Europa Universalis 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Régebben fel lett ide rakva egy link, ahonnan egy olyan módot lehetett leszedni, hogy javította a játékban található Magyar királyság tartományait úgy, hogy az jobban megfelelt a valóságnak. Feltenné valaki újból ide?
Élvezzétek.
Közeleg a tél. Bizony.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Remélem lesz még jobb is, de hát még sosem csináltam ilyet. És természetesen nem sértettél meg 😉
Ami Lajost illeti, ja, szegény korán meghalt, de így kétségtelenül viccesebb xd
Közeleg a tél. Bizony.
Olvastam már jobb AAR-t de kezdetnek nem rossz. Viszont nagyon igényes. Én ilyent még nem láttam ,hogy valaki külön képekkel megszerkeszti. Remélem nem sértettelek meg én még ilyet sem tudok ,csak kommentelek! 😄 7pont 1-10ig skálán
Közeleg a tél. Bizony.
Remélem nem lett szörnyû xd
Indzsoj it.
Közeleg a tél. Bizony.
További info és megbeszélés skype : petiii.94
Ha szeretnél jönni mindenképp vegyél fel 1-2 nappal elötte ,mert verziószámot kell egyeztetni,lehet újból kell telepíteni játékot stb...ezek idõigényes dolgok.Pénteken nem várunk senkire,gondolom ez érthetõ! Én minden nap fent vok kb. 3-tõl 9ig
Közeleg a tél. Bizony.
Közeleg a tél. Bizony.
25 font.. bakker errõl lemaradtam 😞
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A presztis az meg lezúgott és ez van. Kell egy kis random 😛 is, 1 háború alatt visszajött úgy hogy nem volt nagy veszteség, de köszi a tippet az újra instalt illetõleg.
Burgundokkal végigcsinálom, kíváncsi vagyok a folyamatra meg a végére, azt követõen pedig kezdek egy fejletlenebb álammal, kelet európai vagy lehet ázsiai lesz még meglátom.
Közeleg a tél. Bizony.
Oltred
1) presztis-em 100-ról 2-3 hónap alatt lement nullára. Többször visszatöltöttem, nem volt semmi, egyszer csak 15-20-asával lehullott.
2) pápai irányítóként - úgy 1620 óta - nem tudok cselekedni (kiátkozás, keresztes hadjárat kihirdetés)
Ha van tippetek mire nem figyelhettem kérlek írjátok meg, köszi.
Szerintem érdemes a császári címre hajtani, csak a háborús leterheltség meg a rossz hírnév tud hamar elkanászodni. Mindkettõ hamar felmegy. Burgundiával kezdtem és kb 1600-tól folyamatosan császár - pár szavazó kis országot nem kebeleztem be, hanem hûbéressé tettem - vagyok.
Próbálj meg északitaly-ba pár provinciát szerezni, ott van sok egyetem van alapból. Nyugat európai fejlett provinciák elfoglalását ne add fel.
Aztán hogy hogy nem, teljesen váratlanul a 15 század utolsó esztendejében, I. Zsigmond d'Anjou (mint a ház is mutatja, nem event szerû) fejére került a reich koronája. Ez tartott kemény 187 napig. A Magyar Királyság révbe ért.
Amúgy érdekes a magyarokkal kezdeni. Folyamatos lemaradás a tech-ben, de nem annyira, hogy át tudjak váltani. Emiatt a nyugati terjeszkedés idõvel lelassul (már ha lehet terjeszkedésnek nevezni 3-4 osztrák provinciát+a karantiai vazallust), a balkán meg nem hemzseg a jobbnál jobb tartományoktól. Bekebelezhetném, de csak a fejlõdést lassítaná. Igyekszem lassan, ésszerûen építeni a királyságot (valamennyire a történelmet is szem elõtt tartva->ezért sem indulok keletre a hordák ellen, más országgal elég furcsa volt a Pozsonytól a Krímig húzódó Magyarországot látni). Lassan pedig elérkezem Zsigmond korába, a császárság ideális célpontnak tûnik.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Multiplayerhez keresnénk játékosokat. Akit érdekelne a téma, az skype-on megtalál rannien.siey skype-os névvel. Itt történnének a további egyeztetések is.
Egy modolással kapcsolatos kérdésem lenne. Lehet valahogy úgy eventet programozni, hogy bizonyos idõközönként ismétlõdjön? Pl. létre szeretnék hozni egy olyan eventet, hogy "Olimpia". Akkor mindegyik évihez külön event kéne, vagy be lehet valahogy állítani, hogy minden negyedik évben megtörténjen?
Közeleg a tél. Bizony.
Sehogy sem találom azt az eu3 wiki oldalt, ahol minden szépen össze volt szedve, kolonizáció, tarifák...
Komolyan, néha agyfaszt kapok, hogy nem találom a megfelelõ kulcsszót a kereséshez, már vagy százat próbáltam.
Köszi.
Anno a noob.hu-ra töltöttek fel sokan (köztük én is), de ha jól tudom, az már megszûnt idõközben.
Ki hol tart egyébként a Styeppe Wolffal? Nem igazán éri meg váltani tech groupot nomáddal, mert a modban a nomádok is 80 százalékos hatékonysággal kutatnak, muszlimok szintén, kínai 90 százalékkal. Kelet-európai pedig 99 százalékkal. Plusz elvész egy csomó bónusz: az azonnali core, a kolóniák már nem kapnak helybõl erõdöt, és ami a legfájóbb: a 200 százalékos land attrition is elvész. Azaz idáig fittyet lehetett hányni a land limitre egy ellenséges tartomány ostromakor, most már nem.
Azt nem értem egyébként, hogy Róma hogy váltott vallást. Ortodox lett, de vezényszóra, tehát minden tartománya AZONNAL átért, amikor váltott. Ezt más is megcsinálhatja, mondjuk az általam irányított ország is valamilyen eventtel?
Melyik advisor ad véletlen eventként -6 badboy-t? Ambassador és diplomata közt vacillálok, de szükségem van a másik 2 helyre.
Köszönöm a válaszokat.
A lent írt több 10 ezres csapategységek elég durvák 😊 jó játékot.
Közeleg a tél. Bizony.