1931
  • gyuri12
    loál! ahol,vannak azok az uttorlaszok,ott lesz,szétkell verni az uttorlaszokat,és menni kell az úton(jó úton haladtok,ha ott lesz egy succubus)
  • Mike at home
    hehe, énsetom :)
  • Titan
    Merre találom heavens peak swamp-et?
  • ricsa008
    a piros minionokkal el kell oltatni a tüzet
  • kuks
  • csgj
    á, a fene ebbe a béna mentési rendszerbe! Melvin királyt nem bírtam kinyírni, aztán az overlordot is kinyírta... és így kezdhetem majd előről, a toronyból... qrva jó :O Még jó, hogy a hobbitok nem élednek újra :P
  • kuks
    Cső! Kéne egy kis help. nagyon az elején vok, slawerbe mit kell csinálni?
    és az égő várnál vmi nőt kell kiszabadítani? ott a tűznél nem tok továbbjutni!
  • csgj
    ja, ok thx...
  • dartonita
    Shift-el jelold ki,utana csapd kupan
  • csgj
    nem lehet leütni, és a tűz sem ér el hozzá... ott áll egy asztalon... hozzá se lehet érni :O
  • Code92
    jaja :)
  • gyuri12
    az igaz...
  • dartonita
    Az nem is faq lenne,ha osszeszednenk ami levan ide irva mar siman walkthrough.Hajra hozzaertok!
  • gyuri12
    ezért kéne egy jó vastag,húsos faq:\
  • dartonita
    folyamatosan spoilerezunk :/
  • gyuri12
    megbocsáltok^^:D
  • Spinal
    Igaz. Sorry.
  • gyuri12
    az elf erdőbe,kutassál összevissza,de ha az elf erdőt nem találod,akkor a parasztok falujában, a balra vezető út.
  • dartonita
    Ha picit figyelsz a kommentarra,kiderul hogy csak barnat pakolj bele.Ha bemaszott mind,folytatodik a story...
  • Code92
    beleraktam 1 barnát 1 pirosat 1 zölkdet és 2 kéket, több nem nagyon akar belemenni, de nem vágom h. ezután mit lehet vele csinálni...
  • dartonita
    Pakolj bele 5-6barnat
  • Code92
    545 re pls v.ki
  • dartonita
    #319-320
  • Super Saiyan
    ennek a játéknak mi a gépigénye?
  • Dexantreal
    Másnál is művelt olyat a Relodead verzió, hogy miután felűl lett írva crackel - csak olvasható a cucc -, grafika felbontásának beállítása és hibát észlel és leáll, az adatok elvesztek, amelyekkel éppen dolgozott.
    Erre belépek és megy simán.
    Amúgy eléggé hasonlít a Heroes V-re :P.
    Van valami más is a multin és a new game-n kívűl? Mert sztem a kampány az eléggé uncsi :S.
    Heroes V-ben ugye lehetett saját magam is ellen játszani több csapattal és várat éípteni, de itt ezt még nem találtam meg, de gondolom nincs.
    Mindegy, azért jó géjm.
  • heringer
    A muzsikást le kell ütni vagy lefújod ennyi.
  • Code92
    megvan a sörfőzde, már csak a mother godness szoborral kéne v.mit csinálni csak nem tom h. mit, nem toik semmit csináni vele pls help
  • csgj
    hali, mit kell csinálni, amikor a hobbit falu partiján elkezdenek táncolni a goblinjaim? Csak simán nekem kell lecsapnom vhogy a hobbitokat?
  • heringer
    Azt merre találom.Bocsi
  • gyurison
    Kössz!
    Most Az Understreetsben vok ahol először jelenik meg az összevart szájú pap, azután csak kékeket vihetek magammal, ki kell nyitni a kaput magam előtt úgy h a tekerős izébe 12 minion kell de ott van egy viziszörny és megeszi őket, én pedig nem mehetek oda csak minionok!
    Tudja vki h h kell megölni???
  • gyuri12
    menj az elf erdőbe a zöld minionokért
  • heringer
    Itt mit kell csinálni.
  • heringer
    Hy.A zöld minionokat hol találom meg.Gondolom azokkal kell megkeresni a kékek barlangját.Azt már megtaláltam de valami zöld füst van előtte.
  • gyuri12
    ezt spoilerbe kellett volna:C
  • Spinal
    Na nekem sikerült végigvinni. Bár a végén szívtam kicsit, mire rájöttem, hogyan kell az old overlord-ot kinyírni. :D
  • Code92
    abból a bányából megvan már az a kondér, benn is van a torojnyban, de nem az a sörfőzde.
  • Klemice
    nah jewel elfogva spree felszabaditva ha les zmég erőm megölöm kahnt is
    ez már a vége? az baj hogy a szobrot nem hoztam el jeweltől?
  • Mike
    aha
  • gyuri12
    szinte mindenki így van ezzel;)
  • High Voltage
    Bocs hogy offtopic de en mar joideje nemtudok keresest hasznalni az sg-n.
    ??