11580
Europa Universalis III
-
nnattila #3060 Helló!
Honnan lehetne letölteni az In Nomine-t? -
edem101 #3059 nálam nincs ilyen gond ugyhogy nemtudom -
Fasiszta #3058 Egy kérdés miért nem tudok hadat üzenni ha egy másik ország uralkodója örökölte az országom trónját? -
edem101 #3057 kezdem én ahol 5-ös agreszió fölöt vanak a öslakosok kiirtom és egyszere nem egy tartományal foglalkozom igy én 100X gyorsabban fejlödök a spanyoloknál és még + adot is szerzek mikore már van kb. 40 tarid akor éri meg fejleszteni öket nekem bevált fél amerika igy az enyém is mind magprovincia 2-es szintü erödel védve
Remélem másnál is beválik -
edem101 #3056 csak én 1476-ban és a felét még 1479-re gyarmatositotam most ázsiával fojtatom ezért akarom a minbgeket megtámadni amugymeg megoszthatnánk egymás tipjeit a gyarmatositásal kapcsolatban -
ganges #3055 1480-as években felfedeztem amerikát.Nehéz gyarmatosítani:((( -
ganges #3054 edem, várj míg lesz manpowered(csak van kb10-11k)
ha nem rég háborúztál, és a sereg hiányt szenved katonákban, akkor csökken.Van olyan tanácsadó, aki kicsit megnöveli a mp-t.Egyébként tuutom szerint nincs más lehetőség, de mikor mo-val játszitttam és háborúztam kiválasztottam egy küldetést=16k helyett 32k-s sereg:))))Győztem a cseh-brunswick vs. magyar-lengyen háborúban.
Előtte az császárt(osztrák) levertük, most szedték 3 része a franciák:))) -
ganges #3053 ok, kösz, tehát azok a, néha bejövő ablakok, vagy mik, amikor mondjuk katonai reform címmel bejön, és 3 lehetőség közül választhatunk.pl.:csakszárazföldi sereg támogatása(1000 dukát a land technek)stb.....Akkor tudom, hogy mire ne kattintsak:)) -
edem101 #3052 ja és kereskedö sereget se sdzeretnék tobborozni mert monopoliumra mene a pénz -
edem101 #3051 Háborut szeretnék inditani Mingek elen fejletebb a teknologiám de tuleröben vanak kb. 10000 emberel megtaláltam hogy hol érdemes támadni de tud valaki adni tanácsokat hogy hogyan tudnám legyözni öket sereg toborzás nélkül mert nincsenek munkásaim -
#3050 Semmit. Jonnek maguktol. -
edem101 #3049 Moszkva háborut indit elenem és ezt mondom: jaj csak Moszkvát ne
Párperc mulva Háborut indit Toszkánia, Oszmánok és Aranyhorda és eztmondom: Ja csak Aranyhordát ne -
ganges #3048 kösz, de azok az eventek mik is(lehetőleg magyarúl), s mit tehetek ellenük???
-
#3047 Eventekkel feljebb csuszhat. De 10-15 evenkent allithatod a csuszkat (allamforma fuggvenye), don't panic! -
ganges #3046 SEGÍTSETEK!!!
Mikor0-ás a centalisatiom azt veszem észre, hogy +1??Pedig nem volt ilyen téren semmi választási lehetőség.Mikor már lassan, de bisztosan elérném a több, mint -1 -es centralisationt, hogy a westisationt megcsináljam, mindig +1-es lesz.
A max. csúsztatás -2(tehát beleférne).
Menete:
+1=0
0=+1
+1=0
stb.....
SEGÍTSETEK? LÉGYSZI!!!!!!!!!!! -
ganges #3045 nem kellsegíteni, megoldottam:))
nem ként egy portált csinálni eu3.hu néven?? -
ganges #3044 kösz
höügy lehet átrakini a tech groupot. a history file ben a c..-ban a hungary.txt ben átírtam latinra(de maradt eastern)
a western nem jó, már prónáltam:( -
#3043 Felteszed az In Nomine-t -> 3.2b patch -> mod konyvtarba bemasolod a letoltott mmp exe-jet, elinditod. Aztan jatekinditasnal a legordulo menuben valasztod hogy MMP. Mi ebben a bonyolult?
Ja, MMP-inditas elott torold ki az alapjatek map-cache konyvtarat (eu3/map/cache). -
kissssss #3042 jézusom na figyelj le szedted a mod-ot? ha igen akkor rakd már fel nem kell parázni és nem nem halt ki a fórum csak nem mindenki ér rá írogatni ide. most én sem tudom fojtatni a játékomat most is csak be néztem mi a helyzet itt #3037 ahh :-D ne szívasd már XD. -
ganges #3041 kihalt a fórum:(((
ennyi volt:( -
ganges #3040 vagy valaki pontosan leírná, hogyan csináljam, telepítsem? -
ganges #3039 letöltöttem, feltelepítettem az MMP1.5-öt, mindent file egy helyen van, a régi fileket felülírtam(megbésztem, nem azok a tartományok, amiknek lenniük kéne):((
Maradt 32 béta verzióban. Mi lehet vele? -
ganges #3038 semmi, csak azért írta, mert ismeretlen a gyártó.
Kérdés:
Letöltöttem.Most mindent felül kell írnia, mint a 3.2 béta patch-nek???? -
#3037 Hogyne. Elegeti a gepet... -
ganges #3036 edem, nem azt kérdeztem, hogy kinek nemírha ki, hanem, hogy kárt okozhat-e? -
#3035 -
edem101 #3034 A reform valás most nagyobb nálam mint valaha és Magyarország protestáns valás let a országos valás háborut inditok és a béke feltétele: "Valásváltozást követelek,, -
edem101 #3033 nekem nem -
ganges #3032 azt írta a google crome, hogy kárt okozhat az MMP letöltése.Igatz ez? -
ganges #3031 ok, fent van az 3.1 es is.)) -
#3030 In Nomine+3.2b patch -
ganges #3029 MMP1.5?
Mi kell hozzá?
Az, mint az MMP-hez??? -
edem101 #3028 Én már a kalozok aranykorában vagyok mégsincs a karib tengeren egy kaloz se beszartak a flotámtol -
edem101 #3027 akor már okosabb is letem -
#3026 ja -
edem101 #3025 Solten angol bilengyüd van? -
#3024 MMP-ben azt Mass Colonization-nak nevezik. Hogy valaszthasd ezt a nemzeti ideat, ezen ideak kozul 4-et birtokolnod kell:
- Viceroys
- Naval Provisioning
- Colonial Ventures
- Improved Foraging
- Merchant Adventures
- Cabinet
Tehat ha megvan kozuluk a 4, jon a High Exploration event es valaszthadod a Mass Colonization-t. -
#3023 Sehogy. Az osszevissza-mentesel-toltogetessel elcsesztem a game-t, de amugy is ujat kezdenek az MMP 1.5 miatt. Nem hiszem hogy letrehozom Olaszorszagot, Szard-Piemonti kolonialis birodalom lesz...
TOLTSETEK: MAGNA MUNDI PLATINUM 1.5 -
kissssss #3022 ezt inkább mellőzd ha lehet thx -
#3021 Király is lehetnél, de egy írástudót is fogadhatnál magad mellé.:)