Europa Universalis 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát azokat a paktumokat elég nehéz megkötni :S Ahoz elég jó kapcsolat kell h megkössék veled!
Saor Alba
http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?t=302586
15 perce játszok Dániával, gazdaság szárnyal, tele vagyok lével, kereskedõim hozzák a zsét, betámad Svédország, valami eszméletlen haderõvel. Valahogy visszaverem zsoldos-reguláris hadsereggel (közben kicsinálta a vazallus-szövetségesemet, Norvégiát), kontinens felõl jön Csehország, merthogy a svédek szövetségese. Persze akkora hadsereggel hogy ihaj. Hmm....
Saor Alba
Szal ha valakivel háboruba keveredek úgy kötök békét hogy úgy kérem a provinciákat hogy minnél több provinciáját bekeritsem, viszont természetesen területemre belépést nem adok. Nos ez a terület már több éve fellázadt, de nem tudott a területemen átjönni hogy leverje a lázadást, pedig kért szerencsétlen minden honapban accest 😄 😄 😄
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
A másik kérdésem az, hogy a fórumban visszafele nézegetve láttam olyanokat hogy létrejöhet Olaszo. és Németo. és az lenne a kérdésem, hogy hogy lehet ezeket az országokat létrehozni?
Elõre is köszön ha tud nekem valaki válaszolni!!!
van egy oylan problémám hogy nem megy a játék
régbben ment mert akkor egy 9800 as atim volt csak most visszakerült a 9200 esem
ha elinditom a játékot azt irja hogy a pixel shader2.0 kéne
de én azt nemtalálom sehol
valaki segitene
plz
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
.
Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En ’t lieve vaderland!
Hozzák el. :-)
Magától idõmultával az lesz. Illetve véletlenszerüen is az lehet egy szomszédos nem saját provincia. Ez azért király mert casus bellit okoz 😊
magyarul
u.i. A setting.txt-ben még belehet állitani egy-két jó dolgot. Felbontás, autosave gyakoriság stb.stb.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Saor Alba
Saor Alba
Amúgy van valami olyan opció, ahol meg lehet nézni a rivális országok területlistáját? Csak mert Velencét annektálni akartam, de nem lehet, mert valahol van egy hülye gyarmata, csak én nem találom meg. Pedig akkor enyém lenne 4 kereskedelmi központ...
Amúgy mi az, hogy non cultural COT? Spanyolországban és Velencében is ezt írja ki, de a középamerikaiban meg nem... Kicsit gázos, ha nem tudok versenyezni ott, mert minden COT-mre kapok -15%-t 😛