Europa Universalis 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Attól is lehet h nagy mértékben nõ az inflációm mert a magna mundi platinummal tolom? Alapjátékban nem nõtt ennyire ,mondjuk így reálisabb. Próbálom a maitencet kevesebbre rakni ,dehát még így is nõ igaz nagyon kis mértékben. Egyetlen reményem ,hogy event formában leredukálódik talán kissé <#vigyor0>#vigyor0>
Saor Alba
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
die native: Natives are now attacking
pirate: Pirates now roam
cash: Now we have cash!
stability: Stability for the people!
prestige: Glory to us!
spy: Spies added!
diplomat: Diplomats added!
missionary: Missionaries added!
merchant: Merchants added!
colonist: Colonists added!
fow on: Fog Of War turned on
fow off: Fog Of War turned off
discover <Province ID>: Province discovered
undiscover <Province ID>: Province undiscovered
revolt <Province ID>: Start revolt
invest <tech> <amount of cash>: Invest # cash in desired tech (see below)
fullscreen: Window mode on/off
morehumans: ?
na tessék most már örülhet minden csalás mániás emberke.
aztán ne hogy meg lássam hogy valaki megint meg kérdi. <#ticking>#ticking>
Köszönöm még egyszer.
MFR online baráti társaság http://autoklub.lapunk.hu/ GTR2
Igen, sajna ez a videokártya van benne.
Segítségeteket kérném, hogy az EU3-at a laptopomon is tudjam játszani.
Tehát, van egy Acer Aspire 3690-es laptopom, amire vista home van telepítve.
Miután az EU3 eredeti játékot feltelepítem a játék kezdõ térképén csak egy nagy kékség, a rajta lévõ piros színû határvonalakkal és a folyok láthatók. Rajta van még a zászlók és a katonák is, megfelelõ színnel, de a tartományok akár melyik térképfajtára kattintok, nem színezõdik, folyamatosan kék marad.
A patchek feltétele után sincs változás. A gépben 2 Gb. Ram van.
Mi lehet a gond? Várom válaszotokat.
Elõre is köszönöm.
köszke
Ugye a valós történelembemn se volt rá példa, hogy a munkaerõt növeljék, vagy a hadseregben való részvétel 8-70 éves korig katonának kellett lenned 70 után leszerelnek.Ez nem így müködik.Szerintem hülye aki csak, bár izlések és pofonok.
1.csalni nem szép dolog legalábis ebben a játékban majd rá jössz 2 nap csalás után :-D
van no time limit http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?t=287366 asszem ez az javítsatok ki ha tévednék.
van hozzá pénz kód -.-' elöhozod a consolt és be írod hogy cash manpowere is biztos van kód de ez most nem ugrik be. manpowert csuszkákkal lehet növelni meg+ vannak ilyen random eventek vagy mik ezek egy évre asszem megnövelik a népesség növekedést jelentõsen ja és nemzeti esmével is lehet növelni ajánlatos is fel venni.
a csapataid minõségét is a csuszkáknál tudod be állítani + még nemzeti eszmékel is de mindennél fontosabb hogy tapasztalt jó tábornokot rakj a sereged élére. részletesebben is le írhattam volna ezt tudom csak akkor rá ment volna az egész napom. -.-'
Lenne néhány kérdésem:
1. van no time limit vagy unlimited time patch az alap EU3-hoz
2. van hozzá pénz kód
3. hogy lehet növelni a manpower-t esetleg kóddal
4. hogy lehet a csapataim minõségét javítani
Elõre is ezer kösz
Hát igen É-Itália jó, de császári tagállamok(azokat meg védi a császár)<#szomoru1>#szomoru1>
Mondjuk ha Ansbach vagy ilyesmi, akkor nincs gond.
Egyébként a gép mindig csak egy tech-et fejleszt max. pénzzel.Ez miatt általában minuszban van.
Te mit ajánlasz?Mert diplomácia az erõsségem, nem a gazdaság.Tán még a hadsereg is az erõsségem, de ha 2-3 szinntel le vagyok maradva land tech-en, meg majd 10 a naval külömség, az már gáz.
Egyépként a kedvencem a gornement és a production tech.
Az elsõ ideákat és más + ad, a második pénzt😊)
A tréfát félretéve: Miután lenyúltam az aranybányáit nem nagyon ugrált Ausztria. Békében éldegélt jó sok ideig. Szóval, ha sok pénzt akarsz, akkor egy olyan országot kell keresned, amelyik régóta békében van. És kb. 5-12 tartománnyal rendelkezik. (Kisebbek kevesebb pénzt spórolnak, mert egy tartomány kevesebbet hoz. De lehet, hogy nála csak tovább kell várni.) Ezeknek nagy eséllyel sok pénzük van. Legalábbis IN-ben.
Egyébként sok pénze van még az indiánoknak. Azték, Zapotek, Inka, Észak-Amerikai indiánok és társaik. Én ezeknek addig nem foglaltam el a fõvárosát, amíg tudtam õket pumpolni.
Egyébként, hogy kinek mennyi pénze van, onnan is megnézheted, hogy az egyik mentésnél belépsz a játékba velük. Erre még nem volt szükségem.