Europa Universalis 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Apropó. Van beépített screenshot csináló,vagy vmi külsõ progit használtok? 😊 Mert manuált én is lusta voltam ám végigolvasni. 😛
Ha játszani szeretnék vele, elõtte elolvasom, neszóljábe'!
<#wink>#wink> <#hehe>#hehe>
<#wink>#wink> <#hehe>#hehe>Saor Alba
Áh,mégse nézem meg. Tegnap vettem új gépet, a régin van a save gém, épp másolom át a szarokat, majd este megmondom, amikor már átment eu3 save is. 😊 Addig üljél tûkön. 😛
Megnéztem. Brandenburg tudja létrehozni Poroszországot, ha 4 keleti porosz tartományon core lesz. És bármelyik német állam létre tudja hozni Németországot azok közül akik Mecklenburg,Brandenburg,Altmark,Lüneberg,Anhalt,Drezda,Lipcse,Thüringia,Franken területen kezdenek, és ezeket mindet controllálja,coreja,és még béke is van. Lehet a többi német állam is,de mind a 30at nem néztem végig. 😊 Mst még megnézem savegameben,hogy prussiának van e Németország küldije.
Az oké, csak gondolom a játék arra van aklibrálva, hogy a kis államok hozzák létre No, nem pedig egy másik egyesülésbõl létrejött ország.
Proszok hozták létre németországot, szóval nem hiszem, hogy ez kizáró ok lenne. 😊 Meg kell nézni a küldilistáját egyik német városállamnak, ott le lesznek írva a feltételek.
Teutonic order az elsõ játékomban pillanatok alatt létrehozta Prussiát. Új kieggel könnyebben mennek ezek a dolgok, világos feltételek vannak. x-û tartományok controll+core és akkor jön az új állami döntés lehetséges, és pipa, hogy Németország. 😊 Hansa liga is így van meg még egy csomó minden. Mondom, IN-en mintha másik játék lenne, egy sokkal jobb játék.
Read The Funny Manual?<#hehe>#hehe>
nyilván Ausztriával , de én Brandenburggal csinálom. (csináltam)
Újdonság:
[/url][/img]
Valami diplomáciai dolog, az építési és toborzó ikonoknál... 😊
Na megyek és:
<#hehe>#hehe>
[/url][/img]
Valami diplomáciai dolog, az építési és toborzó ikonoknál... 😊
Na megyek és:
<#hehe>#hehe>Saor Alba
Szerintem nem vészes, a meglévõ területek nem oszmán core-ok, Bizáncnak meg az egész Balkánon és Kis-ázsiában vannak. Elõször az 1 tartományból állókat kebelezem majd be 😊
Saor Alba
Belekukkantottam az In Nomine-ba, és kicsit csalódtam, hogy 1399ben kezdõdik, ahol Bizánc már csak 2 prov-ból áll 😞 Nehéz lesz így újra felépíteni a birodalmat 😊
Magna Mundi Gold 2 v1.26 RELEASED!
A készítõk szerint több mint valószínû ez az utolsó verzió a Magna Mundi Gold 2-höz.
Magna Mundi Platinum-on dolgoznak az IN Nomine-hez.
A készítõk szerint több mint valószínû ez az utolsó verzió a Magna Mundi Gold 2-höz.
Magna Mundi Platinum-on dolgoznak az IN Nomine-hez.
Saor Alba
Igaz hogy nincs karácsony, de szeretettel mindenkinek akit érdekel:
http://rapidshare.com/files/118995650/InNomine.exe.html
http://rapidshare.com/files/118995650/InNomine.exe.html
Az In Nomine kiegészítõt még sehonnan sem lehet letölteni, se torrenten, se warez oldalon, se DC+-on. Még nem raktál fel egyikre sem. Csak megvenni lehet. Egyenlõre...
Zsír. Most ebben a Kalmár Únió alapban létezik, nem kell létrehozni? Mert az NA-ban kis híján vért pisil az ember hogy létrejöjjön.. <#hehe>#hehe>
Saor Alba
az lenne a kérdésem srácok, h van e vmi fejlesztõi "útmutató", mert most MM-ben nyomtam egyet magyarországgal és iszonyatosan vért hugyozok, valamint mindenki lehagyott már technológiailag..
pedig úgy csináltam ahogy szoktam 😊 gyorsan elérni prod1-et utána land-ra jó sokat rakni.
pedig úgy csináltam ahogy szoktam 😊 gyorsan elérni prod1-et utána land-ra jó sokat rakni.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Csak azt nemm értemhogy egy 28 mb-s kieget miért 20 euróért árulnak. Olcsóbban nem lehetne?
IN manual. Itt elolvashatjátok az újdonságokat. Szerintem így kellett volna kiadni eleve EU3at. Csak maximális szinten tudok beszélni a játékról így a második kieg után. 😊 Eddig voltak fenntartásaim,de mostmár tökéletes. 😊
Gondolom agyúkkal, meg milliós sereggel be 😄 Vagy simán kiéhezteti az ember, de az is beletelik vagy fél évszázadba 😄
Brandenburggal , MMG2 1.45
Örökletes császári cim bezsebelve , igy az elektorokkal mar nem kell foglalkozni , szepen alakul a német egység.
Frankfurtra került a sor .. 1 provinciás mini állam , 42 dukátos! (WTF!)havi bevétellel /-ezt hogy?<#wow3>#wow3>/..
13!-as szintû erõddel , és már épül a Polygonal Fort bármi is legyen az..<#idiota>#idiota>
Még Gibraltárban is csak 7es szintû erõd áll. Be lehet ezt ebben a játékban egyáltalán venni?<#wilting>#wilting>
Örökletes császári cim bezsebelve , igy az elektorokkal mar nem kell foglalkozni , szepen alakul a német egység.
Frankfurtra került a sor .. 1 provinciás mini állam , 42 dukátos! (WTF!)havi bevétellel /-ezt hogy?<#wow3>#wow3>/..
13!-as szintû erõddel , és már épül a Polygonal Fort bármi is legyen az..<#idiota>#idiota>
Még Gibraltárban is csak 7es szintû erõd áll. Be lehet ezt ebben a játékban egyáltalán venni?<#wilting>#wilting>
feltételezem, h az akinek megvan, az szépen kipengette az árát és letöltötte hiv.oldalról 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Csõ. akinek meg van az In Nomine az megtudja nekem mondani hogy honnan szerezte meg?? mert én még sehol nem találom...:S
Hali. Aki játszik vele megmondaná hogy honnan szerezte meg?
Tévedés... 😉
"It turns out that Magna Mundi isn't compatible. Accidentally I started MM the first time I started IN (out of habit) and it crashed to the desk top. Just some forewarning.
Yes, that's why it will take a month just to get a compatible version of the mod."
Az Im Nomine-val a Magna Mundi Platinum lesz kompatibilis.
"It turns out that Magna Mundi isn't compatible. Accidentally I started MM the first time I started IN (out of habit) and it crashed to the desk top. Just some forewarning.
Yes, that's why it will take a month just to get a compatible version of the mod."
Az Im Nomine-val a Magna Mundi Platinum lesz kompatibilis.
Saor Alba
Ja. Elég érdekes dogok vannak benne, még én is csak barátkozok vele. Az ami elsõre feltûnt, hogy pár tartományt szétvágtak. Valamint van benne új küldetés rendszer, csomó új tanácsadó (infláció csökkentõ,kolonizálás hatõkör növelõ), meg egy csomó mindent átvettek amúgy magna mundiból. Több event van, tisztára mintha másik játék lenne.
eu3 launcher szerint már igen 😊
Welcome to Europa Universalis III
In Nomine, has now been released. BUY NOW!
Welcome to Europa Universalis III
In Nomine, has now been released. BUY NOW!
vki már játszik az in nominéval? mert kiváncsi lennék rá h milyen