11580
Europa Universalis III
  • nnattila
    Helló!
    Honnan lehetne letölteni az In Nomine-t?
  • edem101
    nálam nincs ilyen gond ugyhogy nemtudom
  • Fasiszta
    Egy kérdés miért nem tudok hadat üzenni ha egy másik ország uralkodója örökölte az országom trónját?
  • edem101
    kezdem én ahol 5-ös agreszió fölöt vanak a öslakosok kiirtom és egyszere nem egy tartományal foglalkozom igy én 100X gyorsabban fejlödök a spanyoloknál és még + adot is szerzek mikore már van kb. 40 tarid akor éri meg fejleszteni öket nekem bevált fél amerika igy az enyém is mind magprovincia 2-es szintü erödel védve
    Remélem másnál is beválik
  • edem101
    csak én 1476-ban és a felét még 1479-re gyarmatositotam most ázsiával fojtatom ezért akarom a minbgeket megtámadni amugymeg megoszthatnánk egymás tipjeit a gyarmatositásal kapcsolatban
  • ganges
    1480-as években felfedeztem amerikát.Nehéz gyarmatosítani:(((
  • ganges
    edem, várj míg lesz manpowered(csak van kb10-11k)
    ha nem rég háborúztál, és a sereg hiányt szenved katonákban, akkor csökken.Van olyan tanácsadó, aki kicsit megnöveli a mp-t.Egyébként tuutom szerint nincs más lehetőség, de mikor mo-val játszitttam és háborúztam kiválasztottam egy küldetést=16k helyett 32k-s sereg:))))Győztem a cseh-brunswick vs. magyar-lengyen háborúban.
    Előtte az császárt(osztrák) levertük, most szedték 3 része a franciák:)))
  • ganges
    ok, kösz, tehát azok a, néha bejövő ablakok, vagy mik, amikor mondjuk katonai reform címmel bejön, és 3 lehetőség közül választhatunk.pl.:csakszárazföldi sereg támogatása(1000 dukát a land technek)stb.....Akkor tudom, hogy mire ne kattintsak:))
  • edem101
    ja és kereskedö sereget se sdzeretnék tobborozni mert monopoliumra mene a pénz
  • edem101
    Háborut szeretnék inditani Mingek elen fejletebb a teknologiám de tuleröben vanak kb. 10000 emberel megtaláltam hogy hol érdemes támadni de tud valaki adni tanácsokat hogy hogyan tudnám legyözni öket sereg toborzás nélkül mert nincsenek munkásaim
  • Solten
    Semmit. Jonnek maguktol.
  • edem101
    Moszkva háborut indit elenem és ezt mondom: jaj csak Moszkvát ne
    Párperc mulva Háborut indit Toszkánia, Oszmánok és Aranyhorda és eztmondom: Ja csak Aranyhordát ne
  • ganges
    kösz, de azok az eventek mik is(lehetőleg magyarúl), s mit tehetek ellenük???
  • Solten
    Eventekkel feljebb csuszhat. De 10-15 evenkent allithatod a csuszkat (allamforma fuggvenye), don't panic!
  • ganges
    SEGÍTSETEK!!!
    Mikor0-ás a centalisatiom azt veszem észre, hogy +1??Pedig nem volt ilyen téren semmi választási lehetőség.Mikor már lassan, de bisztosan elérném a több, mint -1 -es centralisationt, hogy a westisationt megcsináljam, mindig +1-es lesz.
    A max. csúsztatás -2(tehát beleférne).
    Menete:
    +1=0
    0=+1
    +1=0
    stb.....
    SEGÍTSETEK? LÉGYSZI!!!!!!!!!!!
  • ganges
    nem kellsegíteni, megoldottam:))
    nem ként egy portált csinálni eu3.hu néven??
  • ganges
    kösz
    höügy lehet átrakini a tech groupot. a history file ben a c..-ban a hungary.txt ben átírtam latinra(de maradt eastern)
    a western nem jó, már prónáltam:(
  • Solten
    Felteszed az In Nomine-t -> 3.2b patch -> mod konyvtarba bemasolod a letoltott mmp exe-jet, elinditod. Aztan jatekinditasnal a legordulo menuben valasztod hogy MMP. Mi ebben a bonyolult?

Ja, MMP-inditas elott torold ki az alapjatek map-cache konyvtarat (eu3/map/cache).
  • kissssss
    jézusom na figyelj le szedted a mod-ot? ha igen akkor rakd már fel nem kell parázni és nem nem halt ki a fórum csak nem mindenki ér rá írogatni ide. most én sem tudom fojtatni a játékomat most is csak be néztem mi a helyzet itt #3037 ahh :-D ne szívasd már XD.
  • ganges
    kihalt a fórum:(((
    ennyi volt:(
  • ganges
    vagy valaki pontosan leírná, hogyan csináljam, telepítsem?
  • ganges
    letöltöttem, feltelepítettem az MMP1.5-öt, mindent file egy helyen van, a régi fileket felülírtam(megbésztem, nem azok a tartományok, amiknek lenniük kéne):((
    Maradt 32 béta verzióban. Mi lehet vele?
  • ganges
    semmi, csak azért írta, mert ismeretlen a gyártó.
    Kérdés:
    Letöltöttem.Most mindent felül kell írnia, mint a 3.2 béta patch-nek????
  • Solten
    Hogyne. Elegeti a gepet...
  • ganges
    edem, nem azt kérdeztem, hogy kinek nemírha ki, hanem, hogy kárt okozhat-e?
  • Solten
  • edem101
    A reform valás most nagyobb nálam mint valaha és Magyarország protestáns valás let a országos valás háborut inditok és a béke feltétele: "Valásváltozást követelek,,
  • edem101
    nekem nem
  • ganges
    azt írta a google crome, hogy kárt okozhat az MMP letöltése.Igatz ez?
  • ganges
    ok, fent van az 3.1 es is.))
  • Solten
    In Nomine+3.2b patch
  • ganges
    MMP1.5?
    Mi kell hozzá?
    Az, mint az MMP-hez???
  • edem101
    Én már a kalozok aranykorában vagyok mégsincs a karib tengeren egy kaloz se beszartak a flotámtol
  • edem101
    akor már okosabb is letem
  • Solten
    ja
  • edem101
    Solten angol bilengyüd van?
  • Solten
    MMP-ben azt Mass Colonization-nak nevezik. Hogy valaszthasd ezt a nemzeti ideat, ezen ideak kozul 4-et birtokolnod kell:

- Viceroys
    - Naval Provisioning
    - Colonial Ventures
    - Improved Foraging
    - Merchant Adventures
    - Cabinet

Tehat ha megvan kozuluk a 4, jon a High Exploration event es valaszthadod a Mass Colonization-t.
  • Solten
    Sehogy. Az osszevissza-mentesel-toltogetessel elcsesztem a game-t, de amugy is ujat kezdenek az MMP 1.5 miatt. Nem hiszem hogy letrehozom Olaszorszagot, Szard-Piemonti kolonialis birodalom lesz...

TOLTSETEK: MAGNA MUNDI PLATINUM 1.5
  • kissssss
    ezt inkább mellőzd ha lehet thx
  • kamaszaki
    Király is lehetnél, de egy írástudót is fogadhatnál magad mellé.:)