Europa Universalis 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez HttT?
Hogy sikerült megcsinálnod Romániát????????
Ez egy Dessecsion??
Na, amint befejezem Bizánccal ez lesz a következõ játékom.
Kell hozzá Erdély is?
Rendben igy már látom. XD

Akkor elküldöm mégegyszer , hogy jobban le tudj szídni😛! Amúgy nem értem mér, ti mivel szoktatok képet feltölteni?

Nekem pont még van egy hetem a játékhoz.
Az biztos, hogy a kövi király(1476-ban telik le a Regency) igen rossz lesz.
Adm:3
Dip:4
Mil:3
Viszont ilyenkor akarom elfoglalni Judeát, majd utódja Deltát.
Még Szerbiát be akarom olvasztani, mert már 1445 óta a vazallusom, még Grúziával várok.
Viszont a következõ vazalluscélom:Bosznia.
Még Floridát, Ethiópiát, Jamaicát, Kubát , Haitit és még Panamát akarom gyarmatoítani.Ez lesz a 2. ideán.De hát úgy is megváltoztatom, amint befejeztem a gyarmatosítást.
A Westernise-n gondolkozom, mert csak 1 szinttel vagyok lemaradva(latin:8, eastern:7)
Lesznek jó tanácsadók, hisz az eastern a Bizánc filling sztem.
Leszidunk. <#beka3><#ejnye1><#violent>

😄

Szép dolog ahogy elképzelem, de a képet nem lehet látni. <#eplus2>

ÁÁÁÁÁÁÁ!!!!Segiiiitseteeek😞Véletlenul a magna telepítése közben letöröltem az eu exe-t.A Cs meg van de azon csak az alap meg a napoleon nambiciói van dekéne nekem még az innomine.Valaki tud linkelni ,hogyy letöltsem?😞
Arról a Magna Mundi Platinum módról írhatnál pár sort, amit a hozzám hasonló gyíkok is megértenek...mi a lényege, miben több, miért jó? csak pár emberi sort, összefoglalóan😊))
Paul valszeg tényleg az alappal jáccik, ott volt ilyen könnyü a hódítás😊
Most lehet szídni!<#beka3>

Havasalfölddel kezdtem a játékot, durva hogy az ember milyen taktikákat tud kitalálni, hogy fennmaradjon egy 2 területû állammal.<#buck>
Elõször lengyel, majd litván szövetség megvédett a 5-6 területes pillanataimban(fõleg az oszmánok ellen), majd az oriásira nõtt litvániával együtt két frontos háborúban végleg leszámoltunk a törökökkel. A westenise küldetések idején csak stabilitásba adtam pénzemet, de most egy ütöképes hadseregem van, ami lehetõséget adott. egy kis jó idõzítéssel Partium és Szolnok(ez volt a küldetésem is) elfoglalására, Mo rengeteg szövetségese, és HRE tagsága ellenére.

Pillanatnyi környezõ állás: oriási Litvánia(szövetséges), nagyon erõs ellenfél: Ausztria, császár is+szinte minden HRE állammal vagy szövetséges vagy vazallus vagy perszonál únió+ a király halálakor personál unió miatt megszerzi Svédországot<#wow1>
Én most "pihenek", hogy lemenjen az infamy és hogy afrikai területeim core-k legyenek, hogy "átugorhassak" Amerikába.

Ma kaptam meg a játék kiegészítõit és az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet királyi hazásságot létrehozni, mert nincs a helyén.
Solten
Sokkal jobb a HttT? Hat hogyne. HttT-nel meg szvsz sokkal jobb a Magna Mundi Platinum mod... 😊

Saor Alba

LSSAHPAUL
Én az alap eu3-al játszok, van egy mentésem azt tologatom, de még kb 1 hónapig biztos ezt fogom játszani. Magyarokkal vagyok, kb 50 vazallusom van, küztük van pár nagy is 😊, dél-közép-észak amerika és afrika legjobb földei az enyémek. Nemrég csak szórakozásból felszabadítottam Tibetet (dél koreánál volt), meg Mandzsúriát (kina) 😊
A kérdésem az lenne hogy az alap eu3-hoz képest sokkal jobb ez az új rész? (HttT) szal érdemes feltegyem, vagy annyira nem jó és nyugodtan fejezzem be a mostani gémemet?

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Solten
Varj amig lecsokken (idovel folyamatosan), es kozben ne foglalj el provinciakat.

Saor Alba

Folyamatosan csökken a király diplomáciaértékének megfelelõen, vegyél fel profi diplomatákat tanácsadónak, az felgyorsítja a dolgot. Ha nagyon akut a dolog (állandóan támadnak miatta és nem bírsz velük), felszabadíthatsz vazallus államokat, akkor annyival csökken ahány provinciát veszítesz.
Sziasztok az "Infamy" szintet lehet valahogy csökkenteni?
Ha 4 reform milyen dúrva:
A tagok adója:-10%
A császáré:+50%
Nem csak szövetséges kell de piszokjó gazdaság, mert a reformok megmaradnak neki😞
De már Thrace CoT, ami több,mint 600 ducatot ér!És havi 15%-al nõ a lakosság.Európa legnagyobb városa az enyém.A maga 220k-s lakossal.
Mivel egész Lengyelország8kiváve Krakow és Ruthenia) a cseheké, meg É-Mo., nagyobb lesz, mint a birodalom.
Na, majd jelentkezem a játékról két hét múlva, mert csak akkor tudok a géphez ülni.De írni még tudok, csak játszani nem.
Hú!Ezt nem hiszem el.Bizánc tök jó!
1405-ben indúltam.
Mpst 1470-ben vok.Enyém minden tartomány, ami 1449-ig core volt.Kivéve Crete és Ciprus.Enyám Oltenia, wallachia, Szerbi és Grúzia vazallusom.Van két tartományom a Kaszpi-tengernél.Legyõztem a Golden Hordát, mikot Jihadot indított ellenem.Csak Cherson és Kabonu)vagy hasonló nevû)tartomány maradt meg a Fekete-tengeren.Még Zeta is meg van.
A császár 1399 óta cehország.A magyarok igen rosszúl állnak.Már 4 Imperial Reform kész van.Remélem lelassítja a reformáció.Mert, ha minden igaz én leszek a másik nagyhatalom, és hidegháborús helyzet alakúlhat ki.Mivel a infamy már növekszik neki hátha Franciaország, Kasztília meg Svédország mellém áll, és darabokra szabdaljuk a nagyravágyó cseh király.
Még annyit, hogy az egész Kis-Ázsiai félsziget az enyém.Minen ortodox.
Mivel már van 4-5 Casus Bellim a Mamlukokra ha elmúlik a régenség, akkor Szent Háborút indítok ellene egyenesen Judeáig.Az a plusz preztizs jól jöhet, de véhcélom a Delta tartomány.Még Dél-Itália kéne, de Csehország a katolikus védelmezõ, még nem vagyok erõs hozzá, de egyedül ki is lenne az.Mert hát Szerbia és Grúzia mint ha nem is, lenne az a 6-6 ezer katona😊
A dinasztia egy hajszálon függött.
mikor II.Manuel Meghalt egy jó kis király, Andreas jött.Mivel Military:8, könnyen elérhettem mostani méretem.(kb. 60%-át õ szerezte meg)
Halála elõtt 1,5 évvel meghalt a 16 éves örökös, és én azt választottam, hogy meghalhat, de legyen egy új utód.Rá egy évre meghalt a király.Mi lett vlna, ha másikra kattintok?(költõi kérdés)De a Palaeigolosz-dinasztia tovább virágzik.1476-ben lesz vége a Regencynek.
Mellékesnek tünö, de nem mellékes dolog, amivel egyáltalán nem vagyok kibékülve, az a zene😊 Ebben a zenében a meditácio max fél percig tart...aztán jön ujra a felajzott háborus feeling😊 Én játszottam elég sokat a Heroes játékokkal...ott orákig ment a meditativ, kincskeresõ bizbasz zene...azt el birtam viselni, arra aludni is tudtam😊
Nah, de ha mondjuk 10 évig nem háboruzok, muszáj ezt a sarkallo zenét hallgatnom?😊 Az EU II-nél változtattak ezen, ott nagyon kellemes dalok voltak😊 De sajna visszatértek a régi hangulathoz😊))
Sikerült!
Megyek letölteni a 4.1et.
Peti:
Nincs több kieg, de patch van meg MMP.A patch neve 4.1.Ha jól emlékszem.
Ha meeg van a HttT akkor a Launcherbe bemész és az Update gombra kattintasz.Meg beírhatod a neten:
Europa Universalis 3:Heir to the Throne 4.1

Hello!Vki leírná nekem mit kell letölteni a Htt. után h meg legyen minden kieg.Köszi és lécci linket is raktok:S
Kösz!
Miért lenne probléma?
LSSAHPAUL
torrentkeresõbe beirod oszt csá

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

I.C.ram
Kezdem úgy érezni, hogy valami komoly probléma van nálad 😊
hol lehet ingyen léetölteni a HttT-t?
láttam a HttT-hez a MMP-os képeket.tök jók, fõleg Hungary.mi kell hozzá a HttT-n kívül?
Már Noble republic vagyok, de lehet váltok Republican diktatorshipre, mert ad moralt.
igen, a lengyelekkel, már 1736-ben vagyok, ha minden igaz ez lesz az elsõ teljes játékom.
Már 230k-s seregem van összesen, de csak 161k-s a manpowerwm.
ha jól sejtem a lengyelekkel játszik.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

De mivel indultál, az számomra nem derült ki...lehet csak nemtok olvasni😊
Szívesen.
Köszi a választ majd ki fogom próbálni😊
Bocs, csak hülyén küldte el.
Dvd90:
A HRE-t au utolsó birodalmi reformmal lehet létrehozni(ezt a DEMO-ból tudom, mivel a játék nincs meg, csak a IN)
1590-ben áltáltam a protestáns hitre.128k-s a manpowerem, 125k-s seregem van, de most tervezek 135k-sat.Most éltem át egy Polish-Golden Horde Wart.Én gyõztem, de még 2-3 háború kell, hogy enyém legyen a Dél-Balticumon kívül a Krími-félsziget is.Mivel a Hordájé Szilézia, Észak-Mo., és Poltava(egyik tartományom, +amit elkértem töle) rám hárul a feladat, hogy egyensúlyt teremtsek Gr.Britanniával az oldalamon.1622-ben meghalt a királyom(IV.Jan), és jött egy másik(I. Karol Ferdynand), rá hárul a többi háború, és Polska újáépítése.Az Arany-Hordán, Mingen, Franciao.-n és Dánián kívül egyensúly van.Mondjuk a litván nép és az ortodox vallás kezd eltünni.Warszawa már 1475 óta a fõvároson.1402-ben háború nélkül hûbéresem lett(elfogadta<#taps>)1424-ben bekebeleztem.
Az egész államom protestáns és már 1624-ben vok.warszawa már 3. szintû, Európában a második 3. szintû város.
Hát, várom, hogy mi lesz a többi háború után.Remélem egyensúly lesz 100 év múlva az erõben.
Dvd90:
A HRE-t au utolsó birodalmi reformmal lehet létrehozni(ezt a DEMO-ból tudom, mivel a játék nincs meg, csak a IN)
1590-ben áltáltam a protestáns hitre.128k-s a manpowerem, 125k-s seregem van, de most tervezek 135k-sat.Most éltem át egy Polish-Golden Horde Wart.Én gyõztem, de még 2-3 háború kell, hogy enyém legyen a Dél-Balticumon kívül a Krími-félsziget is.Mivel a Hordájé Szilézia, Észak-Mo., és Poltava(egyik tartományom, +amit elkértem töle) rám hárul a feladat, hogy egyensúlyt teremtsek Gr.Britanniával az oldalamon.1622-ben meghalt a királyom(IV.Jan), és jött egy másik(I. Karol Ferdynand), rá hárul a többi háború, és Polska újáépítése.Az Arany-Hordán, Mingen, Franciao.-n és Dánián kívül egyensúly van.Mondjuk a litván nép és az ortodox vallás kezd eltünni.Warsawa már 1475 óta a fõvároson.1402-ben háború nélkül hûbéresem lett(elfogadta<#taps>)1424-ben bekebeleztem.
Az egész államom protestáns és már 2624-ben vok.warszawa már 3. szintû, Európában a második 3. szintû város.
Hát, várom, hogy mi lesz a többi háború után.Remélem egyensúly lesz 100 év múlva az erõben.
Solten
Na nekem itt a hatalmas birodalmam... <#vigyor> <#vigyor> <#vigyor>

Lemondtam a rodoszi core-rol (ugy se lett volna sok esely visszafoglalni - meg presztizsveszteseget okozott csak evrol evre), cserebe az ottomanok "megkedveltek" (200-at javult a kapcsolatom veluk, tehat a 0-ra). A mamelukok par evre ra viszont szent dzsihadot hirdettek ellenem (nagyon bogyukbe vagyok az iszlam allamoknak)... <#vigyor> Kasztilia volt akkor a katolikus hit vedelemzoje (most ugye Spanyolorszagga alakult), igy beszallt mellettem a buliba, apro szovetsegeseim se tojtak be (Ciprus, Ragusa). A koalicios flottaval szetvertuk a mameluk hajohadat, kapott egy jo kis blokadot. Szovetsegeseit levadasztuk (jo kis arany jott be toluk), ugyhogy kenytelen volt beket kerni.
Az ottok par evre elteltevel befaltak Ciprust, meg az osszes egei tengeri szigetet, Velence se tudta oket megallitani (mert a hulye osztrakok kozben tamadtak oket eszakrol is). A mamelukok befaltak Hedjaz-t v mit (allam az arab felszigeten), szepen megnottek a durva hogy perszonal unioba kerultek az otto-kal vagyis a szultan az uralkodojuk. Rendre megszoktak orokolni a teruletet a perszonal-unio-vezetok, ugyhogy gyonyoru nagyra fog noni az ottoman birodalom ha "annektaljak" a mamelukokat.

Kozben varom az uj teruletek felfedezeset, es gyujtok felfedezore (egy eventtel jon - 700 penz), szepen le fogom igazni szegeny bennszulotteket es atteritem oket helyes hitre... 😊 Ja a reformacio is elkezdotott, jonnek szepen az eretnekseg miatti casus belli-k. Vannak tartomanyonkent, kulonbozo orszagokban szetszorva un. "tongue"-ok, ez a bevetelem es manpowerem egyik pillere. Ha atter az adott provincia masik vallasra az szivas, mert megszunik.

Saor Alba

Sztem kezdj ujat...ez igy tul durva, ahogy kinézel😊)))
A HRE-t sztem nem lehet létrehozni, az így nézett ki😊 Császárként játszhatsz...Germany-t lehet létrehozni...lehet, arra gondoltál...
Az 1565-ös Spanyol Birodalmat elvetetettem, mivel akkorra már ugy vagyok kondicionálva, hogy csak bukás lehet a vége😊 Annyi mindent meg nemtok átírni😊 Úgy elõttem van az EU I, milyen örömmel fogtam neki a Colombusok és Pinzónok és Cortések birodalmának😊 Rég volt...😊
Meghajlok a készítõk akarata elött😊 Elgondolkoztam...azért hozták 1400-ra a kezdést...hátha érdekel valakit Bizánc?😊 Nos, akkor lássuk...engem érdekel Magyarország😊
Ez a helyzet kemény moddolást igényelt😊 Lényegében mindent átírtam...a történelmi hüségnek és persze az ízlésemnek megfelelõen😊) Sóbányát tettem Erdélybe, aranyat a Felvidékre és persze a wine se maradhat el😊))
Majdnem elvettem a cot-ot Velencétõl és Krakkót a lengyelektõl...de leállitottam a hazafias nyomulásom😊 Igy is szép kis országot kaptam, aminek persze része Bosznia és Raguza😊 Raguzában hagytam a horvátokat, Boszniát megfeleztem a szerb néppel...amit ugyis utálok😊
Igy kicsit nagyobb jövedelmem lett, mint a több sebbõl vérzõ és még nem egyesült frankoknak😊
Jah...a nemesi neveket és az uralkodókat is átírtam...me olyan, hogy Ulászló nehogy már játsszon nálam😊))

Right...akkor kezdjük az elején...(a hajónevekre van tippem😊))
Sziasztok!

Inkább az izgalmas kontinensen belüli háborús játékot szeretem, de gondoltam kezdek egy unalmas játékot Angliával.
150-200 év unalmasabb játék után (Feladtam európai területeimet mer 5-10 évente vagy franciák vagy burgundok vagy egy német állam betámadott, majd szigeti ügyek rendezése után belekzdtem gyarmatosításba, célom Dél-Amerika teljes elfoglalása.Helyzet jól alakult, Észak Amerikába mentek a spanyolok, de ott is vereséget szevdtek kb. a most Észak amcsiba látható területek teljesen fel vannak lázadva és folyamatosan csatlakoznak a REFORMÁTUS VALLÁSÚ Cherokee INDIÁNOK államához<#vigyor3>)

MAJD egy egyszerû Royal Marriage-ból perszonálúnió lett, azt eccer kaptam utána egy üzenetet, nem is adtam neki fontosságot, azt észrevettem hogy enyém lett Fr-o<#wow1>. Gondoltam lázadások miatt feladom, azt rájöttem egybõl Core-t is kaptam rájuk😊. Fenntartásra gondoltam elég lesz jó dipló+100K sereg-DE jó kapcsolat ellenére betámadtak az osztrákok(szövetségük Burgundia). 3 front alakult ki Gelre-Austria, Burgundia-én+Gelre, én-Austria(Itáliai területeken). Burgundiát gyorsan leigáztam, és jó területeket szereztem tõlük(Flandria&co), Itáliában máshogy alakult alig 70K seregem tehetlen volt a 160K betörõvel, majd oriási sereggyártás után sikerült õket kiûznõm itáliából, de a betörés mindig sikertelen lett, csak néhány területet tudtam elfoglani északon amit közben megszerzett a Gerlevel kötött békében.Közben betámadt Urbino is de a 20K-s seregét percek alatt levertem, nem megalázó békét kötöttem velük, igy ma a szövetségeseim😊. Majd a háborús kimerültség miatt lázadások törtek(20K lázadók/terület!) ki mind2 oldalon ugyhogy egy sima béke lett a végeredménye a több mint 400 000 áldozatot követõ háborúnak(Manpowerem 300K-ról 850re csökkent!
Most próbálok szövetségi renszert kialakítani Austria ellen, de sajnos mivel a legjobb szövetségesem, Gelre az uralkodó a N-R Bir-ban ezért háború esetén Austriát támogatná,Poroszo.val pedig nem tok szövetkezni mert Bajorország hûbéresei😞.
Most a jó kapcsolataim ellenére(összes választóval kb 200) az oszrtákokt támogatják uralkódónak, igy meglátom majd hogy alakulnak a szövetségi helyzetek. Claim Throne-val meg megszereztem közben Oroszo.-t😊
Most célom, Austria legyõzése, (hogy Magyarországot felszabadítsam😊)
nehéz, de kihívó feladta lesz!:<#vigyor2>

Ha a terjeelem ellenére mégis valaki elolvassa nagyon megköszönöm😊

U.I.:láttam olyat hogy valaki a Német-Római Birodalommal játszott mint állam, probáltam, de nemtom hogy lehet létrehozni, valaki meg tudná mondani? Köszönöm😊

természetesen keresztény vallású

a kiegészítõrõl meg annyit tudok hogy csak neten lehet megvenni dobozos verzióban én még nem láttam persze mindenki úgy szerzi be ahogy tudja :-D

na igen a törökök nagyon szépen fejlõdnek eddig csak a litvánoknak sikerült megfékezniük õket igaz kis hazánknak a meghódításába is majdnem bele tört az a bizonyos bicska de másodjára már nem bírták a hõs várvédõ magyar katonák a többszörös túlerõt.

jaj jaj és még nem is említettem a timburit birodalmat a kedvesnek sikerült egyben tartania magát(nagy piros ország tudjátok) és legalább 3 képet kéne ide be raknom ahhoz hogy lássátok mekkora még Kína sem mer terjeszkedni tovább nyugat felé.

Solten
Ez nagyszeru, "irtsad" a hitetleneket... 😊 Szep kis ellensegekkel vagy korulveve, az ottomanoknak gyonyoru kis hadserege szokott lenni (letszamban)... 😊

Saor Alba

Nektek hogyan sikerölt letölteni a HttT-T?
Grt Jerusalemhez.Milyen vallású?
Én meg In-en lengyelország vagyok már az 1580-as években.Még 1457-ben megörököltem Litvániát.Elektor vagyok😊Westernise is kész, csak hát itt nincs katonai refomr mint, a HttT-ben😞
Hát, lehetnének jobb tanácsadóim is, de ez nem HttT😞Viszont már 113K-s munkaerõm van, 100K seregeim.Enyém a mai Lettország, Litvánia, Észtország.Más csak Riga , Warnia és Osternpreusen keéne.
Jobb lett volna HttT-nÉs azért is kéne, hogy ott próbáljam ki.
Légyszi segítsetek!
van még 2 provinciám messze nyugaton a kanári szigetek és tangier.
tangiert még a játék elején szereztem meg épp kapóra jött Marokkó lerohanása portugálok és áragónia akkor nagyon támadták öt.
Marokkó azóta független katolikus istenfélõ ország lett de még mindig morcos rám de hát ezt neki<#mf1>

ezeket nem volt annyira nehéz megszerezni viszont az olasz csizma sarkát nem volt könnyû megtartani(apulia). és nem csak az újra megerõsödõ Nápoly miatt aggódom hanem Milánó miatt is elég jó esélye van Milánónak létrehozni Olaszországot lehet késõbb eladom apuliát Nápolynak (szép összegért) hogy legyen egy kis erõ egyensúly.

itt a tervem az lesz hogy végig hódítom észak kelet Afrika minden provinciáját és lefelé veszem az irányt esetleg gyarmatosítok néhány területet késõbb pedig ha lesz elég erõm le nyúlok néhány indiai tartományt is.

ja igen eddig még nem említettem hogy a képek készítése után sikerült nyugati tech gruppba át varázsolni magam.
király értékei 7 adminisztráció 8 diplomácia és szintén 8 hadi ismeretei vannak elég jó viszont az örökösrõl már nem mondható el ugyan ez inkább nem is említem milyen képességei vannak <#help>

nos mióta létrehoztam az országot elég sok minden történt inkább nem mennék részletekbe csak vázolom a jelenlegi helyzetet a franciák teljesen eltûntek a közel keletrõl így egyedül maradtam 2 nehézsúlyú bajnok között (rossz az aki rosszra gondol ;-D) északon független lett Szíria és megszerezték aleppót ezen a provincián még régebben a franciák létrehoztak egy kereskedelmi központot ami elég jól is megy ez után marhára meg erõsödtek bedaráltak néhány kisebb államot és elkezdtek dél felé terjeszkedni (ezt nem hagyhatom) ami nagyon nem jó mert délen csak Omán van (nem elég erõs) és a mamelukok maradéka (rohadt sok lázadást bekaptak) meg persze néhány kisebb jelentéktelen állam ha ezeket bedarálja Szíria akkora serege lesz hogy nem fogok ki bírni egy esetleges háborút addig amíg be nem futnak a szövetségeseim hadseregei.

Szíriának van kb 23.000 fõ serege ebbõl asszem 12.000 gyalogos a másik serege pedig 6000 lovas és 3000 gyalogos.

nekem van 15.000 fõ seregem 6000 lovas 9000 gyalogos.

szövetségeseim Kasztília Aragónia Ciprus és a pápai állam és még néhány kisebb állam garantálja a függetlenségemet francia ország(3 prov) Burgundia Provence.

Burgundia Aragónia és Anglia olyan háborút le vágtak hogy alig maradt egyben néhány ország a környéken mindez 1 Calais nevû provinciáért megérne egy kisebb regényt írnom róla <#idiota>

Solten
<#eljen> En meg "elfoglaltattam" Rodoszt az ottomanokkal, Aragontol a Lovagrand pedig megkapta Malta-t (ahogy a tortenelemben - bar ott ugye a spanyoloktol kaptak es 100 evvel kesobb - bar 1460 korul meg nem nagyon van Spanyolorszag...<#alien>). Tehat betoltottem, es onnan kezdtem a jatekot ujra a lovegrenddel hogy Malta a bazis.

Saor Alba

hhuuuhhhhhh na kész a Jeruzsálemi királyság ahogy mondtam franciákkal neki estem a mamelukoknak de még így sem volt könnyû. szóval elfoglaltam aleppót Damaszkuszt Bejrútot havrant és júdeát ebbõl Júdea és Bejrút lett a királyságé nah ekkor el mentetem a játékot és újra beléptem hogy irányítsam Jeruzsálemet.

majd lövök fel képet

Ha valaki játszana velem multiplayerben akkor vegyen fel MSN-re :[email protected]

MErt már picit uncsi egyedül😞
Miért lehet az, hogy, amikor a HttT-t hitetelkártyával akarom kifizetni a bank nem engedi?
Hello!Bajom van:SFelraktam a Magna Mundit és töröltem a chace v milyen mappát,de a játékban én semmi változást nemlátok😞
A képernyõ jobb alsó részén keresgélj a papacy ikon alatt vagy felett van közvetlenül.