1931
-
#611 ilyen szürke színű hengereket találtam a pályákon, de azokat mindig széttörték a minionok. -
gyuri12 #610 azta vízben lévő cuccot,majd akkor tudod kivenni,ha lesznek kék minionjaid -
#609 Egy farmon már voltam amit szétromboltam. Egy kék valamit már rácipeltem a teleportra. Van valmi amohez 3 minion kell, de azt nem tudom megközelíteni mert a vízben van. -
Boroskóla #608 Azt hiszem a sárga színű Objecteket kell gyűjteni hozzá mmindegyik 5 el növeli a válsztható Minionik számát, a piros az élet erőt a kék a mana -
SaGa Jr #607 Jaja. Minion létszámnöveléshez szürke színű hengereket kell begyűjteni. Minden begyűjtött és teleporthoz szállított ilyen kütyü 5-el emeli a limit felső szintjét.
Van még persze ilyen hengerből kékes színű is (ezt ha beviteted a teleportodba, akkor a max mana mennyiséged növekszik), illetve vörös (ez meg a Hp mennyiséget növeli).
További megoldás a forge használata. Ekkor rengeteg minion beáldozása sisakgyártás/upgrade közben szintén emeli a maximális számot.
Ez a két mód van a limit növelésére alapvetően. -
Hoz_Hun #606 Nézz körül, valamit rá kell cipeltetned a teleportodra a goblinokkal, hogy engedjen többet. Valószínüleg valami oszlop szerűséget.
Arra is figyelj, hogy lehet, hogy valami falat be kell ütnöd az Overlordoddal. -
Hoz_Hun #605 Van egy vár, amihez a falu irányából tudsz eljutni. Kis hadakozás után magába a várba is bemehetsz (tűzes goblinok kellenek). Benn van egy tenyeres-talpas menyecske aki sokat pofázik. Írts ki mindenkit, szerezd meg a cuccát ő lesz az első (vagy ha akarod és megtartod; az egyetlen) mistressed. Na mikor megvan látogassel a SAJÁT kastélyodba és a teleportnál megjelenik Heaven's Peak. Na oda teleportálj és megtalálod a kékek barlangját. Ha mégse jelent meg akkor a faluból indulj el a várbajutos kau melleti kapun kifelé az elfek erdejébe, na akkor utközben a parasztok adják a questet és onnantól él a teleportodnál a lehetőség.
Ennél részletesebben nem tudom leírni. -
SaGa #604 Akkor még nem oldottál meg valamit. Tökfarm? -
#603 A forrás fölött 79 van mégsem enged 5-nél többet előhívni. -
SaGa #602 A legelejn 5-öt enged. Aztán ahogy csinálod a dolgod, egyszercsak enged majd 10-et. Ahhoz, hogy a lehetőséghez erőforrásod is legyen, veresd agyon a birkákat a mezőn és szedesd össze az életerejüket (kis csillogó gömböcskék). Mindegyikből egy megidézhető barna lesz.
Odaállsz a "forráshoz", shift-tel kijelölöd és a jobb gombbal előhívod a minionokat. Ha azt írja, hogy max ennyi, akkor nincs lehetőséged (jogod) töbet hívni, ha kinullázódik a szám a forrás fölött, akkor nincs elegendő begyüjtött életerőd, irány a legelő... -
Code92 #601 ok próbálkozok köszi -
#600 Hello!
A játék elején hol tudok 10 miniont megidézni mert nekem csak 5-öt enged és nem tudok tovább menni? Kösz a segítséget! -
SaGa #599 A lángoló várból az első mistresst (asszony) tudod megszerezni. -
#598 ...és hol van az a mocsár? Falu->erdő-> ???? Vagy? -
Boroskóla #597 Ottvannak a kékek,csak előbb a zöldeket szerezd meg mert addig nemtudsz bemenni. -
Boroskóla #596 A kékeket a Swamp mocsárban találod,de ahoz hogy oda tudj menni kellenek a zöldek mert a bejáratot mérgesgázok zárják el -
#595 Gondolom a cölöpfallal körbevett kis falut megtaláltad. Onnen kimész és egy emelkedős részen baktatsz felfelé, ott már hallod a mulatság hangjait.. Sajnos nem tudsz bemenni a kapun, amíg ki nem pucolod a kis bunkók házát (kajás raklap..stb.)! Ha végeztél és kijössz, akkor az a kapu ami eddig zárva volt, az most nyitva lesz! Szétcsapod a bulit, ott már látni fogod, hogy egy dagadt gömbőc, fingós pacák balra eltünik egy ajtó mögött. Ahhoz, hogy utána tudj menni egy piros kart kell megszerezni! Gyakorlat nyomj le mindenkit!
Menj utána és ki is írja, hogy Malvin konyhája! Módszeres takaríts és már találkozni is fogsz a piros kis pajtásaiddal! Szabadítsd ki őket!
Remélem ez a kis szösszenet nagyobb segítséget ad, mint az hogy teleportálj oda!! (Én még mindig a kékeket keresem...)
A faluból kijőve most egy lángoló várnál vagyok, nem tudom, h jó fele megyek-e... -
#594 Grrrr szoval a halflingok fele indulj elsokent a falubol,keleti iranyban(delrol jossz be).Ott a halfling hazakban megleled a szakacsokat :)
-
MhyCroft #593 Vagyis szerkesztve: hol a szakácsok??:) -
MhyCroft #592 Hello!
193-ig visszaolvastam a fórumot de csak részleteiben találtam meg a megoldást:
Hol s hogyan tudom megszerezni a pirosakat? Merre kell elindulni. Előre is köszönöm szépen!
By Krusó -
#591 Olvassatok mar vissza par oldalt pls.Le van irva parszor.
A lenyeg:ha a szakacsokat lenyomtad,es megvan a kaja,utana kinyilik a kinti kapu ami a halfling unnepsegre vezet.Ott bemesz,es a sok kis genyo felszerzet utan jon a duci Melvin.Ott bent fogod megtalalni a piros minionok feszket.
Code92:a bogarakat kell odacsalni a homokfereghez.2 bogar kicsinal egy kukacot. -
Code92 #590 sivatagban a homokból kijövő kígyónál mi a taktika? hogy kéne nekiesne gyilkolni őt? -
Naseem55 #589 Visszaolvastem, de a piros genyákat nem találom. Győztem már le szakácsot is, volt ott egy nagy raklap kaja, de még pirosam sincs, nemhogy zöld vagy kék. Valaki? -
#588 aha, ahol azt mondja a a lámőás kis gnóm, hogy jöjjünk vissza később, meg nemtok micsinálni -
#587 a mistress az a csaj akit felszedsz útközben, és beköltözik hozzád. később lecserélhető :) -
#586 én tudjam? -
#585 És mik azok a MISTRESSEK????? -
#584 én dettó
aszondják a mistresseknél van -
#583 Hol lehet meg találni a kékeket el mondaná nekem valaki pontosan? Mert már be jártam mindent és nem találom őket. Ott járok ahol azt a gyökeres fát kell ki nyírni a zombiknál. -
#582 Mennyi életenergiát szerezzek? Mert a tower hearth 79 miniont ír ki, hogy annyi élő van, de 5-nél többet nem tudok megidézni. Ha megidézem mind az 5-t akkor valami számlaló 155%-ot mutat. -
#581 szerezz a bárányoktól életenergiát akkor mert a tower heart elvileg ad +5 minion vagy tévedek? -
#580 csak a mistress után? uh -
#579 És hogy? Mert nem enged 5-nél többet. -
#578 idézz meg még 5öt
banyek kahn megölt :D rájöttem hogy a végén vannak red minionok is :s -
#577 Hello!
Miután az első pálya után vissza teleportáltam a toronyba mit kell csinálni? A tower hearth-ot visszahoztam. De ezután a toronyban nem tudok csinálini semmit csak visszateleportálni az előző pályára, és lemenni egy lépcsőn, de ott nem lehet csinálni semmit. Ha visszamegyek az előző pályára akkor ott van egy oszlop amihez kellene 10 minion, de nekem 5 a maximum. Ha valaki tudna segítsen mert már elég régen nem tudok itt továbbmenni. Kösz a segítséget! -
kuks #576 De hogy keltem életre őket? -
#575 Heaven's Peak-es teleport lehetoseg azutan adodik ha megvan a mistress a toronybol.Ott a tabor utan,a zombikon keresztulvagva magad,es az ut vegen egy succubus-on ott lesz a mocsar,es a kek minion barlang.
Ha elso nekifutasra nem csinalsz meg egy palyat,akkor ujratermelodnek bizonyos ellenfelek. -
gyuri12 #574 lol! nem arra! teleportálj el heavens peakbe,ott lesz az,az uttorlaszok mögött(nem az,ami a város felé vezet) -
#573 az elf erdőhöz képest merre? -
#572 de újraélednek
sőt ha később arrajársz, újra húzza a talpalávalót a zenész, és malvin is ott dagadozik
Malvint elsőre én sem tudtam, ritmusosan küld rá, hívd vissza a lényeidet, és legyél türelmes