Overlord
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
addig wiszik csak, ahol + kell mentenem a madaraktol azt a 6 kéket, onnantol + se mozditják a lairt.. plz hlp
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
elképesztõ a játék
hmm a vörösöktõl még sok van ugye?
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
+tudsz upgradeolni a már meglévõ dolgaid, amihez miniont kell áldozni. Attõl függõen hogy milyen szinût áldozol kapsz bonúszokat, fegyverre plusz sebzés, +crit hit, aztán páncélra nagyobb armor,regeneráció, stb.
Persze ahoz hogy lásd a hatást nem árt 50-100-ával áldozni...
A kész cuccaidat a sarokban lévõ "szekrénynél" nézegetheted meg.
A pénz kell majd az új fémbõl készült cuccok gyártásához, a toronyod lakberendezéséhez, minionok upgradejehez hogy ne egy szál pendelyben szülessenek meg(ez pld. 2*5000 aranyba fog fájni).
Hallgasd má mit mond a fõrohadék, és megtudod, hogy juss el szivig,
a bolond után bele a portálba és ott megtalálod.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Unleash Your Inner Monkey
PunkZoli: nem leeht mindenki olyan jó mint te,ezért szép a világ.inkább segíts neki😊
gilaba: nem nézted meg mindenhol, a portált nem nézted meg,fogadunk?(nagy medence)
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Lehet égõ, de elakadtam méghozzá ott, hogy szerezd meg a torny szivét vagy valami ilyesmi... Nos rohangáltam a kis gnomokkal lent...Fent boldogitott az udvari bolond... De nem tudom, hogy hogyan kell megszerezni azt az átkozott szivet :'( Elõre is köszönöm a segitséget.
Elakadtam a játék elején. Ott tartok, hogy visszavittem a toronyba a tower heart-ot, de ezután nem tudom, hogy mit kell csinálni. Már be jártam az egész tornyot, de nem kapok semmilyen új feladatot. Tudna valaki segíteni, hogy itt mit kell csinálni? Kösz!
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
dög nehéz ezeket a szarokat kinyírni,minden nagyobb csatában megdöglik a fele seregem:C
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Gondolom az elsõ faluig mindenki gond nélkül eljutott, ha az se megy akkor hagyd a fenébe ezt a játékot. A falunak 4 kijárata van É,D,K,NY. Legyen a Déli az a kapu ahol elsõnek bejössz, ehez képest poziciónáld a többit😊
Elsõnek irány kelet, mészárold a halfingokat egészen a falujukig, ott be a nagy lakóházba, verekedd el magad a végéig ahol is megleled a falu ellopott kajakészletét, mondanom sem kell egy igazi overlord nem adja vissza a cuccost, hanem levágja az utba beálló 3 parasztot és elteszi magának^^ Vissza a faluba, hallgassuk meg a kocsmáros szidalmait, majd ismét irány kelet a halfing faluba. Itt kinyílt egy kapu ami a dagadt hobbit király konyhályához vezet, mindenkinek sok sikert hozzá, itt vannak a piros minionok, ha megvannak vigyuk a nyugati kaputól nem messze található steel smelterhez õket, megkezdõdhet a tornyunk renoválása.
Falu. irány észak, hála piros barátainknak gond nélkül bejutunk a várba, nem egy hosszú rész, de a végén a fõboss elég nagy szívás...
Ha megvan kiszabadul a mistress és csatlakozik hozzánk😛
Aztán irány nyugatra itt a birkakarám mögött vezet egy út az elfek területére. Elöször itt 2 "vérunikornist" kell megszabaditanunk szendvedéseitõl, majd hosszú kacskaringós út után megleljük a zöldek fészkét. Itt még szöszmötölhetünk egy kicsit túlméretezett gyökerek vagdosávával, de egy idõ után nem tudunk tovább jutni csak kék minionok segítségével.
Tehát vissza a toronyba, és ha minden igaz akkor eddigre már elteleportálhatunk egy heaven peak nevû városkához is. Ne is habozzunk sokat, a táborból lefelé vezetõ út végén némi zombi társaságában meg találjuk a kék minionok barlangját amibe csak akkor tudunk bejutni ha a zöldekkel eltakarítjuk a trutyit a bejárat elöl. Ez egy igen szopatós rész, a gejzíres résznél igencsak anyáztam.
Ha megvannak a kékek, irány a felszín itt már mindenki eldöntheti hogy marad itt és bekommandózik pár száz zombin keresztül a csatornán át a városba, vagy visszatér az elfekhez további kertészkedés céljából😊
Többihez meg kell a vízi meg a zöld szörnyecskék...
vagy a saját börtönömben?