Overlord

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a részletességet állítsd custom-ra
dartonita
Hm lehet hogy en vagyok feluletes,de ott csak felbontast,frekvenciat es reszletesseget talaltam.
Persze orulok hogy egyaltalan elindul a konfigomon.

Alwares
Tweakelni? Hát a startmenüben ott van a configolója, abban elég sok mindent át lehet állítani... Szerintem az bõvel elég.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

dartonita
Heloszia

Ahhoz hogy megtudd idezni a kulonbozo szinu (es tudasu) minionokat,meg kell szerezned a feszkuket(hive),es azt elcipeltetni veluk egy teleport kavicsig.A pirosat a halfling bazison talalod.

Csatlakoznek az elottem szolokhoz.Nagyon regota nem talalkoztam olyan jatekkal ami ilyen szinten lekotott volna,es ennyire eredeti lenne.
Egy remek hangulatu logikai jatek vegulis 😊
A map-et hianyolom,es "kisse" szaggat a regi masinamon,de ettol eltekintve igazan szuper.
Ha esetleg valaki idokozben rajonne hogy kell tweakelni(pl shadows,reflections off)akkor legyen kedves megdobni egy pm-el.htx

beamkiller
en az elso varos utan tartok, h kell piros minionaokat idezni, ott van a ket cucc egymas mellett, de nemtok idezni pirosakat,pls Help, Pm vagy itt.

milyen vízesés az csak kivezet a szabadba ahonnan jöttél nem?
gyûjtögesd csak^^
Klemice
kérdezték korábban.. párral lentebb

© Crymic
ma 21:51 | privát | válasz erre | #269
Hali
Elakadtam a törpöknél, mikor van egy kapu meg pár törpe aki bombákat dobál egy falról. A bombákat nem dobják el a kapuig, a fal alá bedobják, de ott nem történik semmi, más utat meg nem találtam. Valaki tudja hogy itt mi a teendõ?
© vassyg
ma 21:54 | privát | galéria | válasz erre | #272
shiftel+bal klikkel felkapod egy minionnal és odaviszed a kapuhoz
Válasz 'Crymic' üzenetére (#269)

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Valaki már tart a bombás törpéknél???
Klemice
amikor megvan a kék hive is akkor kinyílik egy vízesés öhm szóval arra menjek vagy folytassam amerre akarom?
apropó a pénzt mddig gyûjtögeessem?

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

shiftel+bal klikkel felkapod egy minionnal és odaviszed a kapuhoz
a barlangból van egy másik kijárat miután levágod a benti gyökeret, igaz arra nem emlékszek hogy ott mi van😊
megtaláltam !! 😄 😄😄
Hali
Elakadtam a törpöknél, mikor van egy kapu meg pár törpe aki bombákat dobál egy falról. A bombákat nem dobják el a kapuig, a fal alá bedobják, de ott nem történik semmi, más utat meg nem találtam. Valaki tudja hogy itt mi a teendõ?
én azt imádom amikor egy bossból szereznek maguknak kis relikviát(hobbit koronás minionon majd behaltam)
a barlangban csak 1 gyökér van? mert arra gondoltam, hogy lehet a barlang végén kivezet egy járat az utsoló gyökérhez, igy megkerülve a szakadékot. Azt a gyökeret ami a barlangban volt, azt kivágtam már.
Az a gyökér maradt, ami elött az a sok bogár van, és sok zöld lelket lehet gyüjteni, ahol még a pálya elején az unikornis volt.
minion upgrade-t még elég soká kapsz, de majd ott lehet mevenni ahol a váradat is csinosítod (a felsõ emeleten lady rosenál vagy az új... hmm inkább nem spoilerezek😛)

hi! valaki eltudja pontosabban mondani,hogy mit kell csinálni Heaven Peak-nél,a kékekhez vezetõ utón?(pontosabban,hol van az út😊)

pedig ott van 2 gyõkér az 1ik barlangban. nehéz így segíteni járj körbe mindent. a barlang bejárata az elf városnál van 1 víz árkon kell átmenni.
Sziasztok! Megakadtam annál a résznél, amikor az elfeknél az erdöben meg kéne ölni Oberont. A 6 gyökérböl 5öt levágtam, de az utolsóért nem tudok átmenni egy szakadék miatt amiben viz van. A vizben nem tudnak átuszni a kék mimionok, mert nemtudnak lemászni a szakadékba és a gyökéren sem tudnak átmászni, hogy hidat csinálhassanak. Probáltam megkerülni is a helyet, de nem tudok átjutni. Valaki aki továbbjutott legyenszives segitsen.
Klemice
vedd leljebb a grafikát 1024ben kicsit akadt x1300massal de mediumban pöpec

magus
hát ez nagyon tetszik, rég röhögtem játékon : )

még nagyon az elején vagyok, de ezek az idióta lények, ahogy mennek, és minden baromságot felvesznek, meg ahogy mozognak, áh, nagyon jó : D

kicsit szaggat ugyan, dehát ez van

Klemice
na megvan a kék hive megnyílt egy vízesés is oda be kell menni vagy mehetek tovább amerra akarok speciel az erdõbe

Klemice
ezeken a rohadt gejzíreken nem bírom átvinni õket grr szar irányítás

Sephi
KIGYO FAQ :

Sima. Elore kudesz egy impet es elkapja. Azzonal utana kudesz 19 barnat es azok raugranak a fejere a kigyonak. Aztan visszahivod oket es ketszer ismeteled. Es kesz halott 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Klemice
na megvna csak trükközni kellett

Sephi
Nem birom megolni a kigyot....

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Rage47
a szörnyeidet irányítsd át a túlsó partra, majd te is menj utánuk a vízen keresztül. balra felé lehet átmenni
Klemice
a zöldek ott integetnek a túlparton az erdõben de én meg nem tudok odajutni

Rage47
nekem is sárgás
Klemice
láttam egyvideót ahola csávónak már sárgán világít a fegyvere gondolom smelterrel beáldozott szörnyeket és azért

Rage47
én is csak véletlenül találtam rá 😊)
az elsõ faludba ahogy beérsz, menj balra, aztán a kapun ki, és jobbra.. tüzes szörnyek is kellenek ahhoz, hogy elérhesd a smeltert
Klemice
a smelter még mindig nincs meg :@ pedig már a csaj is csatlakozott

Rage47
hát az néha jól jönne😄
dardevil
Sziasztok!

Valakinek, esetleg volna magyarított borítója a játékhoz.
Köszi elõre is.

Klemice
aki megveszi a gamet kap tékrépet ezt nem tudná vki megszerezni mert már kerestem de semmi siker..

nekem nincs meg a minimum,de mégis megy rajta(elég gyorsan)

Rage47
sztem nem egetverõ a gépigénye 1általán. amúgy igen
Fehercsoki
A teljes gamenek is olyan nagy a gépigénye mint a demonak?

neki tényleg bugos a gám😛...
együtt mentünk végig a pocsolyáig és neki a menüt hozza be😊
hy most ott tartok a zombis csatornában h. egy vizikígyó jön, és egy kaert kéne elforgattassak a miniononkkal, mindezt a vízben, vannnak ilyen pelikánok is meg a tolyásaik is põróbáltam azzal elvenni a kígyó figyelmét, de nem jött össsze pls v.ki help

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

vassyg irt a minion upgradelesrol ezt kerdeztem hol lehet
sisak meg nem vedelemre jo, ennyire ne nezz mar hulyenek, hanem valami olyasmit mond hogy jobban lenyugozom az alattvaloimat vele, es nem tudom ez mi
Köszönöm, délután megnézem.
huhh erre már nem emlékszem,nyírjad a kis piros bogarakat,valamennyi pirosad úgyis van,azokkal meg vidd ki(nekem gond nélkül ment amúgy)

Rage47
ráirányítod õket, h vigyék el
Rage47
alapból sztem nem lehet õket fejleszteni. sisak gondolom védelemre jó
Nagyon jó feltevés😊
Hogy tudom kivinni az odujukat?
minionokat hogy lehet fejleszteni? hogy jobb cuccaik legyenek alapbol
es a sisak mire jo?
a lairjukat kivitted onnan? vagy az hive?:S

Sziasztok.
elakadtam a "dagadt hobbit a konyhában" rész után. Megszereztem a vörös manóimat, de a pálya végén nem jönnek velem. Ha vissza megyek a hobbitokhoz megint nekem esik egy csomó ellenfél(akiket már likvidáltam) sõt a pálya elején megint megjelenik a dagadék. Sajnos így az elfekhez nem tudok bejutni, mivel nem tudok "vörös ördögöket" gyártani, pedig tornyomban, az információ képernyõn tele vagyok kis piros szörnyekkel.Nem lelem a vörös teleportot.
Segítsetek , ha valakinek van tippje kérem ossza meg velem.
tonyr
ya okay +wan.. a gombák miatt nem fértem el mellette, azt utánna má jöttek utánnam.. 😊

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol