Overlord
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze orulok hogy egyaltalan elindul a konfigomon.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Ahhoz hogy megtudd idezni a kulonbozo szinu (es tudasu) minionokat,meg kell szerezned a feszkuket(hive),es azt elcipeltetni veluk egy teleport kavicsig.A pirosat a halfling bazison talalod.
Csatlakoznek az elottem szolokhoz.Nagyon regota nem talalkoztam olyan jatekkal ami ilyen szinten lekotott volna,es ennyire eredeti lenne.
Egy remek hangulatu logikai jatek vegulis 😊
A map-et hianyolom,es "kisse" szaggat a regi masinamon,de ettol eltekintve igazan szuper.
Ha esetleg valaki idokozben rajonne hogy kell tweakelni(pl shadows,reflections off)akkor legyen kedves megdobni egy pm-el.htx
gyûjtögesd csak^^
© Crymic
ma 21:51 | privát | válasz erre | #269
Hali
Elakadtam a törpöknél, mikor van egy kapu meg pár törpe aki bombákat dobál egy falról. A bombákat nem dobják el a kapuig, a fal alá bedobják, de ott nem történik semmi, más utat meg nem találtam. Valaki tudja hogy itt mi a teendõ?
© vassyg
ma 21:54 | privát | galéria | válasz erre | #272
shiftel+bal klikkel felkapod egy minionnal és odaviszed a kapuhoz
Válasz 'Crymic' üzenetére (#269)
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
apropó a pénzt mddig gyûjtögeessem?
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Elakadtam a törpöknél, mikor van egy kapu meg pár törpe aki bombákat dobál egy falról. A bombákat nem dobják el a kapuig, a fal alá bedobják, de ott nem történik semmi, más utat meg nem találtam. Valaki tudja hogy itt mi a teendõ?
Az a gyökér maradt, ami elött az a sok bogár van, és sok zöld lelket lehet gyüjteni, ahol még a pálya elején az unikornis volt.
még nagyon az elején vagyok, de ezek az idióta lények, ahogy mennek, és minden baromságot felvesznek, meg ahogy mozognak, áh, nagyon jó : D
kicsit szaggat ugyan, dehát ez van
Sima. Elore kudesz egy impet es elkapja. Azzonal utana kudesz 19 barnat es azok raugranak a fejere a kigyonak. Aztan visszahivod oket es ketszer ismeteled. Es kesz halott 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
az elsõ faludba ahogy beérsz, menj balra, aztán a kapun ki, és jobbra.. tüzes szörnyek is kellenek ahhoz, hogy elérhesd a smeltert
együtt mentünk végig a pocsolyáig és neki a menüt hozza be😊
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
sisak meg nem vedelemre jo, ennyire ne nezz mar hulyenek, hanem valami olyasmit mond hogy jobban lenyugozom az alattvaloimat vele, es nem tudom ez mi
Hogy tudom kivinni az odujukat?
es a sisak mire jo?
elakadtam a "dagadt hobbit a konyhában" rész után. Megszereztem a vörös manóimat, de a pálya végén nem jönnek velem. Ha vissza megyek a hobbitokhoz megint nekem esik egy csomó ellenfél(akiket már likvidáltam) sõt a pálya elején megint megjelenik a dagadék. Sajnos így az elfekhez nem tudok bejutni, mivel nem tudok "vörös ördögöket" gyártani, pedig tornyomban, az információ képernyõn tele vagyok kis piros szörnyekkel.Nem lelem a vörös teleportot.
Segítsetek , ha valakinek van tippje kérem ossza meg velem.