11580
Europa Universalis III
  • Solten
    Azt irtam fokonyvtar ember... nem a mod konyvtara... (#3130)
  • ganges
    vagy file?
  • ganges
    a dir mappával nem csináltam semmit, az baj?
  • ganges
    nem calcialing, bocs, hanem calcualing
  • ganges
    könyvá8vagy:könyvtár, vagy...
    Ugyanaz:(
    Mikor kiírja hogy calcialing paths(kiírja hogy hiányzik a Magda MIndi Platinum/map/chace/????.bin?????
    ?:valami számok, betűk.

Tudok magyarúl, csak férre nyomok, bocs:((
  • ganges
    ez a gép hülye.Én letöröltem a chace-t.Most nézem.Ott van.Megpróbálom újra.
  • Solten
    Mondandod masodik felet leirhatnad magyarul
  • ganges
    edem,
    igaz, vicces:)))
    csak kicsit zavar, hogy máskor is 5x kellet feltelepíeteni, letörölni.
  • ganges
    hülye vagyok ehez, miért nem tudnak könnyebet csinálni.
    Újraraktuk a gépet.
    Az f/játékokban an az aoe3, és az eu3 egyben, nincs semmi külön nekik.
    És úgy csináltam, ahogy itt is írtad.
    úmap könyvá8vagy mi, elötte egy kis mappa jel van)
    ott volt egy chace, benni valami bin nevű hülyeségek.Ezeket kitöröltem, és a töltés leált.Homokóra helyett sime(nam játékbeki egér).Ctrl+alt+delet.Ott kiírta ezt a hibát.
  • edem101
    jó halgatni titeket
  • Solten
    Nem igaz hogy mit benazol ennyit... a fokonyvtar "map" mappajaban levo "cache" mappat torold ki. Nem file, MAPPA.
  • ganges
    SIKERÜLT!
    Vagy még sem
    Kiírta, hogy hiányzik a chache file-ből valami.Azt mondtad töröljem.Most telepíthatm újra holnap, vagy ne?
  • ganges
    ok,
  • Solten
    de van:

• ganges
    SOLTEN
    Nincs semmi legurdoló menü.
    Mozi-töltés-menü:single, mukli tutorial, options, készítők, exit.
    Tényleg!Valaki szokott multiban játszani????
    Vagy hogy működik ez?
  • ganges
    SOLTEN
    Hol állítsak mit?
  • edem101
    na a sereg kész csak Mingekhez kel jutatnom Amerikába Ázsiában már vár 2 erödös város onan indul az egyik fele a másik hátbatámadja valami javaslat van még hogy hogy verhetem le öket ha roszlene a helyzet?
  • ganges
    Ok, de a játék eleje kezdődik csak a középkorba.(valahogy sejtetteem, hogy az, csak meg akartam rolla bizonyosodni)
    Mindent megcsináltam amit mondtál, de nem változott semmi.Még a töltésnél is írt ki új dolgokat(ezt mindig nézem).De semmi.
  • edem101
    na vélemény sajna nemtudok pontos adatot adni a Ming seregröl de kb. 50.000 katonályuk van csak a 2-es erödök miat gondolkodom.
    meg a 8 szövetségesük miat
  • Solten
    Penaltyt... Van egy badboy limited, igyekezz azt ne tul lepni, mert megkezodik a kozepkori vilaghaboru ellened...

Badboy foleg es elsosorban teruletnovekedessel egyutt novekszik. Na ez igy nem pontos mert a kolonizalas soran nem novekszik. Szoval ha anektalsz idegen tartomanyokat. Azt hiszem akkor is novekszik ha a royal marriage reven megorokolsz egy orszagot. Vannak kulofele fokozatai, pl. royal marriage altal orokolt teruletek miatt nem novekszik szamottevoen, meg ha olyan teruletet foglalsz el ami core-od. Idovel csokken szepen lassan a badboy (merteket sok befolyasolja: uralkodoi skill, allamforma, stb).
  • edem101
    ja és 15-ös szárazföldi teknologiájuk van a Mingeknek nekem meg 28-as ezt is vegyétek figyelembe
  • edem101
    tudom alal már leigáztam mind söt csak a Inkák maradtak inkább azok se szépen le Anektálta az 1.-ben a birodalom felét 2.-ban negyedét és ök tölem egy erödtelent 3. 3 tartományt hagytam és 4. pusztulás ja és 1.-ES ERÖDÖKEL VÉDTÉK A VÁROST EZÉRT TARTOT ENYI HÁBORÚ KB. 1 háboru 3 évig tartot ja és akora munkaeröm van hogy egy 400.000 fös sereget épitek és egy ezredben 50.000 katona lesz a Mingek eleni háborura készülök ja és tengere is 500 háromfedérzetü hajót épitetem szerintetek nyerek?
  • ganges
    ok
    mit adanak a badboyok????????
  • Solten
    A letoltott exe-t masold be a mod konyvtarba es ott kicsomagolja magat.
  • Alal
    Vigyázz! Ha az inkák, maják vagy az aztékok országát egyben annektálod, akkor nem kapsz annyi badboy pontot, mint ha egyenként szereznéd meg a tartományokat. Ezért tőlük területet csakis annektálással érdemes.
  • edem101
    köszi Alal ezel segitetél.
    Beköszöntöt a 4. Inka-Osztrák háboru most kivégzem öket végleg drukoljatok
  • Alal
    még mindig sem a pogányba, sem a keletibe, hanem a muszlimba...
    http://www.paradoxian.org/eu3wiki/Religion#Religious_groups
  • ganges
    tudom, régebben én is azt hittem ,hgy a magyarok hagymakupolás templomok van.Ez téves.A többségük egy korban, stílusban épült.Németben is láttam ilyet, és már francia dok. filmekben is.Ha jól emlékszem gótika, vagy román stílus(nem emlékszem), pedig múlt évben 5-ös voltam rajzből(+építészet töri).
  • nnattila
    Valaki meg tudná mondani, hogy honnan lehet letölteni az In Nomine-t! Előre is köszi!
  • edem101
    az a fránya ö betű mindig föszerepbe akar kerülni
  • edem101
    Az Inkák megint menösködni akarnak it a 3. Inka-Osztrák háőború
  • edem101
    lehagydat a 01-et amugymeg tudom hogy Iszlám valás csak azt nem hogy mejikbe a pogányba a keletibe vagy a pogányba sorolják
  • Alal
    edem1 napi politika? irak, irán? síták és szunniták? amúgy iszlám... és azért van a magyaroknál hagymakupola, mert az eredetiben még a magyarok a keleti bandába rakták, nem a latinba...
  • edem101
    A Sunni valás mejikhez tartozik a keletihez?
  • edem101
    megörült az egész világ nálam az Inkák azthiszik hogy legyözhetnek és már 2X-ra háboruzunk de edig ök voltak a vesztesek most meg Bavaria hiszi hogy legyüzhet milesz a következö Ciprus háburot hirdet elenem?
  • edem101
    Nemcsak az ortodox valásuaknál van hagymakupola hanem a magyaroknál és még pár keresztény népnél
  • ganges
    SOLTEN
    Tehát, fent van az IN, a 3.2 béta.
    Letöltöm-feltelepítem-az exe vagy a mod filet rakom a mod mappába.Vagy mind a ketztőt?
  • ganges
    egyépként az inflációrol:
    Ha az OPTIONS menüben( a play alatt).Rákattontassz, és ott beálítod, hogy legyen, ne legyen, vagy csak arany hatására nőljön.(ezt haszbálom)
    Vagy 0.0 legyen a havi bevétel a kincstárba, és az évessel kazdálkodj.
  • ganges
    meg lengyel is latin volt.Bár szerintem, csak, az ortodox vallásúakat kellett volna keletivé tenni.(Mert ott van hagymakupolás templom).
    Csak az MMP 1.5-ban latin??
  • Fasiszta
    Nekem alapból IN van akkor lehet ha free subjectet fejlesztem akkor megkapom ezt a evente.