítem a Complettet (Napoleon ambitions és Innomine) Aztán amikor erre rátelepítem a HTT-t akkor valamiért a régi MIEOU-s változatot adja be a game aminél kidob egy hiba üzenetet indításnál amikor az Initializing Maplogicnál jár :
File exception:Exception in:/discfile.cpp,line:$ Description:could not open file.
Azt értem h valami filet nem tud meg nyitni ,de h melyik lehet az és miért írja ezt...
Fõleg azért nem értem a hiba okát mivel újra húztam az egész játékot...Akkor miért a MIEOU indul amikor azt nem is telepítettem most rá...!!!!Ez nekem magas :S
Nekem gondjaim akadtak a modok felrakásával...
Feltelepítem a Complettet (Napoleon ambitions és Innomine) Aztán amikor erre rátelepítem a HTT-t akkor valamiért a régi MIEOU-s változatot adja be a game aminél kidob egy hiba üzenetet indításnál amikor az Initializing Maplogicnál jár :
File exception:Exception in:/discfile.cpp,line:$ Description:could not open file.
Azt értem h valami filet nem tud meg nyitni ,de h melyik lehet az és miért írja ezt...
Fõleg azért nem értem a hiba okát mivel újra húztam az egész játékot...Akkor miért a MIEOU indul amikor azt nem is telepítettem most rá...!!!!Ez nekem magas :S
Oltred és Petiii multizni készültök? Abba én is beszállnék.
Azért nem kell miattam megszakadni. 😊
Oltred
Oltred
5.1 GALN és ha jól emlékszem én is ezt tettem fel amit te írtál. ( úni 29 )
Oltred
Oltred
steamon és most leárazás van ,de már írta hegi is.
Fúha....Valamiért nagyon elakadt a Reinst...Folyamatosan a MIEOUs varziót telepíti a játék (ami persze nem indul el ,de már rég az irmagját is kiírtottam a géprõl...).
Nem tudtok valami oldadlt ahol Divine Windig árulják a játékot???Mármint alaptól idájig???:S
Nem tudtok valami oldadlt ahol Divine Windig árulják a játékot???Mármint alaptól idájig???:S
"romániával játszom"
élve máglyán égsz el <#nevetes1>#nevetes1>
élve máglyán égsz el <#nevetes1>#nevetes1>
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Nah Reinstalálom a játékot Oltred kedvéért😊
Hát....😊A gép is utálja a hülye románokat 😊
<#csodalk>#csodalk>
elsõ mondatnál tovább nem jutottam.
elsõ mondatnál tovább nem jutottam.
mit értesz tisztaság alatt?<#nevetes1>#nevetes1>
nem olyan nehéz Peti , próbáld meg te is és meglátod menni fog csalás nélkül.
nem olyan nehéz Peti , próbáld meg te is és meglátod menni fog csalás nélkül.
Na mondok nektek egy érdekes sztorit. Romániával játszom (Uram, bocsáss meg, vétkeztem), 1650-es évek. Nagyon fasza minden, Nagy-Románia terv megvalósítva, westernizáció, a Balti államoktól a Balkánon át a Szent Földön keresztül Hidzsászig mindenki a vazallusom. Nem olyan sok amúgy, de mindegyiket rendesen felhizlaltam területtel, de ez most nem érdekes. Szóval, Bohémia megtámadja Lengyelországot (vazallus) requncuesttel. Szövetségese Szászország és Pomeránia. Jó, ez nekem semmi, oda küldöm a hadseregemet. Erre, betámad Nagy-Bajorország (az összes bajor terület a vazallusa) reqoncuest-el Ausztriára (vazallus). Ez még mindig nem nagy baj, de csak, hogy ne unatkozzak, Nagy-Dánia (birtokolja Izlandot és Norvégiát + pár vazallus) megtámadja az egyik rendkívül értékes szövetségesemet, Svédországot. Ilyenkor már vért izzadok, de a seregem még elég. És amikor idegbajt kapok, az akkor van, amikor Novgorod megtámadja Moszkvát, (vazallus) szintén reqoncuest-el. A jó kurva életbe! A haderõimet megosztom, nehezebb a háború. De most jön a legjobb rééész!!! A rohadt törökök megtámadják a Keresztes-államokat (vazallus). Hát mondom ajókurvaéletbe. És ennek tetejére még, belföldön lázadoznak a rohadt parasztok, forradalmárok meg partikulárisok. Eszem megáll és állva marad...
rég volt már , de azt tudom , hogy az íreket gyorsan elintéztem sorban egymás után , a stab. hit nem sokat számított mivel úgy is -3 voltam mire lezárult az elsõ háború Kasztíliával. Így az egyesítés rövid idõ alatt megvolt.
Az angolok ha jól emlékszem a franciákkal voltak elfoglalva az elsõ háború alkalmával , a fõseregük legalábbis biztos ott volt. Akkorra idõzítsd a dolgot amikor kitör egy menetrendszerû angol-francia , jó sokáig elhúzódik mindig így neked is juthat pár morzsa.
Az angolok ha jól emlékszem a franciákkal voltak elfoglalva az elsõ háború alkalmával , a fõseregük legalábbis biztos ott volt. Akkorra idõzítsd a dolgot amikor kitör egy menetrendszerû angol-francia , jó sokáig elhúzódik mindig így neked is juthat pár morzsa.
Oltred Csak júni 29.--es patch-t találtam:S
Bétában is lehet multizni??? Írd le légyszi a verzió számod ami oda van írva alulra amikor belépsz. Zárójelben 4 betû!!! pl így (XZLK)
Bétában is lehet multizni??? Írd le légyszi a verzió számod ami oda van írva alulra amikor belépsz. Zárójelben 4 betû!!! pl így (XZLK)
Számomra még mindig kérdés a Granadás egyesítés tisztasága😊
Szerintem amit tehetsz Egyiptommal:SZabadítsd fel mit vazallus.Fele pénze és hûsége a tiéd....😊 Aztán 10 év múlva meg bekebelezed pár infamyért 😛
Szerintem amit tehetsz Egyiptommal:SZabadítsd fel mit vazallus.Fele pénze és hûsége a tiéd....😊 Aztán 10 év múlva meg bekebelezed pár infamyért 😛
Tényleg, te a Granadás játékban mit tettél volna, ha neked is hadat üzen Anglia azonnal, miközben még az ir egyesitésen munkálkodsz?😊
Egy picikét igen, enyém 3 db ír államocska már, de nekem sajnos nem volt szerencsém, Anglia hadat üzent szinte azonnal, és persze megkapta mindenhová a coret (hogy inkább a szörkemarha coret kapták volna meg a köcsögjei) szal teljesen esélytelen tartani) viszont van egy új reménysugár, egy küldetést kaptam, hogy coret kapok ha felszabaditom litván testvéreim, szóval csak ki kell várnom az ujabb menetrendszerû háborut Novgorod és a teuton lovagrend között, aztán gyorsan lecsapnom arra a területre, miutan a lovagrend seregei elmászkáltak afrancba.
Szenvedõs nagyon, de remény azért van, mivel ami létezik COT a közelben, ott mindenhol maxon vagyok, igy a 0.2 helyett akad azért 11-12 bevétel.
Szenvedõs nagyon, de remény azért van, mivel ami létezik COT a közelben, ott mindenhol maxon vagyok, igy a 0.2 helyett akad azért 11-12 bevétel.
Hát ekkora infamyval a tutibiztos összeomlás, no nem feltétlen azért, mert levernek a világháborúban (merthogy a föld létezõ összes orszáa hadat fog neked üzenni szép sorban, még a grönlandi bálnavadászok és a jegesmedvék is, book it) mert ha elég erõs vagy, leverhetsz akár mindenkit, csak épp nem lesz elég diplomatád, hogy gyorsabban megkösd a békéket, mint amilyen gyorsan jönnek az új hadüzik, tehát soha többé nem lesz béke, úgyhogy nagyjából számolhatsz havonta elõbb utóbb a területek felén lázadással is, szóval pár év és nem lesz olyan területed, ahol ne lenne lázadás éppen,kivéve ahol vmi nagyobb sereged áll😊
mi újság Rigával JLH Fans? folytattad azóta?